- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
arkadaşlar ben 45 yaşındayım.tüp bebek yaptım 2 gün anne oluyorum diye sevindim malesef düşük oldu
arkadaşlar ben 45 yaşındayım.tüp bebek yaptım 2 gün anne oluyorum diye sevindim malesef düşük oldu
hepinize ilginiz için teşekkür ederim bir taraftan sorun olmadığı için seviniyorum bir taraftan da sorun olmadığı halde niye olmuyor diye takıyorum sorun olsaydı heee sorun varda o yüzden olmuyor denirdi dimi:) ama alalha şükür ki doktorun demesine göre yok. hepinize sevgiler...
anammmmmmmmm akşam şöyle bakayım dedim vallhi okuyamdım :)) maşallhh yazmışsınız döktürmüşsünüz :)) yerim sizleri ya hepinize kocaman mucuxxx sizii geveze çıtırlar :))))
anam oku oku bitiremedim ne çeneniz düşmüüüüüüş pes yani üçbeş gün gelemedim uçmuşsunuz. neyse herşey yolundaymış çok şükür. karamelim seni çok iyi gördüm bekleme süresini iyi moralle geçiriyosun dimi hayatım. krishazel için bi gelişme yok galiba testi erken yapmıştı ama hala regl olmamış. testi tekrarlasa bari inşallah hamiledir. diğer kızlar hepinizi öpüyorum. artık akşam oldu bende çıkacağım. evden girebilirsem katılırım muhabbete varsa.
bu arada ben beklemedeyim hafta sonu misafir gelirse ikinci gün soluğu doktorda alacağım. hepinizi çookkk seviyorum ve hepiiniz için ennn çok istediğiniz bebeklerinize kavuşmanız için hep dua ediyorum kızlar.
Karamel canım merakla bekliyoruz güzel haberlerini.
Deniz Bulut'cuğum. Nasılsın. Çok öpüyorum seniiiiiii.
Herada gene aynı konuya değinmişiz bir şekilde :)
hamile kalan değil de doğuran diyorum ben. ama ben öyle yapmam diyemiyorum belki mucizem gerçekleşse ben de öyle yaparım off zor valla bebekle internet falan
Canlarım hepinize merhaba,
Hoşgeldin vefalı arkadaşım. Kolay gelsin yahu, ne zorludur şimdi bu uyku düzeniyle yaşam. Geçen gün yazışmaları okudum da, hiç umutsuzluk hissi almadım ki ben senden. Acayip rahat ve umursamaz bir izlenim bırakıyordu mesajların ki, kendi adıma konuşayım, mumla aradığım birşey bu. Hiç umursamadan git ol tedavini işte, denemedir sonuçta, olursa olur olmazsa da tekrar denersin, di mi ama? Donasyonu gerçekten düşünmüyorum daha, o teslim bayrağını birgün çekersem düşüneceğim birşey de ister istemez aklımın bir köşesinde olumlu olumsuz yanlarıyla nadasa bıraktığım, aralarda da bir kontrol ettiğim bir opsiyon sadece. Yoksa, Allah'a şükür, daha ona yolum var, biliyorum, sağolasın. Akıl vermek mi, elbette neden olmasın canım benim, fikir alışverişi için burada değil miyiz?
Pharmacea, bol şanslar arkadaşım. 10. gün için gayet güzel bir e2 değeri, için rahat olsun. Boşver, karıştırma aklını, ne güzel yumurtaların büyüyor ve olgunlaşıyor demek, gerçekten güzel bir total rakam. Herşey gönlünce olsun.
kız deniz beni her fırsatta fırçalıyorsun vallakafamçokkarıştı sen dedin ben de dikkate aldım izmit in en iyi dedikleri doktorunda çektirdim hsg yi ve şekerim kardeşimin eşi orda çalışıyor on yıldır yani o serviste ona sordum oda kaç defa söyledi makina yeni ve doktor iyi diye .yani ben eşşek değilim boşuna bisürü para vereyim olunca iyisi olsun dedim 300 liraydı zaten . yani bana yeni diyende yabancı değil aileden biri.evet acıdı ama teknisyen dedi ki hafif tıkanıklık varsa ilaçaçtığı içinde ağrı yapabilir diye. doktor gayet açık dedi gerçi. bilmiyorum belki canım az o yüzden acımıştır.gukem daha önce de demiştim ben demiştim demeyi hiç sevmem !!!!! delikafaduldendiye ama ben demiştim. rahim filminde hiç ağrı yok ama yeni makinelerle doğru yerde çektirirsen. ben ilkini jinemedde çektirdim 2 sene önce hiç ağrı olmadı ama 400 liraydı. sonra 2 tane şişli echomarda ve hiç ağrı yoktu. fındıkzade radyomar da çok iyiymiş diye 10 kere yazdım. burada bu iki yere gidip 1 tane ağrıdı diyeni görmedim. üstelik bu merkezler 250 lira. neyse olan olmuş. geçmiş olsun. sonuç iyi çıkmış gözün aydın alkisalkisalkis
süleyman tosun benim ilk tüp bebek doktorumdu. ondan faydalanan pek çok hasta var ama ben hakkımı helal etmiyorum. melinaydayı da tüp tedavisine uygun görmemişti. ben bizim yaş grubu için uygun doktor değil diyeceğim. sen gidebilirsin tabii ama sonra ben ben demiştim diyip yine üzüleceğim :jeyyar:
Kızlar iş yoğunluğum biraz azaldı.Oğlan da ilk defa akşam iyiydi.Sizleri takip etmeye çalıştım bu arada.Deniz bulut adet olmuş.Gukem rahim filmini çektirmiş.Diğer arkadaşlar da beklemede.karamelin durumu iyi bence çok rahat pozitifi görücek bence.
Beni merak ettiyseniz ben cumartesi günü adet oldum yine erkenden.İyi bir gündü bence çünkü 3.günü pazartesin gününe geliyordu fsh e2 tahlili için.Bir ara boşluk bulup tahlillerimi yaptırdım ama moralim bozuldu tabi.Sonuçlarımı yazıyorum arkadaşlar.Fsh:17,5 e2:70,1 Lh:7,20 prg:0,226
Bir yıl önceki tahlillerime baktım da akşam Fsh:7,5 e2:30 dolaylarındaymış.Ben birşey sormak istiyorum.Benim bu son ay iş ortamım çok stresliydi üzerine bir de çocuğun rahatsızlığı geldi tabi.Bu hormonlar bundan da etkilenmiş olabilir mi?
)))) Cidden diyorum ya, bu topiğin başında hamile kaldıktan sonra sırra kadem basan bir kaç kişi olmuş, çok can sıkıcı çok.
Doğumla beraber insanın hayatı şöyle bir karman çorman oluyordur, eminim. Düzene oturtmak zaman alır da, bak şimdiden söyleyeyim Deniz Bulut'çum yok öyle bebek bir de internet zor filan demek. Hiçbir yazışmayı okuyamasak bile, aralarda bir merhaba deriz yani. Ne yani, haftada 5 dakika bile mi ayıramayacağız? Hem zaten yakınlaştığımız arkadaşlarımızla
konuşuruz telefonda filan. Sen böyle dersen, ben unutayım internet sitesi projesini filan
Diğer mesajını okudum da, uzun zamandır oh şöyle umut dolu, keyifli bir mesaj okumamıştım sana dair. Mis gibi işte, eminim sonuçlar da iyi gelecek. Keyifle okuyacağım güzel haberlerini.
Alabama'cım, doğru diyorsun arkadaşım. Bu topic'le başa çıkmanın en kolay yolu, her gün takip etmek vallahi. Yarım gün boşlamaya bile gelmiyor.
Ne güzel, haftaya tedavin başlıyor hayırlısıyla. Bol şanslar, herşey gönlünce olsun, bu sefer yüzün gülsün. Tüm kalbimle diliyorum canım.
Roniyam, selam arkadaşım. Subuo'yu, Krishazel'i ben de merak ediyorum açıkçası. Sen nasılsın, keyifler nasıl? Geçenlerde topic'in başını okurken mesajlarına rastladım. Sen ve Defne'nin yazışmalarınız süperdi vallahi. Okurken yine umut oldunuz bana.
Serpil, aynen dediğin gibi. Çok gevezeyiz çok, sen de katıl çıtırım
Gukem'cim, geçmişler olsun arkadaşım. Zorlu olmuş ama neyse ki atlattın ve bitti. Hem de hiç korktuğun gibi olmadı maşallah, güzel sonuçlanmış. Bilmiyorum diğer doktora gidecek misin, aklında kalmasın istersen bir görüş almakta fayda olabilir. Kendi deneyiminle karar verirsin, en doğrusu da bu olur.
Arkadaşım, kaybına üzüldüm gerçekten ama pes etmek yok, bak ne güzel hamilelik sağlanmış. Gel bizlere katıl, tecrübelerimizi, tedavi süreçlerimizi, duygularımızı paylaşıyoruz. Gerçekten keyif alacak ve yanlız olmadığını bilmek sana güç verecek.
heradacım çok teşekkür ederim.zor oldu ama geçti çok şükür stresi bi kere beni yiyip bitirdi üç aydır ha bu ay şu ay derken... sülayman tosuna hiç gitmeyi düşünmüyorum. memorial şuanki kararım. rezervime göre de başlarım artık. sen yeni merkezinle ilgili bir karar verdin mi henüz erken gibi ama?Canlarım hepinize merhaba,
Hoşgeldin vefalı arkadaşım. Kolay gelsin yahu, ne zorludur şimdi bu uyku düzeniyle yaşam. Geçen gün yazışmaları okudum da, hiç umutsuzluk hissi almadım ki ben senden. Acayip rahat ve umursamaz bir izlenim bırakıyordu mesajların ki, kendi adıma konuşayım, mumla aradığım birşey bu. Hiç umursamadan git ol tedavini işte, denemedir sonuçta, olursa olur olmazsa da tekrar denersin, di mi ama? Donasyonu gerçekten düşünmüyorum daha, o teslim bayrağını birgün çekersem düşüneceğim birşey de ister istemez aklımın bir köşesinde olumlu olumsuz yanlarıyla nadasa bıraktığım, aralarda da bir kontrol ettiğim bir opsiyon sadece. Yoksa, Allah'a şükür, daha ona yolum var, biliyorum, sağolasın. Akıl vermek mi, elbette neden olmasın canım benim, fikir alışverişi için burada değil miyiz?
Pharmacea, bol şanslar arkadaşım. 10. gün için gayet güzel bir e2 değeri, için rahat olsun. Boşver, karıştırma aklını, ne güzel yumurtaların büyüyor ve olgunlaşıyor demek, gerçekten güzel bir total rakam. Herşey gönlünce olsun.
valla eşine çok geçmiş olsun arkadaşım. allah korumuş cidden .ben de çok korkuyorum bu kaza işinden bir saniyelik olay dalgınlığa gelmiyor. sen hata yapma istersen karşındaki yapınca yapacak bişi yok. allah korusun herkesi...günaydınnnn çıtırı hatunlar
gukemcim rahim filminde sıkıntın çekmişsin şimdi iyisindir inşallah ve sorun da çıkmamış kanallar açıkmış çok sevindim. hakkında hayırlısı hepimizin sorunu aynı hayatım rezerv azlığı. ancak ben kendi hakkımda başka bir sorun olduğundan eminim çünkü ben 35 yaşımda evlendim ve hiç korunmadım herkesin bi hamilelik tecrübesi öyle yada böyle var ben ise hayatım boyunca önceki evliliğim dahil hiç hamile kalmadım. hiçmi kaza kurşunu olmaz öncesinde de sonuçta manuel korunuyordum. neyse ben son zamanlarda biraz large oldum hiçbirşeyi kafama takmıyorum. istemekten ve üstüme düşeni yapmaktan başka birşey yapamam yırtınıp yırtınıp kendimi üzmeyeceğim kızlar. bu arada geçen eşim yanlız başına bir kaza yaptı benim arabamla çıkmıştı allah onu korudu ciddi bir kaza oldu bir çizik almadan allah onu bize bağışladı arabanın önü dağıldı iki airbagde patlamış neyse çok şükür o yüzden hayat çok ucuz kızlar yarın ne olacağımız belli değil. allah beterinden korumuş sevgili kuluymuşuz. ne olursa olsun hiçbirşey için isyan etmeyelim sadece isteyelim ve olması için yapmamız gerekeni yapalım. gerisi allaha kalmış artık.
gukem ya şu toplu mesaj yazmayı beceremiyorum kızlara yazacağım ama olmuyor sadce okuyabliyorum ama ben herkeze cevap yazmak sitiyorumbu arada bende rahim flmi çektirmiştim hiç farketmedim bile çok rahat geçmişti benim hiç acımadı sana geçmiş olsun canım
ay onu ben de bilmiyorum sadece tek tek alıntı yap diye yanıt verebiliyorum
kız deniz beni her fırsatta fırçalıyorsun vallakafamçokkarıştı sen dedin ben de dikkate aldım izmit in en iyi dedikleri doktorunda çektirdim hsg yi ve şekerim kardeşimin eşi orda çalışıyor on yıldır yani o serviste ona sordum oda kaç defa söyledi makina yeni ve doktor iyi diye .yani ben eşşek değilim boşuna bisürü para vereyim olunca iyisi olsun dedim 300 liraydı zaten . yani bana yeni diyende yabancı değil aileden biri.evet acıdı ama teknisyen dedi ki hafif tıkanıklık varsa ilaçaçtığı içinde ağrı yapabilir diye. doktor gayet açık dedi gerçi. bilmiyorum belki canım az o yüzden acımıştır.
ayrıca ben yazdığım mesajda doktor bana süleyman tosunu önerdi tamam dedim ama gideceğim anlamına gelmiyor demiştim. gitmeyeceğim elbette umut tüp bebek hakkında pek iyi şeyler duymadım neticede.ben ilk fırsatta filmimi tahlillerimi alıp hale hanım a göstereceğim. rezervin çok az derse bir aydaha bekleyeceğim iyi derse başalrım hayırlısıyla...
Kızlar iş yoğunluğum biraz azaldı.Oğlan da ilk defa akşam iyiydi.Sizleri takip etmeye çalıştım bu arada.Deniz bulut adet olmuş.Gukem rahim filmini çektirmiş.Diğer arkadaşlar da beklemede.karamelin durumu iyi bence çok rahat pozitifi görücek bence.
Beni merak ettiyseniz ben cumartesi günü adet oldum yine erkenden.İyi bir gündü bence çünkü 3.günü pazartesin gününe geliyordu fsh e2 tahlili için.Bir ara boşluk bulup tahlillerimi yaptırdım ama moralim bozuldu tabi.Sonuçlarımı yazıyorum arkadaşlar.Fsh:17,5 e2:70,1 Lh:7,20 prg:0,226
Bir yıl önceki tahlillerime baktım da akşam Fsh:7,5 e2:30 dolaylarındaymış.Ben birşey sormak istiyorum.Benim bu son ay iş ortamım çok stresliydi üzerine bir de çocuğun rahatsızlığı geldi tabi.Bu hormonlar bundan da etkilenmiş olabilir mi?
gukem ya şu toplu mesaj yazmayı beceremiyorum kızlara yazacağım ama olmuyor sadce okuyabliyorum ama ben herkeze cevap yazmak sitiyorumbu arada bende rahim flmi çektirmiştim hiç farketmedim bile çok rahat geçmişti benim hiç acımadı sana geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?