38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Tekrar selam,

Kliniğe gittik ilk sordukları soru sıkıştınmı oldu bana göre çoktu ama onlara göre azdı neyse biraz daha bekledim beni işlemin yapılacağı yere aldılar.

4 yumurtanın 4 ü de döllenmiş ancak bir tanesi bölünmeye devam etmiş yani diğerleride bölünmüş ama görüntü olarak şekilsiz oldukları için koyup risk almayalım dediler. Koyup tutarsa gelişmez işi kürtaja vardırabilir diye vazgeçtiler. Enson sabah 2 taneymiş ikisinde yoğunlaşmışlar ama genede o biri elediler.

ıçeri 2 embriyologda girdi biri elimi tutup bana moral verdi tam transferde embrioyu bana doğru uzatıp işte bebeğin burada ve onu sana veriyoruz dedi. Epey şakalaştık dr. güzel bir transfer oldu tam düşündüğüm yere gitti dedi. Orada 30-40 dk dinlendim doktor hep yanımdaydı spor, siyaset sohbet muhabbet ettik.

Dün dinlendim bugün işteyim normal hayata devam dedi hiç bir kısıtlama yok hatta ilişki bile serbest dedi. Sadece pazar günü biraz dikkat edeceğim tutunma günü pazarmış.

ışte böyle canlar. Kısmet artık. Esterya'nın söylediği duayı okudum. Hepinize dua ettim. Ve beklemeye geçtim.

seni okurken heyecanlandım bende tüp düşünenlerdenim ama henüz karsızm hayali bile güzel inşallhh bebbeşin uzattığı elle sıkı sıkı tutunacak rabbim yardımcın olsun dualarımız seninlebilmiyorumkismile

Karamelim insallaıh guzel bir sonuc olacak Hakkımızda herseyin hayırlısı , ihlas suresini okumayı bırakma canım elini karnına koy bos kaldıkca bol bol oku, hatta sana tavsiyem internetten turkce anlamını bul hissederek anlayarak oku, ben okudugum duaların anlamlarını bilmeye cok onem veririm anladıgım zaman daha cok isteyerek hissederek okurum..

simdi 15 gunumuz var dime..

Bu arada kız kardesimin femare ile yapılan asılaması tutmadı kızlar..

karamel 1 olsun senin olsun.sana tutunsun.hadi haırlısı ,artık şimdi işin en zor kısmı. beklemek. zorluğu kolaylaştıracağız.çünkü bizlerde burada seninle bekleyeceğiz biliyorsun.aman işi gücü bırak bebeğe yoğunlaş.tutunsun sana.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim canlarım. Evet ilk başta 1/4 oranını duyunca biraz bozuldum bozulmadım desem yalan olur ama ya buda olmasaydıya geldim. Şimdi en azından bir umudum var.

Transferde, bu tek ozaman 2. yi yapacağım dediğim de embriyolog 2. için stres olmayacağından o normal olur dedi :) Biri buldukta 2 kaldı.

Esterya , embriyologta senin gibi sürekli onunla konuş onu istediğini söyle diyor. Sağol erverdiciğim

Dr. tam şırınga ederken besmele çekti ve bana 3 Kulhüvallahü bir elham oku dediler.

Boyumda Atatürk'ümüzün imzasını kolye olarak taşıyorum çok beğendiler. Böyle bir anneye inşallah bebek verebiliriz dediler.

Klinik Atatürkçü, Galatasaraylı ve duanın gücünü bilen bir yer çok keyif aldım açıkcası.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar.
karamelcim hayırlısı olsun inşallah bebeğin sana tutunacak ve burdan bizimle mutluluğunu paylaşacaksın. dualarım seninle canım..

femara ile gonal f bize yaramayan ilaçlar:dilcikar:.iş yok onlarda..istemeyin kızlar dr dan o ilacı

canım inşş o kaliteli birtanecikbebişin yerini sever ve sıkı sıkı tutunur sonra da annesinin kucağına sağlıkla gelir.
hep dediğimiz bizler de 1 yumurta ve 1 spermden olduk. önemli olan kaliteli inatçı bir embriyo olması. inşallah 13 gün sonra güzel heberlerini alacağız. :CüvCüv:

waterss cığım bence sonuçlar güzel inşallah bunu sana doktorda söyleyecek.

deniz bulut, hülya, serpil, patikler, herada hepinize çok çok teşekkürler

inşallah canım inşallah. Hep birlikte

İnşallah güzel haberlerini alacağız arkadaşım...Bundan sonrası beklemeye kaldı artık hayırlısıyla....

arkadaşım yaklaşık 10 yıldır müdür ve maaşı da oldukça iyi haliyle. eşinin de iyi sanırım. yani 3 çocuğa rağmen biriktirmişlerdir. sadece çocukları özel kolejlere değil haliyle devlet okullarına yolluyorlar. emekliliği de yaklaştı ama sıkıntısız 4 çocuğa bakabilecektir. yine de bu ülkede 4 çocuk iyi cesaret.
başka bir arkadaşımda 47 yaşında 24 yaşında doğurmuş sonra bir daha ömür boyu korunmamış ama olmamış. bu arada eşinden ayrılıp başka erkek arkadaşı da olduğu için spermler diyemeyiz. hiç isteyip araştırmamış belki kanallar tıkanmıştır belki bambaşka birşeydir ama oluyor bazen böyle.

Yok erverdi, ben de kan pıhtılaşması yok normalde. bi de rengi kahverengi değil kırmızıydı. Çok merak ettim ama bunun için dr.'u da aramak istemedim. işte böyle...
canım benim gençken olurdu hep böyle ama 40 olduğumdan beri ne yazıkkı kanın rengi koyuldu miktarı azaldı ve parça falan da gelmiyor. bence normaldir kafana takma

Kızlar şimdi ; ( şöyle koyu yapayımda gözden kaçmasın. )

Ben bu tüp'e 3500+1150 verdim = 4650 + 100 transfer sonrası ilaçlar = 4750

Doktorum şöyle bir önerisi var. Bu benim gibi yaşı ileri ancak azda olsa umut olan, ama belki 1. denemede tutmayacak özel hastaları içinmiş.

3500 daha vereceğim 3 deneme hakkım daha olacak. Tabi + ilaçlar

Bunun cevabı için 5 günüm var. Ancak bu denemede tutarsa 3500+3500+ ilaç olmuş oluyor. Ama tutmazsa 3500'e tek denemem değil 3 denemem oluyor.

Onunda dediği şu iki taraf içinde risk ilk denemde tutarsa siz çok para harcıyorsunuz ama 4. denemede tutarsa ben zarar etmiyorum ama parada kazanmıoyrum.

Ne dersiniz. Fikirlerinizi almak isterim.

karamelcim bu senin ilk denemen bence buna karar verebilmen için bir denemenin sonucunu almış olman lazım. negatif bir denemen olsa hemen kabul et derim. ama sen hamile kalabiliyorsun. ve bu ilk denemende de hamile kalabileceğine inanıyorum ben. biliyorsun acıbademde benim kampanya da birinci 3950+ilaçlar ikinci 3500+ilaçlar üçüncü tedavi bedava + ilaçlar durumu söz konusuydu ve ben üçüncü hakkımı kullanabilmek için ikinciyi orda yaptırıyorum. ama buna karar vermek için birincinin sonucunu almış olarak sonuca gidiyoruz. ama senin doktorun sonucu almadan buna karar vermeni istemesi ilginç.

yani benim kampanyamdan tek farkı bir değil iki bedava hakkının olması. tutmassa ikinciye para vermiş olacaksın yani onun üç bedava dediğinin ikincisini senden peşin almış olacak. geriye iki bedava hakkın kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…