38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın gevezeler, birgün yazmadım oku oku bitmedi maşallah size :))))

Hadi inşallah güzel sonuç gelecek As den sanırım 2-3 haftada sonuç belli oluyor. Sonuçta 2 li testin iyi olması As 'ye rahat girmeni sağlayacak.

canım bence dr. unun dediği tarihte yaptır zaten şimdi çıkacak olsa bu tarihi verirdi yaptırman için

bu mesajına cvp yapmaz için kopyalamamıştım ama sonraki diğer olumluları görünce hoşuma gitti. .

Buradaki olumsuzluğu bırakıp olumlu Hereda'ya dönmene sevindim çıtırım.

Çok geçmiş olsun Hülyacığım şimdi nasıl delikanlı

karamelin tutunma günüydü değil mi bugün?

evet canım öyle söylemişlerdi.

Evet Erverdi'cim, bugün için tutunma günü demişlerdi Karamel'e. Güzelce dinleniyordur herhalde.

ne dinlenmesi anam, bütün gün gezdim, yedim içtim arada yattım. Dinlen diyen embriologtu, dr. ise kalite embriyo her şartta tutunur demişti. Bende dr.u dinleyip gezdim. valla :)))))))))))))

Haklısın Karamel'cim, dr umda aynı şeyi söyledi, sadece iyi olduğunun teyidini alıp yolumuza rahat devam ederiz dedi. 40-41 yaşı amniyosentez yapmadan atlatmayalım dedi ayrıca.

Bu arada bebişin hayırlısı ile anneciğine tutunmuştur, doktorun dediği tarihte kan testinin sonucunu bekleyeceğiz..Allahım güzel haberler versin Karamel bize..

pek umudum yok çok stresli bir döneme geldi ama genede belli olmaz ben onla konuşup beklediğimi gelmesi gerektiğini söyledim, gerisi ona kaldı valla.

Merhaba arkdaşlar,yazmasamda sürekli takip ediyorum sizleri Aklıma takılan birşey var,sizlere danışayım dedim.Birkaçay önce yaptırdığım tahlil sonuçlarına göre...Estradiol=60.00 FSH= 7.19 LH= 3.82 Prolaktin= 9.99 çıkmıştı, dr.normal buldu ve birkaçayda fazla değişmemiştir dedi ama okuduğum yazılarda tam tersini diyolar.Lütfen olması gereken değerleri söylermisiniz, kafam karışık nekadar zormuş ,Allah herkese kolaylıklar versin inşaallah...

bunny98, zaten değerlerin olması gereken değerler hiç stres yapma bence birde şunu unutma tek tek düşük yada yüksek olmasından ziyade eğer tüp yada aşılama yada ilaçlı takip yaptıracaksan ilaca cvp vermesi öenmli

Karemelciğim,olumlu cevabın için sağol,kısmetse martın 2-3 gibi fsh ve e2 ye bakılıp tedaviye başlanacak,adetin 2. gününü bekliyorum, düzenli oluyorum ama bekliyorumya artık olmazmışım :))) birtürlü zaman geçmiyo, tüp bebek yaptıranlar için transfer sonrası 12 gün nasılda zor ,okuyorumda bende onlarla yaşıyorum sanki , Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun...(ben sarı görünüyorum neden acaba)

arkadaşlar merhaba,
ara sıra yazılarınızı okuyup moral buluyorum, kafamdaki sorulara cevap buluyorum... Allah herkesin gönlüne göre versin. kimseyi mutsuz etmesin.... ben üç olumsuz deneme yaşadım, yumurta sayım az, pek kaliteli de değil. şimdi DHEA kullanmaya başladım, 20 gün kadar oldu... doktorum dördüncü denemeyi hemen yapmayı önerdi, rahimde büyüyen bir miyomum var ve tehlikeli olabileceği söylendi. olumlu bakabileceğim bir tek bir şey yok.... çok yoruldum... her akşam uyusam bir daha uyanmasam diye dua eder oldum, kimsenin moralini bozmak istemem ama çok kötüyüm. En çokta etrafın cahilce yargılamalarından, sorularından yıprandım...... :çok üzgünüm:
burdaki herkes aynı sıkıntıları yaşamış tecrübeli ve aklı başında insanlar....... fikrinize danışmak istediğim, 1 ay ara ile tüp bebek tedavisine yeniden başlamalı mıyım???

badenur bana farklı merkezlerdeki doktorlar ilaçların etkisinin hemen tüp bebek sonrası ilk adet ile bittiğini ve 40 yaş üstü rezerv bittiği için acele etmek istiyorsak hemen bir sonraki adette başlanabileceğini hiçbir zararının olmadığını söylediler. tabii aksi başka bir durum nedeniyle dr beklemek istemiyorsa herşey yolundaysa

merhaba arkadaşlar;
herkes ne kadar zorlu bir süreçten geçiyor allah hepimize yardımcı olsun. ben de yarın hsg çektireceğim aklıma geldiği an kalbim cızz ediyor hem korkuyorum acır diye hem de bişi çıkar diye ödüm patlıyor inanır mısınız?ya varya napcam ben bıktım bu işlerden...

Merhaba arkadaşlar, kısa protokölle uzun protokölün farkı ne acaba,bana burdaki dr. 10 günlük ilaç tedavisi uygulayacağız demişti,Kıbrıstakiler 1 aylık ilaç tedavisi olacak demişlerdi,geçmişe dönüp okuyunca,ilk tüp bebek yaptıran ve yumurta rezervi azalmış olanlar kısa protoköl uygulanıyo gibi yazılar okudum,doğrusu nasıl ve kısada başarı şansı çokmu düşük acaba ?

Karamel'cim, oh hava güzel, mis gibi, iyi değerlendirmişsin pazarı. Ben heyecanla pozitif sonucunu bekliyorum, gün sayıyorum, kalbim pır pır valla

Badenur, emeklerinin karşılığını al inşallah arkadaşım. Deniz Bulut arkadaşımız da yazmış, genelde bizim yaşımızda bir adet sonrası yeni bir deneme yapılabilir deniyor, Memorial bana iki adet dönemi demişti sadece. Ben 45 gün arayla denedim, sonuç olumsuz oldu ama bunun tedavinin arka arkaya gelmesi ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Maddi ve manevi kaldırabileceğini düşünüyorsan, doktorunun tavsiyesini dinle derim.

Gukem'cim, topla arkadaşım kendini gözünü seveyim. Dur daha yeni başlıyoruz. Hsg Deniz Bulut çektirdi iki kere, birkaç kere de yazdı hiç ağrım olmadı, çok kolay prosedür diye. Germe ama arkadaşım kendini. Ne yapalım bizim sıpalar nazlı çıktı işte, uğraştıracaklar illa ki.

Selam Bunny, uzun prosedür genelde yumurta rezervinde sorun olmayan hastalara uygulanan bir yöntem, Bu protokol aynı zamanda reglinin 19-21. günleri arasında antral foliküllerden biri önden gitmeye başlamışsa onu baskılamak için de kullanılıyor, Deniz Bulut arkadaşımıza son tedavisinde uygulanmıştı, o daha iyi bilir. Özünde uzun protokolde regli olana dek yumurtalar baskılanıyor, reglinin 2.3. günü de yumurta geliştirici ilaçlara geçiliyor. Kısa protokolde ise, -genelde bize uygulanan- reglinin 2. günü doktora gidip kontrolünü oluyorsun ve yumurta geliştirici ilaçlara da ya o gün ya da ertesi gün başlanıyor. Genelde 8-10 gün arası kullanılıyor o ilaçlar. Okudukça göreceksin, illa bir yöntem diğerine göre daha başarılıdır diye birşey yok. Mühim olan yumurtanın kalitesi esasında ve de şans diyeyim. Şansın bol olsun, inşallah herşey gönlünce gelişir.

Son düzenleme:
Deniz Bulut'çum,
Sabah ofise bir geldim, ohhh benim kitaplar da gelmiş. Başlayacağım bu akşam bakalım, enteresan birşey okursam yazar paylaşırım.

Gukem, lütfen kendini bırakma, bir şey çıkar veya çıkmaz, çıkmazsa ne ala, çıkarsa gereğini yapıyorlar, Karamel yaptırdı bak, biraz kendini rahat bırak. Ne güzel bak tüp denmenden önce içerisinin nasıl olduğunu bilecekler dr lar ve sen. Yapma arkadaşım topla kendini. Sanırım anestezi altında yapılıyor, canın yanmaz, güzel geçecek yarın..

Serpil haklısın elbette arkadaşım. Aralarda güç azalması oluyor ama silkelenip ringe tekrar dönüyoruz merak etme Ne güzel pozitiflik akıyor mesajından, birkaç kere okudum vallahi. Herşey gönlünce olsun...

Sena1970, mesajların üstelik tel no ile peşpeşe 5 kere gelmiş yanlışlık mı yoksa bu da bir çeşit reklam mı ?

gukem;sakın korkma.bende 2 kere çekildim.biliyorum can tatlı.ama inan çok ta korkulacak birşey değil.5 dk sürüyor.fzla değil.ağrın olursa da dayanılır gibi oluyor merak etme.seni korkutacak kimselerin sözlerine kulak verme.koskoca kadınlarız nelerin üstesinden gelmedik ki.inan zaman geçtikçe hatırlamıyorsun bile.bu filmin seni tedavine yaklaştıracağını düşün.sonuç ne olursa olsun devammmhaaaaa anestezi de verilmiyor.gerek yok çünkü.amam çok korkun varsa isteyebilirsin

Senayı baska topiklerde de goruyroum ve bence reklam.. bence kimse o numarayı aramasın arkadası kimdir nedir nasıl böyle aleni numarasını verebiliyor bana pek guven verici gelmedi..

merak etmr eğer makine yeni teknolojiyse hiç ağrı yok. benim sadece 3. çektirmemde o da sağ tüp spazm yapıp sıvıyı geçirmeyince dr kuvvetli verince acıdı o da dayanılmayacak gibi değil

herada canım bana uzun uygulanmadı. zaten 2. sefer rezerv azdı. sadece 21. gün başlayan başka bir protokol uygulandı ama uzun değildi adete kadar estrofem vs verildi önde gideni baskılamak için adet 2. günden sonrası tamamen kısaydı
bunny 38 yaş üstüne genelde hep kısa protokol uygulanıyor çünkü uzun protokol yumurtaları fazla baskılıyor ve yüksek hormonla bile sonuç almak zorlaşıyor.
yalnız ilk denemede kısa protokol ile sonuç alınamadıysa ve adet 2. günü rezervin iyiyse 8-10 folikül gibi bir de uzun protokolü deneyelim diyebiliyorlar. yalnız bunu biz yaşlarda denemeleri için hormonlarının adet 2. gün yumurta sayının vs yeterli olması gerek.

sağol, beklemenin faydası değil bu saatten sonra zararı var artık......... sabır, gayret...... hepimiz için..... bol şans..... hepimiz için.........

Deniz Bulut'çum,

Bir ara öğrenecem inşallah. Regli öncesi başlıyor diye o da bir tür uzun protokol benim gözümde, tamam birşey demiycem artık )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…