38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ben de eskiden korkunun üstüne gidilirse geçer sanıyordum ama şirkette uçmaktan korkan bir arkadaş var 50 kere uçmuştur ama hala yenemedi. uzakdoğuya da gitti amerikaya da ama hala korkar. uzak yere gitmekten hiç hoşlanmaz. ben çine gitmedim gitmeyi çok istiyorum. hep çine gidelim mi derim allah korusun ne işim var der. izmirden de gelse biri amerikadan da ilk sorusu uçak salladı mıdır. ama evcil hayvan korkusunu önce kuş sonra köpek besleyerek yenmiş mesela. belki işten mecbur haftada 1-2 kere tek başına yurt dışına yollasalar ölmezse yener uçuş korkusunu da :roflol:

Sağolasın Deniz Bulut'çum, niye saçma bulayım. Yardıma ihtiyacım var sizlerde de durum böyle mi demeye çalıştım açıkçası. Hep tedavi, kür, doktor, merkez yazıyoruz ama psikolojik boyutu da var bu işin, biraz da bunu konuşalım isterseniz diye ruh halimi yazdım.

Söylediğini uygulayacağım söz. Yazıyorum gerçi, yazamadığım zaman yazdıklarımı cebe indiriyorum düzenli olarak, açıp okuyorum o zaman da. Ancak bir yerleri es geçiyorum galiba, çok rahatlayabildiğim söylenemez, şükredebileceklerimi detaylandırmalıyım o zaman, bir de böyle deneyeyim.

Şu aldığım kitaplardan biri -daha yeni başladım- bir psikiyatriste ait. Boston'daki Mind/Body Medical Institute'tun başındaki bir psikiyatristin. Önerdiği ilk adımlardan biri aynı sorunları paylaşan insanlarla iletişime geçmek, bilmeden bunu yapmışız zaten, aferin bize. Bir sonraki adım da farkındalık. Yaşadığın anı hissederek yaşamak. Çay içiyorsanız mesela, başka birşey düşünmeyin, yaptığınız şeye odaklanın, içtiğiniz çayın kokusunu, fincanınızın kulpunu, rengini, ışığın yansımasını, aldığınız tadın farkına varmaya çalışın diyor. Bu da saçma ama aralarda deniyorum, bir dakika bile olsa gerçekten başka birşeyi düşünmüyorsun, içtiğin çay tüm düşündüğün oluyor, belki stresli dakikaları böyle böyle azaltır ne bileyim? Daha başındayım kitabın, ilginizi çekerse, okudukça özetlerim de. Yazdıklarıma bakın, saçmalıyorum galiba......

yazarsın yazarsın yerimsenibenben araştırdım google dan(araştırmacı kişilik!) ve buldum adetliyken de olabilir ama adet 7. günden sonra diyor :
İbrahim Saraçoğlu – Soğan Suyu Kürü | Bitkiseldiyet.com

ara verip tekrar yapıyorsun gerekirse. incir kürünü de soğan kürü bittikten sonra. gogle dan birkaç yeri oku. en çok tavsiye edileni ve uygulananı seç. ben öyle yapıyuorum bilmediklerim için

yok niye saçmalıyasın. bunları da paylaşmaya ihtiyacımız var. ana odaklanmak çok iyi devamlı geri planda dönüp duran karamsar düşünceleri kesiyor. ben canım sıkkınken işe bile yoğunlaşamıyorum. öyle şeyler yapıyorum ki sonra bir bakıyorum hep başka yerlerdeymişim. bunu sık sık uygulamak iyi gelir gerçekten.
bak londra veya gidersen abd seyahatlerinde kitapçıları da gezebilirsin vaktin olursa. bu konuda yazılmış kitaplara göz atarsın.ele alıp bakmak başka amazondan falan tam ne olduğunu anlamadan alıyorsun çünkü.

yok yazmam kızdım bi kere belki de senden daha fazla valla sinirlendim her lafımı ağzıma tıkamandan bıktım...
saraçoğlunun kendi sitesinde gün belirtilmemiş ! senin verdiğin linkte adet bitiminden 7 gün sonra diyor o da benim dediğim şeye getiriyor lafı. yani 15. gün . ben de 15. gün diye duyduğumu söylemiştim zaten londradan yazan arkadaş 1. gün diye yazmıştı.haklı olarakta kafam karıştı. araştırman için teşekkür ederim beni kırdıktan sonra neye yarar ki bak bu akşam çalışacaktım ama sinirlendim hiç canım istemiyo bile..mafoldumben

ama kırmak istememiştim. en önceden kızıyordum belki ama şimdi sana takılmak hoşuma gidiyor. takılmak için öyle demiştim. fazla kaçtıysa özür dilerim. inşallah kırgınlığın ve sinirin geçer de çalışabilirsin. çalışamazsan bu nedenle üzülürüm. umarım geçer a.s.bir de sanırım her denilenle bu kadar karışman (benimki değil adet 1. gün yapılır diyn arkadaşınki) halen tam ne yöne gideceğini bilememen ve kafanın çok karışık olması ile ilgili. benim 8-9 ay önceki halime benziyor biraz. zamanla azalıyor yavaş yavaş. inşallah senin karışıklığın da çabuk geçer. yoksa bu durum insanı çok yoruyor.

Son düzenleme:
Valla müdafaa etmek için söylemiyorum, Deniz Bulut'un da buna ihtiyacı yok zaten, ben de yazdıklarından sana takıldığını hissettim Gukem'cim... Bu işin psikolojisinin ne kadar zorlu olduğunu yazmak için doğru zamanı seçmişim galiba.

Geçen gün istiklalde hep ayakkabı aldığım mağazaya girdim. Şirkette birilerini haşlamıştım ve kendime kıza kıza yürüyordum, artık iyi kız ol diyordum boyna kendime yürürken, o yüzden en iyimser tavrımla girdim içeri. Yazın sizden iki ayakkabı almıştım dedim, modeli tarif ettim filan, ancak giyemeyeceğim çok kayıyor altı. Hatta bir kere düştüm de, ne yapabiliriz, altına nasıl bir işlem yapılabilir bunların, yardımcı olabilir misiniz diye sordum, gülümseyerek filan. Makul bir cevap alacağıma o kadar eminim ki, bana 'altı kösele tabii, muhakkak kayar'. Sen şimdi benim gibi, infertilite belasından müzdarip harap olmuş psikolojisi olan kadına söylenecek bir laf mı? Offffffff, açtım ağzımı yumdum gözümü, 'ne yani, düşmeyi göze alarak mı giyecem' diye bir açtım ağzımı, çok üzgün çıktım mağazadan yine tartıştım birileriyle diye ama neyse, ayakkabılar başka modelle değiştirilecek

gukem ben de soğan kürünü adet başlangıcı diye biliyorum ama bunun için ağlama lmaz:aç saracoğlunun sitesine bak ne yazıyorsa onu dene deneyeceksen. ay yine kızdırdın çok yaşa emi :roflol:

Canim ben Saracoglu na mail atmistim ve durumum ile ilgili de sormustum regl biter bitmez dedi.Sogan kuru tum usutme iltihap kist vs.ne varsa sokup aliyor.Ayrica bana sogan kuru bittikten sonra yani 15 gun kullanimdan sonra diger reglde incir kuru demisti ama ben incir kurunu yapmadim kafaniz hic karismasin guzeller :) Valla bizzat maillestim.Siz de sitesindeki adrese isterseniz mail atin ve bizzat ilgileniyor.

Kiyamam yaaa kafan karismasin canim reglin hemen ardindan dedim yani bittikten sonra demek istedim 1.gunu degil :)

Canim bizim TR.de maalesef ki gumrukten dolayi orada fiyatlar cok ucuk.Ben kullanmak istiyorum ama biraz evham yaptim.
Yaaa kizlarrr kurler ilaclar sivilar yaglar Allah hakkimizda hayirlisini versin valla .
Evet ovulasyon termometresi 15 pound.Pree-seed 12,95 pound.bu ay kullanayim diyorum.Burada cok kullanan var ve cok basarili ve yas grubu da bayanlarin 40&48
bakalim insallah.Ama bisey dicem iliskiden hemen once kullaniliyormus ya iliski sirasinda civik civik oluyormu ki yaaa ben esimden habersiz yapmak istiyorum da artik kafayi kirdi diyor zaten benim icin :)

Kiyamam yaaa kafan karismasin canim reglin hemen ardindan dedim yani bittikten sonra demek istedim 1.gunu degil :)

yani yaklaşık internette yazdığı gibi adetten 7 gün sonra oluyor. gukem bak aynı kapıya çıkıyor. kızma artık bana umarım yarın barışmış oluruz olumunekankayizsmileben yatmaya gidiyorum umarım yarın güzel bir gün olur hepimize opuyorumnanaktan

Fazlası olursa peçeteyle alırsın, ilişkiden 15 dakika önce de kullanabilirsin ama eşinden gizli yapman biraz zor gibi. Yoksa öyle vıcık vıcık olmuyor, zaten aplikatörü görünce içeriye çok da fazla birşey göndermediğini göreceksin. Sorma, komidinin başı bir ton doldu, yardımcı bayan gelmeden hepsini çekmeceye tıkıyorum, sonra hepsi komodinin üstüne geri. Eşim de çok gülüyor ama yürü tedaviye demeyi düşünmediğim için birkaç ay, ses etmiyor Allah'tan. Kolay gelsin canım.

Fiyatların bu kadar fahiş olmasının sebebini gümrük diye açıklamakta zorlanıyorum açıkçası. Tamam, birliğe üye değiliz ama gümrük birliğine dahiliz, daha önce ithalat yaptım, ithalat giderlerinden az çok anlarım, bu kadar fiyat farkının olmaması gerekiyor. Tamamen ticari bir bakış açısı bence. Üretici firma bu fiyat farkının farkında mı yoksa distribütörlerini bu konuda serbest mi bırakıyor bilmiyorum açıkçası. Ancak gerçekten vahim bir fark var. Diyorum sana, sen bu işin ticaretini yap vallahi

Kızlar...

Sabah açtığımda.. KK nın dizaynı değişmişti ve mavi-lacivert 'di şimdi yine eski haline dönmüş, ayrıca sabah Karamel'in mesajını okudum. Şimdi Herada'nın 00:29 da yazdığı mesaj son mesaj olarak gözüküyor..sizde bir şey fark ettiniz mi ?

ettim kendi adıma ben de mesaj yazdım ayrıca karamel de mesay yazmıştı uzun. yokolmuşlar şimdi klava:özelden mesaj attım. o da kaybolmuş olabilir. bir karar verseler alsanaalsanasmile

evet dünkü mesajlaşmalar saat 1. den sonra olmuş gibi gözüküyordu az önce oysa ben 24 gibi çıkmıştım.deminden beri mesaj yazamıyorum valla özel mesaj gözüküyordu bir de yok olmuş

benim yazdığım da yok olmuş bi sıkıntı oldu sanırsam yeniyi denediler olmadı eskiye dönüş yaptılar bence

gukem bana halen küsmüş buradan bir daha tekrar edeyim. burada yazışırken yüz mimikleri gözükmediği için bazen yanlış anlaşılma olabiliyor ama dönüp bir daha okursa gerçekten kızma azarlamaolmadığını takılmak için öyle yazdığımı anlar umarım. özellikle son birkaç sefer. yanlış anlaşılma olduysa özür tekrar. umarım barışmışızdır a.s.bilmiyorumkismile:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…