[COLOR="Black" .!.:Badenur[/COLOR], emeklerinin karşılığını al inşallah arkadaşım. Deniz Bulut arkadaşımız da yazmış, genelde bizim yaşımızda bir adet sonrası yeni bir deneme yapılabilir deniyor, Memorial bana iki adet dönemi demişti sadece. Ben 45 gün arayla denedim, sonuç olumsuz oldu ama bunun tedavinin arka arkaya gelmesi ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Maddi ve manevi kaldırabileceğini düşünüyorsan, doktorunun tavsiyesini dinle derim.
Patikler'cim , özür dilerim yazını kaçırmışım, elimden geldiğince takip ediyorum sayfayı ama bazen atlamış olabiliyorum. Bu çift çizgi çıkma konusu süreklilik arz etmiyor, bir süre evet ama bir ay bakıyorsun kaymış. Bunu ovülasyon testi kullananlar topiğinde öğrendim. Ben 7 ay korunmasız denerken ( o zamanlar preseed i bilmiyordum ama ovülasyon testini biliyordum ) ilk bir kaç aydan sonra alayım dedim vaz geçtim hep 10-16. günler arası denedim olmadı, preseed'i de KK da öğrendim ve ilk kez Kasım ayında hem onu hem onu aldım. Bu arada ben çift çizgiyi gördüğüm iki günde de kuru idim, o kaygan mukus ben de artık olmuyordu iyi ki ovülasyon testi vardı mukusa göre hareket etsem yumurtlamadım derim gerçi önceki 6 ay da aynı şekildeydi ama 10-16. günleri gün aşırı değerleniriyorduk . Neyse testi kullandığımda klasik 12. ve 13. günler çift 14. gün tek çizgiyi gördüm sadece çift çizgi olan günleri değerlendirdim preseed ile. Belki , gün aşırı değerlendirdiğimizde eşimin spermleri uzun yaşamıyordu diye bir sonuç çıkardım, o nedenle bu sefer preseed in de yardımı ile tuttu dedim. Çünkü olabilir spermler belki 24 den saatten fazla yaşamıyordu belki daha az bizim için çünkü ben her değerlendirmede yeterince ıslak olmuyordum böyle ortamda spermler bir kaç saat yaşarmış, o nedenle kendimi değerlendirdiğim de preseed bu nedenle benim işime yaradı, hepimizin sebepleri farklılıklar gösteriyor ama doğal yolla denerken bunun da elimizin altında olması güzel bir şey. Umudunu kaybetme denemeye devam et, bir sonraki ay gerek kalmaz tedaviye inşallah.
Deniz Bulut'çum,
Sabah ofise bir geldim, ohhh benim kitaplar da gelmiş. Başlayacağım bu akşam bakalım, enteresan birşey okursam yazar paylaşırım.
ohh sevindim. sen başka kitaplar da almıştın. ilginç birşey okuyunca yazarsan sevinirim.
inconceivable ın yazarı süt ürünlerini eti (balık hariç) tatlıları vs bırakıyor. sağlıklı vejeteryen besleniyor buğday çimi içiyor. yogaya başlıyor. fsh düşüyor.
biri bana öncelikle et-pilav-makarna-tatlı yemeden süt içmeden (veya ürünleri kullanmadan) nasıl yaşanır öğretse. azalttım tabii öncelikle kilo vermek için ama hep sebze ile ömür geçmiyor ki fisfisfis
merhaba arkadaşlar;
herkes ne kadar zorlu bir süreçten geçiyor allah hepimize yardımcı olsun. ben de yarın hsg çektireceğim aklıma geldiği an kalbim cızz ediyor hem korkuyorum acır diye hem de bişi çıkar diye ödüm patlıyor inanır mısınız?ya varya napcam ben bıktım bu işlerden...
ohh sevindim. sen başka kitaplar da almıştın. ilginç birşey okuyunca yazarsan sevinirim.
inconceivable ın yazarı süt ürünlerini eti (balık hariç) tatlıları vs bırakıyor. sağlıklı vejeteryen besleniyor buğday çimi içiyor. yogaya başlıyor. fsh düşüyor.
biri bana öncelikle et-pilav-makarna-tatlı yemeden süt içmeden (veya ürünleri kullanmadan) nasıl yaşanır öğretse. azalttım tabii öncelikle kilo vermek için ama hep sebze ile ömür geçmiyor ki fisfisfis
Deniz Bulut'çum,
Bir ara öğrenecem inşallah. Regli öncesi başlıyor diye o da bir tür uzun protokol benim gözümde, tamam birşey demiycem artık)
ah bu arada allahtan ben kullanmıyorum ama sigara hiç yok alkol de.Deniz Bulut'çum, sen inconceivable'ı okuyorsun diye, ben onu sona bırakıyorum, sağolasın nasılsa önemli noktalarını yazıyorsun. Ben diğerlerinden başlar, ilginç birşey çıkarsa yazarım. Bahçeci'den Murat Bey vegan beslen demişti. Ben anca sebzeyi çoğalttım, etsiz, makarnasız, peynirsiz bir hayat, yok anacım strese bir de bunu eklemeyeyim ben. Yerim etimi paşa paşa. Gerçi birimiz azmederse, eminim peşinden takip eden çıkabilir, yok ama yahu yine zor.
selenyuma da iyi diyorlar içebilirsin. ben pharmaton plus içiyorum vitamin olarak. o bitince ace selenyum plus a başlayacağım. yalnız bu markayla elevit vs olmaz içinde malum a vitamini var başka a vitamini olan vitamin almamalısın. ya da elevit içiyorsan sadece selenyum alabilirsin. solgarın olacaktı. bir de b vitaminleri de iyiymişarkadaşlar, danışmak istediğim diğer bir konu;
Omega 3, elevit, üzüm çekirdeği kestresi, folik asit kullanıyorum. Birde selenyum kullananlar varmış, kullansam mı? aranızda var mı kullananlar? tam faydası nedir? onuda bilmyorum aslında......... bunun adı çaresizlik.......... bunun adı umut......... :çok üzgünüm:
selenyuma da iyi diyorlar içebilirsin. ben pharmaton plus içiyorum vitamin olarak. o bitince ace selenyum plus a başlayacağım. yalnız bu markayla elevit vs olmaz içinde malum a vitamini var başka a vitamini olan vitamin almamalısın. ya da elevit içiyorsan sadece selenyum alabilirsin. solgarın olacaktı. bir de b vitaminleri de iyiymiş
kestresi ne bilmiyorum google dan araştırayım
canım verdiğin bilgi için çok sağol, selenyum ile a vitamini alınması sakıncalı öylemi?? birbirinin etkisinimi öldürüyor? üzüm çekirdeği kestresi yazarken yanlış yazmışım canım. doğrusu üzüm çekirdeği ekstresi olacaktı. bunu da antioksidan niyetiyle alıyorum. solgarın tableti şeklinde......
buğday çimi için bilgin var mı?
hayır canım ace selenyum plus diye bir marka var. içinde hem a-c-e vitaminleri hem selenyum var. bu da çok faydalı ama bu marka ile başka bir multi vitamin almayacaksın.
buğday çimi içiyorum. en ucuz beyoğlunda ambardaymış. herada söyledi. 17 lira. internette ve başka yerlerde daha pahalı. sky wheat diye bir marka. 200 tane 250 mg var içinde ama günde 5000 mg min içmek gerekli. yani alışmak için günde 10 taneden başlayıp 20 taneye kadar çıkacaksın. ben bunu yüksek fsh için kullanıyorum. fsh için hayıt tohumu da var. öğütüp sabah akşam aç karnına 1 er tatlı kaşığı kaynar suda 10 dakika bekletip (kaynatıp değil) içebilirsin. fsh yüksekse tabii
Gukem, lütfen kendini bırakma, bir şey çıkar veya çıkmaz, çıkmazsa ne ala, çıkarsa gereğini yapıyorlar, Karamel yaptırdı bak, biraz kendini rahat bırak. Ne güzel bak tüp denmenden önce içerisinin nasıl olduğunu bilecekler dr lar ve sen. Yapma arkadaşım topla kendini. Sanırım anestezi altında yapılıyor, canın yanmaz, güzel geçecek yarın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?