38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba kızlar herkese merhaba
deniz;bende gündüz açmam tv,akşamları haberler birde kafamıza göre birşey varsa öyle bakarız bizimkiyle.o da hafta da 1 ya da 2 yi geçmez.erkenden yatar uyuruz genelde.ama hafta sonları özellikle pazarları güzel belgeseller oluyor.tabiii bugünkü istisnanın dışında.
normal hayata dönüveriyoruz işte ister istemez.uzun zamandan beri yoğurt mayalamamıştım.bugün bir değişiklik yapıyiiim dedim.şimdi soğumasını bekliyorumherkese sevgiler.(şimdi sıcacık bir fincan da içiyorum)opuyorumnanaktan

mrb arkadaslar nasılsınız
bende istirahata devam kanama 1gece oldu ve durdu ama ogünden beri yatıyorum 2 kontroldede kese duruyodu ama risk var dedi salı günü gidicez o zaman 6+4 olucam beklıyorum bakalım

bende istirahata devam kanama 1gece oldu ve durdu ama ogünden beri yatıyorum 2 kontroldede kese duruyodu ama risk var dedi salı günü gidicez o zaman 6+4 olucam beklıyorum bakalım

canım kanaman durmuş.inşallah bebeğin sana tutunmuştur.salı güzel haberle gelirsin inşallah

Deniz Bulut'çum, güzel arkadaşım, biliyorum ne kadar iyi niyetle söylediğini, ben de kastetmediğim halde sert mi yazdım nedir, bilemedim şimdi Yazdım ya, gerçekten endişelendirmek istememiştim. Ne sen, ne ben, ne de buradaki hiç kimse, pes etmek yok. Son yumurtaya kadar devam ediyoruz hayırlısıyla. Sen nasılsın, dünkü moral bozukluğu toparlamıştır umarım. Emeklerinin karşılığını bu ay alırsın inşallah. Regli olacaksın hatırladığım kadarıyla bu aralar, kolaylıklar diliyorum, şansın bol olsun.

Subuo'cum, inşallah güzel haberlerini alıcaz salı günü. Sana iyi istirahatler.

Evet Erverdi'cim, bugün için tutunma günü demişlerdi Karamel'e. Güzelce dinleniyordur herhalde.

Son düzenleme:

inşş kese toparlanacak müjdeli habrlerini de yazacaksın olumunekankayizsmile

heradacım sen istesen de sert yazamassın da ben fazla ser yazıp üzdüm mü dedimdi
bugün adet olmadım inşş fazla gecikmez. beklemek de gerginliklik yaratacak bende. olacağına varır napıyim elbet gelecek. artık gögüs ağrısı sivilce çıkması da olmuyor pek bekliyorum öyle işte

Deniz Bulut'cum olmamana sevindim, inşallah yarını da atlatırız dur bakalım, belirtilere takılma bakalım, gerçi kuruyum demişsin ama belki ona da mı takılmamak lazım, beklemeye devam..

Subuo'cum kanamanın durması daha önce yazdığım gibi iyiye işaret, istirahate devam etmen iyi, Salı günü dr bir baksın kesenin yerinde durması da önemli 6+4 de kalp atışlarını duyarsın. Salı günü bizi haberdar et olur mu ?, güzel haberle dönersin inşallah..:Saruboceq:

hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın inşallah canımmm....

Ben de o siteleri Kasım ayında çok okumuştum ve ürün kafama çok yattı, o ay ilk defa kullanmıştım ben de ilk kullandığım ay hamile kaldım, o nedenle şiddetle burada önerdim en azından tedavisiz geçen doğal yolla denemelerde büyük yardımcı. Yorumların haricinde, preseed'in nasıl fertiliteye yardımcı olduğunu okudun mu, çok etkileyiciydi, gerçi onları burada uzun uzun yazmıştım. Umarım doğal yolla deneyen arkadaşlara bir faydası dokunur. Bu ay , Deniz Bulut , Patikler ve Hülya kullanmıştı onlardan bu ay haberleri bekliyorum ..

Son düzenleme:
Hülya'cım geçmiş olsun, bayağı uğraştıran bir virüsmüş umarım ailecek bir an önce toparlanırsınız, çocuklar maalesef daha çok etkileniyor , oğlun da bir an önce toparlanır inşallah. ıyi haberlerinizi bekliyoruz.

Waterss'çım,

Hep yazıyorum sana ya, gerçekten müteşekkirim. Çokkk sağolasın. Bu ay sanki çok iddialı bir tedavi deniyormuşum gibi, geceki ovülasyon testi sonucundan sonra bir moral depoladım, sorma. ılk kere deniyor olmanın heyecanı sardı, sağolasın. Bir umut işte.

Hepinizi öper ve kaçarım, iyi geceler, iyi haftalar olsun arkadaşlar.

Umarım işe yarar, bence okudukların da çok içine sindi, ondan böyle hissediyorsun. Ben de ovülasyon testi ve preseed'i kullanırken kendimi tedavide gibi hissetmiştim aylarca başı boş denemelerden sonra çok ciddi bir şey yapıyordum sanki..senden de güzel haberler alırız inşallah Mart'ta..

ıyi geceler Allah rahatlık versin..

Teşekkür ederim canım, sen bu ay preseed'i denenmiştin haber var mı ? daha bekliyoruz galiba değil mi ? yazdıysan eğer kaçırmışım o zaman.

evet sonucu yazmıştım özellikle de sana hitaben ama dediğin gibi kaçırdın galiba. sonu negatif. bu ay yine kullanıyorum. Elimde 2 tane ovulasyon testim vardı bu ay, yeni almayayım nasılsa 12.gün çift çizgi çıkıyor dedim ve ilk 11.günde yaptım. tek çizgi çıktı. 12.günde yani dün yine yaptım yine tek çizgi. bugün ise yapmadım ama bir kayganlık hissettim.acaba bugün olabilir mi diye düşündüm. o nedenle preseedle değerlendirdim. gerçi yeni bir test almadğıma pişman oldum ama ne yapayım bugün pazar ve ecz bulmak zor. işte böyle arkadaşım. bu ay pek umutlu olamayacağım biliyorum ama yine de ümitleniyor işte insan. ilk reglimde de tüpe başlayacağım, bakalım...sevgiler,

Patikler'cim , özür dilerim yazını kaçırmışım, elimden geldiğince takip ediyorum sayfayı ama bazen atlamış olabiliyorum. Bu çift çizgi çıkma konusu süreklilik arz etmiyor, bir süre evet ama bir ay bakıyorsun kaymış. Bunu ovülasyon testi kullananlar topiğinde öğrendim. Ben 7 ay korunmasız denerken ( o zamanlar preseed i bilmiyordum ama ovülasyon testini biliyordum ) ilk bir kaç aydan sonra alayım dedim vaz geçtim hep 10-16. günler arası denedim olmadı, preseed'i de KK da öğrendim ve ilk kez Kasım ayında hem onu hem onu aldım. Bu arada ben çift çizgiyi gördüğüm iki günde de kuru idim, o kaygan mukus ben de artık olmuyordu iyi ki ovülasyon testi vardı mukusa göre hareket etsem yumurtlamadım derim gerçi önceki 6 ay da aynı şekildeydi ama 10-16. günleri gün aşırı değerleniriyorduk . Neyse testi kullandığımda klasik 12. ve 13. günler çift 14. gün tek çizgiyi gördüm sadece çift çizgi olan günleri değerlendirdim preseed ile. Belki , gün aşırı değerlendirdiğimizde eşimin spermleri uzun yaşamıyordu diye bir sonuç çıkardım, o nedenle bu sefer preseed in de yardımı ile tuttu dedim. Çünkü olabilir spermler belki 24 den saatten fazla yaşamıyordu belki daha az bizim için çünkü ben her değerlendirmede yeterince ıslak olmuyordum böyle ortamda spermler bir kaç saat yaşarmış, o nedenle kendimi değerlendirdiğim de preseed bu nedenle benim işime yaradı, hepimizin sebepleri farklılıklar gösteriyor ama doğal yolla denerken bunun da elimizin altında olması güzel bir şey. Umudunu kaybetme denemeye devam et, bir sonraki ay gerek kalmaz tedaviye inşallah.

kızlarrrrrrrrrrrr günaydın sonuç bekleyen arkadşlarım sonucu nu alan arkadşlarım depresyonda olan ve depresayona girmeye meyilli arkadaşlarım keşke hepinize tek te yazabilseydim sabahtan beri sizden ayrı kaldığım pazar günkü yazılarınız okudum kızlar lütfenn moralinizi yüksek tutun yaşam inanın herşeyiyle güzel hele bizler çok güzel yaşlardayız sımsıkı hayata sarılın mücadeleyi elden bırakmayın siz güçlü olursanız o inatçı bebişler gücünüze yenilip pıtış pıtış gelecekler emin olun haydiiiii silkelenin şçyle yaşam harika diyelim ve savaşalım hepinize güzel bir hafta diliyorum iyiki hepimiz varız mucuxxxxxxxxxxxxxxx hepinize tabiiki banada mucux sizlerden :)) rabbim tez zamanda annelik nasip etsin hepimize

çok tatlısın...hep böyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…