şimdi doktordan geldim gerginlik kelimesi az kalıyor sanki üzerimden kamyon geçti.elim ayağım tutmuyor sinirlerim gerildi artık. şu abuk subuk ne duyduysam yaptığım kürler neticesinde adet gecikmesi yaşamıştım. şimdi hiç olmadığı kadar az geliyor. doktor bu normal farlutalle çok gelmez dedi. buda diğer doktor gibi oyalanma hemen tüp bebek bu yaştan sonra bitkisel kürlerle kaybedilecek vaktiniz yok diyor. bu ayı boş geçirmek istemiyorum diyerek ite kaka zorla beni bu ay ilaçla takip edecek. bazı tüb bebek merkezlerinin 40 tan sonra hasta almak istemediklerini söylüyor.
kafaya taktıkça herşey birden değişiyor sanırım rahat olmak lazım. benim ekimde 7 folükül vardı sonra 4 e düştü şimdi 2 folüküle düştü. bi kaç ayda ne kadar değişti herşey. taka taka böle oldu birde fsh 8.5 tu ekimde sonra buna yüksek dediler ay ben üzüldüm tabi ertesi ay 9.5 ertesi ay 12.5 ve en son 10.5 tu birden değiştiriyor herşey taktıkça ben kendime olmayacağı sindirmeye çalışıyorum napimmya hiç canını sıkma dr ların hemen ilk işi biz yaşlardaki kişileri tüpe bebbeğe almak ne demekmiş ya rahat ol parayı bastınmı tüm hastaneler peşinden koşuyor takma böyle şeylere menpozlu kadına bile çocuk yapıyorlar yetrki para olsun rahat ol kendini hazır hiisetiğin zaman yaptırırsın önemli olan senin moralinin düzgün olması :umursamaz:
kafaya taktıkça herşey birden değişiyor sanırım rahat olmak lazım. benim ekimde 7 folükül vardı sonra 4 e düştü şimdi 2 folüküle düştü. bi kaç ayda ne kadar değişti herşey. taka taka böle oldu birde fsh 8.5 tu ekimde sonra buna yüksek dediler ay ben üzüldüm tabi ertesi ay 9.5 ertesi ay 12.5 ve en son 10.5 tu birden değiştiriyor herşey taktıkça ben kendime olmayacağı sindirmeye çalışıyorum napimm
bu kimeydi bilmiyorum ama kendime kabul ediyorum:)ben zaten inanıyorum burdaki tatlı çıtırların bebeişleri olacak hımm benimde ikizim olacak inanaıyorum buna :)) bak tatalım hava güzel öyle düşün rahat ol vallhii olacak senin bebeğin ben sana buradan pozitif enerji yolluyorum al kabul et bu enerjiyi :) mucux
bu kimeydi bilmiyorum ama kendime kabul ediyorum:)
senin başka bebeğin var sanırım benim yok nebilim yaşta 40 a geldi artık nasıl olcak bilmiyorum
şimdi doktordan geldim gerginlik kelimesi az kalıyor sanki üzerimden kamyon geçti.elim ayağım tutmuyor sinirlerim gerildi artık. şu abuk subuk ne duyduysam yaptığım kürler neticesinde adet gecikmesi yaşamıştım. şimdi hiç olmadığı kadar az geliyor. doktor bu normal farlutalle çok gelmez dedi. buda diğer doktor gibi oyalanma hemen tüp bebek bu yaştan sonra bitkisel kürlerle kaybedilecek vaktiniz yok diyor. bu ayı boş geçirmek istemiyorum diyerek ite kaka zorla beni bu ay ilaçla takip edecek. bazı tüb bebek merkezlerinin 40 tan sonra hasta almak istemediklerini söylüyor.
canım bozma moralini ne demek kabul etmiyorlar serpile katılıyorum paran varsa peşinden geliyorlar
:kızlar kızlar bugün bu senenin ilk karıncasını da az önce yer silerken gördüm..:teytey::dance::dance::dance:.ohhh yaa karakıştan çıkıyoruz yavaş yavaş.doğa uyanıyor kızlar.ilk cemre de düşmüş diyorlar.uykuda olan topraklarda yavaş yavaş filiz verecek.kızlar bizde her ay bir umutla doğuyoruz belki sönüyoruz ama sonra yine doğuyoruz .sonra yine.yine yine..nefes aldığımız sürece umut vardır.baharla birlikte bizde uyanalımAllahım ne olur bu sene son uykularımız olsun.kızlar hepimize diliyorum.
Any cim;paramız olduğu sürece menopoza da girmediğimiz sürece en önemlisi de sağlıklı olduğumuz sürece umut vardır.denemeye devam..geçen yazdığım o kötü düşüncelere bir tekme attım def ettim gittiler.bir daha gelmezler umarım.:Saruboceq:
Kızlar umutsuzluğa kapılmamak elde mi ? Sürekli sizden bir cacık olmaz diyen doktorlar, makaleler, internet sayfalarıyla karşı karşıyayız.
Ama biliyoruz ki olacaksa olacak onlar hikaye :)) Bazen yaşlanıp öldüğümde hiç olmazsa bir cenazemi kaldırsına geliyorum.
İş yerinde bir arkadaş, bebek için fazla uğraşmayan diğer bir (36- 4 kalp duran bebeği var) arkadaşa ne bekliyorsun yaşlandın , tek başına ölüp kokmak mı istiyorsun demiş. Aman allahım ya kabus gibi bu insanlar
Sanırım topic olarak depresyon günümüz
erverdi nin dünkü umutsuzluğu bugün bana geçti. ben ümidi kestim kabullendim diyorum ama arada vuruyor işte olmuyor. belki 50 yaşında tam kabullenirim. yarın adet olmam lazım. şimdi acaba gecikir mi (yanlış anlamayın hamile kaldım diye değil zira kuruyum) fsh daha da yükselmiştir de şimdi bunun da düzeni bozulur mu diye karaları bağladım oturuyorum :çok üzgünüm:bizim ailede 50 den önce menapoza giren yok ama sanırım ben düşüne düşüne sonunda kendimi menapoza da sokacağım. mafoldumbennerden taktım bu bebek işine ve neden bu kadar geç taktım. 30 larımda silmiştim ne kadar rahattım. keşke o günlerdeki gibi hissedebilsem :1no2:
bu kimeydi bilmiyorum ama kendime kabul ediyorum:)
senin başka bebeğin var sanırım benim yok nebilim yaşta 40 a geldi artık nasıl olcak bilmiyorum
senden yana hiç kuşkum yok benim herşey güzel olacak ve bebeğine sağ salim kavuşacaksın ...Arkadaşlar bu arada Amniyosentez ( AS ) tarihim belli oldu. 10 Mart'ta saat 16:00'da olacak. , dr um bu sabah beni aradı, genel görüntü olarak 2'li taram testinin sonucu fena değil ama 1/330 luk bir oran ve 41 yaş açısından ve içimizin rahat yola devam etmesi için AS yapalım dedi. Ben de zaten aynı fikirdeyim dedim ve tarihi belirledik. Umarım her şey yolunda gider de gebelik takibindeki bu en önemli ve en büyük engeli kazasız ve olumlu sonuç alarak atlatırım. Biz yaşlardaki gebeliklerde neredeyse AS'yi pek atlamak istemiyorlar.
Arkadaşlar bu arada Amniyosentez ( AS ) tarihim belli oldu. 10 Mart'ta saat 16:00'da olacak. , dr um bu sabah beni aradı, genel görüntü olarak 2'li taram testinin sonucu fena değil ama 1/330 luk bir oran ve 41 yaş açısından ve içimizin rahat yola devam etmesi için AS yapalım dedi. Ben de zaten aynı fikirdeyim dedim ve tarihi belirledik. Umarım her şey yolunda gider de gebelik takibindeki bu en önemli ve en büyük engeli kazasız ve olumlu sonuç alarak atlatırım. Biz yaşlardaki gebeliklerde neredeyse AS'yi pek atlamak istemiyorlar.
hayırlı sonuçlar alacağına tüm kalbimle inanıyorum ben canım dualrımız seninle ve bebşinle
senden yana hiç kuşkum yok benim herşey güzel olacak ve bebeğine sağ salim kavuşacaksın ...
işallah arkadaşım. şöyle sen yaşın 40 ta olsa 41 de olsa istediğin zaman hamile kalabilen gayet sağlıklı bir hanımsın. genç kız gibi maşallah . yaşın önemi yok doğurganlığın ne durumda o önemli bana göre .olumsuzluk için hiç sebep yok allahın izniyle herşey güzel olacak. işallah diyorum tabii...Biliyorum, Gukem'cim sen hep böyle dersin. Burada iki faktör var ; biri dr un bu işlemi problemsiz tamamlaması ve sonrasında takip eden bir hafta dikkatli olmam, ikincisi çıkacak sonuç. O nedenle sen de yaşayınca anlyacaksın. Her şey bizim için ama Allah güzel yazılar yazmış olsun hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?