- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Tekrar selam,
Kliniğe gittik ilk sordukları soru sıkıştınmı oldu bana göre çoktu ama onlara göre azdı neyse biraz daha bekledim beni işlemin yapılacağı yere aldılar.
4 yumurtanın 4 ü de döllenmiş ancak bir tanesi bölünmeye devam etmiş yani diğerleride bölünmüş ama görüntü olarak şeklisiz oldukları için koyup risk almayalım dediler. Koyup tutarsa gelişmez işi kürtaja vardırabilir diye vazgeçtiler. Enson sabah 2 taneymiş ikisinde yoğunlaşmışlar ama genede o biri elediler.
İçeri 2 embriyologda girdi biri elimi tutup bana moral verdi tam transferde embrioyu bana doğru uzatıp işte bebeğin burada ve onu sana veriyoruz dedi. Epey şakalaştık dr. güzel bir transfer oldu tam düşündüğüm yere gitti dedi. Orada 30-40 dk dinlendim doktor hep yanımdaydı spor, siyaset sohbet muhabbet ettik.
Dün dinlendim bugün işteyim normal hayata devam dedi hiç bir kısıtlama yok hatta ilişki bile serbest dedi. Sadece pazar günü biraz dikkat edeceğim tutunma günü pazarmış.
İşte böyle canlar. Kısmet artık. Esterya'nın söylediği duayı okudum. Hepinize dua ettim. Ve beklemeye geçtim.
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim canlarım. Evet ilk başta 1/4 oranını duyunca biraz bozuldum bozulmadım desem yalan olur ama ya buda olmasaydıya geldim. Şimdi en azından bir umudum var.
Transferde, bu tek ozaman 2. yi yapacağım dediğim de embriyolog 2. için stres olmayacağından o normal olur dedi :) Biri buldukta 2 kaldı.
Esterya , embriyologta senin gibi sürekli onunla konuş onu istediğini söyle diyor. Sağol erverdiciğim
günaydın kızlar.
karamelcim hayırlısı olsun inşallah bebeğin sana tutunacak ve burdan bizimle mutluluğunu paylaşacaksın. dualarım seninle canım..
femara ile gonal f bize yaramayan ilaçlar:dilcikar:.iş yok onlarda..istemeyin kızlar dr dan o ilacı
canım inşş o kaliteli birtanecikbebişin yerini sever ve sıkı sıkı tutunur sonra da annesinin kucağına sağlıkla gelir.
hep dediğimiz bizler de 1 yumurta ve 1 spermden olduk. önemli olan kaliteli inatçı bir embriyo olması. inşallah 13 gün sonra güzel heberlerini alacağız. :CüvCüv:
Tekrar selam,
Kliniğe gittik ilk sordukları soru sıkıştınmı oldu bana göre çoktu ama onlara göre azdı neyse biraz daha bekledim beni işlemin yapılacağı yere aldılar.
4 yumurtanın 4 ü de döllenmiş ancak bir tanesi bölünmeye devam etmiş yani diğerleride bölünmüş ama görüntü olarak şekilsiz oldukları için koyup risk almayalım dediler. Koyup tutarsa gelişmez işi kürtaja vardırabilir diye vazgeçtiler. Enson sabah 2 taneymiş ikisinde yoğunlaşmışlar ama genede o biri elediler.
İçeri 2 embriyologda girdi biri elimi tutup bana moral verdi tam transferde embrioyu bana doğru uzatıp işte bebeğin burada ve onu sana veriyoruz dedi. Epey şakalaştık dr. güzel bir transfer oldu tam düşündüğüm yere gitti dedi. Orada 30-40 dk dinlendim doktor hep yanımdaydı spor, siyaset sohbet muhabbet ettik.
Dün dinlendim bugün işteyim normal hayata devam dedi hiç bir kısıtlama yok hatta ilişki bile serbest dedi. Sadece pazar günü biraz dikkat edeceğim tutunma günü pazarmış.
İşte böyle canlar. Kısmet artık. Esterya'nın söylediği duayı okudum. Hepinize dua ettim. Ve beklemeye geçtim.
Deniz Bulut'cum, söylediğin gibi bazılarının bünyesi farklı olabiliyor ama marifet doğurmak değil doğurduğumuz çocuğa ya da çocuklara gelecek hazırlayabilmek. Arkdaşının maddi durumu 4 çocuk okutup hayata kazandırmaya elverişli demekki. Hem de çalışıyor anladığım kadarı ile.
Benim üniversiteden bir sınıf arkadaşım var kız bir Fransızla evli benden çok önce 30 lu yaşlara gelmeden önce evlendi , 71 doğumlu bir oğlu var ilkokul 2 ye gidiyor bana ilk oğlunda bir sene korunduktan sonra bir daha korunmadıklarını ama senelerdir ikincisi olmadı diyor, bu ay rahim filmi çekilecek belki olay tüpe gidecek. İlk hamileliği kolay olmuş hiç sorun yaşamamış ama 7 senedir 2. olmuyor ben onun da çok etkisinde kalmıştım. Yani erken doğum yapmış olmak da bazen hiç bir şeyin garantisi değil. Her bünye farklı tepkiler veriyor zaman ilerledikçe.
canım benim gençken olurdu hep böyle ama 40 olduğumdan beri ne yazıkkı kanın rengi koyuldu miktarı azaldı ve parça falan da gelmiyor. bence normaldir kafana takmaYok erverdi, ben de kan pıhtılaşması yok normalde. bi de rengi kahverengi değil kırmızıydı. Çok merak ettim ama bunun için dr.'u da aramak istemedim. işte böyle...
erverdi hepsini okuyamadım herhalde kime kızdın canım? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?