38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet sonucu almadan karar ver diyor bu bir tip kumar. Tutarsa 7000+ilaç olmuş olacak

kararsız kaldık yani eşimde senin gibi söylüyor bizim oluyor diye bilemiyorum

dr. yaşınız 20 li 30 lu olsa her sene bir tane dene para biriktir ama sizin yaşta bir dolu bir boş gidilir ki buda maddi olarak yıpratıcıdır.

karamelcik;dr unun önerisi 1nci denemede tutmayacak özel hastalar içinmiş.sen spontan hamile kalabiliyorsun zaten.bırak bu tedaviden cebinden çıkan para 4750 ile kalsın.inşallah olacak ben çok umutluyum senden.olmasa ble birkaç ay kendin de deneyebilirsin .dr un neden eğer tutmazsa bundan sonraki 2 ya da 3üncü tedavi için yapmamış ki bu öneriyi.şimdi verdin ücret.ee sonrakiye ver bir ücret daha sonraki 2 deneme için vermiş olsa bu teklifi diyeceğim ki3 üncüsü bedava ya gelecek.alabamanın tedavisinde olduğu gibi.ama bu öyle değil.kısacası daha net algılayabilmemiz için
şimdiki deneme:toplam da 4750
drun önerisine uyarsan tutmazsa eğer(tabiii bunlar ihtimal dahilinde)4750+3500=8250senden çıkacak para.olası ihtimaldebu 8250=3 deneme(bununla brlikte 4)tabiii ilaçlar dahil değil.8250/4=20625ediyor.tek deneme 20625 e gelir.+ilaçlar.(tekrar dr a gidip gelmeler,ultrason takipleri opu transfer iğneler stres en önemlisi de o stre
s bekleyişler.gerçi sen rahatsındır.
tek deneme 3750 +ilaçlar
diğer her denemeler20625+ilaçlar.
ben senin yerinde olsaydım.daha sonra spontan şansımı denerdim 3 ay.kimbilir?Allah büyüktür.bedavaya da gelebilirbenim düşüncem böyle arkadaşım.şimdiden seni strese sokacak bu dr.yahu sen bekle bebişini.boşvar sters yapma bak ben yaptım hesabı.tabiii kara verici sensin

Banada garip geldi daha transfer yeni yapılmıs sonuc almadan hemen karar vermeniz lazım demesi tuhaf biraz.

Karamel'cim hayırlı olsun. Pazar günü rahim içerisine yerleşmesi tamamlanmış olacak ve beta hcg salgılamaya başlayacak. Rahime tutunması 3 gün sürüyor yani bugün bebeğin yerine yerleşmeye çalışıyor. Hadi hayırlısı, senin sıpa yola çıktı annesi. Mart'ın başında da haberini alacağız hep beraber..:ecrin_bebek:

okudumda her deneme için .hesap makinesi yanımdaydı da her deneme için yazdığım rakamda fazlalık yazmış olabilirim.yani sonuçta 1 600 kusur oynuyor arada.

işin 4 ü denemeye kadar gittiği düşünülürse 3500+3500=7000 / 4 = 1750 + ilaç olmuş oluyor.

ama işte bu tutarsa 7000 + ilaç oluyor. Karar bu aşamada devreye giriyor.

promosyon olayı alışverişte belki iyi ama bunu sağlıkta da kullanmaları hiç hoşuma gitmiyor.ticari anlamda yaklaştıklarına inanıyorum ben.alışverişte nasıl binbir taklalar atıyorlarsa ürünlerini satmak için,burda da öyle olması hiç hoş değil.bu benim düşüncem.

Karamel'cim, sen öncelikle ilk denemeni sonucunu almalısın. Peki, onların teklifini kabul edip de ilk denemen de tutarsa paranı geri vermemliler, onlar bunu kabul ediyor mu ? 5 gün içinde kabul edersen ve ödersen ve ilk denemende tutarsa onlarda sana ödediğin fazla paranın tamamını şu kadar gün sonra ödeyeceğiz diye taahhüt vermeleri lazım yazılı olarak. O kadar günde senin paran içerde kalınca onlar değerlendirmiş olurlar zaten.

Ben olsam, şimdi ödediğim kadarı ile kalırdım. Allah korusun bunda tutmazsa o zaman belki başka bir yer düşüneceksin, düşünmezsen de bu dediklerini o zaman kabul edebilirsin.

bu senin 2. denemede farklı bir merkez seçmeni engellemek hastayı bünyesinde tutmak için galiba.

erverdicim ilaçları karıştırma karamel ilk tedaviye 3500 verdi. Şimdiden taahhüt ederse 3500 daha verecek. ve üç denemeyi bedavaya garantilemiş olacak. yani tanesi 1166 ya gelecek. ama peşin vermiş olacak. eğer tutarsa 3500 ekstradan ödemiş olacak. ve ilk tedavisi 7000 e gelecek. ben olsam doktora tutmassa bu teklifinizi kabul ederdim. ama şu an bana bunu söylemeniz ilk tedavimden şüphe uyandırıyor. bunu neden transferden sonra söylüyorsunuz baştan konuşsaydık daha iyi olmaz mıydı diye sorardım. ve evet niye şimdi bunu söyleyip beni negatife kanalize ediyorsunuz diye de bozuk atardım. tamam ben ikinciyi taahhüt ediyorum ama tutmassa diyip bununda şu durumda hakkım olduğunu söylerdim.

esteryanın kızkardeşinin aşılaması tutmamış.femara vermişlerdi ona.femara da gonal f de benim kara listemde.
femara tek başına bize yetmeyebilir ama tüpde diğer ilaçlarla yardımı oluyormuş biz yaşlarda. gonal f i ben de bizim yaşlar için çok etkili bulmuyorum

şimdi buna 5 gün içinde cevap istemesi şu oluyor : öncelikle nasıl olsa senin yaşın ileri tek embriyon var tutmayacak diye moralini bozuyor. ikinci olarak kendi de buna inanıyor ve biliyor ki hastaların çoğu doktorlarından memnun da olsalar 2. deneme için hastanelerini değiştiriyorlar.
ilave olarak neden 2. embriyoyu koymadı? benim bildiğim embriyonun kaliteli gözüküp gözükmemesi ile tutup tutmamasının ilişkisi var ama orta kaliteli bir embriyo illa kromozom bozukluğu arasında belli bir ilişki yok. olsa diğer tüm merkezler 2. hatta 3. kalite embriyoları da neden koysunlar? ben burada o kadar çok öykü okudum ki 2. kalite embriyoları ile hamile kalan :umursamaz:yani tamam belki doktorun bir bildiği vardır biz dr değiliz ki demiştim ama yukarıdakini anlatınca midem bulandı artniyet aradım. hatta bu olayı bir araştırayım bakim.
benim kalbimde şu an sadece memorial var
ama acıbademin yaklaşımını bile düzgün buluyorum. diğer merkezler de 2. denemede genelde hastalarına indirim yapıyorlar (eskiden ayağa düşmeden bahçeci 1. 2350 eur 2. 1900 eur artı ilaçlar diyordu mesela) memorial bile yapıyor diye biliyorum
doktorun bu davranışını sevmedim kötükedihüso karar senin

Son düzenleme:

Para iadesi yok canım . Kasko gibi algılıyorlar. Araç kaza yapmasada o primi ödüyorsun ve yanıyor. Ama araç kaza yaparsa kat be kat fazlasını alıyorsun. O hesap.

karamelciğim çok geçmiş olsun hadi işallah pozitif sonuç alırsın da bu tasa biter.
ya bu hastahaneler nasıl şerefsiz olmuş ya resmen para tuzağı bakar mısın 3500 daha ver üç hakkın olsun ama ilkinde tutarsa para yanacak madem çok iyiler tutarsa parayı iade etsinler... onlar işini bilir bana göre hiçte verme ben hiç hoşlanmıyorum böyle pazarlık işinden .ben de araba alırken 350 euro verin garantiyi üç yıldan beş yıla uzatalım dediler niye vereyim ya adamlar sömürüyor resmen madem iyisiniz beş yıl garantiyi siz verin... girme böyle bişiye bana göre dua et bol bol ki şans yanında olsun .olmazsa gene verirsin bence...
deniz bulut. bu zamanda dört çocuk çok fazla cidden o arkadaşının cesaretine hayran kaldım. benim babam da tek çocuk kaşık sesine hasret kaldım diye diye 5 çocuk yaptı. babam öğretmen annem ev hanımı ama babam tek çocuk olduğu için bisürü arazi falan ona kaldı. zorluk çekmedi pek hepimizde okuduk gerçi en son numara şuan ünv son sınıfta .ne kadar okursan oku çok çocuk anne baba için yıpratıcı babam şuan 62 annem 60 yaşında ama görsen ikisi de 70 yaşlarında dersin.çocuklarını gerçekten düşünen anne babalar için çok çocuk inanılmaz yıpratıcı. babam halen çocuklarını düşünür gece kalkar son numaranın üstü açıkmı diye kontrol eder. annem halen evli çocukları sabah kahvaltı yaptımı diye tasalanır yok torununa üzülür ayy hergün bi sıkıntı bulşurlar kendilerine. erken de evlenseydim ya bir en fazla ikiydi.sıkıntı bitmiyor allah evlat acısı vermesin gerçi ama hiç gıpta edemiyorum cidden hadi biz hiç çocuğumuz yok diye yapmaya kalkışıyoruz o arkadaşın çocuklarıyla geçireceği önünde kaç senesi kaldı ki.en son doğanın ihalesi 1. numaraya kalacak haliyle dolayısıyla 1. numaranın hayatından çalacaklar. çok saçma

benim dahil olduğum kampanya orda devam etmem için adil bir kampanya. en baştan söylediler. ve başarılı da oldular beni bağlamak adına sonuç olarak değil yani :). karamel senin yerinde olsam doktora bana teklif ettiğiniz konuyu şu an düşünmek istemiyorum. 15 gün sonra bana başka teklifle gelin derdim.

işin 4 ü denemeye kadar gittiği düşünülürse 3500+3500=7000 / 4 = 1750 + ilaç olmuş oluyor.

ama işte bu tutarsa 7000 + ilaç oluyor. Karar bu aşamada devreye giriyor.

Karamel'cim, bu tutarsa sizin gerçekleşmeyecek diğer denemeler için verdiğin o parayı geri iade etmek zorunda, bu şekilde yapılamaz.

Bence bu tamamen bir kumar olur, oysa biz burda sağlıktan söz ediyoruz. Tıpta hiç bir dr hiç bir durum için %100 konuşmazken nasıl oluyor da senin fazladan ödeyeceğin paranın %100 'ü geri verilmez anlamıyorum. Bana ters geldi.

Sen dr una bu transfer için konuşurken sana %100 garanti verdimi tutar diye , hayır değil mi ? ama ekstradan bir tüp parası daha istiyor ve bu tutarsa geri vermeyecekler olmaz öyle şey.lmaz:

yok bunu önceden söylediydi fakat ben illaki garanti isteyen birine söylemiş gibi algıladımdı. Yani konudan haberdardım.

Karamel hayirlis olsun canim . Bende senin durumundayim tek embryo ile 9. gunumdeyim .
Merkezinden memnun musun peki oda onem li? inandinmi guvendin mi onlara?
Nerede yaptirdin?

çok güzel ve kibarca açıklamış. senin şu an duyguların ve kafan da karmakarışıktır dr biliyor ve bu durumundan yararlanmaya çalışıyor. hiç sevmedim bu yaptığını. bu dediğiyle daha önceki tüm yaptıkları bir soru işareti uyandırdı bende.

yok bunu önceden söylediydi fakat ben illaki garanti isteyen birine söylemiş gibi algıladımdı. Yani konudan haberdardım.

baştan para alıp iade etmeyen ve 2. denemede de indirim yapmayan merkez duymadım zaten
3500 yüksek bir tutar şu an hemen tüm merkezler o kadar ücret alıyor. 2. de ücret düşüyor. pekçaok merkezde ilk denemede dahi bu ücretlerin üstünden pazarlık var. yani ücreti zaten düşük değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…