38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tamam canım gitti gidiyora bakayım olmazsa seninle hallederiz.

arkadaşlar,
ben şişli'den geçerken bir eczanenin canımda "doğal yolla hamile kalmak için Pressed" eczanemize gelmiştir yazıyordu, bu civarlarda oturanlar için eczaneyi söyleyebilirim isterseniz. ama göreli 15-20 gün kadar oldu hala varmıdır bilemem. ben almadım, bu ay düşünüyorum ama.

Ben siteye yeni girmeye başladığımda Deniz Karayurt -aralarda merhaba diyor hatırlarsın- ilk tüp tedavisini görüyordu. Hatırlıyorum 6 yumurtası toplandı, doktorlarının en umutlu oldukları yumurtanın içi boş çıkmıştı- 2 tanesi döllendi, bölündü. O iki embriyo'dan biri şimdi arkadaşımızın Alp'i. Rüzgar Deniz'le yakın zamanlarda doğum yaptı, bu benim ilk aklıma gelen bir olumlu sonuç. Bu topiği açan arkadaş 2. denemesinde hamile kalmış; bebeği kocaman olmuştur bile. Eminim hatırlamadıklarım da vardır. Elbette yaş büyük engel ama denememek için ancak bahane olur, gerçek sebep değil. Yola devam...

Badenur'cum, distributör vasıtasıyla gelenler 130 lira diye biliyorum. ebay'den 25 ovulasyon testiyle beraber 48 lira verdim, yol ücreti yoktu. Gerçi elime geçmedi henüz, geçer geçmez aldım diye de yazarım, kaç günde ulaştığı ile ilgili de fikriniz olur.

gitti gidiyorda preseed + 5 li ovülasyon testi + 5 gebelik testi (bu gereksiz ama var işte) 78

kendi sitesinde bir tane heradanın dediği gibi 130

gitti gidiyorda preseed + li ovülasyon testi + 5 gebelik testi (bu gereksiz ama var işte) 78

kendi sitesinde bir tane heradanın dediği gibi 130
ben bu preseedle gelen ovülasyon testini hiç beğenmedim 5 inide kullandım hiç çift çizgi çıkmadı<:)) gebelik testinde de çıkmadı ama zaten hamile de değildim ya hoş:))) en iyisi gene watersin önerdiği fortel hassas valla anında çıkıyor... oda pahalı 50 ytl

sağol canım, hesaplı olanı tercih ederim. .. şimdiden teşekkürler...

kızlar yumurta yok ki hepsi toplandı nasıl adet olunacak,

Karamel'cim, siklus içinde zaten rahim biraz kalınlaşıyor, kullandığın fitil rahmin kalınlaşmasını daha da arttırıyor ya, o kalınlaşan rahim duvarı temizleyecek işte kendini, regli olacaksın. Bana ilaçları kestikten sonra beş gün içerisinde olursunuz demişlerdi ve beşinci gün regli olmuştum.

Gukem'cim, sabahları hem kaliteliyi hem de o kıytırık olanı kullandım ben. 12. günün gecesi yumurtalıklarım ağrımaya başlayınca, birşey dürttü, o kıytırık olanla bir daha yapayım dedim ve ikinci çizgiyi gayet koyu gördüm. Emin olmak için hemen kaliteliyi de denedim, tamamdı. Açıkçası ben gelecek ay birini sabah birini akşam yapmayı düşünüyorum, madem zaman az, 12 saat 12 saattir. İnsan bol miktarda yapmak istiyor emin olmak için, ben o yüzden o ucuz olanlarından aldım preseed'le bu sefer. ebay'de daha kaliteli olanlar olabilir, bir bakınayım ben de, birşey bulursam haberdar ederim.

Deniz bulut teşekkür mesaj için. ancak görebildim ama sana gönderemedim. yaş 41 oldu yaa. buğday çiminin bi de yağı var buralarda arkadaşlar. ben tablet kullanımını pek sevmem. o nasıl olur acaba?

herada yazmış gittigidiyorda 78 lira ebaydan alırsan dha ucuz en geç 10-15 günde geliyor

kızlar yumurta yok ki hepsi toplandı nasıl adet olunacak,
canım hiç yumurtan olmasa da oluyorsun. adet yumurtaya bağlı değil kalınlaşan rahim dökülüyor. ben de herada gibi ilaçları kesince 5. gün olmuştum. daha önce de olan var daha sonra da.

ben medi smart ovülasyon kiti ile 2 kere yakalamıştım 1 kez ultrasonda çatlamış yumurta gözüktüğü halde yakalayamadım. medi smart dene istersen 25 lira civarı o biraz daha ucuz

Denizbulut cum
buğday çiminde bende başlamak istiyorum
Beyoğlunda ambar demişşiniz ama nerdedir telefonu varmıdır
herada yazmış. yalnız birkaç gün sonra gelecekmiş ara gitmeden

Deniz bulut teşekkür mesaj için. ancak görebildim ama sana gönderemedim. yaş 41 oldu yaa. buğday çiminin bi de yağı var buralarda arkadaşlar. ben tablet kullanımını pek sevmem. o nasıl olur acaba?
yağını hiç duymadım? valla hap falan ama içeriğine bak hiç yapah bişey yok. bir de tozu var. ben şu an onu kullanıyorum. günde 3 tatlı kaşığı ve aç içiliyor o da. ebay dan aldım. 400 gr mı yol parası dahil 60 liraya geldi. wheat grass powder diye bak istersen. 1 haftada gönderdiler. türkiye de tek marka var ve 125 grmı 60 lira!

Son düzenleme:
karamelcim çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun çok şükür yine deneyebilecek hakların var toparlanıp yine yola devam edeceksin. yahu ne kadar destek olmaya çalışsamda içten içe isyan ediyorum uleyyyyyyyyynnnnnnnnnnn bu sonuçlar beni deli ediyorr dayanamıyorum vallahi ya neden neden neden neden yemin ederim çığlık atmak istiyorum. bu vazgeçmek değil boynmu bükmek değil hasta oluyorumm nasıl anlatsam bilmiyorum yaaaa

arkadaşlar birşey sorucam, bu pre-seed tek tüp gözüküyor resminde, yani tek kullanımlık mı? :uhm: :uhm: :uhm:

Karamelcim canim cok uzuldum. Ama herseyin hayirlisi. Ben inaniyorum hepimizin olacak bebegi ama nazli seyler bekletiyorlar bizleri. Sakin umutsuzluga kapilma, biraz dinlendikten sonra tekrar dene. Ben 5 asilama 3 ivf sonucu bugunlere gelebildim. Hatta 2 kere yumurtalarim toplanmaya gitmedi sadece 2 tane buyudu diye. Burda 4 yumurtanin alti toplama yapmiyorlar. Neyse bak son denememde hersey iyi gitti. Demek istedigim hepimizin bir zamani var ve o zaman geldiginde hepimiz anne olacagiz inan bana.

Arkadaslar hepinize Merhaba.Eski uyelerdenim fakat aktif olamiyordum.Izmir liyim Londra da yasiyorum.38 yasindayim 1 yildir tekrar cocuk istiyoruz.Buradaki dr.clomid verdi TR.de klomen olarak biliniyormus.Bu ay ilk defa kullanacagim benim tek yumurtaligim var.4 yil once sol yumurtaligim ile birlikte 11 cm kist alindi.Simdi sag yumurtaligimda 4-5 ay once 5 cnm kist vardi ve Dr.Saracoglu nun sogan kurunu kullandim 1 seans ve kist 1 cm e inmis dr. onemli degil dedi.Yardimlariniza ihtiyacim var dezavanatajlarim tek yumurtaligimin olmasi ve tabi ki de yas.Rabbim hepimizin dualarini acilan elleri umutlari bosa cikarmasin.Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…