38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet erverdicim adeti bekliyorum sonra yola koyulacağız bakalım. yanlış anlama ilaçları katma derken onu her halukarda ödenecek bir kalem olduğu için el mahkum demek istedim. yani bedavada olsa paralı da olsa o ek masrafdan kurtulamıyorsun anlamında. neyse sonucta bu dört işlem problemlerini umarım en kısa zamanda bırakır bebişlerimizi nasıl yetiştireceğimizi düşünürüz şekercim.

yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler. tam yerine geldiniz kızlar. burası sizin gibi çıtırların topiği :))

öncelikle hoşgelmişsin bunny;niye kovalım.isteyen istediğini anlatır kimse buranın sahibi değil ki arkadaşım.başlıyacağın tedavi hayırlı olsun herşey gönlünce olsuna.s.

Canım bence sen kesinlikle çok denemeliyi seç. insan öyle rahat öyle rahat oluyor ki anlatamam. bunda olmazsa daha çok hakkım var diyerek psikolojik olarak rahat olduğun için tutma olasılığı da çok oluyor. düşünsene çokluyu seçmişsin ve kafan rahat, rahat olduğun için de ilk denemede tutmuş. fazla vermiş olsan ne olacakki... sonuçta tutmuş eminim o para senin umurunda bile olmayacak. ben aynısını yaşadım. benim gittiğim yerde 1,3 ve 5 denemeli sistem vardı. ben özellikle 5 denemeliyi seçmiştim ki, rahat olayım diye. nasılsa bu tutmazsa diğeri tutat dedim. sonuçta belki de kafama çok takmadığım için sonuç olarak ilk denemede tuttu. ben de fazladan çok para vermiş oldum üstelikte paraya çok ihtiyacım olduğu dönemdi, ama tutmuştu ya, hiçbirşey umurumda değildi... işte böyle arkadaşım benim fikrim bu...

hoşgelmişsin sende badenur.verdiğin moral için teşekkürler

deniz bulut selam
bi dahaki tedavini Memeorial damı yapacaksın
bende merkez arayışındayım arkadaşlar ya
yardım lütfen

canım bende yeni bir tedaviyi olmak konusunda bir kaç yeri gezmiştim.(alman hastanesi,özel gop hastanesi,avrupa şafak hastanesi, istanbul hastanesi,ömer faruk vanlıoğlu gibi)son olarak ta memoriala gitmiştim.kararımı memorialda kıldım.kısmet olursa nisan deneyeceğim.

birtanem, inanırmısın biraz önce aynı konuşmayı telefonda eşimle yaptık bizde senin gibi düşündük. Bu tutarsa 3500 ün lafı bile edilmez dedik. Sanırım kabul edeceğiz 2 gün daha düşünüp pazartesi kararımızı veririz.

sağol canım çok teşekkürler, Jinepol'e gidiyorum
karamelciğim sana bir soru tecrüben var diye soruyorum. ben 30 nisanda kürtaj geçirdim ve en son 28 günde bir döngüm ağustostaydı ve ondan sonra 32 güne çıktı. reglim 8-9 gün sürerdi şimdi 5-6 günde bitiyor ve eskiden şarıl şarıldı şimdi yarı yarıya düştü. ben kendimle ilgili bir araştırma yaptım iki nedeni olabiliyormuş biri yaş diğeri kürtaj.yaş olduğunu sanmıyorum nasıl değişikrki anında. kürtaj sanırım kürtajda eğer hasar oluştuysa yapışıklık oluyormuş ve bu benim yumarıda saydığım sonuçlara neden oluyormuş. şimdi sana sorum şu. senin yapışıklık nedenin neydi? nasıl anladın yapışıklığı?bir de histereskopi yumurtalıklara zarar veriyor mu? sevgiler...

hoşgeldin. her ikinizin de mi çocuğu vardı ben birinizin var sanmıştım. bu durumda cinsiyet seçimi için uğraşabilirsiniz. ileri yaşta cinsiyet seçimi yapmak zor çünkü döllenen embriyolara pgt yapılıyor onun için de 3. güne mi 5. güne mi ne giden kaliteli çok sayıda embriyo olması lazım ki birkaç tanesi elensin ve kalan birkaç tanesi konsun. yani çok yumurta gerekiyor bu iş için ve bizim artık çok yumurtamız yok. ama tabii her bünye farklıdır ve nasılsa çocuksuz değilsiniz. neden denemeyeceksiniz yani.

seven seas plus omega 3 zaten omega 3 için bahçecinin önerdiği marka cıvasız ürün diye öneriyor o bunu içebilirsin. ayrıca ace selenyum plus var ama bunu içersen içinde a vitamini olan başka vitamin almaman lazım (elevit gibi) ya da sadece selenyum içip yanına elevit gibi bir multivitamin ekleyebilirsin. bir de fsh 10 dan yüksekse hayıt tohumu içmeni öneririm. hormonları düzenliyormuş. hapı da var vitex diye ama ben aktardan alıp çekip sabah akşam kaynar suya 1 tatlı kaşığı koyup 10 dakika bekletip süzüp içiyorum. fsh 6-9 arası ise gerekmez. dhea bir ara kullanmıştım ama her dr başka şey söylüyor etkisi kanıtlanmış değil. yan etkisi de çok. durumun çok ümitsiz değilse boşver derim.

deniz bulut selam
bi dahaki tedavini Memeorial damı yapacaksın
bende merkez arayışındayım arkadaşlar ya
yardım lütfen

eğer bundan sonraki herhangibir kontrolümde baktım ki tüp yapabilecek sayıda yumurtam var ne olursa olsun memorial da deneyeceğim. benim şu an 40 yaş üstü için en güvendiğim merkez orası

Son düzenleme:

aynı şeyi ben yaşadım gukem, benim yapışıklıktan olduğu ortaya çıktı. Bu ay yapışıklık temizlendikten sonra gayet güzel adet gördüm. Benim yapışıklığın nedeni kürtajdı.

Bazı doktorlar her rahim içi müdahaleden sonra hsg istiyorlar, problem olup olmadığı belli olsun diye. Hayır hist. yumurtalıklara zarar vermez canım

bence mükemmel bir karar. hele bi tutsun, insanın trilyonlar bile umurunda olmuyor. biri olmazsa öbürü olur mantığı da insanı çooook rahatlatıyor. ben bunu yaşadım. ve en doğru kararın bu olduğuna inanıyorum. çok öptüm canım benim.

ben de öyle düşündüm niye birden reglim azalsın ki başka. salı günü randevum var hsg için.işallah çözümsüz bişi çıkmaz ben tüplerimden de korkuyorum zira.bu benim 1. sorunum.2.si rahim duvarının incelmesi sanırım buda yapışıklık varsa ona bağlı olabiliyormuş. benim rezerv üç ayda birden iyice düştü artık bunun sebebi de çikolata kisti olabilir. bakalım hayırlısı...

hayırlısı canım iyi haberlerini bekliyoruz

Bir gün boş bırakmaya gelmiyor kardeşim topiği, okudum ama hangisine yazayım aaaaaaaaa

Yeni gelenlerimiz olmuş, harika, ne güzel şenlikli bir topic oluyoruz, hoşgeldiniz.

Karamel'cim, gözün aydın arkadaşım. Keyifli bir bekleyiş dönemindeyiz artık. Seninle geri sayıyoruz biliyorsun. 2 Mart'ta da şenlik var inşallah. Dualarımdasın canım.

Doktorunun önerisini okudum, genelde aleyhte yorumlanmış; elbette haklı oldukları noktalar çok arkadaşların. ınsan para konuşulmasından rahatsız oluyor bu tedavide, hele 2 alana bir bedava tarzı deterjan kampanyası gibi tedavi paketleri rahatsız edici olabiliyor. ınşallah bu deneme son denemen olur, tüm kalbimle diliyorum. Ancak Patikler'in yazdıklarını da okudum, mantıklı geldi. Kendimi senin yerine koydum; elbette ki senin durumun benim durumumdan çok çok farklı ve güzel, bir düşündüm geçen sene bana bunu teklif etseler kızardım açıkçası. Ancak bugünüme acayip yarayan bir teklif olurdu. Düşünsene benim 3 deneme oldu, toplamda ne kadar harcadım Allah bilir. Bu açıdan, Allah korusun ama en kötümseri düşünerek kendini güvenceye almak çok mantıklı bir seçim olur elbette, ilki tutarsa da gerçekten önemseyeceğin bir rakam olmaz, yeter ki güzel haberi alalım.

Sadece şunu sormak isterim; Allah korusun inşallah gerek kalmaz ama ya kalır da birden fazla denersen. Hep aynı doktorla, aynı merkezle denemek ister misin? Biliyorsun kaç senelik doktorum, acayip güvendiğim biri ancak onunla iki kere denedim. O da biliyordu, sonuç olumsuz olunca kendisi de teklif etti zaten, başka bir yerde, başka bir el denesin diye. Farklı uygulamalar var, ne bileyim? Belki doktorun da farklı şeyler deneyecek olabilir ama yine de, bu açıdan da değerlendirmek gerekir ama özünde gönlünüze sinen en doğru karar olacaktır elbette.

Heradacığım sağol canım iyi dileklerin için. Öncelikle bu doktorun ağzından para çıkan ilk konuşma dünkü konuşmaydı. Okuduklarıma göre millet OPU da para derken bu transferde verirsiniz aceleniz ne dedi.

Bahsettiği şuydu çok yıpratıcı ve maliyetli bir süreç bende bir şekilde edindiğim tecrübelerle size yard olmak istiyorum ama tabiki burası bir işletme ve buranın giderleri ve masrafları var burayı hayır işi için kurmadım. Bir örnek verdi evini boyatacakmış kataloktan renk seçmiş anahtarı vermiş akşam geldiğinde inanılmaz kötü kızmış tabi boyacıda abi sen seçtin demiş. Dr.da diyorki tecrübesini paylaşması lazımdı. Cebinde bol paran olur git 50 kere yap, senede bir yap git biriktir ama sizin yaşlara öyle değil der.

Eşim adamı çok mantıklı ve doğru konuşur buldu.

Öbür soruna gelince belki yanılıyorum ama ver ilacı topla yumurtayı dölle koy. Yani olacak A,B,C farketmiyor rahat , huzurlu, keyifli bir süreç geçirdim. Başka bir yer düşünmem açıkcası. ıleri yaş başarısı yüksek bir yer yani başarı düşmesin diye sorunlu hastalardan kaçmıyorlar. Acıda olsa doğruları söylüyorlar. Birde tam teşekküllü bir merkez A da ne yapılıyorsa B d ne yapılıyorsa burada var. Birde fabrikasyon olmadığı için hep sohbet edip görüştüğün insanların sana ve örneklerine (yumurta, sperm) yaklaşımlarıda farklı oluyor gibi.

Durum bu şeker.

Bu arada Deniz kızdı herhalde hem soru sordum hem merkezi savunur oldum. Ben hep evet demek istiyordum eşim gerek yok diyordu. Patiklerde yaşamış çok netleştim yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karamel'cim,

Yok hayatım ya ben genel konuştum fiyatlara dair konuşmaları, doktorun için söylemedim, ne haddime, genelledim sadece.

Patikler'in dediğinin de mantıklı geldiğini yazdım zaten, bu açıdan biz bu anlaşmaya gireriz derseniz garipsemem açıkçası. Tekrar tekrar diyeyim, inşallah gerek kalmaz ama olursa aynı yerde denerim ben diyorsan ki öyle diyorsun, hayırlı olsun diyeyim ben şimdiden. ınşallah gerek kalmaz bir dahasına ama olursa da çok mantıklı bir karar vermiş oluyorsun.

ne demek ne haddimmi , o doktor bugün var yarın yok oysa sen arkadaşımsın. Dostluk duymak istemediklerini söyleyince dostluk olur.

karamel evet ben doktora kızdım canım. çünkü 1. nin sonucunu almadan para yatır nasıl olsa olasılık %5-10 tutmazsa 2. indirimli tutarsa paran yanar nasıl bir yaklaşım? her merkez 2. denemede indirim yapıyor ama bunu öyle zorla tehtitle daha sonucu almadan yapmıyor.
3500 sadakam olsun diye düşünebileceğin bir tutar olabilir ama birçok kişi için azımsanmayacak bir tutar ve hadi 2. de burada denedin ve allah korusun olmadı 3. yü de orada deneyeceğin ne belli?
evet çok zor ve yıpratıcı bir tedavi bu. hem de zamanımız biterken merkez aramak değiştirmek de yoruyor ama inan deneyimlerimden söylüyorum işte her tedavi aynı ver ilacı topla yumurtayı değil. olmazsa denenebilecek farklı ilaçlar farklı protokoller oluyor. ve el elden üstündür. tabii tutarsa ssk da da tutuyor ama ver parayı zaten olasılığın çok az oldu ki 1. tuttu (hiç sanmam ama) o zaman paran yanar.
ay ben bunu sevmedim nasıl bir yaklaşım bu
neyse sen aklını şimdilik :jeyyar:karıştırma. ben negatifimdir herada gibi pozitif değil.
inşallah bu deneme de tutar da verirsen ücreti bağış olarak bırakırsın .aslında bir fakire sadaka olarak versen ya da sıkıntıda birine tüp yaptırması için çok daha sevap ama neyse ben sustum :umursamaz:

yahu neden bir tek bana mantıklı gelmiyor bu öneri gerçekten herkese mantıklı mı geldi? sempatiksalakcinniCADIARZU:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…