Karamel'cim,
Gittigidiyor'da da var ama en hesaplısı ebay'dan. Yanında 25 tane de ovulasyon testi geliyor, gerçi Waterss da yazmıştı kaliteli olsun ovulasyon testiniz diye. Ben emin olmak için hem preseed'le gelen ucuz ovulasyon testini yaptım; hem de daha kaliteli olanını denedim, sonuçlar aynıydı. Gerçi ebay'den al diyemem şimdi, henüz elime ulaşmadı çünkü preseed. Sanırım bu hafta sonuna kadar gelmiş olur. Arzu edersen, -ebaydan daha önce alışveriş yapmamıştım demiştin- yardımcı olurum
canım benim çok doğru söylüyorsun ben de yılmayacağım devam edeceğim elbette ama aylardır bu topikteyim bi watersi gördüm hamile kalan o da doğal yolla .başka duymadım ben deniyoruz ama sonuçta görmedim. ya en az sizin kadar ümit ediyor en az sizin kadar olacak inanıyorum düşüncesindeyim ama olumsuz sonuçlara da takmıyor değilim. karamel çok sağlam çıkmıştı yola yapışıklık vs vs hepsini hallettide başladı.yaş yaş yaş ne dersek diyelim en büyük engel malesef ki...
arkadaşlar,
ben şişli'den geçerken bir eczanenin canımda "doğal yolla hamile kalmak için Pressed" eczanemize gelmiştir yazıyordu, bu civarlarda oturanlar için eczaneyi söyleyebilirim isterseniz. ama göreli 15-20 gün kadar oldu hala varmıdır bilemem. ben almadım, bu ay düşünüyorum ama.
ben bu preseedle gelen ovülasyon testini hiç beğenmedim 5 inide kullandım hiç çift çizgi çıkmadı<:)) gebelik testinde de çıkmadı ama zaten hamile de değildim ya hoş:))) en iyisi gene watersin önerdiği fortel hassas valla anında çıkıyor... oda pahalı 50 ytlgitti gidiyorda preseed + li ovülasyon testi + 5 gebelik testi (bu gereksiz ama var işte) 78
kendi sitesinde bir tane heradanın dediği gibi 130
Badenur'cum, distributör vasıtasıyla gelenler 130 lira diye biliyorum. ebay'den 25 ovulasyon testiyle beraber 48 lira verdim, yol ücreti yoktu. Gerçi elime geçmedi henüz, geçer geçmez aldım diye de yazarım, kaç günde ulaştığı ile ilgili de fikriniz olur.
kızlar yumurta yok ki hepsi toplandı nasıl adet olunacak,
ben bu preseedle gelen ovülasyon testini hiç beğenmedim 5 inide kullandım hiç çift çizgi çıkmadı<:)) gebelik testinde de çıkmadı ama zaten hamile de değildim ya hoş:))) en iyisi gene watersin önerdiği fortel hassas valla anında çıkıyor... oda pahalı 50 ytl
kızlar yumurta yok ki hepsi toplandı nasıl adet olunacak,
Denizbulut cum
buğday çiminde bende başlamak istiyorum
Beyoğlunda ambar demişşiniz ama nerdedir telefonu varmıdır
herada yazmış gittigidiyorda 78 lira ebaydan alırsan dha ucuz en geç 10-15 günde geliyorarkadaşlar,
ben şişli'den geçerken bir eczanenin canımda "doğal yolla hamile kalmak için Pressed" eczanemize gelmiştir yazıyordu, bu civarlarda oturanlar için eczaneyi söyleyebilirim isterseniz. ama göreli 15-20 gün kadar oldu hala varmıdır bilemem. ben almadım, bu ay düşünüyorum ama.
canım hiç yumurtan olmasa da oluyorsun. adet yumurtaya bağlı değil kalınlaşan rahim dökülüyor. ben de herada gibi ilaçları kesince 5. gün olmuştum. daha önce de olan var daha sonra da.kızlar yumurta yok ki hepsi toplandı nasıl adet olunacak,
ben bu preseedle gelen ovülasyon testini hiç beğenmedim 5 inide kullandım hiç çift çizgi çıkmadı<:)) gebelik testinde de çıkmadı ama zaten hamile de değildim ya hoş:))) en iyisi gene watersin önerdiği fortel hassas valla anında çıkıyor... oda pahalı 50 ytl
herada yazmış. yalnız birkaç gün sonra gelecekmiş ara gitmedenDenizbulut cum
buğday çiminde bende başlamak istiyorum
Beyoğlunda ambar demişşiniz ama nerdedir telefonu varmıdır
yağını hiç duymadım? valla hap falan ama içeriğine bak hiç yapah bişey yok. bir de tozu var. ben şu an onu kullanıyorum. günde 3 tatlı kaşığı ve aç içiliyor o da. ebay dan aldım. 400 gr mı yol parası dahil 60 liraya geldi. wheat grass powder diye bak istersen. 1 haftada gönderdiler. türkiye de tek marka var ve 125 grmı 60 lira!Deniz bulut teşekkür mesaj için. ancak görebildim ama sana gönderemedim. yaş 41 oldu yaa. buğday çiminin bi de yağı var buralarda arkadaşlar. ben tablet kullanımını pek sevmem. o nasıl olur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?