- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Gukem'cim,
Biraz araştırıcam, eğer bulabilirsem yararlı olabileceğini düşündüğüm bir terapist sizlerle de paylaşırım zaten. İş gezilerine gelince, inan ki hiç duyulduğu gibi değil. Senede sanırım 15-20 kere gidiyorum Londra'ya, bu kadar çok gittiğim ve bu kadar az gördüğüm bir şehir daha yok diyeyim. İş için, toplantı sevdasına gidip, işi bitir dön, gece kalırsan da acil bir yemek sonrası otel odasında çalışmaca, elbette hoş bir değişiklik ama inan olsun koşturmacadan nerede olduğunun bir önemi kalmıyor.
Benim patronum da uçmaya acayip korkardı. Dua ederdim ne olur beraber gitmeyelim bir yere diye, öyle sakinleştirci içer öyle içki içer ve karıştırır ki, yanında 3 yaşında çocukla seyahat eder gibi olursun. Uçağın kanatları oynasa 'düşüyoruzzzzz' diye bağırır, bir sus otur be adam, düşücekse ben de düşecem Allah Allah. Korkusunu yendi 3 senenin sonunda, nasıl mı? Psikiyatristi üstüne git, daha sık uç demiş, bir dönem bütün yurtdışı seyahatlere o gitti, hala da aramızda en çok seyahat edenimiz odur. İnşallah korkunu yenecek kadar çok yere gitmen nasiptir de atarsın üstünden.
yazarsın yazarsın yerimsenibenben araştırdım google dan(araştırmacı kişilik!) ve buldum adetliyken de olabilir ama adet 7. günden sonra diyor :senin de bi halin bi halini tutmuyor şekerim özel mesajlarında seviyon burda yerden yere vuruyon. madem kızdın stres topu yaptın maşallah beni daha da yazmıycam sana alsanaalsanasmile. saraçoğlunun sitesini defalarca inceledim hangi gün başlanacağına dair bir ibare yok hatta mail atmıştım tel verdiler ve aradım oparötör çıktı diye kapattım. dicem o ki soğan kürünü bilmiyorum ama incir kürü 1. gün başlanacak diye bu topikte yazıldı geçmişte. bende diyorum ki incir 1. günse soğan da 1. günse nasıl olcak gibi bişi di kafamı karıştıran neyse yazmadım sayohaoldumsmile
Sağolasın Deniz Bulut'çum, niye saçma bulayım. Yardıma ihtiyacım var sizlerde de durum böyle mi demeye çalıştım açıkçası. Hep tedavi, kür, doktor, merkez yazıyoruz ama psikolojik boyutu da var bu işin, biraz da bunu konuşalım isterseniz diye ruh halimi yazdım.
Söylediğini uygulayacağım söz. Yazıyorum gerçi, yazamadığım zaman yazdıklarımı cebe indiriyorum düzenli olarak, açıp okuyorum o zaman da. Ancak bir yerleri es geçiyorum galiba, çok rahatlayabildiğim söylenemez, şükredebileceklerimi detaylandırmalıyım o zaman, bir de böyle deneyeyim.
Şu aldığım kitaplardan biri -daha yeni başladım- bir psikiyatriste ait. Boston'daki Mind/Body Medical Institute'tun başındaki bir psikiyatristin. Önerdiği ilk adımlardan biri aynı sorunları paylaşan insanlarla iletişime geçmek, bilmeden bunu yapmışız zaten, aferin bize. Bir sonraki adım da farkındalık. Yaşadığın anı hissederek yaşamak. Çay içiyorsanız mesela, başka birşey düşünmeyin, yaptığınız şeye odaklanın, içtiğiniz çayın kokusunu, fincanınızın kulpunu, rengini, ışığın yansımasını, aldığınız tadın farkına varmaya çalışın diyor. Bu da saçma ama aralarda deniyorum, bir dakika bile olsa gerçekten başka birşeyi düşünmüyorsun, içtiğin çay tüm düşündüğün oluyor, belki stresli dakikaları böyle böyle azaltır ne bileyim? Daha başındayım kitabın, ilginizi çekerse, okudukça özetlerim de. Yazdıklarıma bakın, saçmalıyorum galiba......
yok yazmam kızdım bi kere belki de senden daha fazla valla sinirlendim her lafımı ağzıma tıkamandan bıktım...yazarsın yazarsın yerimsenibenben araştırdım google dan(araştırmacı kişilik!) ve buldum adetliyken de olabilir ama adet 7. günden sonra diyor :
İbrahim Saraçoğlu – Soğan Suyu Kürü | Bitkiseldiyet.com
ara verip tekrar yapıyorsun gerekirse. incir kürünü de soğan kürü bittikten sonra. gogle dan birkaç yeri oku. en çok tavsiye edileni ve uygulananı seç. ben öyle yapıyuorum bilmediklerim için
yok yazmam kızdım bi kere belki de senden daha fazla valla sinirlendim her lafımı ağzıma tıkamandan bıktım...
saraçoğlunun kendi sitesinde gün belirtilmemiş ! senin verdiğin linkte adet bitiminden 7 gün sonra diyor o da benim dediğim şeye getiriyor lafı. yani 15. gün . ben de 15. gün diye duyduğumu söylemiştim zaten londradan yazan arkadaş 1. gün diye yazmıştı.haklı olarakta kafam karıştı. araştırman için teşekkür ederim beni kırdıktan sonra neye yarar ki bak bu akşam çalışacaktım ama sinirlendim hiç canım istemiyo bile..mafoldumben
gukem ben de soğan kürünü adet başlangıcı diye biliyorum ama bunun için ağlamalmaz:aç saracoğlunun sitesine bak ne yazıyorsa onu dene deneyeceksen. ay yine kızdırdın çok yaşa emi :roflol:
Kiyamam yaaa kafan karismasin canim reglin hemen ardindan dedim yani bittikten sonra demek istedim 1.gunu degil :)kafam karıştı genekafamçokkarıştı benim bildiğim incir kürü reglinin 1. günü başlıyor soğan kürü 15. gün başlıyor ama sen 1. gün soğan kürü diyorsun hadi bakalım ben napcam şimdimafoldumben
Canim bizim TR.de maalesef ki gumrukten dolayi orada fiyatlar cok ucuk.Ben kullanmak istiyorum ama biraz evham yaptim.Hoşgeldin Karam. Preseed burada ateş pahası. Distribütör vasıtasıyla alırsan 130 lira, gittigidiyor'da 78 lira. ebay'den 25 tane ovulasyon testiyle 48 liraya aldım, gelecek inşallah. 2 hafta önce Londra'daydım, clearblue 20'lik dijital ovulasyon testine 38 pound verdim, burada 7'liği 110 lira civarı. Dün de oradaydım, bu sefer ovulasyon termometresi aldım 15 pound'a, burada aynısı 130 lira. Sen bu işin ticaretini yap oradan arkadaşımPreseed'le hamile kalan bir arkadaşımız var burada, Waterss, onun önerisini dinledim ben de. Umutla deniyoruz bakalım.
Kiyamam yaaa kafan karismasin canim reglin hemen ardindan dedim yani bittikten sonra demek istedim 1.gunu degil :)
Kızlar...
Sabah açtığımda.. KK nın dizaynı değişmişti ve mavi-lacivert 'di şimdi yine eski haline dönmüş, ayrıca sabah Karamel'in mesajını okudum. Şimdi Herada'nın 00:29 da yazdığı mesaj son mesaj olarak gözüküyor..sizde bir şey fark ettiniz mi ?
evet dünkü mesajlaşmalar saat 1. den sonra olmuş gibi gözüküyordu az önce oysa ben 24 gibi çıkmıştım.deminden beri mesaj yazamıyorum valla özel mesaj gözüküyordu bir de yok olmuşKızlar...
Sabah açtığımda.. KK nın dizaynı değişmişti ve mavi-lacivert 'di şimdi yine eski haline dönmüş, ayrıca sabah Karamel'in mesajını okudum. Şimdi Herada'nın 00:29 da yazdığı mesaj son mesaj olarak gözüküyor..sizde bir şey fark ettiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?