karamel evet ben doktora kızdım canım. çünkü 1. nin sonucunu almadan para yatır nasıl olsa olasılık %5-10 tutmazsa 2. indirimli tutarsa paran yanar nasıl bir yaklaşım? her merkez 2. denemede indirim yapıyor ama bunu öyle zorla tehtitle daha sonucu almadan yapmıyor.
3500 sadakam olsun diye düşünebileceğin bir tutar olabilir ama birçok kişi için azımsanmayacak bir tutar ve hadi 2. de burada denedin ve allah korusun olmadı 3. yü de orada deneyeceğin ne belli?
evet çok zor ve yıpratıcı bir tedavi bu. hem de zamanımız biterken merkez aramak değiştirmek de yoruyor ama inan deneyimlerimden söylüyorum işte her tedavi aynı ver ilacı topla yumurtayı değil. olmazsa denenebilecek farklı ilaçlar farklı protokoller oluyor. ve el elden üstündür. tabii tutarsa ssk da da tutuyor ama ver parayı zaten olasılığın çok az oldu ki 1. tuttu (hiç sanmam ama) o zaman paran yanar.
ay ben bunu sevmedim nasıl bir yaklaşım bu
neyse sen aklını şimdilik :jeyyar:karıştırma. ben negatifimdir herada gibi pozitif değil.
inşallah bu deneme de tutar da verirsen ücreti bağış olarak bırakırsın .aslında bir fakire sadaka olarak versen ya da sıkıntıda birine tüp yaptırması için çok daha sevap ama neyse ben sustum :umursamaz:
Serpilinha hoşgeldin arkadaşım.
Maşallah diyeyim güzel kızına. Zaman nasıl geçmiş, sana kolaylıklar diliyorum biricik yavrunla. Bizi unutmaman ne güzel, umarım fırsat olur daha sık gelirsin.
ya kızlar kanamam durdugu halde dr bedeb düşük tehliken devam ediyor dedi
Sevgili Herada,elbette ki sizler hep aklimdasiniz..Firsat buldukca göz attiyorum.Ama ipin ucu kacti kim nerde ne yapiyor bilmiyorum.Biz taze anneler sizler icin umut kaynagi olmaliyiz.Gecen sene bu zamanlar,ellerim titreyerek kendine hormon igneleri yapiyordum,bugün ise kizimi kucagimda tutuyorum....Dualarim hep sizlerle,Allah size bu inanilmaz mutlulugu yasatir insallah...
yahu neden bir tek bana mantıklı gelmiyor bu öneri gerçekten herkese mantıklı mı geldi? sempatiksalakcinniCADIARZU:1shok:
Serpilinha hosgeldin canim. Ne guzel kizin simdi cok tatli olmustur. Agu falan yapiyordur. Ay ne guzel ya cok heyecanlandim. Insallah ben de kizimi saglikla kucagima alacagim gunlerin hayalini kuruyorum.Allah burdaki ve cocuk isteyen herkese anneligi tattirir insallah.
güzel dileklerin için çok sağol serpilinha.bebek hikayeni az da olsa hatırlıyorum.şimdi kızını güzel geleceklerde büyüt hayırlısı ile.
valla bu sefer beni parçalayacak dedim ama sen de dayanıklı çıktıın. ne karar verirseniz verin inşallah bu tek bebişin sımsıkı tutunur da başka birşeye gerek kalmazkaydirigubbakcemile3yavvv niye sustum diyorsun konuşcağız doğruyu bulacağız. Sizler ve fikirleriniz başımın tacısınız. Herada'ya da değim gibi benim anladığım dostluk böyle birşey.
inşallah tutar da ben onu amniyosentezle, detaylı ultrasonla çıkarırım :)))))))))))))
Herkese Merhabalar,
Aradan uzun zaman gecti..Yazilanlari okumam,takip etmem imkansiz..Arada bir girip söyle göz attim ama hic zamanim olmuyor.Insallah herkes iyidir.
Beklenen bebisler dogdu bildigim kadari ile..Denizkarayurt,Defne..Umarim sizlerde bebeklerinizde iyidir..,Biz minik kizimla iyiyiz..Mona Hayat 31 ekimde dogdu.Gecen 3,5 ay hayatimin en zoooooooor,yorucu ve bir o kadarda keyifli günleri idi.Kizim malesef cooook gazli bir bebekti ve ayrica reflüsüde var..Diyebilirim ki son 15-20 gündür ancak geceleri 4-5 saat uyuyabiliyorum..Hersey cok güzel ama su gaz problemi olmasa...
Darisi burada bulunan,dileyen herkesin basina..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?