Waterss'çım, yine senden öğreneceğim bu testin değerlendirmelerini ama anladığım kadarıyla çok güzel bir sonuç çıkmış arkadaşım. Maşallah diyeyim bol bol. Doktorunla görüştüğünde acilen bizi de haberdar edersin umarım arkadaşım. Herşey gönlünce olsun.
Serpil sen de hoşgeldin aramıza.
Esterya'cım, ben de Türk isimlerine çok sıcak bakıyorum açıkçası. Emre ve İlker isimlerini beğenmeye başladım ben bugünlerde.
Serpil hoş geldin aramıza, kendinden geniş bir şekilde bahsedersen seviniriz.
tekarra hepinize selam canım antalyada yaşıyorum 41 yaşıma girdim 40 yaşaıma kadar hayatımda evlilik gibi bir müeseseyi nedense kabullenmedim boşanmış aileden geldiğim için olsa gerek yaşamım iş ve kardeşelerle dopdoluydu evliliğe ayıracak hiçmi hiç zamanım yoktu zaten aşıkta olamıyordum ara ara flörtlerşim oluyordu ama bir türlü aradığım ruh ikizimi bulamıyordum bulursamevlenecektim ve buldum ama 40 da :) evet eşim 2 çocuklu ve benden 5veya 6 yaş diyelim genç nasıl oldu bilmiyorum ve ben evlendim aradığım oydu zamana zaman bebek düşüncelerim olmuştu ama evlendiğimden beri şiddetli istedim 1 yıldır tüm tahliller iyi olmasına ne bende ne eşimde sorun olmammasına rağmen bir aşılama negatif ve iki kere klomen tadavisi başarısız anlayacağınız olmadı işte dr lar yaşına göre yumurta rezervin çok iyi diyorlar ama olmuyor artık bende yazın tüp yaptırayım diyorum tüplü bebeğim olsun diyorum hepsi bu arkadaşlar :)
tam da seni sormuştum deniz ordaymışsınbilmiyorumkismile
inşallah tüpe gerek kalmadan kendi gelir.:CüvCüv: yalnız 40 dan sonra şans hızla azalıyor. her 3 ayda bir de daha kötüye gidiyor (kendi takiplerimden anladığım) tüp için şartların müsaitse bekleme derim. bu sene 43 oluyorum. normalde çok rahat hamile kalan ben 2 tüp 1 aşılama olmadı. beklediğime pişmanım
canım anladım demek istedğini zaman dar evet çok dar o yüzden kıbrıs düşündüm bilmiyorum şuanki şartlerım müsait değil erkek kardeşimi evlendiriyorum yani imkanlarım çok sınırlı yazın rahata çıkarım o zaman antalyada tüpde zor derlerse dişrek kıbrısa giderim şimdilik yumurtalrımda sorun yokmuş .( bu ay soğan kürü uygulamıştım oda erken adeti getirdi garipki 1 gün oldum ve kahve akıntıydı yanii .( ben yaza kadar beklemek zorundayım
Arkadaşlar geçmişe hiç bakamadım.Sizlere geçen hafta söylemiştim işlerim çok yoğu olacak diye.Bu arada (hep öyle olur zaten) işler o kadar yoğunken bir de oğlan rahatsızlandı pazartesi sabah kusarak uyandık.Arkasından ishal başladı tabi.Salı akşamı da eşimde aynı rahatsızlık başladı onu da bayağı silkeledi bu rahatsızlık acilde serum falan bağlandı dün.Bu arada çarşamba sabah da ben birkaçkez istifra ettim ishal ben de hafif seyretti.Ofiste de işler çok yoğun olduğu için hem işe, hem çocuğa, hem eşime yetişmeye çalıştım hasta hasta.Neyse oğlan bugün itibariyle iyi eşim de iyi sayılır ben her zamanki gibi hepsinden iyiyim çünkü herşey beni bekliyor.Bu arada sizi hiç takip edemedim.Şimdi biraz aralık nuldum da gireyim dedim.Bu sayfada okudum Karamelin yumurtaları toplanmış.Gerçi salı günü toplanacağını biliyordum ama.Transferin ne zaman arkadaşım.Hadi hayırlısı yaklaşık iki hafta sonra müjdeli haberi alıcaz.Herkese moral olacak.En son Waterssın bebeiğinin ense pilisi normal çıkmıştı ona sevinmiştim.Bütün arkadaşlar Erverdi,Hereda,Alabama,Deniz Bulut,Gukem,Patikler şu an adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar iyidirler inşallah.Bir de Esterya seni unutmadım canım.Cinsiyetiniz belli olmuş.Erkekleri ikilemişsin.Olsun sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil zaten.Hepinizi öpüyorum arkadaşlar.En kısa zamanda aranıza katılıcam.
Selam arkadaşlar,
Ne güzel bir gün di mi
Waterss'çım, iyi haberlerini almak çok mutlu ediyor. Keyifli bir döneme giriyorsun, ne güzel. Maşallah diyeyim.
Esterya'cım, sana da maşallah diyeyim bol bol. Oğluşunla, keyifli bir hamilelik olsun inşallah. Sen de düşünmeye başladın mı bakalım isim?
Karamel'cim, hayırlı, keyifli güzel bir buluşma diliyorum miniklerinle. Git ve senin olanı al gel kardeşim, tamam mıKeyifli, sağlıklı, güzel bir bekleme dönemi olacak inşallah. 2 Mart'ta da kutlayacağız Allah'ın izniyle.
Patikler, sen nasılsın arkadaşım, sesin çıkmıyor, nerelerdesin?
Ben şimdilik kaçarım kızlar, herkese sevgiler.
o zaman inşallah yaza kadar kendi gelir. fsh ını ölçtürdün değil mi? bir de rahim filmi çektirmiş miydin yani rahim temiz tüpler açık mı? boşuna yaza kadar zaman kaybetme. bu arada ovulasyon testleri ile tam yumurtladığın günleri bulup şansını arttırabilirsin. waters obulasyon testi ve pressed ile 41 yaşında hamile kaldı.
o zaman inşallah yaza kadar kendi gelir. fsh ını ölçtürdün değil mi? bir de rahim filmi çektirmiş miydin yani rahim temiz tüpler açık mı? boşuna yaza kadar zaman kaybetme. bu arada ovulasyon testleri ile tam yumurtladığın günleri bulup şansını arttırabilirsin. waters obulasyon testi ve pressed ile 41 yaşında hamile kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?