38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi'cim,

Bu tedavilerin olmazsa olmazı güven duygusu biliyorsun. Güvenmek durumundayız, kalan spermlerin de yumurtaların da imha edildiğine. Hepimiz ciddi, adı duyulmuş yerlere gidiyoruz. Hiç sanmıyorum biryerlerde bize ait yumurtaların ve spermlerin kullanılacağını. ıçini rahat tutmalısın. Biraz fazla derine gitmişsin, çık oradan çabuk bakayım

Ben de düşünürüm aralarda, çok yaşlı olacağım çocuk okula başladığında, benden utanmasa bari diye. Malum, duyguların en sansürsüz, duru, direkt ifade edildiği zamanlar o yaşlar. Umuyorum farkındalığı yüksek, ailesiyle gurur duyan bir çocuk yetiştirebilirim ama baktım ki çocuğum benim yaşımdan utanıyor (ki artık eskisi gibi değil, bizim yaşımızda anne olan çok), estetik dahil tüm seçeneklerimi düşünürüm, neden olmasın. Çocuk istemediğim zamanlarda, o sorumluluk ve zahmet çok korkuturdu beni ama 50'li yaşlarda SBS'ye hazırlanmak yeminle hoşuma gidebilir ıyi yanından bakmaya çalış arkadaşım. Gerçekten korkutmuyor beni, yeter ki sağlığımız yerinde olsun, yavrularımız için yoruluruz da, koştururuz da yaş kaç olursa olsun.

Erverdi, bizler maalesef yaşı geçkin anneler olacağız. Dediklerine katılıyorum. Allah bize sağlık versin onların başında elden ayaktan düşmeden duralım. Kendimden örnek vereyim, Allah kısmet ederse 41 yaşında doğum yapacağım, 15 yaşında bir genç kız ya da deli kanlı iken ben 56, eşim 61 yaşında olacağız o yaşlarda onlara hitap edemeyeceğiz devasa kuşak farkı olacak belki biler yaşlı olduğumuz için bizi beğenmeyecekler..her şey bizim için..bir de erkek olup da delikanlılık çağı zor geçerse nasıl zaptederiz. Bunlar ıher zaman düşünürüm ben de.

Hayat hem güzel hem de bilinmeyenlerle dolu cazibesi de buradan geliyor, Allah o nedenle hayırlısını nasip etsin..hepimize güzel günler göstersin...

Boşver sen başkalarını arkadaşım. Ben çocuk istemediğim uzun yıllar boyunca milleti püskürtmek için de aynı şeyi söylüyordum. Gerçekten derinlemesine düşünülmeden ediliveren laflardan işte. Herkesin ne dediği değil, senin ne dediğin seni bağlar. Umarım tez zamanda bebek müjdeni alırız buradan.

Deniz Bulut'çum,

Doktora gitmeye bir 10 günüm filan var ama bugün buğday çimi için ilk adımımı attım; umuyorum haftaya çimlerim çıkmış olacak, ot yemekten zarar gelmez. Bayağı bir bakındım, dediğin gibi yazıyor gerçekten. Hatta bir yerde uçmuşlar beyazlayan saçların yok olduğuna, eski renklerin geri geldiğine kadar yazmadıkları olumlu şey kalmamıştı. Tamam dedim yahu, alt tarafı ot yiyicem yani Proje bu şekilde. Önerin için teşekkür ederim gerçekten.

Bu arada bu kitaplar için yavaş bir ulaşım opsiyonu seçmişim. Daha bekliyorum, en az 2 hafta daha bekleyeceğim galiba. Seninkilerden haber var mı?

canım benim ben hergün yapıyorum bunun muhasebesini hergün okuldayım yeni başlayan çocuklarla inanır mıısın çoğu anneden yaşlıyım. bikaçı benden büyük ama ben okula çocuk gönderdiğimde onlardan daha yaşlı bir anne olmuş olacağım. ve çocuklar için yaşlı anne iyi değildir. herkesin annesi genç neden benim yaşlı diyiveriyorlar çok duydum bu laflarını öyle üzülüyorum ki anlatamam bir de hergün gözümün önünde halimi sen düşün. bir de artık çocuklar çok güzel biliyorsunuz özellikle benim sınıfta allahım bütün çocukların gözleri öyle güzel ki anlatamam bak bak iç çek. en zekilerine imreniyorum benim de buna benzer bir çocuğum olsa diye hergün içimden geçirmeden edemiyorum . kaçarım yok çünkü ben ehrgün onlarla beraberim((

herada cığım kalbin ne kadar temiz tam da sana bunu yazacaktım ben de opuyorumnanaktanben amazondan altım ve orta hızlı ulaşımı seçtim ve tam bugün geldi. 2 hafta sürdü tam. birazdan dizim bitsin okuyacağım. inşallah cd güzelse haftaya da infertility yogası yapmaya başlayacağım ama bakmadım daha onu rastgele seçtim.
bugday çimi içmeye başlayınca 2-3 gün sonra bağırsaklarım bozuldu hem de ne bozulma. baktım yine internete .detoksun vücut kan temizlendiği için yan etklerinden biri iye yazıyordu ben de devam ettim. gerçekten 1 haftada azalıp geçti. ama şimdi 3 gündür yine bozuk ve hem de nasıl bozuk karnımın altı ve 2 yumurtalığım sancıdan yürüyemeyecek gibi sancıyor. ondan mı bilmiyorum. ben dün akşam kestim. daha doğrusu birkaç gün ara verdim. bir daha yabancı sitelere baktım herkes övüyor hiç bu şekilde bahseden yok.belki ben ilaçları vitaminleri karıştırdığım içindir. bakalım bu kitabı da okuyacağım yazar neler kullanmış. bu kitaptan birkaç tane vardı ben beyaz kapaklı 1 tane vardı onu aldım seninki hangisi hatırlıyor musun?
bir de buğday çimi hapı tek marka var türkiyede benim aktarda 200 tanesi 250 mg 25 lira. 10-20 gün arası gidiyor dosajına göre. e bay dan tozunu (wheat grass powder) sipariş ettim geçen hafta o da bugün geldi .aklında olsun 1 haftada geliyor ve toz türkiyeden daha ucuz

Merhaba, Herada, Erverdi ve Deniz Bulut,

Umarım hepiniz iyisinizdir. ,

Waters'cığım sonuçlarınaçok sevindim. Maşallah.

Subuo, kanama bitse de sonuçta hamilelik boyunca daha önce kanama geçirenler daha bir dikkatli takip edilir. Bu sadece tedbir amaçlı bir şey. Yoksa farklı bir nedeni yok bildiğim kadarıyla. Bu risk, bütün hamile kadınlar için geçerli sonuçta. Benim kanamam çok şiddetlidi. Çok şükür oğlum şimdi kucağımda. Senin de öyle olacak hiçmerak etme. Ama bebeğinlşe diyaloğunuı koparma. Bol şans.

Karamel'ciğim, bebeğinin akıllıca davranarak, böyle şakacı bir annenin yavrusu olma fırsatını iyi değerlendiereceğine eminim.

senin işin de zor bugün işten genç bir arkadaş 3 aylık kızıyla ziyarete geldi içim gitti valla öyle şirindi ki. ne yapalım olursa olur olmazsa da hıyırlısı buymuş diyeceğiz

Deniz Bulut'çum,

Kalp kalbe karşı diyelim

Kitabı aynı yerden sipariş etmişiz ve ben de orta hızlı ulaşımı seçtim; ayın 2'sinde sipariş etmiştim, belki benimki de sürpriz yapar bilmiyorum ki Beyaz kapaklı bir kitaptı benim seçtiğim de, şu yurt dışı sitelerde öve öve bitirilemeyen tek kitap oydu, sanırım aynı kitabı sipariş ettik.

Buğday çimi için toza bakmadım; bugün Ambar'a uğradım istiklal'de. Aklında olsun diye yazayım o zaman, Sky wheat diye bir markanın hapı vardı, 17 liraydı 200 tanelik bir kutu. Bakalım otu yetiştirebilirsem otla devam ederim. Uğraşmaktan sıkılırsam da hapa geçerim ben de ama arada şu toza da bakayım o zaman. Yan etkilerde ben de okumadım ishal konusunu, dediğin gibi olabilir tabii. Bir farklılık olursa ben de haberdar ederim.

senin işin de zor bugün işten genç bir arkadaş 3 aylık kızıyla ziyarete geldi içim gitti valla öyle şirindi ki. ne yapalım olursa olur olmazsa da hıyırlısı buymuş diyeceğiz
sorma valla:) bazen içime sokasım geliyor ben çocukları bir de normal sevemiyorum ısırıyorum yanaklarını koparıyorum şiddete karşıyım ama bir nevi şiddet oluyor :)))saat oldu yanağında diyorum onlar da mutlu oluyor öğretmenleri ısırmış oluyor sonuçta...
ay kızlar bir de çok ilginç bişi oldu bugün tam da çocuk muhabbetimin üstüne. hani çocuğum olmuyo diye şeyim yırtınıyo ya onun için sanırım...20 yıldır sınıfımda özürlü çocuk hiç görmedim. bu sene 1.sınıfa başladıkya maşallah bütün çocuklar canavar gibi .çocuk çocuk diye diye allah önüme bir örnek koydu ay yavrum özürlü ya uzaktan görür görmez anladım gözleri küçük küçük. zaten 8 yaşında yürümüş okula başlayamamış şimdi 9 yaşında diğer çocuklardan üç yaş büyük. bi bacağını sürüyor arkadan resmen konuşması da anlaşılmıyor ve okumaya da geçememiş hem içim parçalandı allahım senin taktirin elbette ama böyle de olmasın nolur dedim. çok içim parçalandı ya bugün hiçççç verimli ders yapamadım bu nedenle nasıl kendimi hazır hissedipte ders işliycem bilmiyorum.allahım herşeyin hayırlısını versin .kaş yaparken göz çıkarmayalım da...

sağol uygunmuş bak ben kazıklanmışım klava:3 kutu bitirdim en ucuz osmanbey zencefilde buldum 25 liraydı. tr de internet sitelerinde daha da pahalıydı. valla su an bir türkiye den aldığım tozu bir de e baydan aldığım tozu var biterse ve içmeye devam edersem oradan alırım ben de.
kitabımız aynı. sanırım ben de ayın 2 si 3 ü gibi almışım seninkinin de eli kulağındadır gelir bugün yarın yerimseniben

Deniz Karayurt'çum, hoşgeldin güzel anne. Alp bebiş uykuda mı, nasılsınız?

Gukem'cim, zor gerçekten özürlü bir bebek. Allah anne babasına kolaylıklar versin. Gerçekten hep hayırlısını istiyoruz, olmaması fikri çok ürkütüyor ama olmamasında da vardır bir hayır demeyi öğrenmek lazım galiba. Gerçekten o çocuğun annesi babası neler yaşıyorlardır, tahmin bile edemiyorum. Gerçekten çok ama çok zor.

Benim küçük yeğenim de birinci sınıfta bu sene. Okula başladığının ikinci haftası, abim bırakıyormuş o pazartesi sabahı okula 'Harika baba, konsere yetiştik bu sefer' demiş. Konser dediği de istiklal marşı Çok güldürüyor beni, farklı bakıyor hayata.

Bu arada çok enteresan yahu şu yeni okuma sistemi, acayip hoşuma gidiyor, sese göre okumak filan. Neydi öyle bizim zamanımızda fasulyeler filan. Bu şekilde çok daha doğal, doğru ve çabuk okumaya başlıyorlar galiba.

Canım herada'cığım, özeldeki mesajono şimdi gördüm.Tam cevap yazıyordum benim ufaklık uyanmış cin gibi babası getirdi. Beni bekliyorlar. Fotoğrafları Alp'ten fırsat bulduğum ilk anda yollayacağım. Çok öptüm. Hepinize selamlar kızlar hepiniziz öpüyorum.

Deniz Karayurt'çum,

Hiç acele etme canım, işin iş desene saat 11 olmuş Alp Bey uyanıvermiş. Eyvah, eyvah, kolaylıklar diliyorum canım. Çok öperim.

ah keşke öyle olsa .sesten okuma öğrenmek çok kısa zamanda hemen gerçekleşiyor ancak hızlı hecelemeden anlamlı doğru ve anlayarak okuma baya bir zaman alabiliyor.hatta zeki çocuklar bunu gerçekleştiriyor ama orta ve düşük düzeydekiler için çok zor anlamlı ve düzgün seri okumak... harf sisteminin öğretimi kolay tabi . iş öğretmen için kolaylaştı veliye yük daha çok bindi.desteksiz bu sistem zor cidden.çok keyfli cidden konser ha:)))) bir tane dünya tatlısı bir öğrencim var bütün okul onu tanıyor artık öğretmen arkadaşlar sorar hep onu okulun ilk günleri bana yaşımı sordu 39 dedim anında "benim anneannem 40 yaşında siz ondan sadece bir yaş küçüksünüz demez mi" dumur oldum tabi ama gülmekten kendimi alamadım hangi ara hesapladın ve hangi ara 39-ile 40 arasında ki farkın 1 olduğunu çözdün şok tabii. her çocuk yapamaz tabi bunu hele de 1. sınıfta...kızlar anenesi kaç yaşında biliyor musunuz 87 doğumlu yani henüz 22(( ay kız oğluyla beraber büyüyo valla:)))içimden dedim anenn erkenden fingirderse elbette annenenle yaş farkım bir olur ben düşünemedim bunu :)))

Erverdi yas konusunda ben de hep ayni seyleri dusunuyorum. Ben evin en kucuguyum abim ve ablamla aramda bayagi yas farki var. Annem beni 35 yasinda dogurmus. Simdi 70 lerinde. Ben hep annem daha genc olsun isterdim. Ama simdi benim ve kizim arasindaki yas farki daha da cok olucak. Onun herseyini goremeyecegimi biliyorum. Ama ne yapalim arkadasim bu da bizim kaderimizmis. Heradanin dedigi gibi estetik yaptiririz artik. Hertarafimizi gerdiririrz :)))

Vay anam vay diyorum gerçekten yahu. Anne kız, senin veli ve annesi bayağı erken yola koyulmuşlar. Bir ara düşünmüştüm okudukları kadar hızlı anlayabiliyorlar mı acaba çocuklar diye de, demek böyle de bir sorun gerçekten varmış. Ben eğitmen değilim ama yıllar önce Etiler'deki british international school'da idari kadrodaydım. Okul ortamını bilirim ve severim hele şimdiki ofis hayatımı ve sıkıcı toplantıları düşündükçe, gerçekten yaşam dolu bir yer okul. Geçenlerde arkadaşlarla konuşuyorduk, şimdiki aklım olsaydı elbette erken anne olurdum, ne bileyim 30 yaşında filan yani, bir de meslek olarak öğretmenliği seçerdim, doğru bir iş yapmışsın diyeyim.

öğretmenlik yıpratıcı aslında kaşların arasında bi çatık izi beliriveriyor zamanla:) ben gerçekten çok severek yapıyorum sınıfta olmaktan çok mutluyum bugün hava güzeldi çocukları bahçeye aldım ip atladık ben de atladım tabi:)) bir de uçtu uçtu kuş uçtu oynadık:))) zamanla çocuklaşıyorsun bazen eşimle tartışınca bile küstüm diyorum ciddi ciddi de küsüyorum falan :))heh bir de benim ailemde öğretmen çok herkes bir araya gelince bağıra bağıra konuşuyor mesela sınıf ortamından alışkanlık yoldan geçen kavga ediyor falan sanacak:)
ben aslında daha sessiz kıyıda köşe de oturabileceğim ve sesimin kısılmayacağı bi işi tercih ederdim. kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…