olmayacağı için mi olmadı , çok mu stresli yorucu dönemdi bilmiyorum
evet kızlar sonuç yok maalesef , herkese çok teşekkürler
yapacak birşey yok hep hayırlısını istedik ,hayırlısı buymuş demek
canım bak 2 hakkınız daha var. gelecek valla. sadece bu ay değilmiş :teselli:
Karamel'cim,
Keşke sebep şuydu denebilse. Bildiğim tek şey, üzerine düşen herşeyi yaptığın. İlaçlarını doğru kullandın, doktorunun talimatlarını dinledin. Ne demişti hatırla, tutanacak bebek tutunur ve yaşar. Zamanı değilmiş diye bakalım, neyi yanlış hatalı yaptım ya da stresten mi diye düşünmek sana bir fayda sağlamaz ki güzelim...
Karamel sonucun kaç çıktı ki?Tabiki herşeyin hayırlısı demek kısmet değilmiş.Olsun nasıl olsa ödeme yaptın bir dahaki sefere inşallah.Elden gelen birşey yok.Allah ne zaman izin verirse canım.
Gukem'cim,
Elbette duyduğumuz her güzel haber hepimize umut ama yılmamak durumundayız. Bizim yaşlarda kolay olmuyor, çoğu zaman ilk denemeyle de olmuyor ama okuduğumuz başarı hikayelerine bak. Hep yazıyorum, azmedip, yılmadan, 'senin çocuğun olmaz, vazgeç' denmesine rağmen uğraşan, deneyen insanlar varıyor mutlu sona ya da başlangıca. Bizim de olacak, senin de olacak, aksi takdirde niye uğraşıyoruz ki? Umut ediyoruz, elimizden geleni yapıp, yukarıya havale ediyoruz, hayırlı zamanını bekliyoruz. Yılmak yok, üzülüyoruz ama yılmamak durumundayız. Hala deneyebilecek yaşlardayız, denemezsek 5 sene sonra keşke deriz çünkü.
Doktor öbür adette hemen başlayalım bu aylarda beklenmez demişti ama şimdilik düşünmüyorum yada o ay giderim gerçekten değerse görünen başlarım yoksa bir ay daha kalsın
bende preseed alayım
canım benim çok doğru söylüyorsun ben de yılmayacağım devam edeceğim elbette ama aylardır bu topikteyim bi watersi gördüm hamile kalan o da doğal yolla .başka duymadım ben deniyoruz ama sonuçta görmedim. ya en az sizin kadar ümit ediyor en az sizin kadar olacak inanıyorum düşüncesindeyim ama olumsuz sonuçlara da takmıyor değilim. karamel çok sağlam çıkmıştı yola yapışıklık vs vs hepsini hallettide başladı.yaş yaş yaş ne dersek diyelim en büyük engel malesef ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?