38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gözün aydın. bakarsın kendi gelir :dance: ne verdi desem yani vitamin falansa?

2 ilac vermisti onlari ozelden soylerim
vitamin arginmax gunde 6 tane
evicap 400
keciboynuzu kuru
havuc suyu kuru
ari bal polen karisimi
biz denedik 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikti:)

Krishazel'cim, inşallah uğraşmadan kendisi geliverir bebeğinin. Ne güzel haber gerçekten, harika bir artış olmuş.

Günaydın Milletttttttttttttt
Herada onu görmüştüm yani incir- havuç karışımını bi deniyim olmazsa bugünlerde.
Alabama hiç güleceğim yoktu sabah sabah. Allah ne muradın varsa versin. Ya millet görücek diye sıktım da kendimi gülmemek için ama yüzümün tebessümüne engel olamadım yaaaalkisalkisalkis

benim de mesaj sayım amma da azmış.. tabii sadece okuyup okuyup çıkarsam olacağı bu. özelden kimseye yazamıyorum.

merhaba herkese günaydın kızlar.bir süredir girmiyorum ama hepinizi takip ediyorum.umarım moraller iyidir.bu arada siteye yeni arkadaş ta gelmiş.ben yokken gelene geleceklere hoşgeldin diyeyim.merak eden arkadaşlar ilginize teşekkür ederim kızlar.moral olarak çok iyiyim.sağlık açısından da çok.şükür.bazı konular var.hani doluya koyarsınız almaz boşa koyarsınız dolmaz.o türden.gelirim yine.sizleri seviyorum.kader arkadaşlarım benim.arada uzak kalsam da sizlerle tek yürekim.sevincinizde de üzüntünüzdede gözyaşımdasınız.hoşçakalın.

ohhh ne güzel güne gülerek başlamışsın buna sevindimmm

krishazel ilaçlar işe yaramış ne güzel moraller yerinde inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın canım.

erverdiiiii hadi bugün gel artık dün msn de yokken uğramışsın yakalayamadım seniii

deniz dün akşam eczanede kalçadan yaptırdım inanabiliyor musun kalçamda ağrıyo. yarım saate çıkıp doktora kontrole gidiyorum bakalım ne dicek. ağzıma mıçan bu iğne acaba yumoşlarda işe yaradı mı görcez

erverdi gelmişsin ve gitmişsin sağlıklı ve moral açısından iyiysen sorun yok. umarım ne açıdan kötüysen o açıdan güneşe denk gelir en kısa zamanda aramıza dönersin. seni seviyozzzz bak ben de moralim kötü olunca sen gel diyince gelmem ona göre

yaa kıslar gene bişi sorucam..ben dün akşam yumurtlama testi yaptım. 2. çizgi silikti. bugün gene yapıcam ama 2 . çizgi belirginse mi çalışıcam yoksa o bitmiş mi çatlama demek? benim adetlerim 23-24 günde bir oluyo artık. önceden 28-29 idi.bilmiyorumkismile

Bebeksan, çatlama gerçekleştiğinde o ikinci çizgiyi görmeyeceksin, LH hormonu çatlamadan sonra düşüyor çünkü. Bugün çizgiyi koyu görürsen yumurtan çatlamaya daha da yaklaşmış demektir, bugün ve yarın acayip kıymetli günler oluyor yani; sen çalışmalara devam et arkadaşım

Arkadaşım dün kaçıncı günündü?Sen bugün tekrar testi yap canım.Eğer çizgi hiç çıkmazsa dün çatlamış gitmiş demektir.Eğer çizgi belirginleşirse Lh yükseliştedir.Ve çizgi belirginse mutlaka çalışıcan canım.

kızlar, benim gittiğim klinikte embriolog hanım bitkilerle ilgileniyor. Hatta ona ilk bitkilerle tedavi diye bir grupta rastlamıştım.

Ancak hiç aklıma birşey sormak gelmemişti. Bugün birden aklıma geldi. Mail attım (pazar a kadar kongredeymiş ama görür belki) şu bekleme dönemide ne yapayım ne önerirsiniz hayıt gerçek mi falan yazdım. Bakalım ne diyecek.

Verdiği bilgileri yazarım aklına yatan herkes yapar.

İyi yapmışsın Karamel'cim, ehil bir ağızdan yorum almak iyi olur. Paylaşman da harika olur tabii ki, yok istemem diyemeyeceğim )

Merhaba Arkadaşlar,
Biz de pazartesi ilk micro tedavimize başlıyoruz.Burada daha önce buğray çimi hapı veya bitkisi ile ilgili bir şeyler okudum.Bu hapı veya bitkiyi tüketip olumlu sonuç alan var mı? Hapı mı kendisi mi daha çok tercih ediliyor? Tedavinin hangi aşamasında başlamak gerekiyor? Başlamak için geç mi kaldım? Fazla soru sordum ama ilk trdavimiz cebimizden karşıluyoruz ve hem maddi hem manevi olarak ağır bir süreç.Bu nednele şansımızı arıtracak her şeyi öğrenmeye çalışıyorum.Eğer bilgi verirseniz minnettar olurum.

Hülya'cım,

Sen nasılsın arkadaşım, toparladınız mı, iyimisiniz?

İyiyiz canım.Kusura bakma yazını geç gördüm.İşyerinde açıyorum sonra iş çıkıyor açık kalıyor aşağı indiriyorum.Oğlan bu hafta tam olarak iyileşti.Benim işler de hafifledi.Aranıza döndüm yani tam olarak.
Benim de bu ay 7-8.günlerde o mukus akıntı başladı.Evde de tek ovulasyon testi kalmıştı.İki aydır 11.gün çift çizgiyi görüyordum.Bu ay 10-11.günler çalşımaları yaptık.Hr ay kasık ağrısı olurdu benim de.Bu ay 11.gün kasık ağrım olmayınca belki çatlamamıştır ya da zaten bu ay Fsh 17,5 çıktıya pek ümidim de yok aslında.Dün 12.günümdü kasık ağrım başladı ben de denemek için testi öğlen yaptım ve çift çizgi oldukça koyu olarak çıktı.Akşamı da değerlendirdik.(Çıkmadık candan ümit kesilmez)Fsh:17,5 E2:71 bu şartlarda hamile kalmam pek mümkün değil ama biz yine de üstümüze düşeni yaptık.
Kendimden çok bahsettim.Sen nasılsın? Çalışmalara devam değil mi?

hayırlı olsun tedavin. buğday çimi kanı temizlemek ve fsh düşürmek için. ama tedaviyle beraber kullanma. istiyorsan seven seas plus omega 3 iç ve bal-polen-arısütü karışımını kullan günde 2 kaşık aç karnına yumurta kalitesi için ama buğday çimini özellikle fsh yüksekse veya yumurtalıklardaki toksinleri vs temizlemek için tedavi olmadığın aylarda kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…