ben arada kaldım dondum resmen tepki veremiyorum heyecan yapamıyorum sanki olmamış gibi geliyor.
Ama Pazar tutunduysa öyle dediler bugün perşembe bir belirti olmaz herhalde ben bir belirti yok diye olmamış gibi algılıyorum
Bence rahat olman ve kafanda büyütmemen çok güzel. Umudun olsun tabi. Ama rahat olmak herzaman iyidir. Sonuçta sonuç hiçbir zaman değişmiyor. Ama ne yaparsan yap tahlilin yapıldığı gün maalesef hiç rahat olunamıyor... Çünkü tahlil günü çoook heyecanlı bir süreç...
hereda cığım ilgine alakana çok teşekkür ederim...
e2 im 1584 oldu 15 tane folikülüm var yarın çatlatma iğnemi vurulup ankaraya yola çıkacağım...stresli değilim...artık olsun bitsin modundayım...sonuçta allahın istediği olacak..allah herkesin yardımcısı olsun...bu arada bebek yapmanın bu kadar zor olduğunu bilmezdim...eczacı olmama rağmen neler öğrendim neler...yok e2 miş yok folikül büyüklüğümüş....bakalım sonuç ne olacak ben yine yazarım buraya....herkesi öpüyorum
kızlar günaydın hayırlı kandiller diliyorum inşallah dualarımız gerçek olur
Karamel'cim, günaydın. Sağolasın, sana ve buradaki herkese iyi kandiller diliyorum ben de. Rahat olman iyi birşey de umut etmemekten almasın lütfen gücünü. Her tedaviye cevap verdin mis gibi, hamileliklerin oldu, e bu sefer embriyo da oluştu ve rahim de tertemiz maşallah, ben sana daha ne diyeyim ki?
tamam senin dediğin gibi olsun kabul :1hug:
teyze değil misin belki sana çeker olumlu bir çocuk olur anasına benzerse negatif ötesi olacak sengözlerimebaksanab
Karamel'cim, bana çekmesin Karamel JR. Çünkü ben sevdiklerim için ölesiye pozif, kendim içinse tamamen negatif düşünen biriyim. Bak bu durumda bir ortak özelliğimiz daha çıkmış olabilir, kuzum yoksa sen de mi oğlaksın?
Karamel'cim, bana çekmesin Karamel JR. Çünkü ben sevdiklerim için ölesiye pozif, kendim içinse tamamen negatif düşünen biriyim. Bak bu durumda bir ortak özelliğimiz daha çıkmış olabilir, kuzum yoksa sen de mi oğlaksın?
karamel benim tsh ve prolaktin normaldi hep ne zaman bakılsa. son birkaç ay önce hamile kaldığımda bakılmıştı. o nedenle onlara baktırmayacağım. yüksekliği düşüklüğü hamile kalmayı da engelliyor ama ben değiştiğini sanmıyorum. hamile kalmam mucize ama olursa zaten yine hemen onlara bakacaklar
erverdi 3 de işten çıkacağım. valla merak ediyorum eğer birkaç saatte sonuçları verirlerse akşam bekleyip öyle döneceğim. inşş fsh 17 den küçük çıkar ve 1-2 folikül gözükür de içtiklerim bir işe yaramış derim. :Saruboceq:
merhaba karamel.nasıl gidiyor demiyeceğim ne kadar rahat olduğunu görüyorum ve yazdıklarını okuyorum.deniz bugün sonuçlarını alır canım.onun kadar bende çok merak ediyorum.o kadar çok şey yedi içti ki..inşallah kötü bir sürprizle karşılaşmaz.16 45 ti sanırım randevusu o zamana kadar alır diye tahmin ediyorum sonuçları.bir an önce girse de söylese bari.
bu arada kızlar bende kırmızıyı gördümbelirtiler başlayınca inciri de bırakmıştım. bugün 2nci gün.bebişle olan aşkım bahara kaldı.bugün eşime randevu aldım.yarın üroloğa gidecek.biraz zoraki gibi oldu.çünkü haberi yoktu.eeeee kaç aydır ben gidiyorum.onunda görelim şu son hallerini di mi ama .hem de tüpe hazırlık adına.belki kültür ya da ne bileyim yeni birşey gelişmiştir onu isterler.yıllar önce varikoselden ameliyat olduğu dr a gidecek.son aşılamadaki sayısı yıkama sonrası 6 milyondu.
bende belki önümüzdeki tüpe daha donanımlı olmak adına belki bir iki yere daha gidip bir kaç fikir daha edinebilirim.tedavimi memorialde yapacağım o kesin de.boş durmamak lazım.
bak aynı toprak grubuyuz ben boğayım ve beterim ben hem kendim için hem başkaları için negatif düşünürüm. yanlış anlaşılmasın ummak değil önce kötüyü beklemek :1no2: bu doğuştanmış değiştirmek zor yani.
valla karamel gibi olayım çok isterdim. ümidim yok ama çocuğum olsa karamel gibi olsun isterdim hatta senin gibi heradacım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?