Para iadesi yok canım . Kasko gibi algılıyorlar. Araç kaza yapmasada o primi ödüyorsun ve yanıyor. Ama araç kaza yaparsa kat be kat fazlasını alıyorsun. O hesap.
şimdi buna 5 gün içinde cevap istemesi şu oluyor : öncelikle nasıl olsa senin yaşın ileri tek embriyon var tutmayacak diye moralini bozuyor. ikinci olarak kendi de buna inanıyor ve biliyor ki hastaların çoğu doktorlarından memnun da olsalar 2. deneme için hastanelerini değiştiriyorlar.
ilave olarak neden 2. embriyoyu koymadı? benim bildiğim embriyonun kaliteli gözüküp gözükmemesi ile tutup tutmamasının ilişkisi var ama orta kaliteli bir embriyo illa kromozom bozukluğu arasında belli bir ilişki yok. olsa diğer tüm merkezler 2. hatta 3. kalite embriyoları da neden koysunlar? ben burada o kadar çok öykü okudum ki 2. kalite embriyoları ile hamile kalan :umursamaz:yani tamam belki doktorun bir bildiği vardır biz dr değiliz ki demiştim ama yukarıdakini anlatınca midem bulandı artniyet aradım. hatta bu olayı bir araştırayım bakim.
benim kalbimde şu an sadece memorial var
ama acıbademin yaklaşımını bile düzgün buluyorum. diğer merkezler de 2. denemede genelde hastalarına indirim yapıyorlar (eskiden ayağa düşmeden bahçeci 1. 2350 eur 2. 1900 eur artı ilaçlar diyordu mesela) memorial bile yapıyor diye biliyorum
doktorun bu davranışını sevmedim kötükedihüso karar senin
Karamel hayirlis olsun canim . Bende senin durumundayim tek embryo ile 9. gunumdeyim .
Merkezinden memnun musun peki oda onem li? inandinmi guvendin mi onlara?
Nerede yaptirdin?
baştan para alıp iade etmeyen ve 2. denemede de indirim yapmayan merkez duymadım zaten
3500 yüksek bir tutar şu an hemen tüm merkezler o kadar ücret alıyor. 2. de ücret düşüyor. pekçaok merkezde ilk denemede dahi bu ücretlerin üstünden pazarlık var. yani ücreti zaten düşük değil ki.
çok güzel ve kibarca açıklamış. senin şu an duyguların ve kafan da karmakarışıktır dr biliyor ve bu durumundan yararlanmaya çalışıyor. hiç sevmedim bu yaptığını. bu dediğiyle daha önceki tüm yaptıkları bir soru işareti uyandırdı bende.
bence adamlar nasıl olsa tutmaz mantığıyla hem hastayı garantiye alıp başka merkeze kaçırmamaya çalışıyorlar hem de senin moralini bozuyorlar. çok sinirlendim bu doktorlara yaaaaa.
inşallah bebişin tutunacak doktorlara da günlerini gösterirsin :jeyyar::CüvCüv:
Merhaba hanımlar,ben 41 yaş topiğini açmıştım ama gerek yokmuş,buraya yazmalıymışım meğer.Neyse acemiliğime verin , kısaca kendimle ilgili yazıyım çünkü bende artık burdayım,kovsanızda gitmemm :))) Önceki evliliğimden 2 çocuğum vardı ve tüplerimi bağlatmıştım,şimdiki eşiminde 2 kızı var ve erkek bebek hasretiyle yanıyo ,hiç aklımda yokken şimdi bir bebek doğurmayı nekadar istediğimi bilemezsiniz.Kısmetse martın 2 si gibi Ümir beyde ön tedaviye başlıyacağım ,toplama ve transferi Kıbrıs'ta yaptıracağım İnşaallah.Deniz arkadaşım biraz ümitsiz yazmıştı bana ama neden olmasınki.Allah herkese evlat nasip eder İnşaallah...
Merhaba hanımlar,ben 41 yaş topiğini açmıştım ama gerek yokmuş,buraya yazmalıymışım meğer.Neyse acemiliğime verin , kısaca kendimle ilgili yazıyım çünkü bende artık burdayım,kovsanızda gitmemm :))) Önceki evliliğimden 2 çocuğum vardı ve tüplerimi bağlatmıştım,şimdiki eşiminde 2 kızı var ve erkek bebek hasretiyle yanıyo ,hiç aklımda yokken şimdi bir bebek doğurmayı nekadar istediğimi bilemezsiniz.Kısmetse martın 2 si gibi Ümir beyde ön tedaviye başlıyacağım ,toplama ve transferi Kıbrıs'ta yaptıracağım İnşaallah.Deniz arkadaşım biraz ümitsiz yazmıştı bana ama neden olmasınki.Allah herkese evlat nasip eder İnşaallah...
hoşgeldin canım :) nasılsın evet yaşamda umutsuzluk yok ben bu topiği hep okurdum yazmaya nedense hiç cesaretim olmamıştı ama emin ol seni burda kovmazlar sahiplenirler bir kaç günde buna şahit oldum iyiki varsınız kızlar sende yıldızcım iyiki varsın
erverdicim ilaçları karıştırma karamel ilk tedaviye 3500 verdi. Şimdiden taahhüt ederse 3500 daha verecek. ve üç denemeyi bedavaya garantilemiş olacak. yani tanesi 1166 ya gelecek. ama peşin vermiş olacak. eğer tutarsa 3500 ekstradan ödemiş olacak. ve ilk tedavisi 7000 e gelecek. ben olsam doktora tutmassa bu teklifinizi kabul ederdim. ama şu an bana bunu söylemeniz ilk tedavimden şüphe uyandırıyor. bunu neden transferden sonra söylüyorsunuz baştan konuşsaydık daha iyi olmaz mıydı diye sorardım. ve evet niye şimdi bunu söyleyip beni negatife kanalize ediyorsunuz diye de bozuk atardım. tamam ben ikinciyi taahhüt ediyorum ama tutmassa diyip bununda şu durumda hakkım olduğunu söylerdim.
işin 4 ü denemeye kadar gittiği düşünülürse 3500+3500=7000 / 4 = 1750 + ilaç olmuş oluyor.
ama işte bu tutarsa 7000 + ilaç oluyor. Karar bu aşamada devreye giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?