38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniz Bulut'çum bi türlü yazamadım, fırsatım olmadı. Son durumuna çok sevindim. Gördün mü bak, nasıl da herşey bi anda değişebiliyor. Herşey gönlünce olsun arkadaşım...

Bence rahat olman ve kafanda büyütmemen çok güzel. Umudun olsun tabi. Ama rahat olmak herzaman iyidir. Sonuçta sonuç hiçbir zaman değişmiyor. Ama ne yaparsan yap tahlilin yapıldığı gün maalesef hiç rahat olunamıyor... Çünkü tahlil günü çoook heyecanlı bir süreç...

bilmiyorum, beyin herşeye hükmediyor belki çok üzülmemek için kendimi korumaya aldım bu rahat tavırlarımla

Sevgili Pharmacea, hayırlısı olsun, umarım bu tedavi yüzünü güldürsün. Gelişmelerden haberdar olalım isteriz. Hayırlısıyla git, bebişlerini al gel arkadaşım.

kızlar günaydın hayırlı kandiller diliyorum inşallah dualarımız gerçek olur

Karamel'cim, günaydın. Sağolasın, sana ve buradaki herkese iyi kandiller diliyorum ben de. Rahat olman iyi birşey de umut etmemekten almasın lütfen gücünü. Her tedaviye cevap verdin mis gibi, hamileliklerin oldu, e bu sefer embriyo da oluştu ve rahim de tertemiz maşallah, ben sana daha ne diyeyim ki?

fsh-e2 ölçümü için memorial ı aradım ama hemşirelere ulaşamadım. ben de bahçeciyi aradım sordum. bu testler için sabah öğleden sonra farkeder mi ben akşamüstü yaptırabileceğim bugün 2. gün (dr sordular ben de düşük çıkarsa yarın ona göre geleceğim dedim allahtan bir de isim sormadılar) dedim
sabah veya öğleden sonra farketmiyormuş. içiniz rahat olsun. çapa da birşey derse derim artık. dün telefonu açanlar ya yeniydiler ya yanlış hatırladılar artık

deniz, bugün çıkar dimi sonuçlar ? Birde eğer gitmeden burayı okursan eğer TSH ve Prolaktin yazdırsana (belkide yaptıracaksın bilmiyorum) çünkü TSH yüksekliğide bebek kaybına yol açıyor

tamam senin dediğin gibi olsun kabul :1hug:

teyze değil misin belki sana çeker olumlu bir çocuk olur anasına benzerse negatif ötesi olacak sengözlerimebaksanab

merhaba karamel.nasıl gidiyor demiyeceğim ne kadar rahat olduğunu görüyorum ve yazdıklarını okuyorum.deniz bugün sonuçlarını alır canım.onun kadar bende çok merak ediyorum.o kadar çok şey yedi içti ki..inşallah kötü bir sürprizle karşılaşmaz.16 45 ti sanırım randevusu o zamana kadar alır diye tahmin ediyorum sonuçları.bir an önce girse de söylese bari.
bu arada kızlar bende kırmızıyı gördümbelirtiler başlayınca inciri de bırakmıştım. bugün 2nci gün.bebişle olan aşkım bahara kaldı.bugün eşime randevu aldım.yarın üroloğa gidecek.biraz zoraki gibi oldu.çünkü haberi yoktu.eeeee kaç aydır ben gidiyorum.onunda görelim şu son hallerini di mi ama .hem de tüpe hazırlık adına.belki kültür ya da ne bileyim yeni birşey gelişmiştir onu isterler.yıllar önce varikoselden ameliyat olduğu dr a gidecek.son aşılamadaki sayısı yıkama sonrası 6 milyondu.
bende belki önümüzdeki tüpe daha donanımlı olmak adına belki bir iki yere daha gidip bir kaç fikir daha edinebilirim.tedavimi memorialde yapacağım o kesin de.boş durmamak lazım.

tamam senin dediğin gibi olsun kabul :1hug:

teyze değil misin belki sana çeker olumlu bir çocuk olur anasına benzerse negatif ötesi olacak sengözlerimebaksanab

Karamel'cim, bana çekmesin Karamel JR. Çünkü ben sevdiklerim için ölesiye pozif, kendim içinse tamamen negatif düşünen biriyim. Bak bu durumda bir ortak özelliğimiz daha çıkmış olabilir, kuzum yoksa sen de mi oğlaksın?

karamel benim tsh ve prolaktin normaldi hep ne zaman bakılsa. son birkaç ay önce hamile kaldığımda bakılmıştı. o nedenle onlara baktırmayacağım. yüksekliği düşüklüğü hamile kalmayı da engelliyor ama ben değiştiğini sanmıyorum. hamile kalmam mucize ama olursa zaten yine hemen onlara bakacaklar
erverdi 3 de işten çıkacağım. valla merak ediyorum eğer birkaç saatte sonuçları verirlerse akşam bekleyip öyle döneceğim. inşş fsh 17 den küçük çıkar ve 1-2 folikül gözükür de içtiklerim bir işe yaramış derim. :Saruboceq:

Dualarımız seninle Deniz Bulut'çum, merakla sonucu bekliyor olucam. ınşallah hayırlısıyla, diyeyim her zamanki gibi.

Kovayım canım dahiler burcu sengözlerimebaksanab ukalalığım oradan sırnaşık şey

bak aynı toprak grubuyuz ben boğayım ve beterim ben hem kendim için hem başkaları için negatif düşünürüm. yanlış anlaşılmasın ummak değil önce kötüyü beklemek :1no2: bu doğuştanmış değiştirmek zor yani.
valla karamel gibi olayım çok isterdim. ümidim yok ama çocuğum olsa karamel gibi olsun isterdim hatta senin gibi heradacım olumunekankayizsmile

hadi canım dualarımız seninle inşallah şu kandil gününde güzel bir sonuç alcaksın.

hadi bakalım sizden de hayırlı haberler

Benim gibi olmasın başına dert alırsın valla çok sinirliyimdir, acayip huysuzumdur, inatçıyımdır, birde çok kötümserimdir, hiç aklıma iyi birşey gelmez.

Bakma sen bu bekleme dönemindeki halime o gerçek halim değil. Bir nevi koruma kalkanı.

Benim adam bile sana benmesin diye yatıp kalkıp dua adıyor. Kocaman kocaman Allah korusun diyor :teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
Erverdi arkadaşım olsun bir dahaki aya inşallah.Gerçi sen d çok beklemiyordun belirtileri görünce değil mi?Eşinin testleri de iyi çıkar inşallah.Sen bu tüp öncesi hiçbirşeyi atlamıyorsun ne güzel.Hadi hayırlısı martta mı yaptırıcan sen şimdi?

Karamel arkadaşım senin de çok az kalmış .Rahat olman çok iyi bence.Sen o hastanenin istediği parayı vermişmiydin o konuyu ben kaçırdım sanırım.

verdim hülyacığım, ekonomik olarak işime gelmesi yüzünden önerileri cazip geldiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…