- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Arkadaslar inanamiyoruz Kaan Aydos un verdigi ilaclardan sonra esimin sperm sayisi 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikmis ml de. Ileri hizli ve morfoloji degismemis ama sperim artmasi bir umut oldu bizim icin hemde oyle boyle artmamis. 3 problemden biri gitti kaldi ileri hiz ve morfoloji sorunu . Allahim insallah morfolojinin de ilaci vardir
2 ilac vermisti onlari ozelden soylerim
vitamin arginmax gunde 6 tane
evicap 400
keciboynuzu kuru
havuc suyu kuru
ari bal polen karisimi
biz denedik 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikti:)[/QUOT
harika bir artış. aman devam edin ilaçlara. ben inşallah başka tüpe gerek kalmadan kendi gelecek diyorum a.s
Günaydın Milletttttttttttttt
Herada onu görmüştüm yani incir- havuç karışımını bi deniyim olmazsa bugünlerde.
Alabama hiç güleceğim yoktu sabah sabah. Allah ne muradın varsa versin. Ya millet görücek diye sıktım da kendimi gülmemek için ama yüzümün tebessümüne engel olamadım yaaaalkisalkisalkis
yaa kıslar gene bişi sorucam..ben dün akşam yumurtlama testi yaptım. 2. çizgi silikti. bugün gene yapıcam ama 2 . çizgi belirginse mi çalışıcam yoksa o bitmiş mi çatlama demek? benim adetlerim 23-24 günde bir oluyo artık. önceden 28-29 idi.bilmiyorumkismile
kızlar, benim gittiğim klinikte embriolog hanım bitkilerle ilgileniyor. Hatta ona ilk bitkilerle tedavi diye bir grupta rastlamıştım.
Ancak hiç aklıma birşey sormak gelmemişti. Bugün birden aklıma geldi. Mail attım (pazar a kadar kongredeymiş ama görür belki) şu bekleme dönemide ne yapayım ne önerirsiniz hayıt gerçek mi falan yazdım. Bakalım ne diyecek.
Verdiği bilgileri yazarım aklına yatan herkes yapar.
Hülya'cım,
Sen nasılsın arkadaşım, toparladınız mı, iyimisiniz?
Merhaba Arkadaşlar,
Biz de pazartesi ilk micro tedavimize başlıyoruz.Burada daha önce buğray çimi hapı veya bitkisi ile ilgili bir şeyler okudum.Bu hapı veya bitkiyi tüketip olumlu sonuç alan var mı? Hapı mı kendisi mi daha çok tercih ediliyor? Tedavinin hangi aşamasında başlamak gerekiyor? Başlamak için geç mi kaldım? Fazla soru sordum ama ilk trdavimiz cebimizden karşıluyoruz ve hem maddi hem manevi olarak ağır bir süreç.Bu nednele şansımızı arıtracak her şeyi öğrenmeye çalışıyorum.Eğer bilgi verirseniz minnettar olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?