kızlar bu arada benımle gorusmek ıstedgınızde ozele yazarsanız sevınırım. zamanım dar oldugundan gerı donup kontrol etme sansım olamıyor. sevgiler..
kızlar bu arada benımle gorusmek ıstedgınızde ozele yazarsanız sevınırım. zamanım dar oldugundan gerı donup kontrol etme sansım olamıyor. sevgiler..
Deniz Bulut ve Gukem arkadaşım şimdi Beyoğlu Ambarı aradım.Buğday çimi tableti ellerinde şu anda yokmuş ama birkaçgün içinde gelecekmiş.Benim telefonumu aldılar gelince beni arıycaklar.Fiyatı senin dediğin gibi 17 lira dediler.Ben de birşey demedim sitenizde neden 29 diye.
hafta sonuna gelir mi haber verebilir misin? başka arkadaşıma önerdim alacağım. bebek için değil ama yaş 45 son adeti gecikti biraz dr progesteron kullan demiş birkaç ay. akupunktura gidiyor zayıflamak için akucu o ilaçla zor ama vermezseniz de bari kiloyu koruyalım demiş. progesteronu bitiyor ben de yeni ayında buğday çimini önerdim. detoks yapıp zayıflamaya da yarar sağlar.
bu arada geçen senenin neredeyse 3 te yarısını progestoron kullanarak geçirdim diğer hormonları saymıyorum bile. bu kilolara şaşmamalı.
hafta sonuna gelir mi haber verebilir misin? başka arkadaşıma önerdim alacağım. bebek için değil ama yaş 45 son adeti gecikti biraz dr progesteron kullan demiş birkaç ay. akupunktura gidiyor zayıflamak için akucu o ilaçla zor ama vermezseniz de bari kiloyu koruyalım demiş. progesteronu bitiyor ben de yeni ayında buğday çimini önerdim. detoks yapıp zayıflamaya da yarar sağlar.
bu arada geçen senenin neredeyse 3 te yarısını progestoron kullanarak geçirdim diğer hormonları saymıyorum bile. bu kilolara şaşmamalı.
oy kızlar öldüm resmen, şirketteki arkadaşım ilgileniyor müjdemi isterim diye. Sürekli arıyor, faxı verdik bekliyoruz
ve dolayısıyla babasından önce siz bileceksiniz :)
ben de okuldan geldim daha üstümü değiştirmeden pc yi açtım eşim gülüyor bana gelir gelmez laptop elinde diye eee merak ediyoruz sonucu heyecanla...oy kızlar öldüm resmen, şirketteki arkadaşım ilgileniyor müjdemi isterim diye. Sürekli arıyor, faxı verdik bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?