bu senin temiz kalpliliğin ve bizi benimsemen hayatım sırf bu isyanın bile niyetin, sahiplenmen ve dostluğunun göstergesi. Kendi adıma çok ama çok teşekkür ederim
Ah canlar ya, sağolasın Waterss gerçekten. Geçenlerde bizim topiğin başlangıcını okudum biraz güç alayım, bak ne uğraşmışlar ama çoğunun kucağında bebek var diye, arada canımı sıkan okazyonlara da şahit oldum. Hamile kalan topiğe uğramaz oluyordu filan. Bırak uğramayı, sen nefer olmuşsun vallahi. Karamel'e ben de katılıyorum gerçekten, yakınlığını, desteğini, kurduğun empatinin gücünü hissetmemek ne mümkün.
İlahi Erverdi bayılıyorum şu senin olaylara yaklaşımına ve hikayelerine gerçekten güldürdün beni. Benim isyanım senin yukarıda parantez içerisinde yazdığın " .(sanırım çoğunun da umurunda bile değildir ceplerine giren paraya ya da çalıştıkları hastaneye ne kadar müşteri çekebildiklerine bakıyorlardır.) " ve hiç düşünmek bile istemediğim ama beynimin bir yerini kemiren o parantez içerisindeki yazı. Allah hepimizi, insan evladı, doğru doktorlarla karşılaştırsın.
hamile kalan değil de doğuran diyorum ben. ama ben öyle yapmam diyemiyorum belki mucizem gerçekleşse ben de öyle yaparım off zor valla bebekle internet falan
ay valla cidden öyle acıyor deseydiniz gidermiydim bilmiyorum:)))) evet rahatladım cidden artık sorunumu biliyorum rahim duvarım ince ve küçük bir de çikolata kistim var. çok teşekkür ederim cidde. allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi verir işallah tez zamanda...gukem geçmiş olsun.bak geçmiş işte.iyi birşey çıkmamış.e korkutsaydık seni gidermiydin çekilmeye.biz ne yapalım denizle.2 kere çekildik.neyse tekrar geçmiş olsun bir an önce başlarsın artık hayırlısı ile.
Canlarım hepinize merhaba,
Valla biraz kulaklarımızı çınlatmışsınız. Rüzgar Deniz'in filan. Ama inanın öyle bir şey yok. Hani bir çok topictekiler sorularını sorup, işini halledip hamile kalınca çekip gidiyor. Defne, Serpil, Rüzgar, Waterss hiçbirimiz hamile kaldığımızda ayrılmadık buradan. Özellikle Rüzgar hakikaten elinden geldiğince herkese destek olmaya çalıştı. Şimdi de ben dahil eskisi kadar sık giremiyor ve yazılanlara ancak hızlıca göz atabiliyorsak, ianının ki, vakit bulamamaktan. Çünkü benim oğlan gündüz sadec 1 saat uyuyor onda da ancak kahvaltıedip ortalığı toplkayabiliyorum.. Akşam 6 da uyuyup 9.-10 gibi uyuanıyor ki en uzun uyuduğu zaman. O zaman da ben yemek yap, sofrayı hazırla, topla filan derken işte ancak bu saatlerde başka işim yoksa alelacele girebiliyorum. Bütün sebep bu. Yoksa hepinizin ne kadar emek verdiğini ve ne kadar yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. (Şimdi bile her an uyanabilirim diye tetikteyim.)
RONİYAM, canım seni hiç unutur muyum. Hatta geçen girdiğimde bile bahsettim senden. Hıdırellez'de Roni'yi de yazmıştım filan gibisinden. Canım hamileliğinin iyi gitmesine çok seviniyorum. Sen de çok çile çektin. Allah kucağın almayı nasip etsin,sağlıklı birşekilde. Benimki çok az uyuyor. Kucağı çok seviyor. Gündüz hep kucakta şekerleme yapıyor. Yatağında taş çatlasa bir saat yatıyor. Bazen çok kızyorum. Sonra da Allah'a binlerce kez şükredip, olmayanlara nasip etsin, bejkleyenlerin de kucağına versin diyorum. Ayrıca da seni hiç unutabilir miyim. Bu topice ilk girdiğimde seninle sobet etmiştik canım arkadaşım. Bu arada özelden mail adresini yazarsan mesajlaşırız.
HERADA canım, İnşallah beş altı yıl sonradediğin gibi 40'lı yaş velileri olarak yazışırız. Bu arada yeni denemene başlamana az kaldı. Biliyorum işin de çok yorucu. Ama olsun bu defa güzel sonuçlar alacaksın hiç umutsuz olma. Ben de bu topice yazarken hiç ama hiçççç umudum yoktu. Şimdi kendim bile bu halime inanamıyorum. Senin neden olmasın. Ayrıca benim de yumurtam çok azdı biliyorsun. (Donasyonu pek fazla düşünmemelisin bence. Aklıl vermek gibi olmasın ama.)
WATERSS, ayy evet amniyosentez işlemi kolay da o bekleme kısmı çok zor. Sağlıklı çıkacak bebişin yüzde yüz. Ama yine de insan geriliyor. Benimkinde yüksek risk çıkmıştı. Çok şükür filinta gibi maşallah. Darısı sana ve bütün arkadaşlarıma. Dediğin gibi Allah güzel yazılar yazsın hepimize. Çocuğu olup da trafik kazasında filan kaybediyorlar bir de. O aciyı yaşamaktansa ben hep daha önceleri hiç çocuğum olmasın daha iyi derdim. Hala da öyle düşünüorum.
ERVERDİ, canım her zamanki gibi arkadaşlara moral vermeyi ihmal etmiyorsun.
SERPiL'ciğim geçen yazmışsın topice. Hayat Mona nasıl. Onu çok öp hepimiz adına olur mu.
ALABAMA, Gukem, Subuo nasılsınız. (Unutuuğum kim varsa kusura bakmasın.)
(Türkçe konusunda çok titizimdir. Üstelik gazetecilik yaparken redaksiyorn (düzeltme) işini de yapıyordum. Şimdi o kadar hızlı yazıyorum ki imla hatalarım için ne olur kusra bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.)
merhaba arkadaşlar.
eve yeni geldim rahim filmi çektirdim bugün saat 12 gibi. dedim topiği bir okuyayım öyle yazayım anacım maşallah tam on sayfa yazmışsınız hepsini hemen nasıl okuyacağım kibilmiyorumkismile maşallah valla:) o rahim filmi çok kolay diyenlerin ağzına da biber süreceğim vallamafoldumben öldüm öldüm dirildim özellikle sağ tarafım öyle acıdı ki anlatamam film çekilip kaltığımda tansyonum düşmüştü rengim bembeyazmış annem öyle dedi ve gözlerim solmuş( annem töbeler olsun yanında olacağım dedi de ekemedim ama) bizim gelin hanım saolsun beni bir özel odaya aldı bir saatte orda dinlendim ama sancım çoktu iğne yaptılar beş dakkika da hemen kesiliverdi ağrım. baya da bi kanamam oldu bayağı derken günlük pedim ıslaktı bi kısmı sıvı bi kısmında da vişne rengi kanama vardı doktor normal dedi ama sizce normal mi ?
doktor tüplerin gayet açık ve rahimde de herhangi bir yapışıklık yok dedi çok şükür.buraya kadar güzel elbette. hani memorial hastahanesine hale hanım a gitmiştim ya birsürü tahlil vermişti bana ve eşime gitmişken onları da vereyim dedim. o arara memorial hastahenesinin kağıdını gördü dedi burayı nerden duydun ben de kemküm tabi diyemedim ki "kadınlar kulübün'nden "arkadaşlar tavsiye ettimafoldumben neyse adam beni odasına çağırdı film işleri bitince bir de muayene etti tabi. dedi 3 antral folükülün var sağda solda yumurta yok dedi. acil tüp dedi sonuçta ve hatta kimse odaya girip rahatsız etmesin diye kapıyı kilitlettirdi. ve sen umut tüp bebekte süleyman tosun dan şaşma dedi o benim hacettepe den sınıf arkadaşım dedi. diplomasının tarihini gösterdi süleyman tosun un mezuniyet tarihini googleden açtı gösterdi.senin gibi zor hastaların ilk durağı bu doktor dedi:))) tamam dedim çıktım tamam dediysem de gidecekte değilim illa:)sonuç şu yapışıklık yok tüpler açık folükül evet az ama heray olgunlaşan bir yumurta yokta neden olmuyor burası da meçhul tabii.
hepinize ilginiz için teşekkür ederim bir taraftan sorun olmadığı için seviniyorum bir taraftan da sorun olmadığı halde niye olmuyor diye takıyorum sorun olsaydı heee sorun varda o yüzden olmuyor denirdi dimi:) ama alalha şükür ki doktorun demesine göre yok. hepinize sevgiler...
slm çok sevindim rahim fliminde birşeyin çıkmamasına bende umuta yaptıracagım tüpü süleyman tosuna gittim muayene oldum evet çok iyi bir dr oldugunu söylediler yaklaşımı falan dinlemesi rahatlatıcı bir dr.aslında sende sorunda görünmüyor ama nedense olmuyor streste etkiliyor sanırım sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?