- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
herada bakalım yarın 2-3 folikül gözükür bir de fsh ı düşmüş e2 yi normal bulursam deymeyin keyfime. olmazsa da ay bilmiyorum bunu düşünmeyeyim şimdi. dur ben şu internet projesine odaklanayım :dance:
Çok saol heradacım tüm iyi dileklerin bende hepiniz için istiyorum. Biz istiyoruz allah da bizi illaki boş çevirmeyecektir, çevirecekse de bi bildiği vardır. hepsine eyvallah diyorum hayatım.
gukem ya şu toplu mesaj yazmayı beceremiyorum kızlara yazacağım ama olmuyor sadce okuyabliyorum ama ben herkeze cevap yazmak sitiyorumbu arada bende rahim flmi çektirmiştim hiç farketmedim bile çok rahat geçmişti benim hiç acımadı sana geçmiş olsun canım
canım;çok geçmiş olsun.Allah sana bağışlamış kocanı.evet hayatta herşeyin başı sağlık.olan mala olsun.kocan sağ salim yanında olsun da.tekrar geçmiş olsun alabamacımgünaydınnnn çıtırı hatunlar
gukemcim rahim filminde sıkıntın çekmişsin şimdi iyisindir inşallah ve sorun da çıkmamış kanallar açıkmış çok sevindim. hakkında hayırlısı hepimizin sorunu aynı hayatım rezerv azlığı. ancak ben kendi hakkımda başka bir sorun olduğundan eminim çünkü ben 35 yaşımda evlendim ve hiç korunmadım herkesin bi hamilelik tecrübesi öyle yada böyle var ben ise hayatım boyunca önceki evliliğim dahil hiç hamile kalmadım. hiçmi kaza kurşunu olmaz öncesinde de sonuçta manuel korunuyordum. neyse ben son zamanlarda biraz large oldum hiçbirşeyi kafama takmıyorum. istemekten ve üstüme düşeni yapmaktan başka birşey yapamam yırtınıp yırtınıp kendimi üzmeyeceğim kızlar. bu arada geçen eşim yanlız başına bir kaza yaptı benim arabamla çıkmıştı allah onu korudu ciddi bir kaza oldu bir çizik almadan allah onu bize bağışladı arabanın önü dağıldı iki airbagde patlamış neyse çok şükür o yüzden hayat çok ucuz kızlar yarın ne olacağımız belli değil. allah beterinden korumuş sevgili kuluymuşuz. ne olursa olsun hiçbirşey için isyan etmeyelim sadece isteyelim ve olması için yapmamız gerekeni yapalım. gerisi allaha kalmış artık.
Kızlar iş yoğunluğum biraz azaldı.Oğlan da ilk defa akşam iyiydi.Sizleri takip etmeye çalıştım bu arada.Deniz bulut adet olmuş.Gukem rahim filmini çektirmiş.Diğer arkadaşlar da beklemede.karamelin durumu iyi bence çok rahat pozitifi görücek bence.
Beni merak ettiyseniz ben cumartesi günü adet oldum yine erkenden.İyi bir gündü bence çünkü 3.günü pazartesin gününe geliyordu fsh e2 tahlili için.Bir ara boşluk bulup tahlillerimi yaptırdım ama moralim bozuldu tabi.Sonuçlarımı yazıyorum arkadaşlar.Fsh:17,5 e2:70,1 Lh:7,20 prg:0,226
Bir yıl önceki tahlillerime baktım da akşam Fsh:7,5 e2:30 dolaylarındaymış.Ben birşey sormak istiyorum.Benim bu son ay iş ortamım çok stresliydi üzerine bir de çocuğun rahatsızlığı geldi tabi.Bu hormonlar bundan da etkilenmiş olabilir mi?
gukemcim sen karıştırdın ben malesef hamile kalma duygusunu bile yaşamadım
hayat kısa sende dudağını kolay büküp pes ediyosun boşver hayatım biz elimizden geleni yapıyoruz yazımızda varsa eğer o tarihe doğru geceler gündüz oluyor gündüzler gece oluyor ya sen ona bak. kaderde yoksa da toy tötüne yallah tazzik.
Çok saol heradacım tüm iyi dileklerin bende hepiniz için istiyorum. Biz istiyoruz allah da bizi illaki boş çevirmeyecektir, çevirecekse de bi bildiği vardır. hepsine eyvallah diyorum hayatım.
evet canım evet inan ki bir bildiği vardır.bugün dışardayımhava yağmurlu.çektim kapişonu başörtümün üstüne .yolda bir birikinti.minicik bir göl oluşturmuş.şöööyle eskiküçük bir leğen kadar.serçeler dalıp çıkıyor nasıl yıkanıyorlar nasıl güzel yıkanıyorlar anlatamam.durdum onları izledim.bizim için sadece pislik olarak gördüğümüz çamurlu su birikintisi ya da yoldan geçerken aman araba ıslattmasın diye kaçtığımız o su birikintisi onların banyosu olmuş.bir kuşu gördün mü hiç kendini yıkarken? kanatlarını suya sokar sonra çırpar kafasıyla arkalara doğru atar ıslatır tüylerini.çok güzellll yaaa.bilmiyorum.benim için bu görüntübir tepsi baklavadan daha tatlı daha çekici daha muhteşem.anlatıyordum bak konudan çıktım.diyeceğim o ki.o kuşlar için o su birikintisi bir nimet bizim içinse önemsiz değersiz birşey.yani bu bana haeşeyin bir sebebi olduğuna inandırıyor.birşeyler oluyor bize kötü gözükebiliyor ama aslında başka faydası faydaları var.biz bunun farkında değiliz artık olalım.evet olalım kızlar.bakan gözler değil gören gözler olalım.
kız senin şu konuşmaların var ya...ne diyeyim sana yavrucum ne diyeyimAllah en yakın zamanda seni de güldürsün canım.
evet canım evet inan ki bir bildiği vardır.bugün dışardayımhava yağmurlu.çektim kapişonu başörtümün üstüne .yolda bir birikinti.minicik bir göl oluşturmuş.şöööyle eskiküçük bir leğen kadar.serçeler dalıp çıkıyor nasıl yıkanıyorlar nasıl güzel yıkanıyorlar anlatamam.durdum onları izledim.bizim için sadece pislik olarak gördüğümüz çamurlu su birikintisi ya da yoldan geçerken aman araba ıslattmasın diye kaçtığımız o su birikintisi onların banyosu olmuş.bir kuşu gördün mü hiç kendini yıkarken? kanatlarını suya sokar sonra çırpar kafasıyla arkalara doğru atar ıslatır tüylerini.çok güzellll yaaa.bilmiyorum.benim için bu görüntübir tepsi baklavadan daha tatlı daha çekici daha muhteşem.anlatıyordum bak konudan çıktım.diyeceğim o ki.o kuşlar için o su birikintisi bir nimet bizim içinse önemsiz değersiz birşey.yani bu bana haeşeyin bir sebebi olduğuna inandırıyor.birşeyler oluyor bize kötü gözükebiliyor ama aslında başka faydası faydaları var.biz bunun farkında değiliz artık olalım.evet olalım kızlar.bakan gözler değil gören gözler olalım.
olur olur hem folikül olur hem proje olur :)))
canım eşine çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.
serpil mesajların altında HQ var. kime cvp yazmak istiyorsan HQ ya tıkla en sonda cevap yaza tıklayında alıntılar oraya gelecek aralarına yada istediğin yere yazarsın Deniz'de yazmış onun yazdığını şimdi gördüm kusura bakma Deniz
canım;çok geçmiş olsun.Allah sana bağışlamış kocanı.evet hayatta herşeyin başı sağlık.olan mala olsun.kocan sağ salim yanında olsun da.tekrar geçmiş olsun alabamacım
kızlar bebegım gitti yapabilcem hıc bışi yok inanılmaz uzgunum dr ilaclarını kes 1 2 gün icinde kanaman olcak dedi beklıorum bakalım
kızlar bebegım gitti yapabilcem hıc bışi yok inanılmaz uzgunum dr ilaclarını kes 1 2 gün icinde kanaman olcak dedi beklıorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?