38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yok 12. gün çalışmadık 13. 14. gün çalıştık 13. gün duruyordu yumurta ay geç kaldık zaten iltihap var amann nebilim ya sıyıracam yakında seksin de hesabımı olur nebilim ben

oluyo işte napcan alkisalkisalkis:roflol:
bu arada mesaj kutun dolmuş

Herkesinki gibi doğal yollardan, habersizce çıkıp gelseydi ben de rahat ebeveynliği savunuyor olurdum. Uğraş vererek gelince sapık olmayıp da ne yapıcaz Allahaşkına, el mahkum yani. Çok görmek isterim 3-5 sene sonraki halimizi. Pamuklara sarıyorlar, evler acayip steril, tabii ki hasta olur çocuklar diye atıp tutuyordum. İnşallah o lafları da geri yutarım valla, zevkle. Kavanoz, pamuklara sarmaca, aklımıza ne gelirse.

inşallah herada inşallah. bu tedavi biraz zorlukla başladı inşallah bundan sonrası iyi olur.

gukemcim sen testi yapmaya ve ödevini yapmaya devam et canım bu kistten dolayı çatlama gecikmiş olabilir o sebeple biriki gün atabilir

canım bu ilaçlar karından yapılıyor değilmi ?
evet hayatım karından yapılıyo ama deniz kalça demiş biraz önce hemşireyle konuştum dün doktor da demişti kalçadan da yapılabilir diye. ben en iyisi bu akşamki dozu kalçadan yapıyim bide onu deniyim bari :)

deniz tamam ben bu akşam kalçadan yapıyım madem tek şat olmaz mı?:içelim:

yaa arkadaşlar...
bu yumurtaları çatlatıcı doğal ürünler yok mu? sadece çatlatma iğnesimi çatlatıyo bunları? hiç duydunuz mu? benim de sık sık kist oluşuyo, çatlamadığı için heraldeşakkıdı

Benim duyduğum bir tek ibrahim saraçoğlu'nun kürü var, incir kürüne havuç ekleniyor galiba. Sitesinde detayı vardır sanırım. Ne kadar etkilidir gerçi, hiç fikrim yok

OLMAZ. sen kalçadan yapma. ben bu iğne sadece kalçadan diye biliyordum ohaoldumsmileama sen yapmıyorsun sakatlık çıkar. iğneci yapacak canım. işte sabah akşam hemşire 3 doz 2 su şırıngaya cekip sabah akşam yapıyordu hafta sonu sabah akşam hastaneye gittim. aşılamada da kalçadan verdiler. hatta temmuzda bir merkezde başlamadığım tüpte de kalçadan vermişlerdi.
memorial aşılama için verdi yine kalçadan yaptırdım. ilginç karından yapıldığını hiç duymamıştım :uhm:
kalçada yanlış yere yapılırsa sakatlık çıkar sadece bilen yapabiliyor oradan.
sana bu ilaçla ne tip iğne verdiler en incesinden mi? bana iğne vermediler direk yaptır dediler. kontrole gittiğimde de tüpe örneğin kendileri yaptı.

Son düzenleme:
enteresan yani tamam o zaman ben yine göbekten yapıp yarın doktorla konuyu konuşuyum.
en ince iğneyi verdiler. ilk iğnemi de hatırlatmak için onlar yaptı.

enteresan yani tamam o zaman ben yine göbekten yapıp yarın doktorla konuyu konuşuyum.
en ince iğneyi verdiler. ilk iğnemi de hatırlatmak için onlar yaptı.

ilginç bak ferticenter da kalça diyor. ilk senden duydum göbeği:uhm:

www.ferticenter.net/tr/content.asp?PID=%7BF4B42C71...

merhaba herada, bahsettiğin kitabın adını öğrenebilir miyim? benim de ihtiyacım var. hep kuyruğumu dik tutmaya çalışıyorum ama bir noktada herşey bitiyor..... desteğe ihtiyaç duyuyorum, çevremde hiç kimseyle paylaşmıyorum bu konuyu... başına gelmeyenler çok incitici oluyor bilmeden ... en yakın arkadaşlarımdan bile uzaklaştım...

Elbette arkadaşım. Ben amazon'dan almıştım. Adı Conquering Infertility (Mind/Body Guide to Enhancing Fertility and Coping with Infertility) Yazarı da Dr. Alice Domar. Aynı şeyleri hissediyoruz gerçekten. Çok doğru bir noktada olduğumu düşünmüyorum kendi adıma, herkes mi batar, öyle ya.

Yeni başladım, fena gitmiyor. Hele bir önsözü var ki offf diyeyim. Tam doğru kitap dedirtiyor. Umarım kalanı da başı gibidir. Daha önce de yazdım ilgilenen olursa özet geçerim...

canım yaa çok sağol... ama ben çeviri olduğunu sanmıştım, benim yabancı dilim çok iyi değil, çok zorlanıyorum. türkçe başka okuduğun kitaplar varsa, öneriye açığım. Bak ben bugün bir tiyatro oyununa gittim. şu cümle beni çok etkiledi. "Geç kalmış hayatımın bedelini ödediğim günlerdeyim." çok etkilendim... dağıldım adeta... :çok üzgünüm: okuduklarından etkilendiğin yerleri özetlersen paylaşırşan sevinirim.

ay arkadaşım allah yardımcın olsun işallah bebeğin gelir de değer herşeye

saol canım amin inşallah.

yani şöyle herkesin kalçadan yaptırdığı igneyi benim doktorum neden göbekten veriyor anlamıyorum. diyorum ki daha önce ben menapur kullanmıştım yok diyo hemşire menagon kullanmışsınız. baktınmı diyorum dosyama baktım diyor . allah allah oluyorum ben demekki menagon kullanmışım ama bir sorun yaşamamıştım sonra eve gelip buz dolabını açıyorum ilacı alıp doktora gitcem ikinci iğnemi onların gözetiminde yapmış olmak için bakıyorum alt gözde geçen seferden kalan kutu var alıyorum elime bi bakıyorum menapur haspinallaaaaaah işte bunlar bu yaşadıklarım beni deli ediyoooorrrrrrrrrrrrrrrr uleyyyyyyynnnnnnnnn kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

alabama , 2. tedavimde merional iğneyi kalçadan olmuştum, 3. denemede aynı doktor aynı iğneyi göbekten verdi... ben de anlamamıştım nedenini ...

Badenur'cum, etkilenmemek elde değil ama hala deneme şansımız olduğu müddetçe o kadar da geç değil. Türkçe kitap konusuna hiç girmeyelim, bildiğim kadarıyla dişe dokunur bir kitap yok.. Bir tek 'annnnnnnneeee, anne oluyorum' diye kitap var, kitabın yazarı tüp bebek denemiş, yaşı 30'ların başı, çok zorlu olmayan bir erkek infertilitesi problemiyle, ilk denemede ikizlerine hamile kalmış. Açıkçası bize hitap etmiyor bana göre, bizim bu durumda ansiklopedi filan çıkarmamız lazım. Okudukça özet geçerim kitaptan, zevkle.

sağolasın arkdaşım........

Arkadaslar inanamiyoruz Kaan Aydos un verdigi ilaclardan sonra esimin sperm sayisi 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikmis ml de. Ileri hizli ve morfoloji degismemis ama sperim artmasi bir umut oldu bizim icin hemde oyle boyle artmamis. 3 problemden biri gitti kaldi ileri hiz ve morfoloji sorunu . Allahim insallah morfolojinin de ilaci vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…