Serpil , tekrar merhaba maalesef bazen zamanlar istediğimiz gibi olmuyor ama aradığın kişiyi bulmana sevindim. Deniz Bulut'un dediği gibi, yaza kadar doğal yolla dene ama denerken ovülasyon testi ( eczanelerde satılır, iyi bir markanın kini tercih edersen daha iyi olur. Fortel ( ben kullandım ), Medismart, clearblue ( çok pahalı gereksiz) gibi markalardan biri olabilir. Bir de google dan preseed.com.tr yr giriip tüm bilgileri oku bu kayganlaştırıcı, sperm dostu bir sıv ıve sadece ovülasyon döneminde kullanılıyor. KK da da topiği var. Etraflıca bilgi edin , kullanmaya karar verirsen detaylardan bahsederim. En azından zaman kaybetme ben 69 luyum 41 in içindeyim. 40 yaşında Kasım ayında bu ikisinin yardımı ile hamile kaldım.
merhaba patikler;bende incir kürü uyguladım ama bende sivilce yaptı.o dediğin şeyi yaşamadım ben.evet inan bana da zor geliyor incir kürü.bu ay devam ediyorum ama 2 gün firem var.şimdilik devam.dediğn parçacıklar ayıptır söylemesi kara kara ciğer gibi parçacıklar mı.eğer öyleyse içerde olan kan pıhtılaşmıştır incirde sökmüştür diye düşünüyorum.benim de tüp ya da aşılama denemelerimde ve takip eden bir kaç ay (adetlerimde)beni mahvederdi.ben de dökerdim.dr a sormuştum.önemli olmadığını içerde fazla kan biriktiği içn pıhtılaşmış olabileceğini söylemişti.yalnız bende kan pıhtılaşması var tüp ilaçları da tetikliyor pıhtılaşmayı.sende de kan pıhtılaşması var mı?Herada canım yaaa... aslında sizleri hep okuyorum, hem de atlamadan :) hani bi ara bahsetmiştim ya, tüp bebek ertelemesi yapsam mı bir projeye katılacağım diye. işte şu an o projenin içerisindeyim ve yoğunluk tabi.
bugün 10.günüm ve bu ayda preseed denedikten sonra eğer regl olursam (ki inşallah olmam) tüp bebeğe başlayacağım. bakalım hayırlısı.
Ya Herada'cım bir fikrin var mı, ya da diğer arkadaşlarım size de soruyorum. Ben geçen ay ilk kez preseed denedim ve incir kürü yapmasam da (ki zor geliyor) ilk kez 1 aydır sabah akşam kuru incir yedim. ve regl olduğumda 2.gündü, foş diye :) kalıp gibi parçacıklar düştü tuvalete gittiğimde. ilk kez böyle birşey yaşadım. bu ne anlama geliyor sizce? cevaplarsanız sevinirim,
Hepinizi öpüyorum kızlar,
kızlar kanamam bitti tamamen
ama dr dün düsük tehtıdı var dedi allaha kalmıs dedi dinleniyorum simdi kesede bi sıkıntı var heralde
bakalım
ama dr dün düsük tehtıdı var dedi allaha kalmıs dedi dinleniyorum simdi kesede bi sıkıntı var heralde
bakalım
arkadaşlar herkeze merhaba. deniz bulut arkadaşım. seninle özelden konuşmak istiyorum. nasıl konuşulacağını bilmiyorum.
bakalım
bakalım
kızlar bugün çok sinirlenip kıskandığım birşeyi sizlerle paylaşacağım aslında bizlere de umut olur. işte bir arkadaşım var 30 lu yaşların başında evlenen. 35 ine gelmeden bir de oğlan doğurdu şu an 11 yaşında. çocuk hiperaktif herhalde o nedenle az ara verdiler 5 yıl sonra bir oğlu daha oldu. kendisi tek çocukmuş ve hep bu nedenle kalabalık aileleri sevdiğini söylerdi ve 41 yaşında 1 oğlan daha doğurdu. 3 yıl önce. eşi 1 tane daha yapmaya kalkarsan seni boşarım dedi :roflol:bir de ne zaman zayıflasan ve senelik izinlerini biriktirmeye başlasan (doğum iznine eklemek için) hamile kalmayı planladığını anlıyorum diyormuş yerimseniben neyse iş çıkışı yine hamile olduğunu öğrendim. hem de 44 yaşında. yok artık dedim. sinirlenip kıskandım çünkü ilk olsa anlarım veya hadi 2. i. yani 2. eşi falan olsa ve bu nedenle istese yine anlarım ama peşpeşe dördüncü çocuk. hayır ben de 30 lu yaşlarımda ceket atsan hamile kalan tiptim kıymetini bilemedim şimdi neden benim olmuyor diye kıskandım. sonra allah korusun bebeğe birşey olsa nazarım mı değdi demektir diye de korktum. yani asla istemem böyle birşey. ilk başlarda oğlan çok severim erkek olsun diyordu hep nihayet 3. den sonra 1 de kız yapacağım demeye başlamıştı ben şaka yapıyor sanıyordum. inşallah kızdır ve sağlıkla kucağına alır orası ayrı.
yani arkadaşlar herkesin bünyesi farklı yumurtaların kalitesi rezervin miktarı da ama işte yumurta olduğu sürece ümit var. herada canım özellikle sen. yapma falan demiyorum hiç olmazsa tabii ki donasyonu da deneyebilirsin ama bak millet 44 yaşında hamile kalıyor hem de doğal. sanırım 3 çocuk peşine tüp denememiştir doğaldır. detayları yarın öğreneceğim. ilginç bir durum varsa yazarım
kızlar bugün çok sinirlenip kıskandığım birşeyi sizlerle paylaşacağım aslında bizlere de umut olur. işte bir arkadaşım var 30 lu yaşların başında evlenen. 35 ine gelmeden bir de oğlan doğurdu şu an 11 yaşında. çocuk hiperaktif herhalde o nedenle az ara verdiler 5 yıl sonra bir oğlu daha oldu. kendisi tek çocukmuş ve hep bu nedenle kalabalık aileleri sevdiğini söylerdi ve 41 yaşında 1 oğlan daha doğurdu. 3 yıl önce. eşi 1 tane daha yapmaya kalkarsan seni boşarım dedi :roflol:bir de ne zaman zayıflasan ve senelik izinlerini biriktirmeye başlasan (doğum iznine eklemek için) hamile kalmayı planladığını anlıyorum diyormuş yerimseniben neyse iş çıkışı yine hamile olduğunu öğrendim. hem de 44 yaşında. yok artık dedim. sinirlenip kıskandım çünkü ilk olsa anlarım veya hadi 2. i. yani 2. eşi falan olsa ve bu nedenle istese yine anlarım ama peşpeşe dördüncü çocuk. hayır ben de 30 lu yaşlarımda ceket atsan hamile kalan tiptim kıymetini bilemedim şimdi neden benim olmuyor diye kıskandım. sonra allah korusun bebeğe birşey olsa nazarım mı değdi demektir diye de korktum. yani asla istemem böyle birşey. ilk başlarda oğlan çok severim erkek olsun diyordu hep nihayet 3. den sonra 1 de kız yapacağım demeye başlamıştı ben şaka yapıyor sanıyordum. inşallah kızdır ve sağlıkla kucağına alır orası ayrı.
yani arkadaşlar herkesin bünyesi farklı yumurtaların kalitesi rezervin miktarı da ama işte yumurta olduğu sürece ümit var. herada canım özellikle sen. yapma falan demiyorum hiç olmazsa tabii ki donasyonu da deneyebilirsin ama bak millet 44 yaşında hamile kalıyor hem de doğal. sanırım 3 çocuk peşine tüp denememiştir doğaldır. detayları yarın öğreneceğim. ilginç bir durum varsa yazarım
günaydın waterss,günaydın kızlar
merhaba patikler;bende incir kürü uyguladım ama bende sivilce yaptı.o dediğin şeyi yaşamadım ben.evet inan bana da zor geliyor incir kürü.bu ay devam ediyorum ama 2 gün firem var.şimdilik devam.dediğn parçacıklar ayıptır söylemesi kara kara ciğer gibi parçacıklar mı.eğer öyleyse içerde olan kan pıhtılaşmıştır incirde sökmüştür diye düşünüyorum.benim de tüp ya da aşılama denemelerimde ve takip eden bir kaç ay (adetlerimde)beni mahvederdi.ben de dökerdim.dr a sormuştum.önemli olmadığını içerde fazla kan biriktiği içn pıhtılaşmış olabileceğini söylemişti.yalnız bende kan pıhtılaşması var tüp ilaçları da tetikliyor pıhtılaşmayı.sende de kan pıhtılaşması var mı?
ismime sağ tıklayıp özel mesaj gönder dersen mesaj atabilirsin. mesajlaşman açık değilse önce onu açman gerek. yapamadıysan yaz yarın bakarız
canım inşallah buraya gldin kesen de toplar devam edersin. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
karamel sana bakmak için girdim yoksun sanırım dinlenmedesin. inşallah yarın güzel haberlerini verirsin
patikler boşver yeni projeyi fala. o herzaman olur. sen yeni bir deneme için zaman kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?