o adam asla boşanmaz boşanacak adam önce evi ayırır ve eşini buna inandırır dı o arkadaşın sakın ve sakın bunlara kanmasın. bisüre acı çeker ve unutur. başka bir bakış açısı da şu. niye boşansın ki kadın daha evlenme şansı da olmayabilir. bir kadının kuyusunu kazmak gene başka bir kadın sayesinde oluyor . arkadaşın seviyor belki ama diğer kadına da yazık valla. biz hep hemcinsler olarak diğerimizin kuyusunu kazıyoruz maalesef bize kötülüğü erkekler değil kendimiz yapıyoruz. adam gerçekten karısını sevmeseydi tüp yapmayı bırak aynı yastığa başkoymaz hayatta da o eve girmezdi. boş laflar bunlar sırf oyalayıp kullanıyor bakış açım bu haddim olmayarak konuşuyorum. bazen duygularımıza da gem vurmayı da bilmeliyiz 15 yaşında da değiliz ki "napayım seviyorum" denmemeli duygular da kontrol edilmeli bir yaştan sonra. sevgiler...Deniz bulut ve Herada'cığım ,verdiğiniz bilgilere teşekkürler...Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum,dün arkadaşım bendeydi,biraz karışık bir hikayesi var,onu ve beni tanımadığınızdan paylaşmak istedim sizlerle.Arkadaşım boşanmış bir bayan,bir erkekle tanışıyo ve birbirlerine aşık oluyolar .Erkek evliymiş ,bunu arkadaşıma daha sonra açıklıyor .Boşanmak istediğini,daha önce karısının 4 aşılama ve 3 tüp bebek denemesi bulunduğunu,aralarındaki ilişkinin çoktan bittiğini ,boşanmayıda konştuklarını söylüyo.Arkadaşımda nasıl olsa boşanacaklar diyip devam ediyo çünkü çok seviyo,herşeyi göze alarak ( ben uyardım onu,çok üzüntü yaşıycaksın diye ama...)Adamın eşi bir şartla boşanırım demiş,sonkez tüp deneyeceğim,olmazsa zorluk çıkarmıycam,adam kabül edip arkadaşıma açıklamış durumu,arkadaşım çok ağladı ,hergün çok acılar çekerek tüp bebek tedavisini izledi,depresyona girdi,banada pek gelmedi ,eve kapandı o arada.Kadında rahim inceliğimi ne varmış galiba,hele transferden sonra arkadaşım çok aşırı zor günler geçirdi,bende ne diyeceğimi şaşırdım ama ençok adama kızdım,böyle bir duruma arkadaşımı soktuğu için,madem boşanacaksın,herşeyi hallet ondan sonra hayatına birisini sok,ben ayrılmasını önerdim ama çok seviyorum,bebek olursa ancak ayrılırım dedi.neyse sonunda kadının yine olmamış,şimdide boşanmam yine tüp bebek deneyelim diye tutturmuş,adamda neyapacağını bilemiyomuş,ortada kalmış.İşte böyle bir hikaye yaşanıyo,tüp bebekle ilgili olduğundan paylaşmak istedim,haklı yada haksız ama bunlar hayatımızda olan gerçekler,çok zor bir durum aslında,herkes için,çok yıpratıcı,arkadaşım çok kilo vermişti dün,çokda sevdiğim bir arkadaşım,uzun yıllar tanırım ,bende bişey diyemedim,akıl veremedim,ne denebilirki bu durumda...
ay böyle bir örnekte ben biliyorum. bir öğretmen arkadaş anlatıyor ben şahit değilim de. adam evli karısı menapoza erken girmiş kistler falan avrmış zaten neyse çocukları yok. adam ilk başta bekarım diyor sonra evliyim ama eşimi sevmiyorum çocukta olması imkansız falan diyor kadının hayatına giriyor. kadın bekle bekle boşanmıyorlar. adam gene evine gidip karısıyla evinde yaşıyor. sonra ayrılmak için evi terk ediyor adam. neyse kadın grurlu kendisi hiççç aramıyor adamı ama arkadaşlarını devreye sokuyor adam da 10 yıllık bir evliliğin geçmişiyle zaten evi ayırınca boşluğa düşüyor ve tıpış tıpış evine geri dönüyor.kadın tenezülsüz tabi .diğer kadın bu sefer terk ediyor zaten adamı. sonra ne oluyor biliyor musun kıbrıstan donasyonla bebek yapıyorlar ve kadın menapoza girdiği halde tutuyor ve şimdi bir yaşındaymış bebekleri. burda şerefsiz olan adam bana göre. hem bekarım diye diğer kadının hayatına giriyor hemde iki kadını da üzüyor uçkuru için. allah böylelerini bildiği gibi yapsın. bana kalırsa senin arkadaşında da aynı sorun kadın tüp yapıyor iki de bir çocuk olsa diyecek üzüntüden düşer doğunca ayrılalım doğunca da diyecek bebek daha az büyüsün bebeğin olması demek işin imkansıza girmesi demek. burda kusurlu adam bekarım diye zaten hayatına girmiş arkadaşının kafadan kocaman bir yalan affetmemliydi. yol yakınken dönsün daha çok üzülür bence...Haklısın galiba ama arkadaşım olduğundan birazdaha taraflı bakıyorum sanki,onun acı çekmesi beni üzüyor,ahhh bu erkekler neden böylelerki(
olmadım canım. 26 günde birdi 1-2 yıldır. yarın 28. gün.hamilelik yok kuruluk var. inşallah hormonlardan veya kist mist birşeyden gecizmez yarın öbür gün gelir.denizcim adet geldimi?fsh ı ölçtürecektin.
bana da avrupa şafağa görüşmeye gittiğimde patatesi kesmemi kesinlikle yemememi söylemişlerdi tedaviden önce ve tedavi sırasında.dr un diyalogu güven yaratmamıştı bende.uygulamadım da.
yok canım çoğunluk tedavi sonrası test günü gelmeden ve ilaçları kesmeden adet olmuyor. ilaçlar zaten rahmin dökülmesini yani adet olmayı engelliyor embriyo tutunmadıysa bile. yani bundan birşy anlaşılmıyorArkadaslar bugun 12. gunumdeyim test tarihim 15. gun . merak ettigim bugun regl olmam lazimdi ama olmadim. Tedavi olanlarin ilk regl leri normal zamanda olmuyor mu? Normalde tam gununde regl olurum ama olmadim?
Arkadaslar bugun 12. gunumdeyim test tarihim 15. gun . merak ettigim bugun regl olmam lazimdi ama olmadim. Tedavi olanlarin ilk regl leri normal zamanda olmuyor mu? Normalde tam gununde regl olurum ama olmadim?
günaydııııın şu anın ve geleceğin anneleri.......hihoyyyt
Gunaydın Dunya Guzelleri...
Aaaaa mesajim iki defa gitmis..
Bu arada bisi diycem ornekteki evli adamın yaptıgını biri arkadasıma yaptı ve kız hamile kaldı dogurdu 9 senedir adamın bosanmasını bekliyor
evet evet bunların ikiside benim :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
tabii öylesin. bayanssulusmilesenin test tarihin neydi kendi adetimi beklerken unuttum :kedi:
:1hug:2 Mart öyle sıkıntılı zamana geldiki akşam 23,00 de yattım 01-03-05 2 saatte bir kalktım annemin tansiyonuna baktım. (ağrı için kullandığı ilaç tans. yükseltti.) bu aşamada bu gerginlikte ancak babası gibi keçi inatsa gelir yoksa pek umudum yok açıkcası. o yüzden hiç gün bile saymıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?