alemsin yaw nedimmkaydirigubbakcemile
yani kızlar mutlaka çatlama olursa çift çizgiyi yakalarsınız. hoşgeldin demişmiydim demiştim sanıyorum silinmediyse eğer. ovulasyon testini hergün tekrarlayın.Canim bu kadar olur ben de kizlara soracaktim .Evet kizlar nasil anlayacagiz ?
Kızlar benim genelde 12. gün yumurtalıklarım ağrıyor. Ovulasyon testine bir daha bakayım diye beni düşündürten de oydu zaten. Ağrı başladıktan bir saat sonra testi yaptığımda çift çizgiyi gördüm gece, öncesinde sabah yaptığımda hiçbir şey yoktu. Tahmini günlerde sabah akşam denemenizi öneririm ovulasyon testini. 36 saate kalmadı, ağrı tamamen kayboldu, bir daha baktım teste, yumurtlamışım. Sık deneyin, malum o sinyal veren akıntılar filan pek kalmıyor bu yaşlara.
Gitti Gidiyordan 5 TL indirimiyle birlikte 73 TL. ye preseed + 5 ov. testi + gebelik testini aldım kargo hazırlanıyor yazdı belki yarın öbürgün gelir.
aferim işte böyle :lepi:
yani kızlar mutlaka çatlama olursa çift çizgiyi yakalarsınız. hoşgeldin demişmiydim demiştim sanıyorum silinmediyse eğer. ovulasyon testini hergün tekrarlayın.
gukemcim 13.gün çatlamaya yakın yarın yada öbürsü gün yakalarsın diye umuyorum benim genelde 14.gün çatlıyor. regl tarihinden 14 gün geriye gelerek teyit edebilirsin
ben pazartesi doktora gitmiştim 13. günümdü yumurta 18 mm di (takip için gitmiştim)ve benim 15. gün çatlıyor günde 2.5 mm büyüyor kerata:))) dedim 15. gün sabaha karşı çatlar ay takip ediyorum yok test yaptım 14.gün ve 15. gün gene yok akıntım oluyordu mutlaka o da yok yumurta sanırım çatlamadan kaldı öleceArkadaşlar düzelteyim.
Yumurtanın yumurtalıklardan ayrılmasını sağlayan hormon LH. Bu hormon hemen yumurtlama öncesindeki dönemde artıyor, biz de ovülasyon testiyle bu artışı tespit ediyoruz. O ikinci çizgiyi tekrar görmediğiniz dönemde yumurtlama gerçekleşmiş demektir,LH hormonu düşer. Yumurtlama gerçekleşmeden, o çift çizgiyi gördüğümüz dönem hamile kalma şansımızın en yüksek olduğu dönem işte. Yumurta hazır hale gelene kadar, gerekli askerler yerlerini almış, nazenin yumurtanın teşrifini bekliyor olmalılar. Dolayısıyla o çift çizgi dönemi yumurtalamanın hemen öncesi, emin olmak için ikinci çizgiyi kaybettiğiniz gün de ödev yapabilirsiniz tabii...
Waterss arkadaşımız uzun uzun yazmıştı bu konuyu daha önce, isterseniz bakın derim...
herada canım sormuşsun malesef ikinci doz da aynı etkiyi yaptı iki tarafımda çürükmüş gibi ağrıyo dokununca ve o bölge kırmızı alerji olmuşum gibi. ben bi öncekinde menapur kullanmışım evde kutusunu buldum bu ise menagon. ilaçla alakalı sanırım. yarin sabah doktora gidince konuşcaz bakalım olmassa belki ilacı değiştirir diyorum. çünkü menapur da ve gonal f de böyle birşey yaşamamıştım. ha dayanılmayacak gibi bir durumda yok gerçi. ilaç işe yarasın yeterki. yarın ultrasonla bakınca bi yorum yapılabilir sanırım. hayırlısı bakalım. hiçbirşey sorunsuz olmuyo illaki billaki pilavüstü pilaki bi sıkıntılar yaşıcaz yaşıyoruz umuyorum mutlu sonuca değer :)
herada canım sormuşsun malesef ikinci doz da aynı etkiyi yaptı iki tarafımda çürükmüş gibi ağrıyo dokununca ve o bölge kırmızı alerji olmuşum gibi. ben bi öncekinde menapur kullanmışım evde kutusunu buldum bu ise menagon. ilaçla alakalı sanırım. yarin sabah doktora gidince konuşcaz bakalım olmassa belki ilacı değiştirir diyorum. çünkü menapur da ve gonal f de böyle birşey yaşamamıştım. ha dayanılmayacak gibi bir durumda yok gerçi. ilaç işe yarasın yeterki. yarın ultrasonla bakınca bi yorum yapılabilir sanırım. hayırlısı bakalım. hiçbirşey sorunsuz olmuyo illaki billaki pilavüstü pilaki bi sıkıntılar yaşıcaz yaşıyoruz umuyorum mutlu sonuca değer :)
ben pazartesi doktora gitmiştim 13. günümdü yumurta 18 mm di (takip için gitmiştim)ve benim 15. gün çatlıyor günde 2.5 mm büyüyor kerata:))) dedim 15. gün sabaha karşı çatlar ay takip ediyorum yok test yaptım 14.gün ve 15. gün gene yok akıntım oluyordu mutlaka o da yok yumurta sanırım çatlamadan kaldı ölecebu arada 13. gün 14. gün ödevimizi yaptık 15. gün yani dün gece de ödevimizi yapacaktık ama olmadı( eşim pes ettimafoldumben) bu gece de yaparız sanırım ama:))) herhalde muhtemel bi çatlama için geciken bişi yoktur. benim tahminim çatladıysa dün çatlamıştır ama gece olmadı işte bir önceki günün askerleri hazır olsaydı bari:)))ay ne komik oldu:)
ben pazartesi doktora gitmiştim 13. günümdü yumurta 18 mm di (takip için gitmiştim)ve benim 15. gün çatlıyor günde 2.5 mm büyüyor kerata:))) dedim 15. gün sabaha karşı çatlar ay takip ediyorum yok test yaptım 14.gün ve 15. gün gene yok akıntım oluyordu mutlaka o da yok yumurta sanırım çatlamadan kaldı ölecebu arada 13. gün 14. gün ödevimizi yaptık 15. gün yani dün gece de ödevimizi yapacaktık ama olmadı( eşim pes ettimafoldumben) bu gece de yaparız sanırım ama:))) herhalde muhtemel bi çatlama için geciken bişi yoktur. benim tahminim çatladıysa dün çatlamıştır ama gece olmadı işte bir önceki günün askerleri hazır olsaydı bari:)))ay ne komik oldu:)
canım bu ilaçlar karından yapılıyor değilmi ?
ay sorma sınıfta çocukların montları yere düşüyor ve sonra giyiyorlar ben içimden derim ben çocuğumu okula göndermem hatat toplantıda belirttim sık sık yıkayın diye ay nedeseler iyi veliler öyle mikroplarla büyümeyince çok hasta olurlar olsun bişi olmazbilmiyorumkismile nebilim bizim için zor oluyorya çocuklar ben kavanazo koyar büyütürüm çocuğu sonra o da psikopat olur diyorum allahta kime çocuk vermesi gerektiğini biliyor demekki bak vermiyor benim gibi sapıklara:)))Sorma canım ya, şu uğraşılara bakar mısın, herbir şeyi düşün hesapla. Sonra bir de kafanızdan atın bu fikri, hemen hamile kalırsınız diyorlar, neredeee. Hele bir gelsin şu sıpa, benden çok çekeceği var, çokkkk. Biz herşeyi bu noktadan alır, yediğine içtiğine, vitamin, kalsiyum, protein değerlerine kadar hesaplayan sapıtık annelerden olurmuşuz. Yapana kadar canım çıktı, heba mı olsun diye)
aferim işte böyle :lepi:
yani kızlar mutlaka çatlama olursa çift çizgiyi yakalarsınız. hoşgeldin demişmiydim demiştim sanıyorum silinmediyse eğer. ovulasyon testini hergün tekrarlayın.
gukemcim 13.gün çatlamaya yakın yarın yada öbürsü gün yakalarsın diye umuyorum benim genelde 14.gün çatlıyor. regl tarihinden 14 gün geriye gelerek teyit edebilirsin
yok 12. gün çalışmadık 13. 14. gün çalıştık 13. gün duruyordu yumurta ay geç kaldık zaten iltihap var amann nebilim ya sıyıracam yakında seksin de hesabımı olur nebilim benbazen erken de çatlayabiliyor. yani 13. gün 18 mm olmuş ya. bu byüklük de çatlaması için yeterli. illa 20 mm-24 mm olacak diye birşey yok. yani seni yanıltıp 13. veya 14. gün çatladıysa testi geç yapıp lh yükselmesini yakalayamamış oluyorsun. 13. gün çalışmanız iyi inşş 12 ve veya 111. gün de ödev yapmışsınızdır. ucuz ovülasyon testlerinden aldıysan 11. gün falan yapmaya başlasana. illa 15. gün çatlayacak diye birşey yok. belki 13. gün dr kontrolundan sonra çatladı? lh inişe geçtiğinden testte çıkmamıştır tabii
Sorma canım ya, şu uğraşılara bakar mısın, herbir şeyi düşün hesapla. Sonra bir de kafanızdan atın bu fikri, hemen hamile kalırsınız diyorlar, neredeee. Hele bir gelsin şu sıpa, benden çok çekeceği var, çokkkk. Biz herşeyi bu noktadan alır, yediğine içtiğine, vitamin, kalsiyum, protein değerlerine kadar hesaplayan sapıtık annelerden olurmuşuz. Yapana kadar canım çıktı, heba mı olsun diye)
Ya kizlar kafam karisti siparis vereyim dedim Pree-seed in tam 28 cesidi var
yok on tohum-tohum yagi-tohum jel vs.boyle gidiyorrr ben standart sizlerin kullanidiginizi alayim di mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?