38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Para iadesi yok canım . Kasko gibi algılıyorlar. Araç kaza yapmasada o primi ödüyorsun ve yanıyor. Ama araç kaza yaparsa kat be kat fazlasını alıyorsun. O hesap.

Haklısın mantık o mantık ama bu sağlık sektörü ve konu insan o nedenle yaklaşım farklı olmalı, Sana Alabama'nın dediği gibi 2-3 Mart'ta test sonucuna göre farklı teklifle gelsinler. Çünküz sen onların merkezine güvenmiş ve 1. tüp denemeni orada yaptırmış bir hastalarısın eğer 2. yapılmak zorunda kalırlarsa 3500 den daha aşağıda bir öneri ile gelmeliler. Aslında böyle bir teklife gerek yok ama onların sunduğu bu şartlar ve teklife göre seninde karşı teklifleri götürme yolun açılmış demektir.

Neyse bunlara gerek kalmayacak, senin bebiş gelecek. Aman iyi düşünün eşinle öyle karar verin ama sizde teklifler götürerek merkezi zorlayın bence.

bence adamlar nasıl olsa tutmaz mantığıyla hem hastayı garantiye alıp başka merkeze kaçırmamaya çalışıyorlar hem de senin moralini bozuyorlar. çok sinirlendim bu doktorlara yaaaaa.
inşallah bebişin tutunacak doktorlara da günlerini gösterirsin :jeyyar::CüvCüv:

dediklerin doğru sürekli moralimi bozuyor bunu ona söylediğimde seni ümitlendirmek çok kolay ooo süper kalite bu embriyo %100 tutar derim ya tutmazsa dünya başına yıkılmaz mı, bırak ümitsiz ol olunca sevinirsin baştan değil diyor.

öbür embriyo içinse bana öyle 2. kalite , 3. kalite gibi detay vermediler. Yani burada yazılan kadar çok şey bilmiyorum tedavimde 4 yumurta vardı da kaç küçük vardı bilmiyorum o söylemedi ben sormadın.

Döllenen diğer 3 ü bölünmeyi durdurmuş. Bahsettiği embriyo akşam iyiymiş sabah durmuş şekil bozulmuş. Detay sormadım. Herkes kaç hücredi transfer edildi biliyor, ben bilmiyorum ne aklıma geldi sordum ne onlar söyledi. Söylediği transfer etmeye değecek kalite dedi.

Ama şu var, çok çok kaliteli koyar bana iyi değil pek umutlanma der ama kendi bilir kaliteyi emindir beni ikinci parayı vermeye zorlar. Birtek bu olabilir art niyet varsa. Ama kalitesiz dediğini koymamak zaten 2. tedavi için emek harcaması demek olur.

Valla bilememiyorum. Tüp bebekte İşlem basit gerekli ilacı ver yumurta toplansın dölle koy. İşlem aynı merkezden merkeze ancak ilgide değişiklik olur. Yani benim yumurtam kalitesizse A ne yapsın B ne yapsın. Böyle birşey olmasada merkez değiştirmeyi düşünmüyordum zaten.

Şu E2 yi sordum ona göre çok gereksiz hastayı strese sevkeden birşey. e2 kötüdür yumurtayı alırsın iyidir, e2 iyidir yumurta kötü çıkar. Ben somut almadan kan'a göre karar vermem. 2+2 diyor.

Kısaca her yiğidin bir yoğurt yemesi var.

Aman yaaaaa iş olacağına varacak galiba

yok bunu kabul etmezsek diğerleri indirimli zaten ama sormadım ki kaç para diye.

bu şöyle olmuyor mu (alabama'nın ki gibi)
1. 3500
2. 3500
3, ve 4 bedava

tek fark ilkinde tutarsa 2. 3500 iade olmuyor.

daha önceki dediğin nedir denizciğim E2 mi * onu diyorsan sormama rağmen onun hafta oyalamak olduğu konusunda ısrarcı ondan birşey çıkmaz diyor ve heradanınkine benzer örnek verdi

hehehe inşallah canım ama dr. genel olarak moral bozarak çalıştığını kabul ediyor. Olmayan ümidi vermem diyor.

Merhaba hanımlar,ben 41 yaş topiğini açmıştım ama gerek yokmuş,buraya yazmalıymışım meğer.Neyse acemiliğime verin , kısaca kendimle ilgili yazıyım çünkü bende artık burdayım,kovsanızda gitmemm :))) Önceki evliliğimden 2 çocuğum vardı ve tüplerimi bağlatmıştım,şimdiki eşiminde 2 kızı var ve erkek bebek hasretiyle yanıyo ,hiç aklımda yokken şimdi bir bebek doğurmayı nekadar istediğimi bilemezsiniz.Kısmetse martın 2 si gibi Ümir beyde ön tedaviye başlıyacağım ,toplama ve transferi Kıbrıs'ta yaptıracağım ınşaallah.Deniz arkadaşım biraz ümitsiz yazmıştı bana ama neden olmasınki.Allah herkese evlat nasip eder ınşaallah...

canım merhaba hoşgeldin. Sanırım cinsiyet seçimi için kıbrıs'a gidiyorsun. İnşallah bir oğluşun olur :)

hoşgeldin canım :) nasılsın evet yaşamda umutsuzluk yok ben bu topiği hep okurdum yazmaya nedense hiç cesaretim olmamıştı ama emin ol seni burda kovmazlar sahiplenirler bir kaç günde buna şahit oldum iyiki varsınız kızlar sende yıldızcım iyiki varsın

Hoşbulduk canımm,ınşaallah hepimizin sağlıklı,hayırlı evlatları olur.Tüpbebek öncesi hangi vitaminleri almam gerekiyor acaba,geçmişe dönük okuduklarımda-omega3 - selenyum - e vitamini - DHEA (ama bunun çok yan etkisi varmış ) - elevit pronatal -seven in omega - diye çeşitli vitaminler alanlar olmuş,hangisi daha iyi,şimdi ben 25 gündür folik asit içiyorum,2 ay öncede soğan kürü yaptım ama yumurtalıklarım çok ağırdı sonrasında.Normalde arada sırada ağrıyolar,tüplerin bağlı olmasındanmıdır bilmiyorum,dr. çok önceden gitmiştim,birşey yok demişti,ınşaallah hemen bebek tedavisine geçerim,çook sabırsızım,zaman kaybetmemeliyim...

arkadaşım, 41 yaş topiğini tesadüfen okumuştum, buradaki arkadaşların yazdıklarınıda ortak sorunumuz olduğu için zaman zaman okurum, faydalanırım. Belki beni tanıyanlarda vardır. Özellikle 2. tüp bebek tedavim sırasında aniden annemi kaybetmiştim, herkesin desteğini görmüştüm, o nedenle birbirimizi tanımasakta bazen tutunacak dal olabiliyoruz birbirimize.
Şimdi Sana ve herkese moral olması için şu örneği vermek istiyorum. Komşum 45 yaşında ikiz doğurdu. 20 yıl çocuk özlemiyle çalmadığı kapı kalmamış, sonrada psikolojik nedenlerle vazgeçmiş, belli bir yaştan sonrada ümidi kesmiş, taki 45 yaşında tüp bebek denemesine karar verene kadar. ilk denemesinde 7 yumurtası çıkmış, 2 embriyo transfer edilmiş, ne günlerce yatmış, ne de umursamış, kan tahliline de gününden 2 gün sonra gitmiş. Bana hamileliği 5. aya ulaştığında söylemişti. inanamadım. şimdi topaç gibi yavruları var...... ben bu örneği birebir yaşadıktan sonra şunu çok iyi anladım, birincisi kısmet, ikincisi takıntı yapmamak. allah hepimize kısmet etsin. Ben üç kez denedim, çok yoruldum, her seferinde çok takıyordum, şimdi üzerime bir rahatlık geldi, bakalım 4. deneme de rahatlık işe yarıyormuymuş.
sevgiler

tövbeeee :))) kovmak ne kelime aynı sıkıntıları yaşayan aynı yaşta insanlar olsa olsa baş tacı olur

kızlar doktora mail attım,

1- bunun sonucunu beklersek. Allah korusun tutmadı 2. denemede 4 lü deneme alabilir miyiz
2- hiç onlarla uğraşmadık ind var demiştiniz diğer denemeler kaç para tutar diye.

Badenurcuğum,ınşaallah sende evladına kavuşursun bu denemende,hayat herkese farklı hikayeler yazıyo,ınşaallah herkesin hikayesi mutlu sonla devam eder :) her son yeni başlangıca gebedir , dediğin gibi birbirimize destek olup,ümidimizi kaybetmemeliyiz vee olumlu düşünmek başlı başına ilaç zaten ( ahh birde ben yapabilsemm ),iyikide aranıza gelmişim :)))

canım benim;ilaçları karıştırma diyordun ama her tedavide biliyorsun ki ilaçlarda epeyi bir para ödüyoruz.ben cebinden çıkacak para ile ilgili fikrimi yazdım arkadaşım.ona göre tartar da kararını verir diye yazdım.kendine iyi bak.sen şimdi adetini bekliyordun sanırım

işin 4 ü denemeye kadar gittiği düşünülürse 3500+3500=7000 / 4 = 1750 + ilaç olmuş oluyor.

ama işte bu tutarsa 7000 + ilaç oluyor. Karar bu aşamada devreye giriyor.

1750 +4 kere ilaç..karamelcim sana dr un 20 li 30 yaşlarda olsan diye söylemiş.ama sen 20 li 30 lu yaşta kalmadınki spontan.40 ta kaldın.hem de birden fazla..karar vermek zor...senin yerinde ben olsaydım.yakın zamanda hamile kalmış olmanın rahatlığıyla(inşallah ki gerek kalmayacak)ve de histerekopiyide atlattınherhangibir yapışıklıkta kalmadı.hem bebeklerin rahime tutunamamasının sebebinin de bu yapılşıklıklar olduğunu aynı dr söylememişmiydimuhtemelen bu yüzden kaybetmiştin yavruları..ayyyyyyyyyyhhhh insan düşündükçe bunalıyor.en iyisimi sen daha fazla kafanı bulandırma arkadaşım say gününü bekle bebişini.inşallah ne 2ye ne3e ne de 4e gerek kalmıyacak.ben bir daha bu konu ile yorum yapmıyacağım.karamel sende daha fazla düşünme stres yapma derim canım.bol bol dua et konuş bebişinle.sana sıkı sıkı tutunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…