38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herada bakalım yarın 2-3 folikül gözükür bir de fsh ı düşmüş e2 yi normal bulursam deymeyin keyfime. olmazsa da ay bilmiyorum bunu düşünmeyeyim şimdi. dur ben şu internet projesine odaklanayım :dance:

Çok saol heradacım tüm iyi dileklerin bende hepiniz için istiyorum. Biz istiyoruz allah da bizi illaki boş çevirmeyecektir, çevirecekse de bi bildiği vardır. hepsine eyvallah diyorum hayatım.

olur olur hem folikül olur hem proje olur :)))

Çok saol heradacım tüm iyi dileklerin bende hepiniz için istiyorum. Biz istiyoruz allah da bizi illaki boş çevirmeyecektir, çevirecekse de bi bildiği vardır. hepsine eyvallah diyorum hayatım.

canım eşine çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.

serpil mesajların altında HQ var. kime cvp yazmak istiyorsan HQ ya tıkla en sonda cevap yaza tıklayında alıntılar oraya gelecek aralarına yada istediğin yere yazarsın Deniz'de yazmış onun yazdığını şimdi gördüm kusura bakma Deniz

Hülyacıım canım oğluşun için çok geçmiş olsun. hormonları çok takma önemli olan tedaviye yanıt verecek olmaları.

canım;çok geçmiş olsun.Allah sana bağışlamış kocanı.evet hayatta herşeyin başı sağlık.olan mala olsun.kocan sağ salim yanında olsun da.tekrar geçmiş olsun alabamacım

merhaba arkadaşım.oğlun biraz düzelmiş.bu iyi.tabiiki stres etkiler sonuçları.stres yüzünden hasta olmuyormu insanlar.kafaya takmaktan,üzülmekten.canım değerlere çok fazla takılma.iyi değerlerle birşey olmayıp ta çok daha kötü değerlerde sonuç alanlar var

kız senin şu konuşmaların var ya...ne diyeyim sana yavrucum ne diyeyimAllah en yakın zamanda seni de güldürsün canım.

evet canım evet inan ki bir bildiği vardır.bugün dışardayımhava yağmurlu.çektim kapişonu başörtümün üstüne .yolda bir birikinti.minicik bir göl oluşturmuş.şöööyle eskiküçük bir leğen kadar.serçeler dalıp çıkıyor nasıl yıkanıyorlar nasıl güzel yıkanıyorlar anlatamam.durdum onları izledim.bizim için sadece pislik olarak gördüğümüz çamurlu su birikintisi ya da yoldan geçerken aman araba ıslattmasın diye kaçtığımız o su birikintisi onların banyosu olmuş.bir kuşu gördün mü hiç kendini yıkarken? kanatlarını suya sokar sonra çırpar kafasıyla arkalara doğru atar ıslatır tüylerini.çok güzellll yaaa.bilmiyorum.benim için bu görüntübir tepsi baklavadan daha tatlı daha çekici daha muhteşem.anlatıyordum bak konudan çıktım.diyeceğim o ki.o kuşlar için o su birikintisi bir nimet bizim içinse önemsiz değersiz birşey.yani bu bana haeşeyin bir sebebi olduğuna inandırıyor.birşeyler oluyor bize kötü gözükebiliyor ama aslında başka faydası faydaları var.biz bunun farkında değiliz artık olalım.evet olalım kızlar.bakan gözler değil gören gözler olalım.

tuttum bu yorumunu sengözlerimebaksanab

kız senin şu konuşmaların var ya...ne diyeyim sana yavrucum ne diyeyimAllah en yakın zamanda seni de güldürsün canım.

aminnnn canım benim ucundan bucağından yazıyoruz işte amaçda sizi güldürmek zaten hayatım.

tüm söylediklerin ders veriyor hayatım evet bizim evimizde bir küçük kanaryamız var adı alleeeeexx atttııııı :) yıkanmaya bayılıyo bende onu seyretmeye hastayım. bende aynen gören gözler olmaya çalışıyorum erverdicim. çok şükür.

saol karamelim allah bağışladı gerçekten. çok şükür ediyorum allahıma.

canım;çok geçmiş olsun.Allah sana bağışlamış kocanı.evet hayatta herşeyin başı sağlık.olan mala olsun.kocan sağ salim yanında olsun da.tekrar geçmiş olsun alabamacım

çok şükür hayatım öyle valla sağlık olmadan ne anlamı var şu düdük dünyanın.

alabama ben sana geçmiş olsun demeyi atladım :kedi:verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmışsınız. evet hayat çok kısa ve biz nelere üzülüyoruz

bir arkadaşımın 2 sene önce paylaştığı birşey geldi aklıma. onun da bir arkadaşı varmış 5-6 yıllık bir ilişkisi. sonunda evlenelim demişler ama erkek kendisinden genç ve henüz hiç çocuğu yok. acaba bir daha anne olabilir miyim diye dr a gidiyor (yaş 45) dr senin 2 çocuğun vaktiyle zor olmuştu şu an imkansız diyor. kadın yıkılıyor vs. ve ne oldu biliyor musunuz aynı arkadaşım 2 hafta sonra o arkadaşının nişanlısının trafik kazasında vefat ettiğini söyledi. anne olamayacağım ona çocuk veremeyeceğim derken sevdiğini toprağa verdi. allah korusun bazen böyle bakınca üzüldüğümüz şey ne kadar anlamsız geliyor değil mi. hayat çok kısa

çok güzel paylaşmışsın opuyorumnanaktan

Alabama arkadaşım hakikaten verilmiş sadakanız varmış geçmiş olsun canım.Hayat bazen uyarı veriyor insana.Benim oğlumdan başka 3 tane kalp atışını alamadığım gebeliğim oldu hepsi kürtajla alındı 2-2,5 aylık.Hepsinde ya oğlumu kaybetsem diye düşündüm ve o gidenlere fazla üzülmedim.Çünkü insan önce elindekinin kıymetini bilmeli.Y aoğluma birşey olsaydı dayanamazdım o zaman.Özürlü de olsa o bizim biricik evladımız çünkü.

Deniz Bulut arkadaşım hayıt tohumunu ben de deniycem tabi sen bu ay tahlillerini yaptır bakalım bir görelim.Benim bu ay adetim felaket geldi aslında aksi gibi.Sanki ilk daha yeni yetişme çağlarında olurya öyle çok fazla oldu.Gece pijamalarım falan battı yani.Bu tahlil sonucu beni çok şaşırttı.Hiç bu kadarını beklemiyordum yani.Daha ilk günden 2-3 saatte pedimi değiştirdim yani o derece yoğundu ki evlendiğimden beri böyle adet olmamıştım.Gerçi bu adet histereskopiden beri benim bayağı artmıştı.Sana göre bu değerlerle benim hamile kalmam zor değil mi veya imkansız.Fazla vakit harcamıyayım yani değil mi?

Alabama'cım, Ben de atlamışım canım ya, büyük geçmiş olsun. Allah tüm sevdiklerimizi kazadan beladan korusun.

Deniz Bulut'çum, güzel sonuçlarını bekliyorum valla. Sonuçları aynı gün alacaksın herhalde değil mi, heyecanla bekliyor olucam. Ha bu arada, kitaplarda resolve diye bir oluşumun adı geçiyor. Bizim çider'in daha kapsamlısı, lokal noktalara kadar organizasyon ağını yayabilmiş olanı, biraz da AA karışımı birşey var içinde galiba. Henüz tam incelemedim. Özellikle şu AA grubu benzeri yapı çok sıcak geliyor, yan proje olarak aklımda.

kızlar bebegım gitti yapabilcem hıc bışi yok inanılmaz uzgunum dr ilaclarını kes 1 2 gün icinde kanaman olcak dedi beklıorum bakalım

kızlar bebegım gitti yapabilcem hıc bışi yok inanılmaz uzgunum dr ilaclarını kes 1 2 gün icinde kanaman olcak dedi beklıorum bakalım

Canim cok uzuldum ya. Sabah kalkar kalkmaz senin icin topic'e girdim belki guzel haber alirim diye. Peki neden olmus ki? Sana progesteron baslanmamismiydi? Donor yumurtasi garanti gibi bir sey biliyoruz ama demek ki degilmis. Hay allah. Umarim dondurulmusun vardir da tekrar denersin. Lutfen cok uzme kendini. Iki defa bebegimin kalp atislarinin durdugunu goren biri olarak seni cok iyi anlayabiliyorum. Ama lutfen cok uzulmemeye calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…