38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

allah kısmet ederse yaşlı anneler olucaz evet. burada 30 yaşlarında bir arkadaşın ilkokula giden çucukları var anneleri onları okuldan almaya giderken makyajlı olmasını istiyorlar. anneleri bakımsız gitiğinde kızıyorlar. çünkü diğer anneler makyajlı geliyorlarmış.

Gukem'cim,

O çatık ifade bende de var, beni gören bir sürü insan öğretmen olduğumu düşünür, ifadeden mi acaba Bence güzel meslek seninki. Bir ofis hayatın olsa işte benimki gibi, öğretmenlik düşlerdin yine de Kolaylıklar diliyorum elbette.

Herkese iyi geceler kızlar, ben kaçar.

Any'cim, aralarda görüyorum online seni, ses ver arkadaşım. Konuşalım, dertleşelim.

evet evet ben de onu diyorum o bunu giydi sende onu giy saçını sende şöyle yap. birde yaşlı anne sorun onlar için özellikle anasınıfı ve 1. sınıfta dalga geçiyor çocuklar senin annen yaşlı diye.

canım başka bir topikte bahsettiğin ilaç raporunu aldığında raporu almak için neler gerektiğini buradanda paylaşırmısın. ne zaman alacaksın?

Umuyorum bir beş altı sene sonra, artık topiğimizin adı, 40'lı yaş velileri olsun da, güzel görünme sırları verelim birbirimize. Olsun artık nazlı sıpalar da, ne yapalım, bir de makyaj derdimiz olsun, yaparız Şöyle havalı velilerden olalım da, bakımlı filan, benim annem en güzel diye hava atsınlar sıpalar.

iyi geceler arkadaşım..

makyajlı bakımlı olmanın yanında onun gibi öğretmenini sevmen evde öğretmenini çekiştirmen ve sık sık okuluna gelip onun yanında öğretmeni çocuğunu annesine övünce grur duyoyurlar kendilerinden .öğretmeniyle aranız iyiyse onun en çok sevdiği iki şeyin birbirini sevmesi dünyanın en güzel şeyi onlar için :)))
any şekerim deniz bulutla özelden mesajlaşabildin mi?

inşallah açarız o topiğide)) allah bu topikteki herkeze ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar varsin.

canım başka bir topikte bahsettiğin ilaç raporunu aldığında raporu almak için neler gerektiğini buradanda paylaşırmısın. ne zaman alacaksın?
rahim filmi çektireceğim salı günü sorun çıkmazsa işallah ki çıkmaz mart 17 deki reglime hazırlığmı yapacağım işte bütün tahlillerimi götüreceğim ve infeltilite teşhisi koyacaklar üç doktorun imzası ile rapor alacağım o zaman ilaçlarımın % 80 ini kurumum karşılıyormuş...

cümlem berbat kendime sıfır verdim şarap içtimde ondandır:))) hoşgörü lütfen...

evet gukemciğim görüştüm. bence olumlu olacak.iyi heberler alacağız. benimde canım istedi evde şarap yok bira var şimdi kalkıp içicem. valla uzun zamandan beri şöyle güzel sarhoş olmadım aslında öyle ihtiyacım varki.

bizim okulun müdürü başka bir okula atandı ona güle güle yemeği vardı bu akşam .çabuk döneyim diye eşimle gitmedim tek gittim. çok kalabalıktık şıkta giyinmedim sıradan bir pantolon ve buliz işte. eğlenesim bile yok zaten .işte orda içtim bi kadeh. daha onlar şimdi dağılıyordur ben anında yemek yiyip döndüm.moral yokki çocuk çocuk herşeyin dibini kuruttum valla hiç mutlu olamıyorum artık:

aynı durumdayım takıntı oldu sürekli aklımda vede evdeyim sizlaer yine işe gidip kafanızı dağıtıyorsunuz.
bak biramı açtım içiyorum

SBS ye bende hazırlanabilirim.bu beni de çok mutlu eder.çünkü okumaktan kopmadım.30 dan sonra liseyi şimdi de aöf bitirmek üzereyim.hele ÖSSye girmek çok heyecanlıydı.

canım benim hoşgeldin, keyfini çıkar uykusuzluğun bak biz uykusuz kalalım diye uğraşıyoruz. Kokla mink meleği benim için.

Karamelcim canim hadi insallah embriyon sana simsiki tutunur. Pozitif ol ve olacak diye dusun. Guzel haberlerini bekliyoruz.

canım benim çok sağol inşallah. Minik kızına isim önereceğiz ona göre:)

eşimde en çok buna takılıyor ama olsun ben yeterli olduğumuz müddetçe bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Bu devir geç anne baba devri olduğu için bizim çocuklar pek anlamayacaklar :)

Karamel'ciğim, bebeğinin akıllıca davranarak, böyle şakacı bir annenin yavrusu olma fırsatını iyi değerlendiereceğine eminim.

valla aklı varsa gelir, ben ona iyi bakacağımı taahhüt ettim. :)

Biraz önce işyerinde bir arkadaşı kahvaltı için beklerken aç karınına limonlu bir ıhlamur içtim Amannn sonra bir mide bulantısı simit, peynir, zeytin vardı yiyemedim bile. Aç karnına birşey içince midem kötü olur.

Sonra ne güzel şeymiş mide bulantısı dedim., inşallah hepimiz yaşarız bu duyguyu :)

karamelciğim,ınşaallah mide bulantın olmadan hamilelik geçirirsin :)) şimdi geçmişe dönük okuyorum sizleri ammada çoook sayfa var,bende henüz gelişme olmadığından ancak yazdıklarınızı takip ediyorum,Allah herkese annelik duygusunu tattırır ınşaallah...

erverdi hani sormuştu ve olmuyordu? nasıl olacaksa inşş sen başarırsın da inşş buradaki diğer arkadaşlar da arkandan gelir kendimi geçiyorum bugün içim sıkılıyor nasıl olsa benim durum ümitsiz :gitme:

SBS ye bende hazırlanabilirim.bu beni de çok mutlu eder.çünkü okumaktan kopmadım.30 dan sonra liseyi şimdi de aöf bitirmek üzereyim.hele ÖSSye girmek çok heyecanlıydı.
aman valla ben okumaktan kopmuşum. işte yabancı dil tazminatı alıyordum şirket sağolsun her 3 senede bir sınav koydu. ya kpds ya toefl ya ielts hem de amerika da mastera gidiyormuş gibi bir derece istiyor. ben en kolayı diye kpds ye girdim kasımda. valla bu yaşta çok zordu. bir de 3 saat masa başında otur soruları cevaplamaya çalış. toefl dan üniversiteden beri korkarım fobim var o da şu an 4,5 saatmiş. valla bu yaşta o gençlikteki konsantrasyon kalmıyor. dağılıveriyorsun afakanlar basıyor. ben 2 dilden tazminat alıyordum şimdi bir de fransızca çalışmam gerek ama onu hiç kullanmadığımdan çok unutmuşum. oturup baya bir çalışmam gerek. ben de nasıl olsa 1 taneyi aldım ya onu saldım. zaten çalışacak vakit yok. zor valla bu yaştan sonra vakit bulup ders falan çalışmak.

offff deniz ya harbi kıskandım ne yalan söyleyeyim. 2 dil'i de tazminat alacak kadar bilmek. maşallah sana ya vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…