38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ya hiç canını sıkma dr ların hemen ilk işi biz yaşlardaki kişileri tüpe bebbeğe almak ne demekmiş ya rahat ol parayı bastınmı tüm hastaneler peşinden koşuyor takma böyle şeylere menpozlu kadına bile çocuk yapıyorlar yetrki para olsun rahat ol kendini hazır hiisetiğin zaman yaptırırsın önemli olan senin moralinin düzgün olması :umursamaz:

kafaya taktıkça herşey birden değişiyor sanırım rahat olmak lazım. benim ekimde 7 folükül vardı sonra 4 e düştü şimdi 2 folüküle düştü. bi kaç ayda ne kadar değişti herşey. taka taka böle oldu birde fsh 8.5 tu ekimde sonra buna yüksek dediler ay ben üzüldüm tabi ertesi ay 9.5 ertesi ay 12.5 ve en son 10.5 tu birden değiştiriyor herşey taktıkça ben kendime olmayacağı sindirmeye çalışıyorum napimm

evet tabbiki herşey morala bağlı ya takma kafana taktıkça hormonlar altüst oluyor ya yaradan nasip ettiyse emin olacvak yaşın kaç olursa olsun 70 küsurlu yaşlardaki kadın ikiz doğurdu yanii aman salla gitsin bak bende hiç sorun yok herşey normal dr lar senin doğal şartlarda bebeğin olur diyorlar ama olmuyor niye çok taktım kafaya ee dünde medsmarta çift çizgi gördüm ilkdefa deniyorum bu ovolsyon testini ama eşim görevi gereği şehir dışına çıktı yani bu ayda kaçtımı kaçmadımı bellli değil vallhi saldım çayıra mevlam kayıra :9 yaza kadar oldu oldu olmadı kıbrısa gider tüp yaparım diye düşünüyorum emin değilim bakalım yarınki düşüncelerim ne olur

ben zaten inanıyorum burdaki tatlı çıtırların bebeişleri olacak hımm benimde ikizim olacak inanaıyorum buna :)) bak tatalım hava güzel öyle düşün rahat ol vallhii olacak senin bebeğin ben sana buradan pozitif enerji yolluyorum al kabul et bu enerjiyi :) mucux

bu kimeydi bilmiyorum ama kendime kabul ediyorum:)
senin başka bebeğin var sanırım benim yok nebilim yaşta 40 a geldi artık nasıl olcak bilmiyorum

bu kimeydi bilmiyorum ama kendime kabul ediyorum:)
senin başka bebeğin var sanırım benim yok nebilim yaşta 40 a geldi artık nasıl olcak bilmiyorum

canım o sanaydı :) hayatım bende 41 yaşıma girdim 40 da evlendim boşanmış bir aileden geliyorum hayatım hep mücadellerle geçti 4 kardeş büyüttüm büyüdükçe sorunlarıda büyüdü ne yazıki hiç anne olmadım ve evelnemdim şimdi çok istiyorum her ay ağlıyorum ama ne yapabilirimki olmuyor diyorumki rabbim layık görmüyor yada sınıyor ne bileyim işte ama ben artık mutlu olmak istiyorum

canım bozma moralini ne demek kabul etmiyorlar serpile katılıyorum paran varsa peşinden geliyorlar

canım bozma moralini ne demek kabul etmiyorlar serpile katılıyorum paran varsa peşinden geliyorlar

öyle değilmi hayatım paran varsa koşuyorlar amannnnnnnnnnnn vallhiii biz henüz çıtırız muhakak gelecek :) rahat olalım ya kızlar benim göğüslerim çok hassalaştı yumurtlamam olduğu içinmi çok erken yumurtaldım adetimin 9cu günü zaten bu ay soğan kürü uygulamıştım birgün adet olmuştum

:kızlar kızlar bugün bu senenin ilk karıncasını da az önce yer silerken gördüm..:teytey::dance::dance::dance:.ohhh yaa karakıştan çıkıyoruz yavaş yavaş.doğa uyanıyor kızlar.ilk cemre de düşmüş diyorlar.uykuda olan topraklarda yavaş yavaş filiz verecek.kızlar bizde her ay bir umutla doğuyoruz belki sönüyoruz ama sonra yine doğuyoruz .sonra yine.yine yine..nefes aldığımız sürece umut vardır.baharla birlikte bizde uyanalımAllahım ne olur bu sene son uykularımız olsun.kızlar hepimize diliyorum.
Any cim;paramız olduğu sürece menopoza da girmediğimiz sürece en önemlisi de sağlıklı olduğumuz sürece umut vardır.denemeye devam..geçen yazdığım o kötü düşüncelere bir tekme attım def ettim gittiler.bir daha gelmezler umarım.:Saruboceq:

işte buuuuuuuuuuuu süpersin evet ben size pozitif enerjiler yollamıştım demekki işe yaradı harikaaaaaaa evet biz hepimiz hamiş olucaz ve ben ikiz doğuracağımm :))))zemuszemus

Karamel'cim bu denli kendini bilmez, lafın nereye gittiğini bilmez insanları anlayamıyorum, insan hiç mi düşünmeden konuşur. Çocuğu olanların da hiç bir garantisi yok, herşey insanlar için bunu bilmezler mi ?

Deniz Bulut'cum
, zamanla fikirlerimiz değişiyor 10 yıl önceki düşüncelerim benim de yok. Keşke demek de çözüm değil kendimizi üzmekten başka, moral çok önemli, sen elinden geleni yapıyorsun Allah izin verirse olacak. Şimdi bana içinden söylemesi kolay diyebilirsin ama bu içinde bulunduğumuz yaşları maneviyatta kendimizi üzerek, yıpratarak geçirmemeye çalışalım zaman çabuk geçiyor. Şimdi her günün önümüzdeki baharın tadını alalım. Bir yandan da gerekeni yapalım, karamsarlığı dağıtalım olur mu ?

Arkadaşlar bu arada Amniyosentez ( AS ) tarihim belli oldu. 10 Mart'ta saat 16:00'da olacak. , dr um bu sabah beni aradı, genel görüntü olarak 2'li taram testinin sonucu fena değil ama 1/330 luk bir oran ve 41 yaş açısından ve içimizin rahat yola devam etmesi için AS yapalım dedi. Ben de zaten aynı fikirdeyim dedim ve tarihi belirledik. Umarım her şey yolunda gider de gebelik takibindeki bu en önemli ve en büyük engeli kazasız ve olumlu sonuç alarak atlatırım. Biz yaşlardaki gebeliklerde neredeyse AS'yi pek atlamak istemiyorlar.

senden yana hiç kuşkum yok benim herşey güzel olacak ve bebeğine sağ salim kavuşacaksın ...

hayırlı sonuçlar alacağına tüm kalbimle inanıyorum ben canım dualrımız seninle ve bebşinle

senden yana hiç kuşkum yok benim herşey güzel olacak ve bebeğine sağ salim kavuşacaksın ...

Biliyorum, Gukem'cim sen hep böyle dersin. Burada iki faktör var ; biri dr un bu işlemi problemsiz tamamlaması ve sonrasında takip eden bir hafta dikkatli olmam, ikincisi çıkacak sonuç. O nedenle sen de yaşayınca anlyacaksın. Her şey bizim için ama Allah güzel yazılar yazmış olsun hepimiz için.

işallah arkadaşım. şöyle sen yaşın 40 ta olsa 41 de olsa istediğin zaman hamile kalabilen gayet sağlıklı bir hanımsın. genç kız gibi maşallah . yaşın önemi yok doğurganlığın ne durumda o önemli bana göre .olumsuzluk için hiç sebep yok allahın izniyle herşey güzel olacak. işallah diyorum tabii...

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…