karamelcim bu senin ilk denemen bence buna karar verebilmen için bir denemenin sonucunu almış olman lazım. negatif bir denemen olsa hemen kabul et derim. ama sen hamile kalabiliyorsun. ve bu ilk denemende de hamile kalabileceğine inanıyorum ben. biliyorsun acıbademde benim kampanya da birinci 3950+ilaçlar ikinci 3500+ilaçlar üçüncü tedavi bedava + ilaçlar durumu söz konusuydu ve ben üçüncü hakkımı kullanabilmek için ikinciyi orda yaptırıyorum. ama buna karar vermek için birincinin sonucunu almış olarak sonuca gidiyoruz. ama senin doktorun sonucu almadan buna karar vermeni istemesi ilginç.
karamelcik;dr unun önerisi 1nci denemede tutmayacak özel hastalar içinmiş.sen spontan hamile kalabiliyorsun zaten.bırak bu tedaviden cebinden çıkan para 4750 ile kalsın.inşallah olacak ben çok umutluyum senden.olmasa ble birkaç ay kendin de deneyebilirsin .dr un neden eğer tutmazsa bundan sonraki 2 ya da 3üncü tedavi için yapmamış ki bu öneriyi.şimdi verdin ücret.ee sonrakiye ver bir ücret daha sonraki 2 deneme için vermiş olsa bu teklifi diyeceğim ki3 üncüsü bedava ya gelecek.alabamanın tedavisinde olduğu gibi.ama bu öyle değil.kısacası daha net algılayabilmemiz içinKızlar şimdi ; ( şöyle koyu yapayımda gözden kaçmasın. )
Ben bu tüp'e 3500+1150 verdim = 4650 + 100 transfer sonrası ilaçlar = 4750
Doktorum şöyle bir önerisi var. Bu benim gibi yaşı ileri ancak azda olsa umut olan, ama belki 1. denemede tutmayacak özel hastaları içinmiş.
3500 daha vereceğim 3 deneme hakkım daha olacak. Tabi + ilaçlar
Bunun cevabı için 5 günüm var. Ancak bu denemede tutarsa 3500+3500+ ilaç olmuş oluyor. Ama tutmazsa 3500'e tek denemem değil 3 denemem oluyor.
Onunda dediği şu iki taraf içinde risk ilk denemde tutarsa siz çok para harcıyorsunuz ama 4. denemede tutarsa ben zarar etmiyorum ama parada kazanmıoyrum.
Ne dersiniz. Fikirlerinizi almak isterim.
Tekrar selam,
Kliniğe gittik ilk sordukları soru sıkıştınmı oldu bana göre çoktu ama onlara göre azdı neyse biraz daha bekledim beni işlemin yapılacağı yere aldılar.
4 yumurtanın 4 ü de döllenmiş ancak bir tanesi bölünmeye devam etmiş yani diğerleride bölünmüş ama görüntü olarak şekilsiz oldukları için koyup risk almayalım dediler. Koyup tutarsa gelişmez işi kürtaja vardırabilir diye vazgeçtiler. Enson sabah 2 taneymiş ikisinde yoğunlaşmışlar ama genede o biri elediler.
İçeri 2 embriyologda girdi biri elimi tutup bana moral verdi tam transferde embrioyu bana doğru uzatıp işte bebeğin burada ve onu sana veriyoruz dedi. Epey şakalaştık dr. güzel bir transfer oldu tam düşündüğüm yere gitti dedi. Orada 30-40 dk dinlendim doktor hep yanımdaydı spor, siyaset sohbet muhabbet ettik.
Dün dinlendim bugün işteyim normal hayata devam dedi hiç bir kısıtlama yok hatta ilişki bile serbest dedi. Sadece pazar günü biraz dikkat edeceğim tutunma günü pazarmış.
İşte böyle canlar. Kısmet artık. Esterya'nın söylediği duayı okudum. Hepinize dua ettim. Ve beklemeye geçtim.
Kızlar şimdi ; ( şöyle koyu yapayımda gözden kaçmasın. )
Doktorum şöyle bir önerisi var. Bu benim gibi yaşı ileri ancak azda olsa umut olan, ama belki 1. denemede tutmayacak özel hastaları içinmiş.
Bunun cevabı için 5 günüm var. Ancak bu denemede tutarsa 3500+3500+ ilaç olmuş oluyor. Ama tutmazsa 3500'e tek denemem değil 3 denemem oluyor.
Onunda dediği şu iki taraf içinde risk ilk denemde tutarsa siz çok para harcıyorsunuz ama 4. denemede tutarsa ben zarar etmiyorum ama parada kazanmıoyrum.
promosyon olayı alışverişte belki iyi ama bunu sağlıkta da kullanmaları hiç hoşuma gitmiyor.ticari anlamda yaklaştıklarına inanıyorum ben.alışverişte nasıl binbir taklalar atıyorlarsa ürünlerini satmak için,burda da öyle olması hiç hoş değil.bu benim düşüncem.
femara tek başına bize yetmeyebilir ama tüpde diğer ilaçlarla yardımı oluyormuş biz yaşlarda. gonal f i ben de bizim yaşlar için çok etkili bulmuyorumesteryanın kızkardeşinin aşılaması tutmamış.femara vermişlerdi ona.femara da gonal f de benim kara listemde.
Kızlar şimdi ; ( şöyle koyu yapayımda gözden kaçmasın. )
Karamel'cim, sen öncelikle ilk denemeni sonucunu almalısın. Peki, onların teklifini kabul edip de ilk denemen de tutarsa paranı geri vermemliler, onlar bunu kabul ediyor mu ? 5 gün içinde kabul edersen ve ödersen ve ilk denemende tutarsa onlarda sana ödediğin fazla paranın tamamını şu kadar gün sonra ödeyeceğiz diye taahhüt vermeleri lazım yazılı olarak. O kadar günde senin paran içerde kalınca onlar değerlendirmiş olurlar zaten.
Ben olsam, şimdi ödediğim kadarı ile kalırdım. Allah korusun bunda tutmazsa o zaman belki başka bir yer düşüneceksin, düşünmezsen de bu dediklerini o zaman kabul edebilirsin.
işin 4 ü denemeye kadar gittiği düşünülürse 3500+3500=7000 / 4 = 1750 + ilaç olmuş oluyor.
ama işte bu tutarsa 7000 + ilaç oluyor. Karar bu aşamada devreye giriyor.
erverdicim ilaçları karıştırma karamel ilk tedaviye 3500 verdi. Şimdiden taahhüt ederse 3500 daha verecek. ve üç denemeyi bedavaya garantilemiş olacak. yani tanesi 1166 ya gelecek. ama peşin vermiş olacak. eğer tutarsa 3500 ekstradan ödemiş olacak. ve ilk tedavisi 7000 e gelecek. ben olsam doktora tutmassa bu teklifinizi kabul ederdim. ama şu an bana bunu söylemeniz ilk tedavimden şüphe uyandırıyor. bunu neden transferden sonra söylüyorsunuz baştan konuşsaydık daha iyi olmaz mıydı diye sorardım. ve evet niye şimdi bunu söyleyip beni negatife kanalize ediyorsunuz diye de bozuk atardım. tamam ben ikinciyi taahhüt ediyorum ama tutmassa diyip bununda şu durumda hakkım olduğunu söylerdim.
erverdicim ilaçları karıştırma karamel ilk tedaviye 3500 verdi. Şimdiden taahhüt ederse 3500 daha verecek. ve üç denemeyi bedavaya garantilemiş olacak. yani tanesi 1166 ya gelecek. ama peşin vermiş olacak. eğer tutarsa 3500 ekstradan ödemiş olacak. ve ilk tedavisi 7000 e gelecek. ben olsam doktora tutmassa bu teklifinizi kabul ederdim. ama şu an bana bunu söylemeniz ilk tedavimden şüphe uyandırıyor. bunu neden transferden sonra söylüyorsunuz baştan konuşsaydık daha iyi olmaz mıydı diye sorardım. ve evet niye şimdi bunu söyleyip beni negatife kanalize ediyorsunuz diye de bozuk atardım. tamam ben ikinciyi taahhüt ediyorum ama tutmassa diyip bununda şu durumda hakkım olduğunu söylerdim.
yok bunu önceden söylediydi fakat ben illaki garanti isteyen birine söylemiş gibi algıladımdı. Yani konudan haberdardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?