38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gukem daha önce de demiştim ben demiştim demeyi hiç sevmem !!!!! delikafaduldendiye ama ben demiştim. rahim filminde hiç ağrı yok ama yeni makinelerle doğru yerde çektirirsen. ben ilkini jinemedde çektirdim 2 sene önce hiç ağrı olmadı ama 400 liraydı. sonra 2 tane şişli echomarda ve hiç ağrı yoktu. fındıkzade radyomar da çok iyiymiş diye 10 kere yazdım. burada bu iki yere gidip 1 tane ağrıdı diyeni görmedim. üstelik bu merkezler 250 lira. neyse olan olmuş. geçmiş olsun. sonuç iyi çıkmış gözün aydın alkisalkisalkis

süleyman tosun benim ilk tüp bebek doktorumdu. ondan faydalanan pek çok hasta var ama ben hakkımı helal etmiyorum. melinaydayı da tüp tedavisine uygun görmemişti. ben bizim yaş grubu için uygun doktor değil diyeceğim. sen gidebilirsin tabii ama sonra ben ben demiştim diyip yine üzüleceğim :jeyyar:

arkadaşlar adet gecikiyor mu diye üzüldükten sonra çok sevinçliyim. zira adetim uzun zaman sonra 26. gün değil 28. gün oldu. bu tesadüf diyelim ama uzun süredir gittikçe koyu kahve gelen ve miktarı azalan adetim bu sefer ilk günden itibaren kıpkırmızı ve gençlik günlerimi hatırlatır derece (tabii tam o kadar değil) yoğun.
ben fsh ı da daha düşük bekliyorum. yüksek çıkarsa şaşırıp üzüleceğim. okuduğum kitaplarda falan çinli doktorlar bitkiciler hep kanamanın rengini ve miktarını soruyorlardı. neyse benimki şükür yine kırmızı ve miktar da normal.
veeee bence bunu yapan tek şey buğday çimi. çünkü hayıt tohumu ve diğer vitaminleri yazın da yapmıştım ama hiç bu denli büyük bir fark görmemiştim. diet falan dikkat etmeye yeni yeni başladım (kola-hahve-çayı keseli çok oldu ama). yoga yapmaya da bu cuma başlayacağım inşş.
yani en farklı şey buğday çimi. şimdi merakla fsh bekliyorum.

günaydın canlar,

arkadaşlar ben 45 yaşındayım.tüp bebek yaptım 2 gün anne oluyorum diye sevindim malesef düşük oldu

canım hoşgeldin, paylaşırsan yaşadıklarını seni daha iyi tanırız.

sorun yoksa niye olmuyor deme sorun var rezerv bu zaten hepimizin sorunu değil mi ? O yüzden artık fazla oyalanma derim.

anammmmmmmmm akşam şöyle bakayım dedim vallhi okuyamdım :)) maşallhh yazmışsınız döktürmüşsünüz :)) yerim sizleri ya hepinize kocaman mucuxxx sizii geveze çıtırlar :))))

gevezeyiz geveze sanada mucuk :)

bizde seni çok seviyoruz hadi bakalım 2010 diyordun hızlı başladın, inşallah iyi haberlerle devam edecek

Karamel canım merakla bekliyoruz güzel haberlerini.

Deniz Bulut'cuğum. Nasılsın. Çok öpüyorum seniiiiiii.

ınşallah canım inşallah dualarını eksik etme. Cadı, ben bebek koşuşturmacasından giremeyeni anlarım ama Rüzgar Deniz başka yerlere yazmasına rağmen bir merhaba bile demedi o yüzden gönül koydum. Tabiki insan bebeği ile ilgili soracağı şeyler olur onu bize soracak hali yok ama genede bir merhaba bekleniyor.

Yoksa sevmesem umurumda olmaz gönülde koymam yoksa sağolsun hamileliği zamanında da hep buradaydı. Tekrar diyorum yanlış anlaşılma olmasın sevmesem yokluğunu farkına bile varmam

günaydınnnn çıtırı hatunlar
gukemcim rahim filminde sıkıntın çekmişsin şimdi iyisindir inşallah ve sorun da çıkmamış kanallar açıkmış çok sevindim. hakkında hayırlısı hepimizin sorunu aynı hayatım rezerv azlığı. ancak ben kendi hakkımda başka bir sorun olduğundan eminim çünkü ben 35 yaşımda evlendim ve hiç korunmadım herkesin bi hamilelik tecrübesi öyle yada böyle var ben ise hayatım boyunca önceki evliliğim dahil hiç hamile kalmadım. hiçmi kaza kurşunu olmaz öncesinde de sonuçta manuel korunuyordum. neyse ben son zamanlarda biraz large oldum hiçbirşeyi kafama takmıyorum. istemekten ve üstüme düşeni yapmaktan başka birşey yapamam yırtınıp yırtınıp kendimi üzmeyeceğim kızlar. bu arada geçen eşim yanlız başına bir kaza yaptı benim arabamla çıkmıştı allah onu korudu ciddi bir kaza oldu bir çizik almadan allah onu bize bağışladı arabanın önü dağıldı iki airbagde patlamış neyse çok şükür o yüzden hayat çok ucuz kızlar yarın ne olacağımız belli değil. allah beterinden korumuş sevgili kuluymuşuz. ne olursa olsun hiçbirşey için isyan etmeyelim sadece isteyelim ve olması için yapmamız gerekeni yapalım. gerisi allaha kalmış artık.

Kızlar iş yoğunluğum biraz azaldı.Oğlan da ilk defa akşam iyiydi.Sizleri takip etmeye çalıştım bu arada.Deniz bulut adet olmuş.Gukem rahim filmini çektirmiş.Diğer arkadaşlar da beklemede.karamelin durumu iyi bence çok rahat pozitifi görücek bence.
Beni merak ettiyseniz ben cumartesi günü adet oldum yine erkenden.ıyi bir gündü bence çünkü 3.günü pazartesin gününe geliyordu fsh e2 tahlili için.Bir ara boşluk bulup tahlillerimi yaptırdım ama moralim bozuldu tabi.Sonuçlarımı yazıyorum arkadaşlar.Fsh:17,5 e2:70,1 Lh:7,20 prg:0,226
Bir yıl önceki tahlillerime baktım da akşam Fsh:7,5 e2:30 dolaylarındaymış.Ben birşey sormak istiyorum.Benim bu son ay iş ortamım çok stresliydi üzerine bir de çocuğun rahatsızlığı geldi tabi.Bu hormonlar bundan da etkilenmiş olabilir mi?

Herada gene aynı konuya değinmişiz bir şekilde :)
)))) Cidden diyorum ya, bu topiğin başında hamile kaldıktan sonra sırra kadem basan bir kaç kişi olmuş, çok can sıkıcı çok.

hamile kalan değil de doğuran diyorum ben. ama ben öyle yapmam diyemiyorum belki mucizem gerçekleşse ben de öyle yaparım off zor valla bebekle internet falan

Doğumla beraber insanın hayatı şöyle bir karman çorman oluyordur, eminim. Düzene oturtmak zaman alır da, bak şimdiden söyleyeyim Deniz Bulut'çum yok öyle bebek bir de internet zor filan demek. Hiçbir yazışmayı okuyamasak bile, aralarda bir merhaba deriz yani. Ne yani, haftada 5 dakika bile mi ayıramayacağız? Hem zaten yakınlaştığımız arkadaşlarımızla
konuşuruz telefonda filan. Sen böyle dersen, ben unutayım internet sitesi projesini filan

Diğer mesajını okudum da, uzun zamandır oh şöyle umut dolu, keyifli bir mesaj okumamıştım sana dair. Mis gibi işte, eminim sonuçlar da iyi gelecek. Keyifle okuyacağım güzel haberlerini.

Alabama'cım, doğru diyorsun arkadaşım. Bu topic'le başa çıkmanın en kolay yolu, her gün takip etmek vallahi. Yarım gün boşlamaya bile gelmiyor.

Ne güzel, haftaya tedavin başlıyor hayırlısıyla. Bol şanslar, herşey gönlünce olsun, bu sefer yüzün gülsün. Tüm kalbimle diliyorum canım.

Roniyam, selam arkadaşım. Subuo'yu, Krishazel'i ben de merak ediyorum açıkçası. Sen nasılsın, keyifler nasıl? Geçenlerde topic'in başını okurken mesajlarına rastladım. Sen ve Defne'nin yazışmalarınız süperdi vallahi. Okurken yine umut oldunuz bana.

Serpil, aynen dediğin gibi. Çok gevezeyiz çok, sen de katıl çıtırım

Gukem'cim, geçmişler olsun arkadaşım. Zorlu olmuş ama neyse ki atlattın ve bitti. Hem de hiç korktuğun gibi olmadı maşallah, güzel sonuçlanmış. Bilmiyorum diğer doktora gidecek misin, aklında kalmasın istersen bir görüş almakta fayda olabilir. Kendi deneyiminle karar verirsin, en doğrusu da bu olur.

arkadaşlar ben 45 yaşındayım.tüp bebek yaptım 2 gün anne oluyorum diye sevindim malesef düşük oldu

Arkadaşım, kaybına üzüldüm gerçekten ama pes etmek yok, bak ne güzel hamilelik sağlanmış. Gel bizlere katıl, tecrübelerimizi, tedavi süreçlerimizi, duygularımızı paylaşıyoruz. Gerçekten keyif alacak ve yanlız olmadığını bilmek sana güç verecek.

Son düzenleme:
Hülya'cım, canım oğlunun toparlanıyor olmasına çok sevindim. Canım ya, stres en büyük düşman. Yoğunluk, yorgunluk. Normal bir ayın değildi ki, herşey üst üste gelmişti, eminim etkilemiştir sonuçları.

kız deniz beni her fırsatta fırçalıyorsun vallakafamçokkarıştı sen dedin ben de dikkate aldım izmit in en iyi dedikleri doktorunda çektirdim hsg yi ve şekerim kardeşimin eşi orda çalışıyor on yıldır yani o serviste ona sordum oda kaç defa söyledi makina yeni ve doktor iyi diye .yani ben eşşek değilim boşuna bisürü para vereyim olunca iyisi olsun dedim 300 liraydı zaten . yani bana yeni diyende yabancı değil aileden biri.evet acıdı ama teknisyen dedi ki hafif tıkanıklık varsa ilaçaçtığı içinde ağrı yapabilir diye. doktor gayet açık dedi gerçi. bilmiyorum belki canım az o yüzden acımıştır.
ayrıca ben yazdığım mesajda doktor bana süleyman tosunu önerdi tamam dedim ama gideceğim anlamına gelmiyor demiştim. gitmeyeceğim elbette umut tüp bebek hakkında pek iyi şeyler duymadım neticede.ben ilk fırsatta filmimi tahlillerimi alıp hale hanım a göstereceğim. rezervin çok az derse bir aydaha bekleyeceğim iyi derse başalrım hayırlısıyla...

hülyacım çok geçmiş olsun oğluşuna . bu hormonlar yüzünden bende bigün kafayı yiycem zaten. her ay tahlil yaptırdım ilk ay 8 gibi sonra 9.5 sonra 12.5 sonra 10.5 çıktı fsh bi daha da yaptırmıycam artık. kafaya taktıkça acaba dedikçe çıkıyor. dört ayda bu kadar hızla çıkıyorsa bu hormonlar 40 yıldır şimdiye 100 leri geçmiş olmalıydı. ben kendim için kafaya taktığım için fırlıyor diye düşünüyorum.

valla eşine çok geçmiş olsun arkadaşım. allah korumuş cidden .ben de çok korkuyorum bu kaza işinden bir saniyelik olay dalgınlığa gelmiyor. sen hata yapma istersen karşındaki yapınca yapacak bişi yok. allah korusun herkesi...
alabamacım sigarayı ne yaptınsositososito ay ben yanlış mı anladım dedim senin mesajını okuyunca. ben senin zaten bir kızın var sanıyordumohaoldumsmile

gukem ya şu toplu mesaj yazmayı beceremiyorum kızlara yazacağım ama olmuyor sadce okuyabliyorum ama ben herkeze cevap yazmak sitiyorum bu arada bende rahim flmi çektirmiştim hiç farketmedim bile çok rahat geçmişti benim hiç acımadı sana geçmiş olsun canım

ay onu ben de bilmiyorum sadece tek tek alıntı yap diye yanıt verebiliyorum

serpil cim kimlere cevap yazmak istiyorsan alıntı yap ve hızlı yanıt arasında bir tuş var HQ galiba tam göremiyorum. onu tıklıyorsun diyelim ki üç kişinin mesajının altındaki HQ ları tuşladın enson alıntı yap dediğinde mesaj kutuna o üç mesaj geliyor sonra sen hermesajın altına kendi mesajını yapıp yolluyosun canım

Son düzenleme:
hülyacım sonuçların için çok endişelenme sonuçta endişe daha da kötü birşey benim doktorum heray aynı olmayabilir değişkenlik gösterebilir demişti. tedaviye başladığımızda daha iyi bir tablo ile karşılaşabiliriz ve ayrıca kim ne derse desin ben stresin var olanı da aşağıya çektiğine inanıyorum. o yüzden madem kötü günler yavaş yavaş dağılıyor sende kendini serin tut hayatım inşallah moral farkın değerlerini biraz daha iyiye getir. kötü moral kötüyü getiriyorsa iyi moral iyiyi getirir dimi hayatım

ay napıyim ben demiştim demeyi seviyorum delikafaduldenbak sonuç güzel çıkmış. ona şükredebiliriz. adetin ne yazık ki benim gibi yaş nedeniyle azalmış. işte sağlıklı beslenme bitkiler vs azıcık çaresi. süleyman tosunu da ne olur ne olmaz hata yapma yaparsan da sonradan ben demiştim diyebilmek için yazdım yerimseniben

oğluna geçmiş olsun canım. hormonları stres de etkiliyormuş. 1-2 ay sonra yine baktırırsın indiyse sorun yok demektir. bu arada hayıt tohumu vs de kullanabilirsin.

herkesin mesajlarının altında sağda HQ diye bir kutucuk var ya okudukça cevap vereceklerin için onu tıkla en son bitince altta cevap vere tıkla 1 mesajda hepsi geliyor

Son düzenleme:
gukemcim sen karıştırdın ben malesef hamile kalma duygusunu bile yaşamadım
hayat kısa sende dudağını kolay büküp pes ediyosun boşver hayatım biz elimizden geleni yapıyoruz yazımızda varsa eğer o tarihe doğru geceler gündüz oluyor gündüzler gece oluyor ya sen ona bak. kaderde yoksa da toy tötüne yallah tazzik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…