38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sağol canım, maddi manevi kaldıracak durum kalmadı ama zaman geçirmeden yola devam etmek şart... sonra bu günlerimi de arar olmak istemiyorum.... herkese bol şans......

Canım ne demek, ne özürü. O kadar çok şey yazılıyor ki burada. Hakikaten kaçırmamak mümkün değil... :1rolleyes:

Deniz Bulut'çum,
Sabah ofise bir geldim, ohhh benim kitaplar da gelmiş. Başlayacağım bu akşam bakalım, enteresan birşey okursam yazar paylaşırım.

ohh sevindim. sen başka kitaplar da almıştın. ilginç birşey okuyunca yazarsan sevinirim.
inconceivable ın yazarı süt ürünlerini eti (balık hariç) tatlıları vs bırakıyor. sağlıklı vejeteryen besleniyor buğday çimi içiyor. yogaya başlıyor. fsh düşüyor.
biri bana öncelikle et-pilav-makarna-tatlı yemeden süt içmeden (veya ürünleri kullanmadan) nasıl yaşanır öğretse. azalttım tabii öncelikle kilo vermek için ama hep sebze ile ömür geçmiyor ki fisfisfis

arkadaşlar, buğday çimi konusunda görüşlerinizi rica ediyorum.
buğday çiminin faydalı olduğunu okumuştum, embriyonun tutunmasına fayda sağladığı yönünde görüşler var, sizden de görüş alırsam içim rahat edecek. Ben organik toprak bulursam ekip yetiştiricem. Birde aşağıdaki açıklamaları buldum, paylaşmak istedim.

Buğday çimi, bol klorofil maddesi dışında 100 kadar vitamin, mineral ve besin maddesi içerir. Taze olarak kullanılan buğday çiminde, aynı ağırlıktaki portakaldan 60 kez daha fazla C vitamini ve aynı ağırlıktaki ıspanaktan 8 kat Fazla demir bulunmaktadır.

Buğdayın bir başka özelliği ise kandaki toksinleri nötralize eden maddeler içermesidir. Sıvı oksijenle dopdolu olan buğday çimi doğanın en güçlü anti kanseri olan 'laetril' (Vitamin b17) içermektedir. Izgara etler ve füme besinlerin kanserojen maddeler taşıdığı kanıtlanmıştır. Japon bilim adamı Nagivara,taze buğday çiminde bu maddeyi etkisiz hale getiren enzimler ve aminoasitler bulmuştur.

Soru: Buğday çimini evde üretebilir miyiz?

Cevap: Evde de üretilebilir, küçük bir saksıda bile üretilebilir ve olduğu gibi yenebilir. Evde üretemeyenlere tavsiyemiz ise buğday şırası üretmeleri....

Soru: Buğday şırasını herkes yapabilir mi?

Cevap: Evet elbette mutlaka üretilebilir. İsterseniz tarif edeyim. Bir bardak aşurelik buğday, önce tertemiz yıkanarak bir litrelik cam kavanoza konur. Üzerine 3 bardak su klorlu olmamak şartıyla ilave edilir. Kavanozun ağzı bir tülbentle kapatılarak serin bir yerde 24 saat bekletilir. Bu ilk su kullanılmaz, dökülür. Kavanoza yeniden 3 bardak su ilave edilir. 24 saat bekletildikten sonra oluşan yarı gazozlu su içilmek üzere bir kaba aktarılır. Böylece bir bardak aşurelik buğdaydan kış aylarında günde 5 kez, yazın ise günde 3 kez şıra alınır. Buğday şırasının lezzeti bazılarına itici gelebilir. O takdirde her şıra bardağına bir C vitamini tableti eklenirse, nefis bir içecek ortaya çıkar

Soru: Az önce sözünü ettiğimiz 'laetril' buğday çiminden başka nelerde bulunur? Çünkü anlaşılıyor ki, 'laetril' kanserin tedavisinde en etkin maddelerden biri...

Cevap: Evet, Türkiye'de en kolay laetrile ulaşabileceğimiz yer acı badem ve kayısı çekirdeğidir. Ayrıca elma çekirdeğinde de vardır. Elmanın çekirdeği yenilirse çok da iyi olur.Amerika'daki ilaç sanayinin maşaları bu 'laetril' adlı ilacı yasaklatmayı başarmışlardır ama Meksika'da satılan 'laetril' bu ülkeden alınıp kaçak olarak ABD'ye sokulmaktadır. Laetril, vitamin ve minerallerle verildiğinde çok daha iyi sonuçlar alınmaktadır. "Kanserin Ölümü" adlı kitabında Manner, bu madde ile yüzde 90 başarı kazandığını söylemişti.

dr. serap kırmızı'nın yazısından alıntıdır...

arkadaşlar, danışmak istediğim diğer bir konu;
Omega 3, elevit, üzüm çekirdeği kestresi, folik asit kullanıyorum. Birde selenyum kullananlar varmış, kullansam mı? aranızda var mı kullananlar? tam faydası nedir? onuda bilmyorum aslında......... bunun adı çaresizlik.......... bunun adı umut......... :çok üzgünüm:

Ay kızlar yazacak birşeyim yok

Aklım fikrim gündem de ne oluyoruz ya :çok üzgünüm:

Daha fazla yazmayayım bakarsınız banada gelirler

benim etle aram sadece kebap olarak hımmmmm valla verseler hergün yerim. Kolestrol tavan ama bana mısın demiyorum

canım benim ya zor degil işlem emin olki bende 2 kez çektirdim umarım sorun çıkmaz seni çok iyi anlıyorum sende dogal yoldan benim gibi daha önce hamile kalmışsın rahim fliminden sonra hamile kalma şansın daha yüksek allah yardımcın olsun emin olki bende çok yoruldum bu işlerden ...

Deniz Bulut'çum, sen inconceivable'ı okuyorsun diye, ben onu sona bırakıyorum, sağolasın nasılsa önemli noktalarını yazıyorsun. Ben diğerlerinden başlar, ilginç birşey çıkarsa yazarım. Bahçeci'den Murat Bey vegan beslen demişti. Ben anca sebzeyi çoğalttım, etsiz, makarnasız, peynirsiz bir hayat, yok anacım strese bir de bunu eklemeyeyim ben. Yerim etimi paşa paşa. Gerçi birimiz azmederse, eminim peşinden takip eden çıkabilir, yok ama yahu yine zor.

Deniz Bulut'çum,

Bir ara öğrenecem inşallah. Regli öncesi başlıyor diye o da bir tür uzun protokol benim gözümde, tamam birşey demiycem artık )

belki günün birinde uygularsan öğrenirsin ama ne uygularsan uygula faydasını da görürsün inşallah a.s

ah bu arada allahtan ben kullanmıyorum ama sigara hiç yok alkol de.
cola içiyordum günde 1 tane 1 aydır kestim. çayı günde 2 açığa indirdim dayanamadığımda bitki çayları içiyorum. yani koyu renkli yani bizim içtiğimiz çaylarda da var o nedenle çay-kahve-çukulata da yok. ay sonuncusunu kesmek de çok zor ama çok azalttım. eve hemen hiç almıyorum çünkü alırsam yiyorum.
mümkün olduğunca havuç-elma-portakal suyu gibi taze meyve sularını içeceksin.
tatlıdan uzak duracaksın. canın istediğinde de en sağlıklı ve hafif tatlıları yiyeceksin.

selenyuma da iyi diyorlar içebilirsin. ben pharmaton plus içiyorum vitamin olarak. o bitince ace selenyum plus a başlayacağım. yalnız bu markayla elevit vs olmaz içinde malum a vitamini var başka a vitamini olan vitamin almamalısın. ya da elevit içiyorsan sadece selenyum alabilirsin. solgarın olacaktı. bir de b vitaminleri de iyiymiş
kestresi ne bilmiyorum google dan araştırayım

canım verdiğin bilgi için çok sağol, selenyum ile a vitamini alınması sakıncalı öylemi?? birbirinin etkisinimi öldürüyor? üzüm çekirdeği kestresi yazarken yanlış yazmışım canım. doğrusu üzüm çekirdeği ekstresi olacaktı. bunu da antioksidan niyetiyle alıyorum. solgarın tableti şeklinde......
buğday çimi için bilgin var mı?

hayır canım ace selenyum plus diye bir marka var. içinde hem a-c-e vitaminleri hem selenyum var. bu da çok faydalı ama bu marka ile başka bir multi vitamin almayacaksın.
buğday çimi içiyorum. en ucuz beyoğlunda ambardaymış. herada söyledi. 17 lira. internette ve başka yerlerde daha pahalı. sky wheat diye bir marka. 200 tane 250 mg var içinde ama günde 5000 mg min içmek gerekli. yani alışmak için günde 10 taneden başlayıp 20 taneye kadar çıkacaksın. ben bunu yüksek fsh için kullanıyorum. fsh için hayıt tohumu da var. öğütüp sabah akşam aç karnına 1 er tatlı kaşığı kaynar suda 10 dakika bekletip (kaynatıp değil) içebilirsin. fsh yüksekse tabii

çok teşekkür ederim, sabırla açıklamışsın, çok faydalı oldu, harikasın..... sevgilerimle,

denizcim adet geldimi?fsh ı ölçtürecektin.
bana da avrupa şafağa görüşmeye gittiğimde patatesi kesmemi kesinlikle yemememi söylemişlerdi tedaviden önce ve tedavi sırasında.dr un diyalogu güven yaratmamıştı bende.uygulamadım da.

bir arkadaş beni kayısı çekirdeği konusunda uyarmıştı.üremeye zararı varmış. sadece bir duyum

korkuyorum işte napim. canım çok tatlı zaten benim. azcık şeylere bile dayanamam.
en büyük korkum da olumsuz bir şey daha duymak tabii. fobi oldu her doktora gitmemde olumsuz şeyler duyunca...nebilim görcez işte yarın

Deniz bulut ve Herada'cığım ,verdiğiniz bilgilere teşekkürler...Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum,dün arkadaşım bendeydi,biraz karışık bir hikayesi var,onu ve beni tanımadığınızdan paylaşmak istedim sizlerle.Arkadaşım boşanmış bir bayan,bir erkekle tanışıyo ve birbirlerine aşık oluyolar .Erkek evliymiş ,bunu arkadaşıma daha sonra açıklıyor .Boşanmak istediğini,daha önce karısının 4 aşılama ve 3 tüp bebek denemesi bulunduğunu,aralarındaki ilişkinin çoktan bittiğini ,boşanmayıda konştuklarını söylüyo.Arkadaşımda nasıl olsa boşanacaklar diyip devam ediyo çünkü çok seviyo,herşeyi göze alarak ( ben uyardım onu,çok üzüntü yaşıycaksın diye ama...)Adamın eşi bir şartla boşanırım demiş,sonkez tüp deneyeceğim,olmazsa zorluk çıkarmıycam,adam kabül edip arkadaşıma açıklamış durumu,arkadaşım çok ağladı ,hergün çok acılar çekerek tüp bebek tedavisini izledi,depresyona girdi,banada pek gelmedi ,eve kapandı o arada.Kadında rahim inceliğimi ne varmış galiba,hele transferden sonra arkadaşım çok aşırı zor günler geçirdi,bende ne diyeceğimi şaşırdım ama ençok adama kızdım,böyle bir duruma arkadaşımı soktuğu için,madem boşanacaksın,herşeyi hallet ondan sonra hayatına birisini sok,ben ayrılmasını önerdim ama çok seviyorum,bebek olursa ancak ayrılırım dedi.neyse sonunda kadının yine olmamış,şimdide boşanmam yine tüp bebek deneyelim diye tutturmuş,adamda neyapacağını bilemiyomuş,ortada kalmış.ışte böyle bir hikaye yaşanıyo,tüp bebekle ilgili olduğundan paylaşmak istedim,haklı yada haksız ama bunlar hayatımızda olan gerçekler,çok zor bir durum aslında,herkes için,çok yıpratıcı,arkadaşım çok kilo vermişti dün,çokda sevdiğim bir arkadaşım,uzun yıllar tanırım ,bende bişey diyemedim,akıl veremedim,ne denebilirki bu durumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…