- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
offff deniz ya harbi kıskandım ne yalan söyleyeyim. 2 dil'i de tazminat alacak kadar bilmek. maşallah sana ya vereliniortak
Deniz Bulut,
Aynı düşüncelerdeyiz. Hatta şimdi benim kararım bu, böyle hissediyorum dediğim şeylere bile 'acaba' demeye başladım. 3-4 sene sonra tam tersi bir fikri de savunur muyum, ben kimim'e kadar gidiyor bazen. Yıllarca çocuk fikrinden köşu bucak kaç, asla filan de, sonra da olmuyor diye harap et kendini. Hatta 3-4 sene önce soranlara 'hayat boyu istemedim, şimdi de düşünmüyorum. İş işten geçtikten sonra da ister olursam şayet salaklığımı doya doya yerim' filan diyip gülüyordum. En azından son demlerinde bile olsa birşeyler yaptık, oldu ya da olmadı diyebileceğimiz bir olgunluğa erişim diye umuyorum. Hiçbir şey kesmiyor, çocuksuz yaşama fikri boğuyor. Topla kendini ümit bitmedi henüz, gerçekten. Kızıyorsun ya bana umutsuzlanınca, ben de sana kızıyorum, son yumurtaya kadar uğraşıcaz lafını inanarak söylüyoruz güzel arkadaşım. Haydi toparlan canım ya.
yok güzelim o kadar bilmiyorum zira unuttum. keşke bilsem. lisede fransızca öğrenmiştim (devlet lisesi değil tabii) ama üstünden 25 sene geçti. konuşmayı geçtim okuyunca bile zor anlıyorum artık. lisemin yüz karasıyım. oturup birkaç ay çalışsam belki de nerdeeeee
günaydın arkadaşlar...erverdi hani sormuştu ve olmuyordu? nasıl olacaksa inşş sen başarırsın da inşş buradaki diğer arkadaşlar da arkandan gelir kendimi geçiyorum bugün içim sıkılıyor nasıl olsa benim durum ümitsiz :gitme:
aman valla ben okumaktan kopmuşum. işte yabancı dil tazminatı alıyordum şirket sağolsun her 3 senede bir sınav koydu. ya kpds ya toefl ya ielts hem de amerika da mastera gidiyormuş gibi bir derece istiyor. ben en kolayı diye kpds ye girdim kasımda. valla bu yaşta çok zordu. bir de 3 saat masa başında otur soruları cevaplamaya çalış. toefl dan üniversiteden beri korkarım fobim var o da şu an 4,5 saatmiş. valla bu yaşta o gençlikteki konsantrasyon kalmıyor. dağılıveriyorsun afakanlar basıyor. ben 2 dilden tazminat alıyordum şimdi bir de fransızca çalışmam gerek ama onu hiç kullanmadığımdan çok unutmuşum. oturup baya bir çalışmam gerek. ben de nasıl olsa 1 taneyi aldım ya onu saldım. zaten çalışacak vakit yok. zor valla bu yaştan sonra vakit bulup ders falan çalışmak.
anacım siz ne kadar şanslısınız valla. ben ilk ortayı köyde okudum malum babam köyde öğretmendi hemde dağ köylerinde. liseyi de kız öğretmen lisesini kazandım öle yatılı okudum çok zor geçti çocuk yaşta evden uzakta biyerde oku.ben de onun hışmıyla üniversteyi memleketimde okudum:)kolej falan özel okul ne bilmiyorduk bileGalatasaray mı ? puanım galatasaray'a yetiyordu ama illa maarif koleji olsun dendi ( kadıköy anadolu) tabi çocuğum söz hakkım yok. Açıkta kaldımdı hala çok üzülürüm.
evet ama yüzkarasıyım. arka kapısından çıktım sanırım :kedi:Galatasaray mı ? puanım galatasaray'a yetiyordu ama illa maarif koleji olsun dendi ( kadıköy anadolu) tabi çocuğum söz hakkım yok. Açıkta kaldımdı hala çok üzülürüm.
evet ama yüzkarasıyım. arka kapısından çıktım sanırım :kedi:
ay görüyor musun densizliği millet bilmeden savuruyor lafı işteKızlar umutsuzluğa kapılmamak elde mi ? Sürekli sizden bir cacık olmaz diyen doktorlar, makaleler, internet sayfalarıyla karşı karşıyayız.
Ama biliyoruz ki olacaksa olacak onlar hikaye :)) Bazen yaşlanıp öldüğümde hiç olmazsa bir cenazemi kaldırsına geliyorum.
İş yerinde bir arkadaş, bebek için fazla uğraşmayan diğer bir (36- 4 kalp duran bebeği var) arkadaşa ne bekliyorsun yaşlandın , tek başına ölüp kokmak mı istiyorsun demiş. Aman allahım ya kabus gibi bu insanlar
Sanırım topic olarak depresyon günümüz
kız sen ne zekisin böle.ya zeki insanlar ya da aptallar hata yapar sen zekandan ben aptallığımdan hata yaptığımız için çocuksuzuz işte:)evet ama yüzkarasıyım. arka kapısından çıktım sanırım :kedi:
yok canım estağfurullahkız sen ne zekisin böle.ya zeki insanlar ya da aptallar hata yapar sen zekandan ben aptallığımdan hata yaptığımız için çocuksuzuz işte:)
anacım siz ne kadar şanslısınız valla. ben ilk ortayı köyde okudum malum babam köyde öğretmendi hemde dağ köylerinde. liseyi de kız öğretmen lisesini kazandım öle yatılı okudum çok zor geçti çocuk yaşta evden uzakta biyerde oku.ben de onun hışmıyla üniversteyi memleketimde okudum:)kolej falan özel okul ne bilmiyorduk bile
kızlar herkese merhaba;şimdi dışardan geldim.gördünüzmü hiç.ben ilk olarak az önce gördüm.ağaçlar çiçek açmış.yaa.ayyyyyyyyy..bahar geliyor bahar.. hepimize gönlümüzdekini getirsin.pembe pembe açmışlardı,çıtır çıtır pıtırcık pıtırcık.
okuma işlerine gelince;hayat şartları..zamanında okusaydık gönderselerdi şimdi kimbilir nerede olurdum30 dan sonra çalışmaya başlayınca.içerde kalan ukte çıkıverdi işte.ama ben seviyorum.bir üst hep bir üst..
yabancı dile gelince;iki yarım dilim var ikisini toplasan bir dil etmez.biraz ingilizce az arapça.arapçaya da kuran okurken namaz kılarken ne dediğimi anlamak için merak sardım.ama şimdi o da yarım kaldı birini bitirmeden öbürüne geçmek olmuyor.ingilizcede genelde yazılandan bir anlam çıkarabiliyorum ama cümle kuramıyorum.üstüne gidilse olur ama ..
denizcim adet oldunmu soracaktım ki geçmişi okuyunca gördüm daha gelmemiş.benim dr a mı gideceksin.eğer gideceksen mümkünse bir gün hatta 2 gün önceden randevu al canım.çok dolu oluyor.ümitsizlik yok canım.çok iyiyim.ama geçiveriyor işte bazı bazı böyle düşünceler.yoksa iyiyim
HEPİNİZİ SARIYORUM KIZLAR....herkese mutlu hafta sonları
erverdi nin dünkü umutsuzluğu bugün bana geçti. ben ümidi kestim kabullendim diyorum ama arada vuruyor işte olmuyor. belki 50 yaşında tam kabullenirim. yarın adet olmam lazım. şimdi acaba gecikir mi (yanlış anlamayın hamile kaldım diye değil zira kuruyum) fsh daha da yükselmiştir de şimdi bunun da düzeni bozulur mu diye karaları bağladım oturuyorum :çok üzgünüm:bizim ailede 50 den önce menapoza giren yok ama sanırım ben düşüne düşüne sonunda kendimi menapoza da sokacağım. mafoldumbennerden taktım bu bebek işine ve neden bu kadar geç taktım. 30 larımda silmiştim ne kadar rahattım. keşke o günlerdeki gibi hissedebilsem :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?