38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar merhaba,
DENİZBULUT paylaştığın bilgiler için çok teşekkür... emeğine sağlık canım.
benim kafama takılan birşeyi de yine sizlerle paylaşmak istedim şu an..... bende endometriozis var.. doktorum çikolata ve eti tüketmememi söyledi. Bu durum benim kafamda kocaman bir soru işareti. Şöyleki hayvanları çok sevdiğim için hep vejeterjan beslendim. Belki kırk yılda bir köfte yemişimdir. Oda parmaklarımın sayısını geçmez. ama tavuk asla yemedim. Kırmızı etide köfteleri saymazsak hiç tüketmedim. Şimdi bana et yeme deniyor. ben zaten hiç yemedimki..... Ama çikolata yerim, o da aşırı değildi......... işte böyle yorumsuz........

watersçım.burnumun kenarında koca bir sivilce ara sıra geleceğini belli eden ağrılar..üzgünüm canımn.benden bu ay da güzel haber yok.bu ay dr a gitmemeye karar verdim.bir daha ki aya bakacağım artık.zaten kısmet olursa nisandaki adetimde tüpe başlıyacağım.sen nasılsın ? bebişle aran nasıl?

denizcim inan senin fsh ı bende çok merak ediyorum.o kadar çok şey kullandın ki.bu arada halaa herşey. aynı mı.gelen giden var mı?

valla benim kadar edemezsin ama sanırım kullandıklarımdan sonra taban yapacağına tavan yaptı çünkü adet gelmiyor. görücez bakalım. merak edenlere kesinlikle hamile değilim vücut tepkilerinden azalan akıntıdan vs.
su sağlıklı yaşam için senin durumun fsh ya da sağlıksız beslenme veya kilo ile ilgili değil. tamam eşinin spermleri düşmüş ama sayısı aşılamaya dahi rahat rahat yeter. seninki sebebsiz infetrilite. bir sebebi vardır elbet ama tıp şu an bulamıyor ne yazık ki. ben yine de memorial da yaptıracağın tüpten çok ümitliyim

hadi deniz inşallah, düşük bir fsh yeter sayıda folikül ve gönlündeki memorial'da kucağına bir sıpa gelsin.

kızlar ya kasıklarımda batma var ilaçmı yapıyor acaba ? bir jel verdi sıkmalık birşey her akşam sabah için kalkıyor ama kullanıyorum onun etkisi mi ?

ılaçların hepsinin prespektüsünde yumurtalık kanseri, meme kanseri ((

Meme kanseri yüksek östrejene maruz kalmaktan oluyor bende / sizde ha bire yutuyoruz östrejen hapları iki ucu şeyli değnek

Son düzenleyen: Moderatör:

kasıklardaki ağrı yumurtalıklar fazla çalıştığı için bende de tüm tedavilerde oluyordu. sonra da inşş hamilelik olursa devam ediyor. korkma iyi birşey yani :CüvCüv:

ben adet oluyorum demin tuvalette ilk kırmızıyı gördüm. 1,5 senedir hep 26. gün oluyordum. 28 güne çıkması iyi mi şimdi. ay nelere seviniyorum
neyse cumaya erverdinin doktoruna randevu aldım. perş doluydu cuma 1130 u zor aldım. bakalım şu fsh kaç çıkacak ve bu ay folikül var mı. düştüyse inşş ne yapıyorsam aynen devam. inşş :Saruboceq:

denizcim keşke dr un asistanına fsh ına baktıracağını perşembe günü adetin 3 üncü günü olduğunu kaçırmak istemediğini söyleseydin.söylemediysen ara bir daha dene derim.kız araya sokabilir.arada yapıyor bir güzellik.

bende de sanki ince bir iple çekiliyormuş hissi olurdu.sanırım crinone kullanıyorsun jel olarak.bu yakında uçağa binmeyeceksin değil mi?yüksek irtifada kullanımında not düşülmüş te.
jelin bir müddet içeride kalması lazım.yarım saat kadar uzanıyorsundur umarım kullanımdan sonra.

sağol canım, bende hep 26 günde bir olurum , doktorlar için düzenli adet görmen önemli yoksa döngüsü (normal sınırlar içerisinde) önemsiz. Sadece belki yumurtalama günün değişebilir okadar.

valla şimdi yeni adet geliyor ya 1-2 damla henüz tüm hastaneler asıl çok geldiği günü 1. gün sayıyorlar o da yarın olacak yani cuma 3. gün sayılıyor. fsh 2. 3. gün bakılıyor. aslında ben 2. gün gidip süpriz folikül varsa 3. gün memorial a geçmek istiyordum. ama cuma da olmaz mı ki? olur diye ısrar etmedim fisfisfis

evet evet sabah 06,30 da kalktığım için 05,30 da sıkıyorum , akşamda zaten yatarken kullandığım için sıkıntı olmuyor.

evet evet sabah 06,30 da kalktığım için 05,30 da sıkıyorum , akşamda zaten yatarken kullandığım için sıkıntı olmuyor.

bana aşılamada memorial da cirone jel verdiklerinde özellikle yatmayın mutlaka bunu sıkınca yürüyün hareket edin diyorlardı, daha iyi emiliyormuş ben de sabah uyanınca giyinip işe giderken sıkıyordum. içinde de öyle yazıyor diye hatırlıyorum. sordun mu yanlışlık yapma.

benim dr 3üncü günü istiyor fsh ı.daha önceki tedavi olduğum yerdeki dr ilk damlanın geldiği günü 1 nci gün sayıyordu.3 ile 4 fark ediyor.ben çünkü bir seferinde hafta sonuna denk gelmişti yaptırdığım günde 4üncü günüydü.onlar için önemli olan 3üncü gün fsh ı.cuma bana göre 4 olur.sen bir dene be güzelim.yaz da bana şimdi bekliyorum olmazsa ben rica edeyim perşembeye ..olur sa tabiii.hadi şunu 3üncü güne yapmaya çalışalım

yo sormadım doktorda yat yatma demedi sabah akşam sıkılacak dedi bende yatıyorum ki akmasın , okuyayım ozaman

okudum birşey yazmıyor, prespektüste ama doktor 08,00 -24,00 dediğine göre en azından gece olanda yatacağımı biliyor. ıyi bundan sonra sabah olanlar kalkmaya yakın sıkayım

Son düzenleyen: Moderatör:

canım seni mi kıracağım. aradım perş günü 16 45 e aldım. geç olsun da güç olmasın değil mi. baktım zaten kanama miktarı gelir gelmez artmış bu sefer benim de kafam karışıyor şimdi bu kaçıncı gün diye saat 5 den önce olup miktar arttıysa

canım prospektüs elimde.yatın ya da yatmayın diye bir ibare yok.ama ben kalkınca hemen geri gelir korkusuyla az dinleniyordum.bana hiç kalkın hareket edin ya da etmeyin birşey dememişlerdi!emin olmak için dr una sorabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…