- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
mrb arkadaslar nasılsınız
bende istirahata devam kanama 1gece oldu ve durdu ama ogünden beri yatıyorum 2 kontroldede kese duruyodu ama risk var dedi salı günü gidicez o zaman 6+4 olucam beklıyorum bakalım
bende istirahata devam kanama 1gece oldu ve durdu ama ogünden beri yatıyorum 2 kontroldede kese duruyodu ama risk var dedi salı günü gidicez o zaman 6+4 olucam beklıyorum bakalım
Deniz Bulut'çum, güzel arkadaşım, biliyorum ne kadar iyi niyetle söylediğini, ben de kastetmediğim halde sert mi yazdım nedir, bilemedim şimdiYazdım ya, gerçekten endişelendirmek istememiştim. Ne sen, ne ben, ne de buradaki hiç kimse, pes etmek yok. Son yumurtaya kadar devam ediyoruz hayırlısıyla. Sen nasılsın, dünkü moral bozukluğu toparlamıştır umarım. Emeklerinin karşılığını bu ay alırsın inşallah. Regli olacaksın hatırladığım kadarıyla bu aralar, kolaylıklar diliyorum, şansın bol olsun.
Subuo'cum, inşallah güzel haberlerini alıcaz salı günü. Sana iyi istirahatler.
Evet Erverdi'cim, bugün için tutunma günü demişlerdi Karamel'e. Güzelce dinleniyordur herhalde.
inşş kese toparlanacak müjdeli habrlerini de yazacaksınolumunekankayizsmile
heradacım sen istesen de sert yazamassın da ben fazla ser yazıp üzdüm mü dedimdi
bugün adet olmadım inşş fazla gecikmez. beklemek de gerginliklik yaratacak bende. olacağına varır napıyim elbet gelecek. artık gögüs ağrısı sivilce çıkması da olmuyor pek bekliyorum öyle işte
Arkadaşlar bu arada Amniyosentez ( AS ) tarihim belli oldu. 10 Mart'ta saat 16:00'da olacak. , dr um bu sabah beni aradı, genel görüntü olarak 2'li taram testinin sonucu fena değil ama 1/330 luk bir oran ve 41 yaş açısından ve içimizin rahat yola devam etmesi için AS yapalım dedi. Ben de zaten aynı fikirdeyim dedim ve tarihi belirledik. Umarım her şey yolunda gider de gebelik takibindeki bu en önemli ve en büyük engeli kazasız ve olumlu sonuç alarak atlatırım. Biz yaşlardaki gebeliklerde neredeyse AS'yi pek atlamak istemiyorlar.
Yurt dışı sitelere bakıyorum, preseed'le 45 yaşında doğal yollardan hamile kalan bir kadının mesajını okuyorum. ılk gebeliğini tedaviyle 43 yaşında yaşamış. 3 aşılama sonrası 3. tüp denemesiyle doğum yapmış. ıkinci doğal yollarla oldu, preseed'le denediğim ilk ay (45 yaşındayken) hamile kaldım diyor, umut olsun hepimize.
hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın inşallah canımmm....
Waterss'çım,
Hep yazıyorum sana ya, gerçekten müteşekkirim. Çokkk sağolasın. Bu ay sanki çok iddialı bir tedavi deniyormuşum gibi, geceki ovülasyon testi sonucundan sonra bir moral depoladım, sorma. ılk kere deniyor olmanın heyecanı sardı, sağolasın. Bir umut işte.
Hepinizi öper ve kaçarım, iyi geceler, iyi haftalar olsun arkadaşlar.
Teşekkür ederim canım, sen bu ay preseed'i denenmiştin haber var mı ? daha bekliyoruz galiba değil mi ? yazdıysan eğer kaçırmışım o zaman.
evet sonucu yazmıştım özellikle de sana hitaben ama dediğin gibi kaçırdın galiba. sonu negatif. bu ay yine kullanıyorum. Elimde 2 tane ovulasyon testim vardı bu ay, yeni almayayım nasılsa 12.gün çift çizgi çıkıyor dedim ve ilk 11.günde yaptım. tek çizgi çıktı. 12.günde yani dün yine yaptım yine tek çizgi. bugün ise yapmadım ama bir kayganlık hissettim.acaba bugün olabilir mi diye düşündüm. o nedenle preseedle değerlendirdim. gerçi yeni bir test almadğıma pişman oldum ama ne yapayım bugün pazar ve ecz bulmak zor. işte böyle arkadaşım. bu ay pek umutlu olamayacağım biliyorum ama yine de ümitleniyor işte insan. ilk reglimde de tüpe başlayacağım, bakalım...sevgiler,
kızlarrrrrrrrrrrr günaydın sonuç bekleyen arkadşlarım sonucu nu alan arkadşlarım depresyonda olan ve depresayona girmeye meyilli arkadaşlarım keşke hepinize tek te yazabilseydim sabahtan beri sizden ayrı kaldığım pazar günkü yazılarınız okudum kızlar lütfenn moralinizi yüksek tutun yaşam inanın herşeyiyle güzel hele bizler çok güzel yaşlardayız sımsıkı hayata sarılın mücadeleyi elden bırakmayın siz güçlü olursanız o inatçı bebişler gücünüze yenilip pıtış pıtış gelecekler emin olun haydiiiii silkelenin şçyle yaşam harika diyelim ve savaşalım hepinize güzel bir hafta diliyorum iyiki hepimiz varız mucuxxxxxxxxxxxxxxx hepinize tabiiki banada mucux sizlerden :)) rabbim tez zamanda annelik nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?