38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Herada'cım, aslında yaş riski dışında diğer parametlerler normal gözüküyor, bir tek yaşın getirdiği risk var. Dr bakalım ne diyecek. Bu arada bu test bebekte diğer kromozomal bozukluklar ve anormallikleri kapsamıyor onun için AS gerekiyor. AS de 46 kromozom tek tek inceleniyor. Kromozom haritası çıkarıyorlar.

oooooooooooooo kızlar bayağı kalabalıkmış bu saatte.herkese merhaba.karamele bakmıştım bir haber var mı diye.daha yokmuş.
waterssçım 2li test sonucun iyi çıkmış.ne güzel.dr.unda onaylar inşallah sağlıklı olduğunuzu.
birkaç isim de benden,isteyene.DEMıR ALı,YUSUF,KENAN...
SERPıL;hoşgelmişsin aramızaa.s.

Serpil hoş geldin aramıza, kendinden geniş bir şekilde bahsedersen seviniriz.

tekarra hepinize selam canım antalyada yaşıyorum 41 yaşıma girdim 40 yaşaıma kadar hayatımda evlilik gibi bir müeseseyi nedense kabullenmedim boşanmış aileden geldiğim için olsa gerek yaşamım iş ve kardeşelerle dopdoluydu evliliğe ayıracak hiçmi hiç zamanım yoktu zaten aşıkta olamıyordum ara ara flörtlerşim oluyordu ama bir türlü aradığım ruh ikizimi bulamıyordum bulursamevlenecektim ve buldum ama 40 da :) evet eşim 2 çocuklu ve benden 5veya 6 yaş diyelim genç nasıl oldu bilmiyorum ve ben evlendim aradığım oydu zamana zaman bebek düşüncelerim olmuştu ama evlendiğimden beri şiddetli istedim 1 yıldır tüm tahliller iyi olmasına ne bende ne eşimde sorun olmammasına rağmen bir aşılama negatif ve iki kere klomen tadavisi başarısız anlayacağınız olmadı işte dr lar yaşına göre yumurta rezervin çok iyi diyorlar ama olmuyor artık bende yazın tüp yaptırayım diyorum tüplü bebeğim olsun diyorum hepsi bu arkadaşlar :)

WATERSS arkadaşım sonuçların gerçekten çok güzel çıkmış hadi gözünaydın canım.AS daha ayrıntılı biliyorum bize ilk tüp bebek denemesi yaptığımız yerde de demişlerdi.PGT yapılmıştı bizim embriyolara o zaman pgt'ye rağmen yaştan dolayı AS yapılması gerekir demişlerdi.Pgt'de şu anda en fazla 5 kromozoma bakılıyormuş AS'de senin de dediğin gibi tüm kromozomları inceleyebilirlermiş.Senden dr'un da iyi haberlerini bekliyoruz canım.

inşallah tüpe gerek kalmadan kendi gelir.:CüvCüv: yalnız 40 dan sonra şans hızla azalıyor. her 3 ayda bir de daha kötüye gidiyor (kendi takiplerimden anladığım) tüp için şartların müsaitse bekleme derim. bu sene 43 oluyorum. normalde çok rahat hamile kalan ben 2 tüp 1 aşılama olmadı. beklediğime pişmanım

tam da seni sormuştum deniz ordaymışsınbilmiyorumkismile

canım iyilik. sen de özletiyorsun. aslında bazen açıyorum ama işten bakamıyorum. sonra arada bakıyorum işte. bakalım ben de gün sayıyorum hafta sonu adet olurum. sonra fsh ölçtürmeye gideceğim. valla bu kadar buğday çimi hayıt tohumu falan derken fsh 25 çıkarsa buraları terkedebilirim. eyvahedigeldismilebebeği geçtim fsh hırsı yaptım bekliyorum delikafadulden

canım anladım demek istedğini zaman dar evet çok dar o yüzden kıbrıs düşündüm bilmiyorum şuanki şartlerım müsait değil erkek kardeşimi evlendiriyorum yani imkanlarım çok sınırlı yazın rahata çıkarım o zaman antalyada tüpde zor derlerse dişrek kıbrısa giderim şimdilik yumurtalrımda sorun yokmuş .( bu ay soğan kürü uygulamıştım oda erken adeti getirdi garipki 1 gün oldum ve kahve akıntıydı yanii .( ben yaza kadar beklemek zorundayım

denizcim şartlar işte ne yazıkki şuan ne vaktim ne param nede zamanım var o işe eğer yaza kadar olmasa 1 kere deneyeceğim olmassa ne yapayım eşimin iki oğlu beni oyalar yapacak birşey yok ahhh şimdiki aklım olsaydııı zaten erkenden evlenir doğururdum nerden bileyim bunları yaşayacağımı :)))

o zaman inşallah yaza kadar kendi gelir. fsh ını ölçtürdün değil mi? bir de rahim filmi çektirmiş miydin yani rahim temiz tüpler açık mı? boşuna yaza kadar zaman kaybetme. bu arada ovulasyon testleri ile tam yumurtladığın günleri bulup şansını arttırabilirsin. waters obulasyon testi ve pressed ile 41 yaşında hamile kaldı.

Çok sağol canım hatırladığın için. Ayrıca çok çok geçmiş olsun. Ailece birşey dokunmuş size. Evet haklısın herşey kadına bakar ne yazık ki Sevgiler,

Herada canım yaaa... aslında sizleri hep okuyorum, hem de atlamadan :) hani bi ara bahsetmiştim ya, tüp bebek ertelemesi yapsam mı bir projeye katılacağım diye. işte şu an o projenin içerisindeyim ve yoğunluk tabi.
bugün 10.günüm ve bu ayda preseed denedikten sonra eğer regl olursam (ki inşallah olmam) tüp bebeğe başlayacağım. bakalım hayırlısı.
Ya Herada'cım bir fikrin var mı, ya da diğer arkadaşlarım size de soruyorum. Ben geçen ay ilk kez preseed denedim ve incir kürü yapmasam da (ki zor geliyor) ilk kez 1 aydır sabah akşam kuru incir yedim. ve regl olduğumda 2.gündü, foş diye :) kalıp gibi parçacıklar düştü tuvalete gittiğimde. ilk kez böyle birşey yaşadım. bu ne anlama geliyor sizce? cevaplarsanız sevinirim,
Hepinizi öpüyorum kızlar,

canım rahim flmimi çekildi açık fsh oranım 2,87 lh 2.83 estradoil 80,59 bunlar aralık ayındaki oranlarım 7 dr a giitim 7 side harika rezerven var dediler

arkadaşlar herkeze merhaba. deniz bulut arkadaşım. seninle özelden konuşmak istiyorum. nasıl konuşulacağını bilmiyorum.

Serpil , tekrar merhaba maalesef bazen zamanlar istediğimiz gibi olmuyor ama aradığın kişiyi bulmana sevindim. Deniz Bulut'un dediği gibi, yaza kadar doğal yolla dene ama denerken ovülasyon testi ( eczanelerde satılır, iyi bir markanın kini tercih edersen daha iyi olur. Fortel ( ben kullandım ), Medismart, clearblue ( çok pahalı gereksiz) gibi markalardan biri olabilir. Bir de google dan preseed.com.tr yr giriip tüm bilgileri oku bu kayganlaştırıcı, sperm dostu bir sıv ıve sadece ovülasyon döneminde kullanılıyor. KK da da topiği var. Etraflıca bilgi edin , kullanmaya karar verirsen detaylardan bahsederim. En azından zaman kaybetme ben 69 luyum 41 in içindeyim. 40 yaşında Kasım ayında bu ikisinin yardımı ile hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…