38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Tedavin hayırlı olsun. Sorun cevapsız kalmasın istedim ama burada Deniz Bulut arkadaşımız konuyu en detaylı bilenimiz. 1.5 ay kadar kullandı ve fsh değeri gayet güzel düştü. Bildiğim kadarıyla uzun süreli kullanım gerekiyor bu tür ürünlerde. Tedavi sırasında kullanılır mı gerçekten bilmiyorum.

Hülya'cım, iyi olmanıza sevindim canım. Haydi çok geçmiş olsun. Oğluşunu da benim için uzun uzun kokla, azimli bir savaşçı o, maşallah diyeyim. İşlerin de hafiflemiş, süper. Dönmene sevindim arkadaşım. Ne güzel dönemi de değerlendirmişsin, inşallah diyeyim. Biz üzerimize düşeni yapalım da gerisi yukarıya kalmış.

Ben de konuya gerekli hassasiyeti gösterdim bu ay, sen fsh diyorsun, benim yumurtalar tedavide bile döllenmiyor, neyse. Yine de denedik tabii. Bekleyip göreceğiz, hayırlısıyla.

Herkese merhaba....
Arasıra sizleri okuyup çıkıyordum nihayet yazmaya karar verdim aranıza alacağınızı düşünerek:))
36 yaşındayım 5 microm var olumsuz.Mart ayında ki adetimle beraber uzun protokol başlayacağız.Bende de fsh 11-12 civarı.E bu durumda tabii 5-6 yumurta ancak oluyor.Birtek denemediğim buğday çimi kalmıştı.Ben bunun tutunmaya etkisi olduğunu sanıyordum.Sanırım Türkiyede de satılmaya başlanmış.Başka bir sitede bir ara arkadaşlar Amerika'dan getirtiyordu.Deniz Bulut,sizler hangi markayı kullanıyor sunuz ve günde ne kadar içiliyor?
Teşekkür ederim....

türkiye de tek marka var sky wheat diye. 200 tane var ama 250 mg. günde en az 5000 mg içmeli. bu da günde 20 tane ediyor. ben vücut alışsın diye 10 taneden başlıyıp 2 hafta sonra 20 taneye çıkıp devam ettim. ebaydan wheat grass powder diye ararsan tozu da var. ben 400 gr lık tozu yol parasıyla 60 liraya aldım. tozundan günde 3 tatlı kaşığı (yaklaşık 12 gr toplamı) aç karnına içiliyor. yabancı sitelerde fsh için 1-3 ay arası sonuç alanlar olmuş. tabii tedavi zamanı dışında devam etmek gerekli.

Hülya tamam sanırım bugün koyu çizgi görebilirim. çünkü tam 23-24. günlerde oluyorsam 14 eksiği 9-10 eder. bugün 9. gün. hadi bakalım yaa inşallah olur. Ama tabii bi de olup geçtiyse de silik çıkmış olabilir.

selam kızlar gittim geldim. ilacımı değiştirdi artık menapur ile devam ediyorum. doz aynı 450.
sağda 4 4 ve 11 mm üç yumurta var. solda ise 8 11 ve 14 durum böyle. fenadeğil bakalım küçüklerde bi gelişme olursa iyi olur. yarından itibaren cetraid de yapıcam çatlamayı önlemek için. ne diyorsunuz fena değil dimi? bugün reglin 6.günü

Bizimkileri al diyeceğim ama diğerlerini bilmediğim için atmasyon olacak. Diğerlerinin bariz bir avantajı yoksa, al bizimkilerden gitsin. Yaşasın preseed kardeşliği )

Ok.canim ondan alayim bari..Hic olmazsa sizler kullanmis ve e oldugunu biliyorsunuz hic bilmedigim bir sey almak iyi degil tabi.Sagol canim benim heee yasasin pre-seed kardesligi :)hihoyyyt

En iyi isi sansa birakmamam ve gunasiri calisma yapmak :) Hadi hayirlisi insallah

Merhaba ben de eskiyim ama yeni aktif olabiliyorum hosgeldin sen de canim hihoyyyt

Kizlar ben bu ay bu konunun ustune dusmeye basladim.Testlerim yapildi
TSH 1,52 -LH 3,88 FSH 6,31 - PROLAKTIN 11,27-CA125 10,60
Clinic den dun aksam aldim sonuclari Dr.a yarin gidecegim siz tecrubelisiniz nasil sizce sonuclar ?
Netten de arastirmaya basladim yaaa gercekten insanin basina gelmeyince bu kadar iyi ogrenemiyor herseyi.

deniz bulut merhaba, doktorumdan sonra moral bulduğum insanlardan biride sensin vallahi..... umarım seninde moralin yerindedir...... iyisindir......... sositososito
daha önce konuştuğumuz bir konu hakkında yine birşey sorucam sana, ben 24-25 günde bir adet olurdum, bu ay 30 güne çıktı. sende de benzer bir durumla adet süresi uzamıştı yanlış hatırlamıyorsam, peki bunu buğday çiminin iyi geldiğine yormalımıyım. Yani adet süresi uzaması aslında iyimi yoksa değil mi? yoksa kendimi iyi hissetmek için bunu uydurmayımı tercih ediyorum şuan........ -tatlicadiarzu- doktoruma soramıyorum, çünkü kafayı sıyırdığımı düşünüyor kimi zaman .... gözleriyle beni gereksiz sorularınla meşgul etme diyor adeta...........

Canım hadi hayırlısı inş güzel şeyler olacak. Doktorların hastalık yok hasta var dediği bu olsa gerek. Benim 8. günde 4 yumurtada 20-22 mm olmuş ve 8. gün çatlatma iğnemi olmuştum.
Hep ilaca fazla yanıt veriyorum. Ben doktora klomenle bile 10. gün kocaman oluyor dediğimde inanmaz gözlerle bakmıştı. Şimdi kendi gördü inandı.

bence hormon değerlerin gayet iyi.

Alabama'cım, çok sevindim canım, maşallah diyeyim. Güzel güzel büyüyorlar. Bir sonraki kontrol ne zaman canım?

benim moralim pek iyi degildi ama iyi olacak inşallah. badenur galiba bu kürlerin fayda edip etmedigini ancak birkac ay uygulayip farkini gözlemleyip öyle anlayacağız. benim adet 26 günde bire düşmüştü son adeti ben de 28. gün oldum. Kanın rengi son 2 adet kahverengiydi kırmızıya döndü. fsh da 17 den 12 ye düştü. folikül 2 den 4 antral artı 1-2 immature e çıktı. Şimdi bunların bu kadar farketmesi doktora sorsan (son gittiğime sordum da tam infertilite uzmanı değildi ama) normaldir hem fsh hem folikül sayısı dalgalanır. onlar ota falan inanmıyor. ben de 2-3 ay daha gözlemleyip karar vereceğim. fsh çok yükselmezse ve hep birkaç folikül görülürse işe yarıyor demektir değil mi?a.s

saol karamelcim ikincide birinciye göre çok daha soğukkanlıyım ilkinde kabul etmek istemediğim gerçekler şu an bana vıız geliyo trıs gidiyo. kesinlikle rahatım umarım bekleme dönemine de geçme şansım olur. olursa o dönem nasıl olurum bilmiyorum ama genele bakacak olursak daha hoşgörülüyüm herşeye karşı. bunu düşünerek uygulamıyorum ama tecrübeyle oldu sanırım. ve değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmekte hiç zorlanmıyorum. birçok şeyi değiştirebiliriz ama sonucu biz değiştiremeyiz sonuçta fifty fifty şansımız yaver giderse.

çok iyi. en az 4 tane döllenir. ufak 2 yi boşver 4 tane de yeter. iş kaliteli olsunlar ve kaliteli döllensinler. opuyorumnanaktan

herada canım cumartesi sabah 10 da randevum. hayırlısı bakalım o gün ilerleme kaydetmiş olacakmıyız. 4 olanlardan ümitli değilim geçen seferde pek yol kaydememişlerdi ama diğerleri geçen sefere göre çok iyi geçen sefer bu ilk kontrolde bir tane 14 vardı diğerleri 4-7-8 civarındalardı. balçörekotutarçının bi faydası olabilir mi? yada doktor bana bir tane bile sigara azaltsan süper olur demişti. ben tamamını yokettim sigaranın başarıyla, :) çok mu faydalı oldu acaba??

dimi denizz yaaa bende aynı düşünüyorum iyi gibi geldi bana olumunekankayizsmile inşallah kalitelidir köfteler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…