Canım hadi hayırlısı inş güzel şeyler olacak. Doktorların hastalık yok hasta var dediği bu olsa gerek. Benim 8. günde 4 yumurtada 20-22 mm olmuş ve 8. gün çatlatma iğnemi olmuştum.
Hep ilaca fazla yanıt veriyorum. Ben doktora klomenle bile 10. gün kocaman oluyor dediğimde inanmaz gözlerle bakmıştı. Şimdi kendi gördü inandı.
bence hormon değerlerin gayet iyi.
saol karamelcim ikincide birinciye göre çok daha soğukkanlıyım ilkinde kabul etmek istemediğim gerçekler şu an bana vıız geliyo trıs gidiyo. kesinlikle rahatım umarım bekleme dönemine de geçme şansım olur. olursa o dönem nasıl olurum bilmiyorum ama genele bakacak olursak daha hoşgörülüyüm herşeye karşı. bunu düşünerek uygulamıyorum ama tecrübeyle oldu sanırım. ve değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmekte hiç zorlanmıyorum. birçok şeyi değiştirebiliriz ama sonucu biz değiştiremeyiz sonuçta fifty fifty şansımız yaver giderse.
herada canım cumartesi sabah 10 da randevum. hayırlısı bakalım o gün ilerleme kaydetmiş olacakmıyız. 4 olanlardan ümitli değilim geçen seferde pek yol kaydememişlerdi ama diğerleri geçen sefere göre çok iyi geçen sefer bu ilk kontrolde bir tane 14 vardı diğerleri 4-7-8 civarındalardı. balçörekotutarçının bi faydası olabilir mi? yada doktor bana bir tane bile sigara azaltsan süper olur demişti. ben tamamını yokettim sigaranın başarıyla, :) çok mu faydalı oldu acaba??
kızlar ben yarın dr a gitsem mi? adet 11. gün. randevu aldım ama vazgeçmiştim şimdi düşünüyorum. eşim pazartesi salı burada olmayabilir. yani aşılama olmayabilir. zaten tek yumurta büyüyordur (ilaç kullanmadım). yaklaşık ne zaman çatlar büyüklüğü ne kadar görmek için? her durumda cumartesi pazar ve burada olursa pazartesi çalışırız. hani sadece güzel bir büyüklüğe geldiğini görürsem içim rahatlayacak. bir de uygun güne çatlatma iğnesi verirse şans artabilir. işten izin alıp durmaktan da bıktım. ne yapsam?
evet keşke bırakabilseydim neyse yinede ilk tüpde sigarada içiyodum yani tam karamboldum yani. bakalım daha neler yaşıcaz görcez. zaman geçse ay sonu gelse offf. şu testte ben bi kez olsun çift çizgiyi görsem hamilelik nasıl bir duygu bi tadına bakabilsem. tabii hayılısıyla sonuna kadar gitsem . kucağımda kendi bebeğimi koklasam olur mu acaba?
bence kesin gitmelisin bu kadar emeğin son noktasını da görüp içini hepten rahatlatman daha iyi olur diye düşünüyorum.kızlar ben yarın dr a gitsem mi? adet 11. gün. randevu aldım ama vazgeçmiştim şimdi düşünüyorum. eşim pazartesi salı burada olmayabilir. yani aşılama olmayabilir. zaten tek yumurta büyüyordur (ilaç kullanmadım). yaklaşık ne zaman çatlar büyüklüğü ne kadar görmek için? her durumda cumartesi pazar ve burada olursa pazartesi çalışırız. hani sadece güzel bir büyüklüğe geldiğini görürsem içim rahatlayacak. bir de uygun güne çatlatma iğnesi verirse şans artabilir. işten izin alıp durmaktan da bıktım. ne yapsam?
bence git deniz ne kaybedersin ki
anlamsız umut vermek için yazmıyorum. bir an tedavin bitti ve bekleme süresine girdin gibi düşündüm ve büyük günde alabama'nın hamileyimmmm yazısı gözümde canladı. Bu tamamen benim hayalim, inşallah aptala malum olur
doğru gideyim. valla izin verirler de ben sıkıldım izin almaktan. yoruldum. gına geldi. ama takıntı da oldu bakalım büyüklüğü ne kadar oldu diye. geçen ay 28. gün oldum. yani normali pazartesi en geç salı gibi çatlaması gerek. aşılama olmasa bile bari büyüdüğünü görüp çatlama zamanını falan öğrenirsem içim rahatlayacak.
kızlar bir soruda benden, dr. la yazıştık (canım konuşmak istemedi) önümüzdeki adette gelin muayene edeyim herşey uygunsa başlarız dedi.
Ben bir ay daha beklemek istiyordum. Ancak gideyim baksın değil mi belki gerçekten iyi şeyler görür falan, embriologta 3 ve 3 den az olursa zaten bir ay sonra yine bakılır dedi.
O zaman gideyim değil mi ?
Herada cvp geldi birazdan kopyalacağım.
düzeltmeye vaktim yok cümle düşüklükleri affola. Genel 3-5 gün için. Çünkü işler yoğun hızlı bakıyorum
pazartesi zaten kendi çatlayabilir. ya bugün ya en geç yarın gitmem gerek. dr 9. ya da 10 gün gel demişti. cuma 10 veya 11. gün oluyor (adet akşam başladığı için). cumartesiye de geç olur diye randevu almadım şimdi zaten doludur imkansız bulamamo zaman yarına değil pazartesi ye al randevunu. pregnyl verirsede o gün akşamı vurdurursun büyük ihtimalle. erken gitme cumadan bence.
Deniz Bulut'çum günü için yorum yapamayacağım, ovulasyon testlerinde genelde 14.15.gün gibi mi çatlıyor çıkıyor senin, son güne kalmasın diye korktum pazartesi geç olabilir diye ama senin kararın elbette. İş iznine gelince, bizler titizleniyoruz bence, takma kafana derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?