38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet kızlar sonuç yok maalesef , herkese çok teşekkürler

yapacak birşey yok hep hayırlısını istedik ,hayırlısı buymuş demek

Haklısın arkadaşım. Hep hayırlısıyla ve sağlıkla istiyoruz. ınşallah bir sonraki tedavin yüzünü güldürür, inşallah.

Karamel'cim,

Keşke sebep şuydu denebilse. Bildiğim tek şey, üzerine düşen herşeyi yaptığın. ılaçlarını doğru kullandın, doktorunun talimatlarını dinledin. Ne demişti hatırla, tutanacak bebek tutunur ve yaşar. Zamanı değilmiş diye bakalım, neyi yanlış hatalı yaptım ya da stresten mi diye düşünmek sana bir fayda sağlamaz ki güzelim...

Karamel sonucun kaç çıktı ki?Tabiki herşeyin hayırlısı demek kısmet değilmiş.Olsun nasıl olsa ödeme yaptın bir dahaki sefere inşallah.Elden gelen birşey yok.Allah ne zaman izin verirse canım.

canım bak 2 hakkınız daha var. gelecek valla. sadece bu ay değilmiş :teselli:

3 hak daha var ama ne kadarda stressiz keyiflide olsa şu anda birşey düşünemiyorum.

öyle tabi ama benim daha rahat bir dönemime gelseydi diye düşünmekten alamıyorum kendimi

Ya Karamel'cim ya, ne diyeyimki... Çok heyecanla bekledim. Ama ne yapalım hakikaten hayırlısı böyleymiş. Tutmamasını sakın bir nedene yorma, sadece vakti değilmiş o kadar. Çünkü insan ondan mı tutmamıştır, bundan mı tutmamıştır diye içine dert ediyor. Tutacak olsaydı her şekliyle tutardı inan. Allaha şükür ki sen çok denemeliyi seçtin, lütfen üzülme ne güzelki başka denemelerin de olabilecek bu sayede. Biri olmazsa diğeri olur. Çok öpüyorum..

kızlar hepiniz çok sağolun en az benim kadar heyecanla beklediniz. ıyiki varsınız

karamel üzüldüm cidden inan çok büyük bir heyacan duydum. benim de moralim bozuldu bu yaşlarda demekki zor oluyor diye sonuç çıkarınca. bu topiğe girdiğim günden beri hamilelik duymadım. ay valla bende kahroldum boşunamı uğraşıyorum diye özür dilerim teskin edemiyorum belki ama canım sıkıldı

Gukem'cim,

Elbette duyduğumuz her güzel haber hepimize umut ama yılmamak durumundayız. Bizim yaşlarda kolay olmuyor, çoğu zaman ilk denemeyle de olmuyor ama okuduğumuz başarı hikayelerine bak. Hep yazıyorum, azmedip, yılmadan, 'senin çocuğun olmaz, vazgeç' denmesine rağmen uğraşan, deneyen insanlar varıyor mutlu sona ya da başlangıca. Bizim de olacak, senin de olacak, aksi takdirde niye uğraşıyoruz ki? Umut ediyoruz, elimizden geleni yapıp, yukarıya havale ediyoruz, hayırlı zamanını bekliyoruz. Yılmak yok, üzülüyoruz ama yılmamak durumundayız. Hala deneyebilecek yaşlardayız, denemezsek 5 sene sonra keşke deriz çünkü.

Doktor öbür adette hemen başlayalım bu aylarda beklenmez demişti ama şimdilik düşünmüyorum yada o ay giderim gerçekten değerse görünen başlarım yoksa bir ay daha kalsın

bende preseed alayım

canım benim çok doğru söylüyorsun ben de yılmayacağım devam edeceğim elbette ama aylardır bu topikteyim bi watersi gördüm hamile kalan o da doğal yolla .başka duymadım ben deniyoruz ama sonuçta görmedim. ya en az sizin kadar ümit ediyor en az sizin kadar olacak inanıyorum düşüncesindeyim ama olumsuz sonuçlara da takmıyor değilim. karamel çok sağlam çıkmıştı yola yapışıklık vs vs hepsini hallettide başladı.yaş yaş yaş ne dersek diyelim en büyük engel malesef ki...

Doktor öbür adette hemen başlayalım bu aylarda beklenmez demişti ama şimdilik düşünmüyorum yada o ay giderim gerçekten değerse görünen başlarım yoksa bir ay daha kalsın

bende preseed alayım

canım dinlen vücudu çok hırpalıyor bu ilaçlar. hemen e baydan herada nın dediği siteden preseed al. bu ay veya öbür ay tüpe kadar kendi gelir belki inşşş. sen hamile kalabiliyordun neden olmasın?

burdan verilen her müjde banada umut kaynağı oluyordu, o nedenle canı gönülden müjdeni okumayı bekledim. Ama Dediğin gibi hayırlısıyla geleceği zamanı bekliyor bebeğin... üzülme diyemiyorum...... ben ilk denememde, iki gün sürekli uyumuştum. Ama kendimi yıpratmanın bir faydası olmadığını öğrendim... ve her seferinde daha da güçlendim... nasılsa eninde sonunda hepimiz bebek sahibi olacağız. bizimkiler biraz zor olacak ama olacak. sevgiler...

Karamel'cim,

Gittigidiyor'da da var ama en hesaplısı ebay'dan. Yanında 25 tane de ovulasyon testi geliyor, gerçi Waterss da yazmıştı kaliteli olsun ovulasyon testiniz diye. Ben emin olmak için hem preseed'le gelen ucuz ovulasyon testini yaptım; hem de daha kaliteli olanını denedim, sonuçlar aynıydı. Gerçi ebay'den al diyemem şimdi, henüz elime ulaşmadı çünkü preseed. Sanırım bu hafta sonuna kadar gelmiş olur. Arzu edersen, -ebaydan daha önce alışveriş yapmamıştım demiştin- yardımcı olurum

arkadaşım yaş önemli ama benim komşum 45 yaşında ikiz doğurdu. hemde inanılmaz ilk denemede... 48 yaşında doğal yolla hamile kalan akrabamda var.... benim çevremde hamilelikleriyle bana güç veren insanlar var... yaş önemli inkar edemeyiz, ama olacağı varsa da oluyor... sen de olacağına inanmaktan vazgeçme.

karamel;hızlı hızlı sonucunu arıyordum ki .gördüm.çok üzüldüm.inan nasıl bir heyecanla bakıyordum.senin için girmiştimcanın sağolsun arkadaşım.kızlar kafam çok karışık.biraz boşalsın döneceğim.herkes kendine iyi baksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…