Canim bizim TR.de maalesef ki gumrukten dolayi orada fiyatlar cok ucuk.Ben kullanmak istiyorum ama biraz evham yaptim.
Yaaa kizlarrr kurler ilaclar sivilar yaglar Allah hakkimizda hayirlisini versin valla .
Evet ovulasyon termometresi 15 pound.Pree-seed 12,95 pound.bu ay kullanayim diyorum.Burada cok kullanan var ve cok basarili ve yas grubu da bayanlarin 40&48
bakalim insallah.Ama bisey dicem iliskiden hemen once kullaniliyormus ya iliski sirasinda civik civik oluyormu ki yaaa ben esimden habersiz yapmak istiyorum da artik kafayi kirdi diyor zaten benim icin :)
gukem bana halen küsmüş buradan bir daha tekrar edeyim. burada yazışırken yüz mimikleri gözükmediği için bazen yanlış anlaşılma olabiliyor ama dönüp bir daha okursa gerçekten kızma azarlamaolmadığını takılmak için öyle yazdığımı anlar umarım. özellikle son birkaç sefer. yanlış anlaşılma olduysa özür tekrar. umarım barışmışızdır a.s.bilmiyorumkismile:kedi:
preseed i ben de eşime söylemeden kullandım (kafayı yedin demesin sinirlerim bozulmasın diye) ilişkiden 5 dakika önce tuvalete gidip koydum. içinde aplikatörü 3 e kadar çekin diyor ama öyle çok vıcık oluyor. ben son seferde 2 ye kadar çektim. öyle bile fazla fazla yetiyor. bence sen de 2 den başla uygun miktarı bulursun. zaten diğer zamanlar aşırı kuruluk yoksa pek fark anlaşılmaz.
valla, nasıl olursa o kadarım yani. Şükrediyorum ki tutupta sonra gelişimi durmadı o daha yıkıcı oluyor.
Sabah o duygularla sanada yazmıştım epey, son yazdıklarından sonra
Tsk.ler canim benim.Hey Rabbim neler yapiyoruz duy sesimizi.
O ayarlamayi nasil yapicam aaayyy evham yaptim seytan kizim benimkisi anlicak :)))Zaten otlar kurler soganlar bir de bunu gorurse aaay iyice sinirlerimi bozacak :)
Evet cnm hemen hemen oyle oluyor.Ama benim regl en fazla 3 gun suruyor tek yumurtaligim var ondan.yani yaklaşık internette yazdığı gibi adetten 7 gün sonra oluyor. gukem bak aynı kapıya çıkıyor. kızma artık bana umarım yarın barışmış oluruz olumunekankayizsmileben yatmaya gidiyorum umarım yarın güzel bir gün olur hepimize opuyorumnanaktan
alemsin yaw nedimmkaydirigubbakcemile
canım evet bu şükredilecek birşey. bende ilkinde kimyasal oldu. ne olursa olsun 2 gün sonraki tekrarı beklemek sinir bozucuydu. ikinci daha da zordu. ilk sonuç çok yüksek değildi 2 gün sonraki yüzde yüz artmadı. 4 gün sonraki tekrarda katladı. sonra kalp atısını bekle. hamilelik belirtileri bir belirsin bir kaybolsun. kalbi dursun kürtaj ol. ben yine de şükrediyorum ya amniosenteze kadar yaşasa ve alınmak zorunda kalsa diye. galiba ben bir daha tüp deneyemiyeceğim. herkes için hayırlısı. inşallah 2. de sağlıkla kucağına alacaksın. :1hug:
1 e kadar çekip dene bari ilk seferinde. artarsa herada nın dediği gibi kağıtla silersin. anlarsa da anlasın. aaaa sonuçta herşeyle biz uğraşıyoruz bir de onlarla uğraşıyoruz :umursamaz:
sana özelden uzunca yazdım kızgınım sana halen elime düşmezsin işallah:))) şaka evet barıştık iyi kadınsın vesselam ama işte kırıyorsun bazenhehhe barıştık sanırım. hayat yeterince zor zaten bir de burada zorlaştırmayalım dimi kaydirigubbakcemile5
Fazlası olursa peçeteyle alırsın, ilişkiden 15 dakika önce de kullanabilirsin ama eşinden gizli yapman biraz zor gibi. Yoksa öyle vıcık vıcık olmuyor, zaten aplikatörü görünce içeriye çok da fazla birşey göndermediğini göreceksin. Sorma, komidinin başı bir ton doldu, yardımcı bayan gelmeden hepsini çekmeceye tıkıyorum, sonra hepsi komodinin üstüne geri. Eşim de çok gülüyor ama yürü tedaviye demeyi düşünmediğim için birkaç ay, ses etmiyor Allah'tan. Kolay gelsin canım.
Fiyatların bu kadar fahiş olmasının sebebini gümrük diye açıklamakta zorlanıyorum açıkçası. Tamam, birliğe üye değiliz ama gümrük birliğine dahiliz, daha önce ithalat yaptım, ithalat giderlerinden az çok anlarım, bu kadar fiyat farkının olmaması gerekiyor. Tamamen ticari bir bakış açısı bence. Üretici firma bu fiyat farkının farkında mı yoksa distribütörlerini bu konuda serbest mi bırakıyor bilmiyorum açıkçası. Ancak gerçekten vahim bir fark var. Diyorum sana, sen bu işin ticaretini yap vallahi
Kısa özetimi yazmak geldi içimden
2008'in Ekim'de bebek istedim.
Yani hemen hemen 40 yaştan 2 ay önce doktor tahliller iyi çıkınca 3 ay kendin dene olmazsa yardımcı olurum dedi. 3 ay denedik olmadı. 4. ay klomen ile hamile kaldım herşey yolundayken olmadı.
Kürtaj sonrası boş dönemden sonra 3 ay ilaçla dene olmazsa aşılama dedi. 3 ay olmadı. 4. ay aşılama ile gebelik oluştu ama sonuç bildiğiniz gibi
Toplamda 16 aydır bebek diyorum. Araya 2 hamilelik 2 kürtaj bir olumsuz tüp sığdı.
Tek avuntum 40 yaşında yaşanan 2 doğal hamilelik.
Hep 4. de yakalamışım iş inşallah 4. cü tüpe varmaz.
Canim bu kadar olur ben de kizlara soracaktim .Evet kizlar nasil anlayacagiz ?kızlar eve yemeğe gelmiştim gidiyorum şimdi derse 7 dakka var bişi söyliycem 13. gün 18 mm olan yumurtamdan halen ses yok iki defa şu gıytırık ovülasyon testinden yaptım çıkmadı akıntı da olmadı napsam acaba çatladığını anlamak için.?
valla iyi hatırlattın şu preseed i hemen alayım , eczaneye de fortel söyleyeyim. 2 ay boş geçeyim. doğal bulayım sıpayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?