38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Flowere, hoşgeldin arkadaşım. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, dertlerimiz ortak. Doğru yere gelmişsin.

En başında doğru ellerde olduğundan emin olman lazım, hepimiz ilk olarak bunu söyleyebiliriz. Fırsat buldukça da lütfen topiğimizi geçmişten başlayarak oku, doktorlar, izlenecek yöntemler, testler, bitkisel destekler, yok yok bu topic'te. Elbette sorularına da cevap vermeye çalışırız. Sen nerede deniyordun, biraz daha anlatırsan yaşadıklarını, eminim hepimiz tecrübelerimizi paylaşıp yardımcı olmaya gayret ederiz sana.

Hepinizi öper ve kaçarım arkadaşlar. Sevgiler,

Deniz Bulut'çum, yarın için bol şans diliyorum sana. Zor bir durum şimdi saat meselesi ama orada test yaptıracaksan dediklerine de uymak lazım bence.

denizcim .hiç oruç tuttunmu arkadaşım.eğer tuttuysan dayanabilirsin.sende gece geç vakitte ye birşeyler.yarın da testi yaptırana kadar aç kal yeme bişey.sonra kan verdikten sonra bir güzel bir yere girip karnını doyurursun.hem nasıl olsa 1 2 saat vaktin olacak.bak seyran pastanesini salık veririm..üst katta rahatça hem kafanı dinlersin.hem de çok güzel poğaçaları var.kepekli cevizli çok çeşit

Herada'cım, hepimiz kendi bilgimiz doğrultusunda sürükleyiciyiz burada hepimiz bir diğerimiz için neferiz. Ben de sizlerden çok yakınlık ve pozitif güç alıyorum bu karşılıklı oluyor.

Deniz Bulut'cum, senden iyi haberler aldığıma sevindim bence buğday çiminin fayadasını görmüş olabilirsin tabi tüm vücudun bu faydayı gördü. Belki ben de bu amaçlı kullanmadım ama son 1.5 yıldır buğday çimini düzenli kullandım hamile kalınca bıraktım. Belki bende farkında olmadan faydasını gördüm, umarım fsh üzerinde etkili olmuştur, merakla sonucu bekliyorum.

Hülya'cım sizin ve oğlunun iyi olmasına sevindim , geçmiş olsun tekrar, değerler konusunda bir bilgim yok, Deniz Bulut açıklamış o bu konularda bayağı bilgili ama anladığım düzelmeyecek bir durumun olmadığı, stres tüm üreme hormonlarını ters yönde etkiliyor.

kızlar bebegım gitti yapabilcem hıc bışi yok inanılmaz uzgunum dr ilaclarını kes 1 2 gün icinde kanaman olcak dedi beklıorum bakalım

Subuo'cum çok üzüldüm, teselli etmek imkansız ama tekrar bebek sahibi olman imkansız değil olaya bu yönden bakmalısın. Üzüntünü yaşa içini dök, insan açılıyor ama kendini çok hırpalama lütfen.

Alabama'cım eşine de büyük geçmiş olsun çok büyük bir kaza atlatmış Allah bağışlamış bir daha göstermesin.

Gukem'cim, neyse önemli bir adımı geçtin, rahim ,arkadaşların yorumlarını okudum tedavi ile düzeliyomuş, hem o aya mahsusmuş yani üzülecek bir durum yok. Bundan sonraki adımda başarılar , güzel haberleri paylaşacaksın bizimle inşallah.

Yeni katılan arkadaşlar, herkese merhaba hoş geldiniz, doğru yerdesiniz buradaki arkadaşlar çok bilgili ve inanılmaz yol göstericiler. Umarım hepinizin emekleri karşılığını bulacaktır ama bizim topiği takip etmek çok zordur, inanılmaz hızla ilerler ben bugün tüm gün bakamadım akşam çok hızlı okuyup olayları toplamaya çalıştım arada atlamış olabilirim affola.

hereda cığım ilgine alakana çok teşekkür ederim...

e2 im 1584 oldu 15 tane folikülüm var yarın çatlatma iğnemi vurulup ankaraya yola çıkacağım...stresli değilim...artık olsun bitsin modundayım...sonuçta allahın istediği olacak..allah herkesin yardımcısı olsun...bu arada bebek yapmanın bu kadar zor olduğunu bilmezdim...eczacı olmama rağmen neler öğrendim neler...yok e2 miş yok folikül büyüklüğümüş....bakalım sonuç ne olacak ben yine yazarım buraya....herkesi öpüyorum

15 folikül.maşallah ne güzel ne çok şans.umarım yüzün güler.bize de umut olursun

dururum canım aç durmak sorun değil de illa öğleden sonra olmaz derlerse diye korktum. akşam bir arkadaşım test yaptırdığı lab ı aradı onlarda sabah öğlen ya da aç tok farketmez dediler. yarın sabah memorial daki hemşirelere soracağım. öğleden sonra da bakılabilir derlerse yarın hastaneden hayır da deseler ısrar edeceğim. parasıyla değil mi yaaa yerimseniben

arkadaşlar ben de hiç duymamıştım bu aç karına hormonlara bakıldığını bir daha yaptırırsam aç deniyeyim o zaman.Deniz Bulut sana da bol şans yarın için haberlerini bekliyor olacağım canım.

hülya bugün ya adet 1. günüm (dün adetim 1600 dan sonra başladı ) ya 2. yarın 1645 e aldım randevuyu daha öncesi doluydu. yarın yaptıracağım. inşallah sonucu da yarın akşama alabilirim.

ben de kaç defa yaptırdım ve hep öğleden sonra ve tok:))) ayy acaba diyorum sabah aç karna yaprtırsaydım daha mı iyi çıkardıopuyorumnanaktan
bu arada yarın senin 2. gün mü oluyor tam 24 saat sonra.hem bana göre 3. gün daha iyi sonuç alınıyor cuma sabaha kalsa daha iyi değil mi?

15 folikül.maşallah ne güzel ne çok şans.umarım yüzün güler.bize de umut olursun

canımcığım folikül sayısı ile bitmiyor ki...bakalım kaliteli mi...bakalım tutacak mı...tutsa bakallım sağlıklı doğacak mı....bunlar için üzülürsek ömür geçmez ben kaderci yaklaşıp rahatlıyorum...1 tanede olsa 15 tane de kaderimizde varsa olacak değil mi??

bütün gelişmeleri buraya yazacağım...artık bitsin bu iş istiyorum...hergün kan vermekten damar kalmadı birde karnım şiş vucudum şiş gibi geliyor..hele göğüslerim acayip şişti...

ben diyorum ki aslında allah tarafından biz hamile kalıncada kocalarımızda kambur çıkmalı...çok adaletsiz bir durum...herşey kadına kalıyor...

denizcim;dediğim şekilde olursa sabah aç karnına olacak zaten.o zaman sorun olmaz.diye düşünüyorum ben.boşuna paramla değilmi kardeşim polemiği olmaz.opuyorumnanaktan

canım;ben herzaman tek yumurta da olsa hep yüzde 50 şans vermişimdir kendime.çünkü ya olacaktır ya da olmayacaktır.tabiii ki folikül sayısı ile bitmiyor.ama az sayı olduğunda iptaller de var.onlara göre çok daha iyi senin durumun.bak burada tek yumurtam olsun diye halaaa uğraşan arkadaşlarımız var.15 folikül 15 şans.bence 15 kere yüzde 50 şans.öyle değil mi ama?
evet çok zorlu bir süreç.bazen bende bitmesini istiyorum.başka planlara geçmeyi.vücudundaki şişmeler su tutmasındandır.çok fazla ilaç yüklenimlerinde ya da fazla sayıda yumurta elde edildiğinde böyle yan etki de var.vücut su tutabiliyor.seni bu konuda bilgilendirmediler mi?hatta bazı o derece olur ki,hastayı hastanede yatarak tedavi olmaya zorlar suyu aspire ederler serum vererek bildiğim kadarıyla.eksiğim olabilir bu konuda.kendini çok rahatsız hissedersen dr unla konuş.ihmal etme.sanırım bu durumun adı OHSS.yumurtalıkların aşırı uyarılması durumu.
merak etme biz hamile kaldığımızda onlarında sorumlulukları artacak.bunu da bir çeşit kambur sayabilirsin kendini rahatlatmak adına.herşey gönlünce olsun

Günaydınlarrrr, herkesin kandilini kutlarım,ınşaallah bugünlerin yüzüsuyu hürmetine yüce Allahımız herkesin dualarını kabül eyler,hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip eder...Bende doktora dün sordum,e2 ve fsh testine açmı gelmeliyim diye,farketmez dediler,daha öncekini aç karnına yaptırmıştım.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

Karamael'cim çok az kaldı yaaa. vallahi çok heyecanlanıyorummm :Saruboceq:

ben arada kaldım dondum resmen tepki veremiyorum heyecan yapamıyorum sanki olmamış gibi geliyor.

Ama Pazar tutunduysa öyle dediler bugün perşembe bir belirti olmaz herhalde ben bir belirti yok diye olmamış gibi algılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…