38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

o adam asla boşanmaz boşanacak adam önce evi ayırır ve eşini buna inandırır dı o arkadaşın sakın ve sakın bunlara kanmasın. bisüre acı çeker ve unutur. başka bir bakış açısı da şu. niye boşansın ki kadın daha evlenme şansı da olmayabilir. bir kadının kuyusunu kazmak gene başka bir kadın sayesinde oluyor . arkadaşın seviyor belki ama diğer kadına da yazık valla. biz hep hemcinsler olarak diğerimizin kuyusunu kazıyoruz maalesef bize kötülüğü erkekler değil kendimiz yapıyoruz. adam gerçekten karısını sevmeseydi tüp yapmayı bırak aynı yastığa başkoymaz hayatta da o eve girmezdi. boş laflar bunlar sırf oyalayıp kullanıyor bakış açım bu haddim olmayarak konuşuyorum. bazen duygularımıza da gem vurmayı da bilmeliyiz 15 yaşında da değiliz ki "napayım seviyorum" denmemeli duygular da kontrol edilmeli bir yaştan sonra. sevgiler...

Arkadaslar bugun 12. gunumdeyim test tarihim 15. gun . merak ettigim bugun regl olmam lazimdi ama olmadim. Tedavi olanlarin ilk regl leri normal zamanda olmuyor mu? Normalde tam gununde regl olurum ama olmadim?

Haklısın galiba ama arkadaşım olduğundan birazdaha taraflı bakıyorum sanki,onun acı çekmesi beni üzüyor,ahhh bu erkekler neden böylelerki (

Haklısın galiba ama arkadaşım olduğundan birazdaha taraflı bakıyorum sanki,onun acı çekmesi beni üzüyor,ahhh bu erkekler neden böylelerki (
ay böyle bir örnekte ben biliyorum. bir öğretmen arkadaş anlatıyor ben şahit değilim de. adam evli karısı menapoza erken girmiş kistler falan avrmış zaten neyse çocukları yok. adam ilk başta bekarım diyor sonra evliyim ama eşimi sevmiyorum çocukta olması imkansız falan diyor kadının hayatına giriyor. kadın bekle bekle boşanmıyorlar. adam gene evine gidip karısıyla evinde yaşıyor. sonra ayrılmak için evi terk ediyor adam. neyse kadın grurlu kendisi hiççç aramıyor adamı ama arkadaşlarını devreye sokuyor adam da 10 yıllık bir evliliğin geçmişiyle zaten evi ayırınca boşluğa düşüyor ve tıpış tıpış evine geri dönüyor.kadın tenezülsüz tabi .diğer kadın bu sefer terk ediyor zaten adamı. sonra ne oluyor biliyor musun kıbrıstan donasyonla bebek yapıyorlar ve kadın menapoza girdiği halde tutuyor ve şimdi bir yaşındaymış bebekleri. burda şerefsiz olan adam bana göre. hem bekarım diye diğer kadının hayatına giriyor hemde iki kadını da üzüyor uçkuru için. allah böylelerini bildiği gibi yapsın. bana kalırsa senin arkadaşında da aynı sorun kadın tüp yapıyor iki de bir çocuk olsa diyecek üzüntüden düşer doğunca ayrılalım doğunca da diyecek bebek daha az büyüsün bebeğin olması demek işin imkansıza girmesi demek. burda kusurlu adam bekarım diye zaten hayatına girmiş arkadaşının kafadan kocaman bir yalan affetmemliydi. yol yakınken dönsün daha çok üzülür bence...

olmadım canım. 26 günde birdi 1-2 yıldır. yarın 28. gün.hamilelik yok kuruluk var. inşallah hormonlardan veya kist mist birşeyden gecizmez yarın öbür gün gelir.
patates bana da saçma geldi. yani neden sadece patates?

Arkadaslar bugun 12. gunumdeyim test tarihim 15. gun . merak ettigim bugun regl olmam lazimdi ama olmadim. Tedavi olanlarin ilk regl leri normal zamanda olmuyor mu? Normalde tam gununde regl olurum ama olmadim?
yok canım çoğunluk tedavi sonrası test günü gelmeden ve ilaçları kesmeden adet olmuyor. ilaçlar zaten rahmin dökülmesini yani adet olmayı engelliyor embriyo tutunmadıysa bile. yani bundan birşy anlaşılmıyor

Gukem'ciğim haklısın,doğrusu böyle,mantıklı düşünmek gerekir...Bilgisayarın önüne kocaman bir kağıda adete kadar kalan günlerimi yazdım,hergeçengünü karalıyorum :)) günler geçmiyor,ınşaallah kısa tedavi olurum,çok sabırsızım...Allah herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder ınşaallah...

canım ben herzaman gününde olurum sadece bir keresinde test günü olmamıştım ertesi günü olmuştu.aşılamalarda hep bir iki gün önce olmuşumdur.3 gün daha sabır

Aaaaa mesajim iki defa gitmis..

Bu arada bisi diycem ornekteki evli adamın yaptıgını biri arkadasıma yaptı ve kız hamile kaldı dogurdu 9 senedir adamın bosanmasını bekliyor

Aaaaa mesajim iki defa gitmis..

Bu arada bisi diycem ornekteki evli adamın yaptıgını biri arkadasıma yaptı ve kız hamile kaldı dogurdu 9 senedir adamın bosanmasını bekliyor

valla bakacak gücü varsa yada adam bakıyorsa iyi yapmış doğurduğuna. Eğer bekleseydi 9 sene belki doğuramazdı. Boşver çocuğu olmuş ya gerisi boş

tabii öylesin. bayanssulusmilesenin test tarihin neydi kendi adetimi beklerken unuttum :kedi:

:1hug:2 Mart öyle sıkıntılı zamana geldiki akşam 23,00 de yattım 01-03-05 2 saatte bir kalktım annemin tansiyonuna baktım. (ağrı için kullandığı ilaç tans. yükseltti.) bu aşamada bu gerginlikte ancak babası gibi keçi inatsa gelir yoksa pek umudum yok açıkcası. o yüzden hiç gün bile saymıyorum

günaydın arkadaşlarrr:)))...işin içine çocuk girince adamın boşanması gerekirdi ... Bizim sitenin kapıcısının çocuğu olmuyor,40 yaşlarındalar, eminimki paraları olsa tüp yapacaklardır,onları görünce içim cız ediyo,en azından bizlerin deneme şansı var.Hayat işte,herkese farklı hikayeler sunuyo...Dün eczaneye gittim,burdaki arkadaşlardan vitamin isimleri almıştım,onlardan alacaktım,orda arkadaşımla karşılaştım,geçengün bana kızmıştı '' bu yaşta ne çocuğu filan'' yanımdaydı diye alamadım.Bizim bu halimize nekadar öfke duyuyorum bilemezsiniz,hep çevreye yaşıyoruz,başkası ne diyecek,ne düşünecek.Ben boşanma kararı verdiğimde 5 yıl boşanmayı ertelemiştim,hep çevreye ne diyeceğim,herkese cevap verecek gücüm varmı acaba vs.ama gene ben kaybetmişim,5 yılım acılarla,mutsuzluklarla geçti,hiçkimsede bana o günlerimi geri veremez...Şimdi eşimin kucağına bebek koymayı okadar istiyorumki,ailemede söylemedim,ınşaallah tedavim olumlu olursa söyleyeceğim,Allah herkese evlat nasip eder ınşaallah...

Arkadaşlar,

Son bir iki gündür bitkiseller ve beslenmeye dair bildiklerimizi paylaşıyoruz. Interfilite konusunda dün itibariyle okumaya başladığım kitapta (Harvard Tıp Fakültesi yayını, Boston'da çeşitli infertilite kliniklerinde çalışan ve araştırmalar yapan, 2 doktor ve bir psikiyatrist kaleme almış. Söz verdiğim üzere, enteresan bulduğum birşeyi paylaşayım istedim.

Kaliforniya'da bir tıp fakültesinde yapılan bir dizi deney sonucunda (insan spermi ve hamster yumurtaları kullanılıyor), ekinezya, sarı kantaron, gingko biloba'nın sperm ve yumurta üzerinde negatif etkisi olduğu sonucuna varılmış. Bakılan örneklerde bazen hem sperm etkileniyormuş hem de yumurta, bazen de sadece biri. Spermin genetik yapısının etkilendiği, yumurtanın da döllenemediği ya da döllenmenin zorlaştığı tespit edilmiş.

Araştırma ile ilgili şöyle geçiyor kitapta; "Bu bitkiselleri belli bir dozajın altında kullanan insanlara etkisi olmayabilir, alınan dozun sperm ya da yumurtaya kadar giderek etkileşimde bulunması zayıf bir ihtimal gibi gözükebilir. Ancak bu potansiyel bir risktir, bilinmesi gereker ki, laboratuvar ortamında kısıtlı süre ve çok az bir miktar maddeye maruz kalınması bile sonuçları etkilemiştir."

Anam anam diyorum, ben son tedavide boyuna ekinezya çayı içmiştim soğuk algınlığım var diye. Elbette 'hah sebebi buldum' demiyorum ama dikkat edecek birşey daha çıktı iyi mi Bilginize

Karamel'cim, annene acil şifalar diliyorum umarım iyidir.

Bebeğin tutunduysa istersen gece on kere kalk oradan oraya koştur o iş bitmiştir, dr um bu gebeliğimde yaşadağım 6-7. haftalardaki lekelenme sonucu düşük tehdidi var evde istirahat demişti o hafta evde yatmıştım Ve şunu dedi özellikle ilk 8 hafta ben seni progesteron haplarına da boğsam ayağını havaya da diksen düşecekse engelleyemeyiz vücut atar onu demişti. Ama düşmeyecekse ne yaparsan ya yap o bebeği oradan sökemezsin demişti.

Diyeceğim o ki bebişin tutunmuşsa ne yapsan da onun tutunmasını engelleyemezsin. Gün saymaman rahat olman çok iyi, inşallah tutunmuştur da 2 Mart'da haberini alrız. Bir Bayram yaparız. Erverdi de 27 Şubat ve sonrası için güzel haberler verecek inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…