evet evet ben de onu diyorum o bunu giydi sende onu giy saçını sende şöyle yap. birde yaşlı anne sorun onlar için özellikle anasınıfı ve 1. sınıfta dalga geçiyor çocuklar senin annen yaşlı diye.allah kısmet ederse yaşlı anneler olucaz evet. burada 30 yaşlarında bir arkadaşın ilkokula giden çucukları var anneleri onları okuldan almaya giderken makyajlı olmasını istiyorlar. anneleri bakımsız gitiğinde kızıyorlar. çünkü diğer anneler makyajlı geliyorlarmış.
öğretmenlik yıpratıcı aslında kaşların arasında bi çatık izi beliriveriyor zamanla:) ben gerçekten çok severek yapıyorum sınıfta olmaktan çok mutluyum bugün hava güzeldi çocukları bahçeye aldım ip atladık ben de atladım tabi:)) bir de uçtu uçtu kuş uçtu oynadık:))) zamanla çocuklaşıyorsun bazen eşimle tartışınca bile küstüm diyorum ciddi ciddi de küsüyorum falan :))heh bir de benim ailemde öğretmen çok herkes bir araya gelince bağıra bağıra konuşuyor mesela sınıf ortamından alışkanlık yoldan geçen kavga ediyor falan sanacak:)
ben aslında daha sessiz kıyıda köşe de oturabileceğim ve sesimin kısılmayacağı bi işi tercih ederdim. kısmet artık
allah kısmet ederse yaşlı anneler olucaz evet. burada 30 yaşlarında bir arkadaşın ilkokula giden çucukları var anneleri onları okuldan almaya giderken makyajlı olmasını istiyorlar. anneleri bakımsız gitiğinde kızıyorlar. çünkü diğer anneler makyajlı geliyorlarmış.
iyi geceler arkadaşım..Gukem'cim,
O çatık ifade bende de var, beni gören bir sürü insan öğretmen olduğumu düşünür, ifadeden mi acabaBence güzel meslek seninki. Bir ofis hayatın olsa işte benimki gibi, öğretmenlik düşlerdin yine de Kolaylıklar diliyorum elbette.
Herkese iyi geceler kızlar, ben kaçar.
Any'cim, aralarda görüyorum online seni, ses ver arkadaşım. Konuşalım, dertleşelim.
makyajlı bakımlı olmanın yanında onun gibi öğretmenini sevmen evde öğretmenini çekiştirmen ve sık sık okuluna gelip onun yanında öğretmeni çocuğunu annesine övünce grur duyoyurlar kendilerinden .öğretmeniyle aranız iyiyse onun en çok sevdiği iki şeyin birbirini sevmesi dünyanın en güzel şeyi onlar için :)))Umuyorum bir beş altı sene sonra, artık topiğimizin adı, 40'lı yaş velileri olsun da, güzel görünme sırları verelim birbirimize. Olsun artık nazlı sıpalar da, ne yapalım, bir de makyaj derdimiz olsun, yaparızŞöyle havalı velilerden olalım da, bakımlı filan, benim annem en güzel diye hava atsınlar sıpalar.
Umuyorum bir beş altı sene sonra, artık topiğimizin adı, 40'lı yaş velileri olsun da, güzel görünme sırları verelim birbirimize. Olsun artık nazlı sıpalar da, ne yapalım, bir de makyaj derdimiz olsun, yaparızŞöyle havalı velilerden olalım da, bakımlı filan, benim annem en güzel diye hava atsınlar sıpalar.
rahim filmi çektireceğim salı günü sorun çıkmazsa işallah ki çıkmaz mart 17 deki reglime hazırlığmı yapacağım işte bütün tahlillerimi götüreceğim ve infeltilite teşhisi koyacaklar üç doktorun imzası ile rapor alacağım o zaman ilaçlarımın % 80 ini kurumum karşılıyormuş...canım başka bir topikte bahsettiğin ilaç raporunu aldığında raporu almak için neler gerektiğini buradanda paylaşırmısın. ne zaman alacaksın?
cümlem berbat kendime sıfır verdim şarap içtimde ondandır:))) hoşgörü lütfen...
bizim okulun müdürü başka bir okula atandı ona güle güle yemeği vardı bu akşam .çabuk döneyim diye eşimle gitmedim tek gittim. çok kalabalıktık şıkta giyinmedim sıradan bir pantolon ve buliz işte. eğlenesim bile yok zaten .işte orda içtim bi kadeh. daha onlar şimdi dağılıyordur ben anında yemek yiyip döndüm.moral yokki çocuk çocuk herşeyin dibini kuruttum valla hiç mutlu olamıyorum artık:evet gukemciğim görüştüm. bence olumlu olacak.iyi heberler alacağız. benimde canım istedi evde şarap yok bira var şimdi kalkıp içicem. valla uzun zamandan beri şöyle güzel sarhoş olmadım aslında öyle ihtiyacım varki.
afiyet olsun sana özel mesaj gönderdim hiç beceremiyordum ilk yazmayı sadece karşılık yazıyordum öğrendim ama:)aynı durumdayım takıntı oldu sürekli aklımda vede evdeyim sizlaer yine işe gidip kafanızı dağıtıyorsunuz.
bak biramı açtım içiyorum
Erverdi'cim,
Bu tedavilerin olmazsa olmazı güven duygusu biliyorsun. Güvenmek durumundayız, kalan spermlerin de yumurtaların da imha edildiğine. Hepimiz ciddi, adı duyulmuş yerlere gidiyoruz. Hiç sanmıyorum biryerlerde bize ait yumurtaların ve spermlerin kullanılacağını. İçini rahat tutmalısın. Biraz fazla derine gitmişsin, çık oradan çabuk bakayım
Ben de düşünürüm aralarda, çok yaşlı olacağım çocuk okula başladığında, benden utanmasa bari diye. Malum, duyguların en sansürsüz, duru, direkt ifade edildiği zamanlar o yaşlar. Umuyorum farkındalığı yüksek, ailesiyle gurur duyan bir çocuk yetiştirebilirim ama baktım ki çocuğum benim yaşımdan utanıyor (ki artık eskisi gibi değil, bizim yaşımızda anne olan çok), estetik dahil tüm seçeneklerimi düşünürüm, neden olmasın. Çocuk istemediğim zamanlarda, o sorumluluk ve zahmet çok korkuturdu beni ama 50'li yaşlarda SBS'ye hazırlanmak yeminle hoşuma gidebilirİyi yanından bakmaya çalış arkadaşım. Gerçekten korkutmuyor beni, yeter ki sağlığımız yerinde olsun, yavrularımız için yoruluruz da, koştururuz da yaş kaç olursa olsun.
Herkese Merhabalar,
Aradan uzun zaman gecti..Yazilanlari okumam,takip etmem imkansiz..Arada bir girip söyle göz attim ama hic zamanim olmuyor.Insallah herkes iyidir.
Beklenen bebisler dogdu bildigim kadari ile..Denizkarayurt,Defne..Umarim sizlerde bebeklerinizde iyidir..,Biz minik kizimla iyiyiz..Mona Hayat 31 ekimde dogdu.Gecen 3,5 ay hayatimin en zoooooooor,yorucu ve bir o kadarda keyifli günleri idi.Kizim malesef cooook gazli bir bebekti ve ayrica reflüsüde var..Diyebilirim ki son 15-20 gündür ancak geceleri 4-5 saat uyuyabiliyorum..Hersey cok güzel ama su gaz problemi olmasa...
Darisi burada bulunan,dileyen herkesin basina..
Karamelcim canim hadi insallah embriyon sana simsiki tutunur. Pozitif ol ve olacak diye dusun. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Erverdi, bizler maalesef yaşı geçkin anneler olacağız. Dediklerine katılıyorum. Allah bize sağlık versin onların başında elden ayaktan düşmeden duralım. Kendimden örnek vereyim, Allah kısmet ederse 41 yaşında doğum yapacağım, 15 yaşında bir genç kız ya da deli kanlı iken ben 56, eşim 61 yaşında olacağız o yaşlarda onlara hitap edemeyeceğiz devasa kuşak farkı olacak belki biler yaşlı olduğumuz için bizi beğenmeyecekler..her şey bizim için..bir de erkek olup da delikanlılık çağı zor geçerse nasıl zaptederiz. Bunlar ıher zaman düşünürüm ben de.
Hayat hem güzel hem de bilinmeyenlerle dolu cazibesi de buradan geliyor, Allah o nedenle hayırlısını nasip etsin..hepimize güzel günler göstersin...
Karamel'ciğim, bebeğinin akıllıca davranarak, böyle şakacı bir annenin yavrusu olma fırsatını iyi değerlendiereceğine eminim.
rahim filmi çektireceğim salı günü sorun çıkmazsa işallah ki çıkmaz mart 17 deki reglime hazırlığmı yapacağım işte bütün tahlillerimi götüreceğim ve infeltilite teşhisi koyacaklar üç doktorun imzası ile rapor alacağım o zaman ilaçlarımın % 80 ini kurumum karşılıyormuş...
aman valla ben okumaktan kopmuşum. işte yabancı dil tazminatı alıyordum şirket sağolsun her 3 senede bir sınav koydu. ya kpds ya toefl ya ielts hem de amerika da mastera gidiyormuş gibi bir derece istiyor. ben en kolayı diye kpds ye girdim kasımda. valla bu yaşta çok zordu. bir de 3 saat masa başında otur soruları cevaplamaya çalış. toefl dan üniversiteden beri korkarım fobim var o da şu an 4,5 saatmiş. valla bu yaşta o gençlikteki konsantrasyon kalmıyor. dağılıveriyorsun afakanlar basıyor. ben 2 dilden tazminat alıyordum şimdi bir de fransızca çalışmam gerek ama onu hiç kullanmadığımdan çok unutmuşum. oturup baya bir çalışmam gerek. ben de nasıl olsa 1 taneyi aldım ya onu saldım. zaten çalışacak vakit yok. zor valla bu yaştan sonra vakit bulup ders falan çalışmak.SBS ye bende hazırlanabilirim.bu beni de çok mutlu eder.çünkü okumaktan kopmadım.30 dan sonra liseyi şimdi de aöf bitirmek üzereyim.hele ÖSSye girmek çok heyecanlıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?