kızlar bebegım gitti yapabilcem hıc bışi yok inanılmaz uzgunum dr ilaclarını kes 1 2 gün icinde kanaman olcak dedi beklıorum bakalım
ya kızlar erverdi labaratuar hep açık mı sor demişti özel çapa hastanesinde evet hep açık ama tutturdular fsh sabah aç karnına ölçülür. ayol size ne oldum. tam kan sayımı yaptırmayacağım ya. ben de biryerlerden hatırlıyorum öğlen 12 ye kadar ölçtürmek daha iyi diye ama dr randevumu sadece akşam 1645 e verirlerse nasıl olacak bu iş?
2-3 gibi gidip hemşireye dr bu testi yazsın önce labaratuardan yaptırayım diyebilirim ama sabahın körü yapamam yoksa işe hiç gelemem. başka yerde ya da yazdırmadan yaptırsam çok para. ay çalışırken ne zor bu işlerle uğraşmak.
bu fsh ı öğleden sonra ölçtüren yok mu? ben 4 gibi gidip parasıyla değil mi diye ısrar edeceğim. aaaa sıkıldımklava:
Ah canlar ya, sağolasın Waterss gerçekten. Geçenlerde bizim topiğin başlangıcını okudum biraz güç alayım, bak ne uğraşmışlar ama çoğunun kucağında bebek var diye, arada canımı sıkan okazyonlara da şahit oldum. Hamile kalan topiğe uğramaz oluyordu filan. Bırak uğramayı, sen nefer olmuşsun vallahi. Karamel'e ben de katılıyorum gerçekten, yakınlığını, desteğini, kurduğun empatinin gücünü hissetmemek ne mümkün.
arkadaşlar adet gecikiyor mu diye üzüldükten sonra çok sevinçliyim. zira adetim uzun zaman sonra 26. gün değil 28. gün oldu. bu tesadüf diyelim ama uzun süredir gittikçe koyu kahve gelen ve miktarı azalan adetim bu sefer ilk günden itibaren kıpkırmızı ve gençlik günlerimi hatırlatır derece (tabii tam o kadar değil) yoğun.
ben fsh ı da daha düşük bekliyorum. yüksek çıkarsa şaşırıp üzüleceğim. okuduğum kitaplarda falan çinli doktorlar bitkiciler hep kanamanın rengini ve miktarını soruyorlardı. neyse benimki şükür yine kırmızı ve miktar da normal.
veeee bence bunu yapan tek şey buğday çimi. çünkü hayıt tohumu ve diğer vitaminleri yazın da yapmıştım ama hiç bu denli büyük bir fark görmemiştim. diet falan dikkat etmeye yeni yeni başladım (kola-hahve-çayı keseli çok oldu ama). yoga yapmaya da bu cuma başlayacağım inşş.
yani en farklı şey buğday çimi. şimdi merakla fsh bekliyorum.
Kızlar iş yoğunluğum biraz azaldı.Oğlan da ilk defa akşam iyiydi.Sizleri takip etmeye çalıştım bu arada.Deniz bulut adet olmuş.Gukem rahim filmini çektirmiş.Diğer arkadaşlar da beklemede.karamelin durumu iyi bence çok rahat pozitifi görücek bence.
Beni merak ettiyseniz ben cumartesi günü adet oldum yine erkenden.İyi bir gündü bence çünkü 3.günü pazartesin gününe geliyordu fsh e2 tahlili için.Bir ara boşluk bulup tahlillerimi yaptırdım ama moralim bozuldu tabi.Sonuçlarımı yazıyorum arkadaşlar.Fsh:17,5 e2:70,1 Lh:7,20 prg:0,226
Bir yıl önceki tahlillerime baktım da akşam Fsh:7,5 e2:30 dolaylarındaymış.Ben birşey sormak istiyorum.Benim bu son ay iş ortamım çok stresliydi üzerine bir de çocuğun rahatsızlığı geldi tabi.Bu hormonlar bundan da etkilenmiş olabilir mi?
kızlar bebegım gitti yapabilcem hıc bışi yok inanılmaz uzgunum dr ilaclarını kes 1 2 gün icinde kanaman olcak dedi beklıorum bakalım
hereda cığım ilgine alakana çok teşekkür ederim...
e2 im 1584 oldu 15 tane folikülüm var yarın çatlatma iğnemi vurulup ankaraya yola çıkacağım...stresli değilim...artık olsun bitsin modundayım...sonuçta allahın istediği olacak..allah herkesin yardımcısı olsun...bu arada bebek yapmanın bu kadar zor olduğunu bilmezdim...eczacı olmama rağmen neler öğrendim neler...yok e2 miş yok folikül büyüklüğümüş....bakalım sonuç ne olacak ben yine yazarım buraya....herkesi öpüyorum
dururum canım aç durmak sorun değil de illa öğleden sonra olmaz derlerse diye korktum. akşam bir arkadaşım test yaptırdığı lab ı aradı onlarda sabah öğlen ya da aç tok farketmez dediler. yarın sabah memorial daki hemşirelere soracağım. öğleden sonra da bakılabilir derlerse yarın hastaneden hayır da deseler ısrar edeceğim. parasıyla değil mi yaaa yerimsenibendenizcim .hiç oruç tuttunmu arkadaşım.eğer tuttuysan dayanabilirsin.sende gece geç vakitte ye birşeyler.yarın da testi yaptırana kadar aç kal yeme bişey.sonra kan verdikten sonra bir güzel bir yere girip karnını doyurursun.hem nasıl olsa 1 2 saat vaktin olacak.bak seyran pastanesini salık veririm..üst katta rahatça hem kafanı dinlersin.hem de çok güzel poğaçaları var.kepekli cevizli çok çeşit
hülya bugün ya adet 1. günüm (dün adetim 1600 dan sonra başladı ) ya 2. yarın 1645 e aldım randevuyu daha öncesi doluydu. yarın yaptıracağım. inşallah sonucu da yarın akşama alabilirim.
dururum canım aç durmak sorun değil de illa öğleden sonra olmaz derlerse diye korktum. akşam bir arkadaşım test yaptırdığı lab ı aradı onlarda sabah öğlen ya da aç tok farketmez dediler. yarın sabah memorial daki hemşirelere soracağım. öğleden sonra da bakılabilir derlerse yarın hastaneden hayır da deseler ısrar edeceğim. parasıyla değil mi yaaa yerimseniben
15 folikül.maşallah ne güzel ne çok şans.umarım yüzün güler.bize de umut olursun
dururum canım aç durmak sorun değil de illa öğleden sonra olmaz derlerse diye korktum. akşam bir arkadaşım test yaptırdığı lab ı aradı onlarda sabah öğlen ya da aç tok farketmez dediler. yarın sabah memorial daki hemşirelere soracağım. öğleden sonra da bakılabilir derlerse yarın hastaneden hayır da deseler ısrar edeceğim. parasıyla değil mi yaaa yerimseniben
canımcığım folikül sayısı ile bitmiyor ki...bakalım kaliteli mi...bakalım tutacak mı...tutsa bakallım sağlıklı doğacak mı....bunlar için üzülürsek ömür geçmez ben kaderci yaklaşıp rahatlıyorum...1 tanede olsa 15 tane de kaderimizde varsa olacak değil mi??
bütün gelişmeleri buraya yazacağım...artık bitsin bu iş istiyorum...hergün kan vermekten damar kalmadı birde karnım şiş vucudum şiş gibi geliyor..hele göğüslerim acayip şişti...
ben diyorum ki aslında allah tarafından biz hamile kalıncada kocalarımızda kambur çıkmalı...çok adaletsiz bir durum...herşey kadına kalıyor...
Karamael'cim çok az kaldı yaaa. vallahi çok heyecanlanıyorummm :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?