- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Deniz Bulut arkadaşım hayıt tohumunu ben de deniycem tabi sen bu ay tahlillerini yaptır bakalım bir görelim.Benim bu ay adetim felaket geldi aslında aksi gibi.Sanki ilk daha yeni yetişme çağlarında olurya öyle çok fazla oldu.Gece pijamalarım falan battı yani.Bu tahlil sonucu beni çok şaşırttı.Hiç bu kadarını beklemiyordum yani.Daha ilk günden 2-3 saatte pedimi değiştirdim yani o derece yoğundu ki evlendiğimden beri böyle adet olmamıştım.Gerçi bu adet histereskopiden beri benim bayağı artmıştı.Sana göre bu değerlerle benim hamile kalmam zor değil mi veya imkansız.Fazla vakit harcamıyayım yani değil mi?
Alabama'cım, Ben de atlamışım canım ya, büyük geçmiş olsun. Allah tüm sevdiklerimizi kazadan beladan korusun.
Deniz Bulut'çum, güzel sonuçlarını bekliyorum valla. Sonuçları aynı gün alacaksın herhalde değil mi, heyecanla bekliyor olucam. Ha bu arada, kitaplarda resolve diye bir oluşumun adı geçiyor. Bizim çider'in daha kapsamlısı, lokal noktalara kadar organizasyon ağını yayabilmiş olanı, biraz da AA karışımı birşey var içinde galiba. Henüz tam incelemedim. Özellikle şu AA grubu benzeri yapı çok sıcak geliyor, yan proje olarak aklımda.
kızlar bebegım gitti yapabilcem hıc bışi yok inanılmaz uzgunum dr ilaclarını kes 1 2 gün icinde kanaman olcak dedi beklıorum bakalım
kızlar bebegım gitti yapabilcem hıc bışi yok inanılmaz uzgunum dr ilaclarını kes 1 2 gün icinde kanaman olcak dedi beklıorum bakalım
fsh 17 ise zor ama olanaksız değil. hem tekrar düşebilir bu hormon. tek başına birşey ifade etmiyor. adet 3. günü kaç antral folikülün var o da önemli. memorial 20 den sonra tedaviye almıyor. 12 den sonra zor 12-15 arası daha zor 15-20 arası iyice zor yazıyor genelde. tabii 25-30 fsh ile 40 sonrası bile hamile kalanlar var yani zor ama hiçbirşey imkansız değil.
senin adetten sonra korktum ben de tam ümitlenmişken. neyse bakalım yarın folikül görecek mi dr ve tahlil sonuçlarını akşam alabilirsem kaç çıkacak
serpil cim kimlere cevap yazmak istiyorsan alıntı yap ve hızlı yanıt arasında bir tuş var HQ galiba tam göremiyorum. onu tıklıyorsun diyelim ki üç kişinin mesajının altındaki HQ ları tuşladın enson alıntı yap dediğinde mesaj kutuna o üç mesaj geliyor sonra sen hermesajın altına kendi mesajını yapıp yolluyosun canım
Hereda canım sen de beklemedesin değil mi?Bu ay adetten sonra gidecek misin
herada sen pazartesi değince takvime baktım az kalmış dedim sonra anaaa benimde salı banada az kalmış oldum
allahım rahatlıktan ölecekben de senin gibi olmak istiyorum :Saruboceq:
varya aslında çok panik, huzursuz, gergin bir tipimdir ama bu işte bir rahatlık çöktü bilemiyorum ve hiç anlamıyorum yumurta takibinde bile tansiyonum 16 olurdu. Belki de tüp son nokta bu diğer başarısızlıklara benzemiyor herhalde o yüzden beyin kendine koruma kalkanı yapıyor.
Artı pek umudum yok o yüzden olmamış gözüyle baktığım için rahatım valla
selam,
bende 40 yaşındayım 2 yıldır anne olmaya çalışıyorum ama henüz sonuç alamadık. bir aşılama, bir tüp bebek ve 2 defa doğal sirkus. Eh allah vermeyince olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?