K
karamelito
Ziyaretçi
Günaydın gevezeler, birgün yazmadım oku oku bitmedi maşallah size :))))
Hadi inşallah güzel sonuç gelecek As den sanırım 2-3 haftada sonuç belli oluyor. Sonuçta 2 li testin iyi olması As 'ye rahat girmeni sağlayacak.
canım bence dr. unun dediği tarihte yaptır zaten şimdi çıkacak olsa bu tarihi verirdi yaptırman için
bu mesajına cvp yapmaz için kopyalamamıştım ama sonraki diğer olumluları görünce hoşuma gitti. .
Buradaki olumsuzluğu bırakıp olumlu Hereda'ya dönmene sevindim çıtırım.
Çok geçmiş olsun Hülyacığım şimdi nasıl delikanlı
evet canım öyle söylemişlerdi.
ne dinlenmesi anam, bütün gün gezdim, yedim içtim arada yattım. Dinlen diyen embriologtu, dr. ise kalite embriyo her şartta tutunur demişti. Bende dr.u dinleyip gezdim. valla :)))))))))))))
Arkadaşlar bu arada Amniyosentez ( AS ) tarihim belli oldu. 10 Mart'ta saat 16:00'da olacak. , dr um bu sabah beni aradı, genel görüntü olarak 2'li taram testinin sonucu fena değil ama 1/330 luk bir oran ve 41 yaş açısından ve içimizin rahat yola devam etmesi için AS yapalım dedi. Ben de zaten aynı fikirdeyim dedim ve tarihi belirledik. Umarım her şey yolunda gider de gebelik takibindeki bu en önemli ve en büyük engeli kazasız ve olumlu sonuç alarak atlatırım. Biz yaşlardaki gebeliklerde neredeyse AS'yi pek atlamak istemiyorlar.
Hadi inşallah güzel sonuç gelecek As den sanırım 2-3 haftada sonuç belli oluyor. Sonuçta 2 li testin iyi olması As 'ye rahat girmeni sağlayacak.
Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska
canım bence dr. unun dediği tarihte yaptır zaten şimdi çıkacak olsa bu tarihi verirdi yaptırman için
Kızlar, transfer iptalinden sonraki günlerde bir sürü mesaj yazmıştım, tüp bebek merkezlerine, iki de donasyon merkezine. Bir bahçeci'den cevap geldi, bir de bir donasyon merkezinden. Aradan neredeyse 3 haafta geçti başka temasa geçen, mesaj atan yok. Neyse.
Ben böyle takip görmedim kardeşim, dün akşam donasyon merkezi tekrar aramış, cevapsızlarda gördüm, aramadım ben de. Bugün tekrar aradılar, ne karar verdiniz, istiyorsanız yazdıralım hangi testleri yaptıracağınıza diye. ılgi eksikliği tüp bebek kliniklerinde en çok rahatsız olduğumuz şey ya, tövbe dedim. Gerçi zamanlaması da enteresan oldu. Çok da duygusal bir günüm değil, olmam gerekir gerçi. Saçma biliyorum ama bebeğim yaşasaydı, doktorun ilk muayenede doğumu yaparız dediği gündü bugün. Biraz gözyaşı döktüm sabah; kendimce Allah'a da yalvardım, yardım et ne olur, bebeğimi gönder diye. 10 dakika geçmedi, donasyon merkezi aradı. Ne demek bu şimdi? Neyse, tesadüftür dedim, merkeze ilgisi için teşekkür ettim; biraz daha denemek istiyorum, olmazsa ben sizle temasa geçerim, lütfen aramayın, size bugün ihtiyacı olan insanlar olabilir, ben o değerli vakti çalmayayım şimdilik dedim. Daha ne diyeyim? Bugün de böyle bir gündü işte.
bu mesajına cvp yapmaz için kopyalamamıştım ama sonraki diğer olumluları görünce hoşuma gitti. .
Buradaki olumsuzluğu bırakıp olumlu Hereda'ya dönmene sevindim çıtırım.
Sağol arkadaşım.Daha tam iyileşemedik.Bugün yine hastanedeydik.Oğlanın ateşi çıkmıştı dün ve bugün serum verdiler.Ben de çok halsizim.Size bir bakayım dedim.Yazmaya bile halim yok aslında.Sizler iyisiniz herhalde.
Çok geçmiş olsun Hülyacığım şimdi nasıl delikanlı
karamelin tutunma günüydü değil mi bugün?
evet canım öyle söylemişlerdi.
Evet Erverdi'cim, bugün için tutunma günü demişlerdi Karamel'e. Güzelce dinleniyordur herhalde.
ne dinlenmesi anam, bütün gün gezdim, yedim içtim arada yattım. Dinlen diyen embriologtu, dr. ise kalite embriyo her şartta tutunur demişti. Bende dr.u dinleyip gezdim. valla :)))))))))))))