38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya


fsh 17 ise zor ama olanaksız değil. hem tekrar düşebilir bu hormon. tek başına birşey ifade etmiyor. adet 3. günü kaç antral folikülün var o da önemli. memorial 20 den sonra tedaviye almıyor. 12 den sonra zor 12-15 arası daha zor 15-20 arası iyice zor yazıyor genelde. tabii 25-30 fsh ile 40 sonrası bile hamile kalanlar var yani zor ama hiçbirşey imkansız değil.
senin adetten sonra korktum ben de tam ümitlenmişken. neyse bakalım yarın folikül görecek mi dr ve tahlil sonuçlarını akşam alabilirsem kaç çıkacak
 

aa derken alcoholics anonymous (adsız alkolikler) mu kasdetiyorsun? ABD de her dert için ayrı destek grupları var. benim kitabın yazarı da gidiyor başta ama kesiyor sonra bu kısmı unutmuşum
 
kızlar bebegım gitti yapabilcem hıc bışi yok inanılmaz uzgunum dr ilaclarını kes 1 2 gün icinde kanaman olcak dedi beklıorum bakalım

canım inşallah dondurulmuşların varsa yine hemen denersin. olmadı sadece paraya bakar (bu da az şey değil biliyorum) 1 kere tutunduğuna göre yine olur. çok gençsin sağlığınız yerinde lütfen karamsarlığa kapılma mutlaka yine olacak
 

Bugün mü yaptırdın tahlilleri yoksa yarın mı yaptırıcan canım.
 
hülya bugün ya adet 1. günüm (dün adetim 1600 dan sonra başladı ) ya 2. yarın 1645 e aldım randevuyu daha öncesi doluydu. yarın yaptıracağım. inşallah sonucu da yarın akşama alabilirim.
 
:gitme:
kızlar bebegım gitti yapabilcem hıc bışi yok inanılmaz uzgunum dr ilaclarını kes 1 2 gün icinde kanaman olcak dedi beklıorum bakalım

üzüldüm canım ne diyeyeim teselli edemeyeceğim ağlayabilirsin ama vardır bunddad bir hikmet sabır canım sabır daha çok gençsin umutsuzluğa kapılma
 

canım tşk edrim şimdi deniyorum biraz teknoloji özürlüyümde idare edin :)vereliniortak
 
Hereda canım sen de beklemedesin değil mi?Bu ay adetten sonra gidecek misin

Hülya'cım, gelecek hafta başından itibaren görüşmelere başlıyor olacağım, 20. günüm olacak pazartesi çünkü. Bakalım kim ne kadar bekleyelim diyecek, bana kalsa ilk regli ile başlarmışım gibi geliyor ama bu sefer frene basıyorum bakalım. Memorial 2 ay demişti, benim doktorum bir ay deneme bir ay doğum kontrol haplı beklemeden yanaydı. Yaşayıp görücez bakalım. Her gece rüyamda opu işlemine giriyorum, kabusum oldu artık. Malum, benim tüp bebek tedavisi orada bitiyor Hayırlısı olsun artık.

Sen ne yapmaya karar verdin, test sonuçlarını bir daha diyeyim ne olur kafana takma, çok zor bir aydı.
 
herada sen pazartesi değince takvime baktım az kalmış dedim sonra anaaa benimde salı banada az kalmış oldum
 
ya kızlar erverdi labaratuar hep açık mı sor demişti özel çapa hastanesinde evet hep açık ama tutturdular fsh sabah aç karnına ölçülür. ayol size ne oldum. tam kan sayımı yaptırmayacağım ya. ben de biryerlerden hatırlıyorum öğlen 12 ye kadar ölçtürmek daha iyi diye ama dr randevumu sadece akşam 1645 e verirlerse nasıl olacak bu iş?
2-3 gibi gidip hemşireye dr bu testi yazsın önce labaratuardan yaptırayım diyebilirim ama sabahın körü yapamam yoksa işe hiç gelemem. başka yerde ya da yazdırmadan yaptırsam çok para. ay çalışırken ne zor bu işlerle uğraşmak.
bu fsh ı öğleden sonra ölçtüren yok mu? ben 4 gibi gidip parasıyla değil mi diye ısrar edeceğim. aaaa sıkıldım klava:
 
deniz tam sana yazacaktım. dr. denize akıl verme dedim sustum. Bana da aç tok farketmez demişlerdi 15,00 de ölçtürdümdü öğlen yemek yemiştim. Prolaktin biraz yüksek çıkınca aç karnına ve sabah tekrarlattılar.

Birde şu var ben 2 FSH ölçtürdüm 1 yıl arayla ilk (7,15) (tok) 2. ölçüm (5,70) (aç) FSH düşmeyeceğine göre bir yılda demek aç tok farkketti
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Subuo'cum, ah arkadaşım, gerçekten üzüldüm. Hepimiz çok iyi anlıyoruz seni, umarım dondurulmuşların vardır da sil baştan olmaz herşey. Sıkma canını, herşeyde bir hayır vardır. Bir şekilde sağlıklı olmayan gebeliği vücut sonlandırıyor, ilk ayların derdi bu işte. ınsan bebeğinin sağlıksız olabileceği lafına da gocunuyor ama ne yaparsın, doğa gerçekten mükemmelini istiyor. ınşallah ilk denemenle bebeğin gelecek ve hayırlısıyla kollarına alacaksın. Dualarımdasın canım.

Hülya'cım, ne olur ümitsizlenme, senin tüm tüp denemelerinde hamilelik elde edilmişti, rahimle ilgili durum da düzenlendi. Hayıt tohumu, buğday çimi, araştırır ve içine sinerse onları da denersin. Gerçekten zorlu bir ayın sonunda çıktı o test sonuçları ve inan dünyanın da sonu değil ki sonuçlar, biraz yüksek işte, kalıcı olmadıklarını biliyoruz zaten. Umutsuzlanma lütfen, pes etmek yok.

Deniz Bulut'çum, evet kastım Adsız Alkolikler. Bir arkadaşıma destek olmak için pek bir girip çıkmışlığım vardı bir dönem. Amerikan Hastanesinde toplanıyorlardı, bilmiyorum hala durum aynı mıdır? Kitaplarda önerilen destek grubunu bir şekilde biz burada yaşıyoruz ama AA gibi bir oluşum acaba işe daha çok mu yarar filan diye düşünmüyor değilim.

Karamel'cim, ah canım benim ya, sen benim günlerimi sayıyorsun ben de seninkileri Hayrolsun bakalım. Salı'ya şenlik var inşallah.
 
allahım rahatlıktan ölecek ben de senin gibi olmak istiyorum :Saruboceq:

varya aslında çok panik, huzursuz, gergin bir tipimdir ama bu işte bir rahatlık çöktü bilemiyorum ve hiç anlamıyorum yumurta takibinde bile tansiyonum 16 olurdu. Belki de tüp son nokta bu diğer başarısızlıklara benzemiyor herhalde o yüzden beyin kendine koruma kalkanı yapıyor.

Artı pek umudum yok o yüzden olmamış gözüyle baktığım için rahatım valla
 
FSH'yı bir kere ölçtürdüm o da öğle civarıydı ve toktum. Hiç duymamıştım açıkçası sabah aç karnına filan. Enteresan geldi ama vardır bir bildikleri.
 

Daha dün konuştuk bunu di mi? Ne demek artık pek umudum yok. Allah Allah. Umut edeceksin kardeşim, aaaaa. Burada herkes çok umutlu senin için, ah bir de sen inansan be güzelim.
 
selam,
bende 40 yaşındayım 2 yıldır anne olmaya çalışıyorum ama henüz sonuç alamadık. bir aşılama, bir tüp bebek ve 2 defa doğal sirkus. Eh allah vermeyince olmuyor..
 
Bazen insan herşeyden vaz geçiyor ama bir iki ay sonra tekrar demek istiyor. Maddi ve manevi olarak yorar bir yol Allah herkese ve bana yardım etsin. Tavsiye ihtiyacım var. Arkadaşlar bana nasıl bir yol izlemem konusunda yardım edermisiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…