Merhaba Arkadaşlar,
Biz de pazartesi ilk micro tedavimize başlıyoruz.Burada daha önce buğray çimi hapı veya bitkisi ile ilgili bir şeyler okudum.Bu hapı veya bitkiyi tüketip olumlu sonuç alan var mı? Hapı mı kendisi mi daha çok tercih ediliyor? Tedavinin hangi aşamasında başlamak gerekiyor? Başlamak için geç mi kaldım? Fazla soru sordum ama ilk trdavimiz cebimizden karşıluyoruz ve hem maddi hem manevi olarak ağır bir süreç.Bu nednele şansımızı arıtracak her şeyi öğrenmeye çalışıyorum.Eğer bilgi verirseniz minnettar olurum.
İyiyiz canım.Kusura bakma yazını geç gördüm.İşyerinde açıyorum sonra iş çıkıyor açık kalıyor aşağı indiriyorum.Oğlan bu hafta tam olarak iyileşti.Benim işler de hafifledi.Aranıza döndüm yani tam olarak.
Benim de bu ay 7-8.günlerde o mukus akıntı başladı.Evde de tek ovulasyon testi kalmıştı.İki aydır 11.gün çift çizgiyi görüyordum.Bu ay 10-11.günler çalşımaları yaptık.Hr ay kasık ağrısı olurdu benim de.Bu ay 11.gün kasık ağrım olmayınca belki çatlamamıştır ya da zaten bu ay Fsh 17,5 çıktıya pek ümidim de yok aslında.Dün 12.günümdü kasık ağrım başladı ben de denemek için testi öğlen yaptım ve çift çizgi oldukça koyu olarak çıktı.Akşamı da değerlendirdik.(Çıkmadık candan ümit kesilmez)Fsh:17,5 E2:71 bu şartlarda hamile kalmam pek mümkün değil ama biz yine de üstümüze düşeni yaptık.
Kendimden çok bahsettim.Sen nasılsın? Çalışmalara devam değil mi?
Herkese merhaba....
Arasıra sizleri okuyup çıkıyordum nihayet yazmaya karar verdim aranıza alacağınızı düşünerek:))
36 yaşındayım 5 microm var olumsuz.Mart ayında ki adetimle beraber uzun protokol başlayacağız.Bende de fsh 11-12 civarı.E bu durumda tabii 5-6 yumurta ancak oluyor.Birtek denemediğim buğday çimi kalmıştı.Ben bunun tutunmaya etkisi olduğunu sanıyordum.Sanırım Türkiyede de satılmaya başlanmış.Başka bir sitede bir ara arkadaşlar Amerika'dan getirtiyordu.Deniz Bulut,sizler hangi markayı kullanıyor sunuz ve günde ne kadar içiliyor?
Teşekkür ederim....
Bizimkileri al diyeceğim ama diğerlerini bilmediğim için atmasyon olacak. Diğerlerinin bariz bir avantajı yoksa, al bizimkilerden gitsin. Yaşasın preseed kardeşliği)
Ben gunaydin dicem ama orada oglen oldu bile :) :ecrin_bebek:günaydın kızlar
En iyi isi sansa birakmamam ve gunasiri calisma yapmak :) Hadi hayirlisi insallahHülya tamam sanırım bugün koyu çizgi görebilirim. çünkü tam 23-24. günlerde oluyorsam 14 eksiği 9-10 eder. bugün 9. gün. hadi bakalım yaa inşallah olur. Ama tabii bi de olup geçtiyse de silik çıkmış olabilir.
Herkese merhaba....
Arasıra sizleri okuyup çıkıyordum nihayet yazmaya karar verdim aranıza alacağınızı düşünerek:))
36 yaşındayım 5 microm var olumsuz.Mart ayında ki adetimle beraber uzun protokol başlayacağız.Bende de fsh 11-12 civarı.E bu durumda tabii 5-6 yumurta ancak oluyor.Birtek denemediğim buğday çimi kalmıştı.Ben bunun tutunmaya etkisi olduğunu sanıyordum.Sanırım Türkiyede de satılmaya başlanmış.Başka bir sitede bir ara arkadaşlar Amerika'dan getirtiyordu.Deniz Bulut,sizler hangi markayı kullanıyor sunuz ve günde ne kadar içiliyor?
Teşekkür ederim....
Tedavin hayırlı olsun. Sorun cevapsız kalmasın istedim ama burada Deniz Bulut arkadaşımız konuyu en detaylı bilenimiz. 1.5 ay kadar kullandı ve fsh değeri gayet güzel düştü. Bildiğim kadarıyla uzun süreli kullanım gerekiyor bu tür ürünlerde. Tedavi sırasında kullanılır mı gerçekten bilmiyorum.
Merhaba, cevap için teşekkür ederim.Yukarıda bir arkadaş da sormuş.Deniz Bulutun verdiği yanıta göre transfer sonrası kullanmamak gerekiyor.Benim FSH değerim normal.Yumurta rezervi iyi olduğu için uzun protokol uygulanacak ama eşimin sperm sayısı çok düşük ve hepsi yerinde hareketli.Şansımızız %50 olduğu söylendi.Elimden geleni yapmak istiyorum...Umarım isteyen herkes en kısa zamanda gebe kalır, sağlıklıa doğum yapar...
hayırlı olsun tedavin. buğday çimi kanı temizlemek ve fsh düşürmek için. ama tedaviyle beraber kullanma. istiyorsan seven seas plus omega 3 iç ve bal-polen-arısütü karışımını kullan günde 2 kaşık aç karnına yumurta kalitesi için ama buğday çimini özellikle fsh yüksekse veya yumurtalıklardaki toksinleri vs temizlemek için tedavi olmadığın aylarda kullan
selam kızlar gittim geldim. ilacımı değiştirdi artık menapur ile devam ediyorum. doz aynı 450.
sağda 4 4 ve 11 mm üç yumurta var. solda ise 8 11 ve 14 durum böyle. fenadeğil bakalım küçüklerde bi gelişme olursa iyi olur. yarından itibaren cetraid de yapıcam çatlamayı önlemek için. ne diyorsunuz fena değil dimi? bugün reglin 6.günü
Kizlar ben bu ay bu konunun ustune dusmeye basladim.Testlerim yapildi
TSH 1,52 -LH 3,88 FSH 6,31 - PROLAKTIN 11,27-CA125 10,60
Clinic den dun aksam aldim sonuclari Dr.a yarin gidecegim siz tecrubelisiniz nasil sizce sonuclar ?
Netten de arastirmaya basladim yaaa gercekten insanin basina gelmeyince bu kadar iyi ogrenemiyor herseyi.
selam kızlar gittim geldim. ilacımı değiştirdi artık menapur ile devam ediyorum. doz aynı 450.
sağda 4 4 ve 11 mm üç yumurta var. solda ise 8 11 ve 14 durum böyle. fenadeğil bakalım küçüklerde bi gelişme olursa iyi olur. yarından itibaren cetraid de yapıcam çatlamayı önlemek için. ne diyorsunuz fena değil dimi? bugün reglin 6.günü
deniz bulut merhaba, doktorumdan sonra moral bulduğum insanlardan biride sensin vallahi..... umarım seninde moralin yerindedir...... iyisindir......... sositososito
daha önce konuştuğumuz bir konu hakkında yine birşey sorucam sana, ben 24-25 günde bir adet olurdum, bu ay 30 güne çıktı. sende de benzer bir durumla adet süresi uzamıştı yanlış hatırlamıyorsam, peki bunu buğday çiminin iyi geldiğine yormalımıyım. Yani adet süresi uzaması aslında iyimi yoksa değil mi? yoksa kendimi iyi hissetmek için bunu uydurmayımı tercih ediyorum şuan........ -tatlicadiarzu- doktoruma soramıyorum, çünkü kafayı sıyırdığımı düşünüyor kimi zaman .... gözleriyle beni gereksiz sorularınla meşgul etme diyor adeta...........
dimi denizz yaaa bende aynı düşünüyorum iyi gibi geldi bana olumunekankayizsmile inşallah kalitelidir köfteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?