38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım benim alakana tşk evet bu konuda yardımcı olursan sevinirim iyiki varsınız destekleriniz için tşk duygulandım ben zaten uzun zamandan beri sizleri okuyordum bu kadar tatlı olacağınızı hiç düşünemedim

merhaba patikler;bende incir kürü uyguladım ama bende sivilce yaptı.o dediğin şeyi yaşamadım ben.evet inan bana da zor geliyor incir kürü.bu ay devam ediyorum ama 2 gün firem var.şimdilik devam.dediğn parçacıklar ayıptır söylemesi kara kara ciğer gibi parçacıklar mı.eğer öyleyse içerde olan kan pıhtılaşmıştır incirde sökmüştür diye düşünüyorum.benim de tüp ya da aşılama denemelerimde ve takip eden bir kaç ay (adetlerimde)beni mahvederdi.ben de dökerdim.dr a sormuştum.önemli olmadığını içerde fazla kan biriktiği içn pıhtılaşmış olabileceğini söylemişti.yalnız bende kan pıhtılaşması var tüp ilaçları da tetikliyor pıhtılaşmayı.sende de kan pıhtılaşması var mı?

kızlar kanamam bitti tamamen
ama dr dün düsük tehtıdı var dedi allaha kalmıs dedi dinleniyorum simdi kesede bi sıkıntı var heralde
bakalım

ama dr dün düsük tehtıdı var dedi allaha kalmıs dedi dinleniyorum simdi kesede bi sıkıntı var heralde
bakalım

rahat ol dua et atlatacaksın bebeşini alacaksın kucağına pozitif düşün ve bebeğini hayal et onu pembelerle giyindir hayalinde ve ona pembe kalpler yolla inan faydsını göreceksin :)

bakalım

canım kanaman durduğuna göre inşalah bundan sonra sorun olmaz.inşallah kesecik kendini toparlar,senide üzmez annesi.iyiyi düşün iyi gelsin.

arkadaşlar herkeze merhaba. deniz bulut arkadaşım. seninle özelden konuşmak istiyorum. nasıl konuşulacağını bilmiyorum.

ismime sağ tıklayıp özel mesaj gönder dersen mesaj atabilirsin. mesajlaşman açık değilse önce onu açman gerek. yapamadıysan yaz yarın bakarız

bakalım

canım inşallah buraya gldin kesen de toplar devam edersin. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

karamel sana bakmak için girdim yoksun sanırım dinlenmedesin. inşallah yarın güzel haberlerini verirsin

patikler boşver yeni projeyi fala. o herzaman olur. sen yeni bir deneme için zaman kaybetme

kızlar bugün çok sinirlenip kıskandığım birşeyi sizlerle paylaşacağım aslında bizlere de umut olur. işte bir arkadaşım var 30 lu yaşların başında evlenen. 35 ine gelmeden bir de oğlan doğurdu şu an 11 yaşında. çocuk hiperaktif herhalde o nedenle az ara verdiler 5 yıl sonra bir oğlu daha oldu. kendisi tek çocukmuş ve hep bu nedenle kalabalık aileleri sevdiğini söylerdi ve 41 yaşında 1 oğlan daha doğurdu. 3 yıl önce. eşi 1 tane daha yapmaya kalkarsan seni boşarım dedi :roflol:bir de ne zaman zayıflasan ve senelik izinlerini biriktirmeye başlasan (doğum iznine eklemek için) hamile kalmayı planladığını anlıyorum diyormuş yerimseniben neyse iş çıkışı yine hamile olduğunu öğrendim. hem de 44 yaşında. yok artık dedim. sinirlenip kıskandım çünkü ilk olsa anlarım veya hadi 2. i. yani 2. eşi falan olsa ve bu nedenle istese yine anlarım ama peşpeşe dördüncü çocuk. hayır ben de 30 lu yaşlarımda ceket atsan hamile kalan tiptim kıymetini bilemedim şimdi neden benim olmuyor diye kıskandım. sonra allah korusun bebeğe birşey olsa nazarım mı değdi demektir diye de korktum. yani asla istemem böyle birşey. ilk başlarda oğlan çok severim erkek olsun diyordu hep nihayet 3. den sonra 1 de kız yapacağım demeye başlamıştı ben şaka yapıyor sanıyordum. inşallah kızdır ve sağlıkla kucağına alır orası ayrı.
yani arkadaşlar herkesin bünyesi farklı yumurtaların kalitesi rezervin miktarı da ama işte yumurta olduğu sürece ümit var. herada canım özellikle sen. yapma falan demiyorum hiç olmazsa tabii ki donasyonu da deneyebilirsin ama bak millet 44 yaşında hamile kalıyor hem de doğal. sanırım 3 çocuk peşine tüp denememiştir doğaldır. detayları yarın öğreneceğim. ilginç bir durum varsa yazarım

Deniz Bulut'cum, söylediğin gibi bazılarının bünyesi farklı olabiliyor ama marifet doğurmak değil doğurduğumuz çocuğa ya da çocuklara gelecek hazırlayabilmek. Arkdaşının maddi durumu 4 çocuk okutup hayata kazandırmaya elverişli demekki. Hem de çalışıyor anladığım kadarı ile.

Benim üniversiteden bir sınıf arkadaşım var kız bir Fransızla evli benden çok önce 30 lu yaşlara gelmeden önce evlendi , 71 doğumlu bir oğlu var ilkokul 2 ye gidiyor bana ilk oğlunda bir sene korunduktan sonra bir daha korunmadıklarını ama senelerdir ikincisi olmadı diyor, bu ay rahim filmi çekilecek belki olay tüpe gidecek. İlk hamileliği kolay olmuş hiç sorun yaşamamış ama 7 senedir 2. olmuyor ben onun da çok etkisinde kalmıştım. Yani erken doğum yapmış olmak da bazen hiç bir şeyin garantisi değil. Her bünye farklı tepkiler veriyor zaman ilerledikçe.

aman aman sevsinler senin kıskançlığını emi iyiki kıskanmışta yazmışsın :)) vallhi umut oldu bize canım bende dün uzayan akıntı oldu acaba yumurtaldımıı yoksa yumurtamı çatladı neydi anlamadım eşim nöbetteydi çalışma yoktu yanii eeee bakarsın bizlerde doğal hamile kalırız değilmi 44 yaşında doğal kaldıysa bizde kalabliriz vallhiii harbiden bana umut oldu burdaki çıtırlarda umut olacağına inanıyorum :))

Yok erverdi, ben de kan pıhtılaşması yok normalde. bi de rengi kahverengi değil kırmızıydı. Çok merak ettim ama bunun için dr.'u da aramak istemedim. işte böyle...

Subuo'cum, kanamanın durması iyiye işaret ama sen yine de yatak istirahatine devam et, kese kendini toparlayabilir. Doğru kanama olması ama bebeğin kalbinin atışlarının USG den alınması sonucu düşük tehdidi tanısı konuyor ama kalp atışları varsa, kanama kesildiyse umut var demektir. Dua et, bize de güzel haberler ver inşallah. Kaç haftalık oldu, bir sonraki kontrolün yakında olmalı.

Haklısın arkadaşım... zaten ilk reglimde aksi bişi olmadıkça tüpe başlayacağım... tabi inşallah gerek kalmaz... öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…