38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gukemcim iyi neşeli pozitif olmaya çalışıyorum. daha yolun başındayız ya herşey kıyak o yüzden. ilerde ne olurum bilemiyorum :) ama hiçbir süreç sorunsuz geçmiyor anasını satiiim bak ilk iğnemizi olduk problemsiz mi hiç olur muuu hep problem... canım çok acıyo geçen tüpde okadar iğne oldum hiçbaşıma gelmeyen iş şimdi başıma geldi. artık neden oldu bilmiyorum ama iğne olduğum yer felaket ağrıyor dokununca ne gerek vardı şimdi diye soruyomuyum sor-mu-yo-rum. toy tötüne yallah tazzik :))

badenur sanırım bende de aynı seninki gibi oldu ya yapış şekli ya su dozajından ya de herne haltsa ben sözkonusu olduğum için bi aksilik çıkması gerekiyodu o yüzden bu oldu, inşallah yarına geçer. dokununca cok acıyo illet bişimiş yani.

deniz geçen denemede de ben hiç böyle bişi yaşamamıştım umarım diğer iğnelerde de yaşamam yoksa işim iş yani.

gukem ömer denen doktor bu kisti ilaçlamı yokedecek miş? o biraz zor bence sana vakit kaybettirmediğine emin olmadan ilaç kullanma hem onun ilaçlarını kullanıp hem ay ortasında tüpe mi başlayacaksın? ya da heriki tarafın öteki tarafın yaptıklarından haberdar olmasını sağla bari.

kızlar bu arada benımle gorusmek ıstedgınızde ozele yazarsanız sevınırım. zamanım dar oldugundan gerı donup kontrol etme sansım olamıyor. sevgiler..

arkadaşım enteresan her yere benzer mesajları yolluyorsun başka katılımın yok. Sadece yardımcı olmak mı yoksa insanların hassas noktalarından yakalayıp müşteri çekmek mi bilemedim.

Bence özele yazmaya gerek yok , burada herkes gittiği kliniği hastaneyi paylaşıyor. Eğer istiyorsan sen buraya yazarsın.

En azından bu topicten sana pek geri dönüş olacağını sanmıyorum

kızlar bu arada benımle gorusmek ıstedgınızde ozele yazarsanız sevınırım. zamanım dar oldugundan gerı donup kontrol etme sansım olamıyor. sevgiler..

valla ben 3. kere görünce bu mesajı merak ettim özelden sordum hangi hastane diye (gideceğimden değil merak artık) cevap gelmedi. sanırım niyeti sadece dalga geçmek sempatiksalakcinni

karamelcim ağzına sağlık geçen günde ben yazmıştım arkadaşa ama ne okuduğu ne de iplediği yok. bulmuş kadınlar kulubunu sağabilirsem hesabı aslında bu arkadaşı şikayet etmek lazım ki giremesin bir daha. milyonlarca topiğe aynı mesajları kopyalayıp yapıştırmış. bide bizi aptal yerine koyup sanki tanıdığımız biriymiş havalarına yatıyor. neyyyyssssseeee

bu arada boşuna yazıyoruz geri dönüp okumuyo çünkü :)))) şimdi de bebeközlemi çekenlerde aynı mesajı birazdaha dallandırıp budaklandırıp yazmış çok öptüm sizi güzeller filan millet de hönk falan oluyodur bu kim ya diye hehheh

hafta sonuna gelir mi haber verebilir misin? başka arkadaşıma önerdim alacağım. bebek için değil ama yaş 45 son adeti gecikti biraz dr progesteron kullan demiş birkaç ay. akupunktura gidiyor zayıflamak için akucu o ilaçla zor ama vermezseniz de bari kiloyu koruyalım demiş. progesteronu bitiyor ben de yeni ayında buğday çimini önerdim. detoks yapıp zayıflamaya da yarar sağlar.
bu arada geçen senenin neredeyse 3 te yarısını progestoron kullanarak geçirdim diğer hormonları saymıyorum bile. bu kilolara şaşmamalı.

ipe sapa gelmezin biri , artık yazamaz herhalde (buraya) yüz olması lazım.

Karamel'cim, heyecanla bekliyorum müjdeni... ışi gücü bıraktım vallahi dua ediyorum arkadaşım, inşallah müjdeyi vereceksin. O kadar çok ihtiyacımız var ki bir müjdeye. ınşallah, hayırlısıyla, sağlıkla.

oy kızlar öldüm resmen, şirketteki arkadaşım ilgileniyor müjdemi isterim diye. Sürekli arıyor, faxı verdik bekliyoruz

denizbulut merhaba, buğday çimini bende sizlerden duyup kullanmaya başlamıştım biliyorsun... ama ben zayıfım, 50 kiloyum, şimdi daha zayıflarsam diye korktum, ama buğday çiminin faydalarından da bu yüzden vazgeçmekte istemiyorum. ne yapsam??

Tabi haber veririm arkadaşım.Bana dönerler inşallah dönmezseler de ben cuma günü arıycam veya cumartesi günü.Evet canım o hormonlar bana da kilo aldırıyor.Her tüp 2-3 kilo aldırıyor bana.

oy kızlar öldüm resmen, şirketteki arkadaşım ilgileniyor müjdemi isterim diye. Sürekli arıyor, faxı verdik bekliyoruz

Hadi arkadaşım herkes seni bekliyor ben de işi bıraktım az önce işyerinde elektrik kesildi ya gelmezse 15.30'a kadar diye düşünürken geldi bereket.Müjde diyor da değeri söylemiyor mu arkadaşın.

Hayırlısıyla gelsin artık şu müjde. Bekliyoruz Karamel'cim, eşine telefonda söylerken bize de yazarak bildirirsin)

yok hülya belli değil o müjde verebilmek için habire lab. arayıp duruyor. fax istiyor.

ben de okuldan geldim daha üstümü değiştirmeden pc yi açtım eşim gülüyor bana gelir gelmez laptop elinde diye eee merak ediyoruz sonucu heyecanla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…