38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Tühhh, ben de sadece görünüm düzeltiyorlar -ne gerekse- sanmıştım. Hay Allah ya, Karamel'cim, canım benim, nasılsın, meraktayım inan.
 
Alabama, nasılsın? ığnenin yol açtığı şu sıkıntı geçmiştir artık umarım. Herşey gönlünce olsun arkadaşım.
 
valla, nasıl olursa o kadarım yani. Şükrediyorum ki tutupta sonra gelişimi durmadı o daha yıkıcı oluyor.
Sabah o duygularla sanada yazmıştım epey, son yazdıklarından sonra
 

preseed i ben de eşime söylemeden kullandım (kafayı yedin demesin sinirlerim bozulmasın diye) ilişkiden 5 dakika önce tuvalete gidip koydum. içinde aplikatörü 3 e kadar çekin diyor ama öyle çok vıcık oluyor. ben son seferde 2 ye kadar çektim. öyle bile fazla fazla yetiyor. bence sen de 2 den başla uygun miktarı bulursun. zaten diğer zamanlar aşırı kuruluk yoksa pek fark anlaşılmaz.
 

alemsin yaw nedimmkaydirigubbakcemile
 

Tsk.ler canim benim.Hey Rabbim neler yapiyoruz duy sesimizi.
O ayarlamayi nasil yapicam aaayyy evham yaptim seytan kizim benimkisi anlicak :)))Zaten otlar kurler soganlar bir de bunu gorurse aaay iyice sinirlerimi bozacak :)
 
valla, nasıl olursa o kadarım yani. Şükrediyorum ki tutupta sonra gelişimi durmadı o daha yıkıcı oluyor.
Sabah o duygularla sanada yazmıştım epey, son yazdıklarından sonra

canım evet bu şükredilecek birşey. bende ilkinde kimyasal oldu. ne olursa olsun 2 gün sonraki tekrarı beklemek sinir bozucuydu. ikinci daha da zordu. ilk sonuç çok yüksek değildi 2 gün sonraki yüzde yüz artmadı. 4 gün sonraki tekrarda katladı. sonra kalp atısını bekle. hamilelik belirtileri bir belirsin bir kaybolsun. kalbi dursun kürtaj ol. ben yine de şükrediyorum ya amniosenteze kadar yaşasa ve alınmak zorunda kalsa diye. galiba ben bir daha tüp deneyemiyeceğim. herkes için hayırlısı. inşallah 2. de sağlıkla kucağına alacaksın. :1hug:
 
Tsk.ler canim benim.Hey Rabbim neler yapiyoruz duy sesimizi.
O ayarlamayi nasil yapicam aaayyy evham yaptim seytan kizim benimkisi anlicak :)))Zaten otlar kurler soganlar bir de bunu gorurse aaay iyice sinirlerimi bozacak :)

1 e kadar çekip dene bari ilk seferinde. artarsa herada nın dediği gibi kağıtla silersin. anlarsa da anlasın. aaaa sonuçta herşeyle biz uğraşıyoruz bir de onlarla uğraşıyoruz :umursamaz:
 
Evet cnm hemen hemen oyle oluyor.Ama benim regl en fazla 3 gun suruyor tek yumurtaligim var ondan.
Kizlar ilk defa klomen kullanicam ama dr catlatma ignesinden bahsetmedi.Sanirim catlamazsa mi igne oluyor ve yumurtalik takibine de cagirmadi.2 ay kullan gel dedi.
 

inşallah canım hepimiz, dr. un dediği gibi kalp duracaksa, gelişim duracaksa normalde de olur tüpte de olur. PGT bize uygun değil çünkü o genetik bozukluk içinmiş bizim genetiğimiz bozuk değil sadece yumurta kalitesiz hiçbirşeyde yumurta kalitesini geri getirmiyor.
 
1 e kadar çekip dene bari ilk seferinde. artarsa herada nın dediği gibi kağıtla silersin. anlarsa da anlasın. aaaa sonuçta herşeyle biz uğraşıyoruz bir de onlarla uğraşıyoruz :umursamaz:

Anladim canim.Anlarsa da heee inanilmaz derecede seni istemis ondan derim :))) Ayyy ne diyeyimmm yaaaa biz ugrasiyoruz hep haklisin valla.
 
Kısa özetimi yazmak geldi içimden

2008'in Ekim'de bebek istedim.

Yani hemen hemen 40 yaştan 2 ay önce doktor tahliller iyi çıkınca 3 ay kendin dene olmazsa yardımcı olurum dedi. 3 ay denedik olmadı. 4. ay klomen ile hamile kaldım herşey yolundayken olmadı.

Kürtaj sonrası boş dönemden sonra 3 ay ilaçla dene olmazsa aşılama dedi. 3 ay olmadı. 4. ay aşılama ile gebelik oluştu ama sonuç bildiğiniz gibi

Toplamda 16 aydır bebek diyorum. Araya 2 hamilelik 2 kürtaj bir olumsuz tüp sığdı.

Tek avuntum 40 yaşında yaşanan 2 doğal hamilelik.

Hep 4. de yakalamışım iş inşallah 4. cü tüpe varmaz.
 
kızlar eve yemeğe gelmiştim gidiyorum şimdi derse 7 dakka var bişi söyliycem 13. gün 18 mm olan yumurtamdan halen ses yok iki defa şu gıytırık ovülasyon testinden yaptım çıkmadı akıntı da olmadı napsam acaba çatladığını anlamak için.?
 

Hay Allahim valla kiizzz biz guluyoruuzz bu halimize eee adamlar dalga gecti mi haklilar sanirim :)) Dur bakalim bu ay denicem klomenle birlikte saglam olsun diye :)

Evet fiyat gumruk birligine dahiliz ama hikaye canim.Ithalatci firma da kar marjlarina karismadigi icin distributorler istedigi kadar oran koyabiliyorlar maalesef.
Valla yapsam mi acep ticaretini :)
Dusun burda parekende fiyati 12,95 hem de adrese teslim.
 

Caniim Rabbim acilan elleri geri cevirmesin insallahh..
Umarim hersey istedigin gibi gider.
 
valla iyi hatırlattın şu preseed i hemen alayım , eczaneye de fortel söyleyeyim. 2 ay boş geçeyim. doğal bulayım sıpayı.
 
Canim bu kadar olur ben de kizlara soracaktim .Evet kizlar nasil anlayacagiz ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…