38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yavvv niye sustum diyorsun konuşcağız doğruyu bulacağız. Sizler ve fikirleriniz başımın tacısınız. Herada'ya da değim gibi benim anladığım dostluk böyle birşey.

inşallah tutar da ben onu amniyosentezle, detaylı ultrasonla çıkarırım :)))))))))))))

arkadaşlar, hangi merkezden ya da hastaneden bahsediyorsunuz, önceki yazdıklarınıza da baktım ama gözden kaçırdım galiba. bana da mantıklı geldi, yeterki tutsun, ödenmiş para önemli değil. birincide tutarsa ne mutlu, tutmazsada kendimizi kasmadan tanınan hakları denemek güzel.

Deniz'cim,

Fikrimizi söyleriz Karamel'e, gerisi ona kalmış. ıkna etmeye çalışmam; bunlar hassas ve şahsi konular, neticede gönlüne hangisi yatıyorsa, onun için en doğru karar odur. Fikir beyan etmek, ikna etmeye çalışmak. Bana göre ayrı şeyler. Ben fikrimi beyan ediyorum. Sana pozitif geliyor olabilirim. Elimde bir tek bu var vallahi

Psikolojik açıdan elbette bugün bunları konuşmak hoşumuza gitmiyor, inşallah da gerek kalmayacak ama ya kalırsa? O yüzden kendimden örnek verdim. Son bir senede 3 tüp denemem var. Bu mesajı yazmadan bir hesaplayayım dedim; pahalı ilaçlar, testler filan derken 18 bin liradan fazla harcamışım. Durumun bu olacağını bilseydim, geçen sene böyle bir paket teklifi alsam elbette kabul ederdim. Bu açıdan ilkinde yüzü gülerse ve bu parayı hiç önemsemem diyorsa Karamel, onun için doğrudur. Zor kazanılan paralar, hepimiz uğraşıyoruz ama sonuçta bebeğim gelecekse şöyle ya da böyle, varsın boşa harcanmış olsun.

Karamel'e bir tek farklı tedaviler, farklı denemeler konusunda düşünmesini tavsiye etmeye çalıştım. Kendi doktorumdan örnek verdim. Ben bu doktoruma güveniyorum devam ederim dedi.

Sence daha neyi sorguluyoruz o zaman?

Herkese Merhabalar,

Aradan uzun zaman gecti..Yazilanlari okumam,takip etmem imkansiz..Arada bir girip söyle göz attim ama hic zamanim olmuyor.Insallah herkes iyidir.
Beklenen bebisler dogdu bildigim kadari ile..Denizkarayurt,Defne..Umarim sizlerde bebeklerinizde iyidir..,Biz minik kizimla iyiyiz..Mona Hayat 31 ekimde dogdu.Gecen 3,5 ay hayatimin en zoooooooor,yorucu ve bir o kadarda keyifli günleri idi.Kizim malesef cooook gazli bir bebekti ve ayrica reflüsüde var..Diyebilirim ki son 15-20 gündür ancak geceleri 4-5 saat uyuyabiliyorum..Hersey cok güzel ama su gaz problemi olmasa...
Darisi burada bulunan,dileyen herkesin basina..

Serpilinha hoşgeldin arkadaşım.

Maşallah diyeyim güzel kızına. Zaman nasıl geçmiş, sana kolaylıklar diliyorum biricik yavrunla. Bizi unutmaman ne güzel, umarım fırsat olur daha sık gelirsin.

Serpilinha hoşgeldin arkadaşım.

Maşallah diyeyim güzel kızına. Zaman nasıl geçmiş, sana kolaylıklar diliyorum biricik yavrunla. Bizi unutmaman ne güzel, umarım fırsat olur daha sık gelirsin.

Sevgili Herada,elbette ki sizler hep aklimdasiniz..Firsat buldukca göz attiyorum.Ama ipin ucu kacti kim nerde ne yapiyor bilmiyorum.Biz taze anneler sizler icin umut kaynagi olmaliyiz.Gecen sene bu zamanlar,ellerim titreyerek kendine hormon igneleri yapiyordum,bugün ise kizimi kucagimda tutuyorum....Dualarim hep sizlerle,Allah size bu inanilmaz mutlulugu yasatir insallah...

Serpilinha hosgeldin canim. Ne guzel kizin simdi cok tatli olmustur. Agu falan yapiyordur. Ay ne guzel ya cok heyecanlandim. Insallah ben de kizimi saglikla kucagima alacagim gunlerin hayalini kuruyorum.Allah burdaki ve cocuk isteyen herkese anneligi tattirir insallah.

Merhaba güzel anne adayları.Denizciğim verdiğin bilgilere teşekkür ederim.Bugün bir arkadaşıma bebek istediğimden bahsettim,birkaçkişi dışında bilen yok zaten.Bana ' sen bu yaştan sonra neyapacaksın çocuğu,gez toz vs. gibi şeyler söyledi,canımı çok sıktı.-subuo- cuğum,hakkında hayırlısını Allahım versin,ilk gebeliğimi kanamalarla zor geçirmiştim,okadar kanım aktıki dr. bebeğin tutunması mucize demişti,sonra çok şükür sağlıklı olarak kızım doğdu,ınşaallah bebişin sıkıca hayata ve sana tutunur...

güzel dileklerin için çok sağol serpilinha.bebek hikayeni az da olsa hatırlıyorum.şimdi kızını güzel geleceklerde büyüt hayırlısı ile.

yahu neden bir tek bana mantıklı gelmiyor bu öneri gerçekten herkese mantıklı mı geldi? sempatiksalakcinniCADIARZU:1shok:

yavrucum kaçırmışsın okurken.banada hoş gelmedi bu teklif.ama heradanın da söylediği gibi bizler sadece fikirlerimizi beyan ederizkaramel güvendiğine ve memnun olduğuna göre gerisi onun bileceği iş.biz bırakalım o şimdi bebişini düşünsün onun içinde olduğunun farkına varsın.dünyadaki hiçbir fiyat bir annenin yavrusunun karşılığı olamaz.umarım emeklerinin karşılığını alırsın karamel.

Son düzenleme:

Roniyam,
Demek seninde kizin olacak,ne kadar kaldi..
evet aynen öyle,simdilerde agular magular,artik beni tanimaya basladi cok tatli tabii ki benim icin..insallah senin icin hersey yolunda gider ve saglikla alirsin kizini kucagina..umarim da gaz,uyku problemi yasamazsin benim gibi cünkü gurbet ellerde tek basina büyütmek gercekten cok zor...dogum sonrasi 2 ablam geldi 15 günlügüne yoksa ben bitmistim..sonrada ben 1,5 ayligina istanbula gittim annemde kaldim..yoksa zafiyet gecirebilirdim buralarda..sende mutlaka dogum sonrasi icin yardima birilerini cagir yada ailenin yaninda dogum yap gercekten cok önemli bu.

valla bu sefer beni parçalayacak dedim ama sen de dayanıklı çıktıın. ne karar verirseniz verin inşallah bu tek bebişin sımsıkı tutunur da başka birşeye gerek kalmazkaydirigubbakcemile3

canım sevgisi için herşeye değiyor değil mi? güle güle sağlıkla büyüt kızını

kafam çok karışıyor kızlar.drlar merkezler,hayat.çok iyiyim moral olarak ama insan ister istemez düşünüyor.okul önünden geçiyorum.bir annenin elinde çocuğu .belli yeni başlamış.ilk senesi.kadının göz kapakları şiş.yorgun ,biraz yaş gitmiş yani.şimdi hamile kalsam bunlar hep varsayım.hadi artık yaşı 39 diyelim.alabamacım sana feda olsun.(daha hazirana var ama)40 ta dünyada olacak.kimse üzerine alınmasın bunlar okul önünden geçerken aklıma takılan düşünceler.47 de ilkokulda.çocuğum beni daha genç halimle bilmeyecek tanımayacak görmeyecek.göremeyecek.ancak resimlerde görecek.o da olursa .sonra dr lar sonra merkezler.hangisine %100 güvenebiliriz ki.hayatta neyin %100 garantisi var ki.yarının bile ne getireceğini bilmeden.o kadar denemeler yapılıyor.hangimiz sorduk verilen spermler ya da kalan yumurtalar ne oluyor diye?ya da size hiç açıklama yapıldımı kalan spermler şöyle imha oldu diye.kimimiz henüz takipteyken bile sormadık kaç tane ne var diye.bir sürü tedavide eşlerde kiminin spermi çıkmıyor bir sürü yumurtası toplanan kadının yumurtaları ne oluyor?ya da yumurta boş çıkabiliyor verilen spermler ne oluyor imhamı ediliyor ne oluyor?daha eşim yeni anlattı adamın biri kanser tedavisi görüyormuş spermlerini dondurtmuş daha sonra baba olabilmek için.çünkü tedavisinde zarar görecekmiş üreme organları.spermlerini verdiği bankada yangın çıkmış o hengamede gitmiş spermler.adamda olmuş tedavisini.şimdi spermi yoküreme hücresi yokkime ne hesap soracak bu saaten sonra.ne oldu şimdi ?drlar teknoloji nerde kaldı.hangi hukuk çözer bunu.mikroenjeksiyonda tek sperm bile yeterliyken milyonlarcası diğerleri ne oluyorçöpemi gidiyor.sonra bizler onlar ne deseler inanmak zorundayızkaliteli dese kalitesiz dese yine de onların dediğine göre inanmak zorundayız.bölündü bölünmedi durdu hangimiz gördü?kimden tam olarak emin olunur sadece tek bir yumurta bizim gözümüzde bebek onların gözünde ise hücre.ellerinde oyuncağız.evet bu bir oyunkurallarını onların koyduğu bir oyun..keşke kuralları biz koyabilseydik hiç bu oyunlara bulaşmasaydıkTanrı bize o şansı vermedi ya da biz değerlendiremedik.kafam çok karışık kızlar.bugün fazla ders çalıştım.bir süre uğramasammı ne yapsam.sizide demoralize etmiyeyim.ama buraya da yazmasam rahat edemezdim herhalde.daha önce de söylemiştim kendimi en iyi anlatabildiğim yer burası diye.aslında kötü birşey yapmıyorum sorguluyorum.
sorgulamak kötü mü?

erverdi canım tabii ki kullanılmayan embriyolar yumurtalar ve spermler çöpe gidiyor. donasyon kıbrıs da yasal. mecbur olan oraya gidiyor. türkiye de her sene binlerce kadın tedavi ediyor hiç gazetelerde ymurtalar karıştı vs diye bir haber çıktı mı? o sperm kaybolma olayı da karamel in hastanesinde olmuştu olay tam ne bilmiyorum ama karamel işin aslının öyle olmadığını anlatmıştı. ayrıca tanıdıklarım arasında annesi onu ileri yaşta doğuran var ama annem beni niye geç doğurdu diye şikayet edeni hiç görmedim. o büyüyene kadar yaşar mıyım yanında olabilir miyim dersen bunu hepimiz düşünüyoruz ama kimin garantisi var? yapma böyle güzel şeyler düşün. bizler seni seviyoruz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…