- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Merhaba
Bitkisel tedavilerin geç etkisi olsada olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum.Bu nedenle kullanmanızda bir sakınca olmaz.
Size over rezervini destekleyen bitkisel ostojen içeren başka destek tedavide verebilirim. Amerikadan glen içinde birkaç bitki ebegümeci, melek otu vs. gibi bitkileri içeren bit tedavi. ikinciside l arginin ve taurın , e vitamini be C vit. Folik asit içeren bir karışım. Buda aynı şekilde overd dokusunun daha sağlıklı çalışmasına neden olan bir bitkisel tedavi. Arzu ettiğinizde yazin . Adet oluncaya kadar kullanmanız bile etkili olacağını düşünüyorum. herşeyin hayırlısı..
demiş ancak ben ostrojen istemiyorum çünkü fazla ostrojene maruz kalmak meme ve yumurtalık kanseri riskini arttırıyor. Ve bizler leblebi gibi ostrojen yutuyoruz
Folik asit içiyoruz demek e vitamini ve C vit de faydalı. "L arginin ve taurın " bunlar ne bilmiyorum
arkadaşlar aranızda aspirin kullanan var mı ben bir de coraspirin kullanıyorum 15. gündür altınyunus un dediği gibi ne duyduysam içiyorum. sabah bi hayıt tohumu bir bal çörek otu tarçın vb. kahvaltıya oturmadan en az yarım saatlik bi süreçten geçmem gerekiyor ay ne acı:)))ama faydalı bana göre bu bitkiler benim regli sürem git gide kısalıyor 32 günden 30 a düştü sanırım bu gidişle 28 güne dönecek.
ömer nazar bitki bilimci adam baya bir iddialı dün ona gittim. çikolata kistimi yok edebileceğini söylüyor. ilaçlar elime geçer geçmez başlayacağım.ilaçlar da bitkisel.bakalım bir aya yok olduysa bu adama güvenebilirim.
dedi ki bazı kistler yok olmuyor ama bazıları yok oluyor. bunları bir ay iç radyolojiye git sonuçları getir dedi. yok olursa eğer bir ayda geçiyor dedi1 ayda yokolur dedi mi? kesin yok olur demedi herhalde değil mi? zor onun hemen yokolması inşallah erir ama.
benim moralim pek iyi degildi ama iyi olacak inşallah. badenur galiba bu kürlerin fayda edip etmedigini ancak birkac ay uygulayip farkini gözlemleyip öyle anlayacağız. benim adet 26 günde bire düşmüştü son adeti ben de 28. gün oldum. Kanın rengi son 2 adet kahverengiydi kırmızıya döndü. fsh da 17 den 12 ye düştü. folikül 2 den 4 antral artı 1-2 immature e çıktı. Şimdi bunların bu kadar farketmesi doktora sorsan (son gittiğime sordum da tam infertilite uzmanı değildi ama) normaldir hem fsh hem folikül sayısı dalgalanır. onlar ota falan inanmıyor. ben de 2-3 ay daha gözlemleyip karar vereceğim. fsh çok yükselmezse ve hep birkaç folikül görülürse işe yarıyor demektir değil mi?a.s
dedi ki bazı kistler yok olmuyor ama bazıları yok oluyor. bunları bir ay iç radyolojiye git sonuçları getir dedi. yok olursa eğer bir ayda geçiyor dedi
kızlar ben yarın dr a gitsem mi? adet 11. gün. randevu aldım ama vazgeçmiştim şimdi düşünüyorum. eşim pazartesi salı burada olmayabilir. yani aşılama olmayabilir. zaten tek yumurta büyüyordur (ilaç kullanmadım). yaklaşık ne zaman çatlar büyüklüğü ne kadar görmek için? her durumda cumartesi pazar ve burada olursa pazartesi çalışırız. hani sadece güzel bir büyüklüğe geldiğini görürsem içim rahatlayacak. bir de uygun güne çatlatma iğnesi verirse şans artabilir. işten izin alıp durmaktan da bıktım. ne yapsam?
selam kızlar gittim geldim. ilacımı değiştirdi artık menapur ile devam ediyorum. doz aynı 450.
sağda 4 4 ve 11 mm üç yumurta var. solda ise 8 11 ve 14 durum böyle. fenadeğil bakalım küçüklerde bi gelişme olursa iyi olur. yarından itibaren cetraid de yapıcam çatlamayı önlemek için. ne diyorsunuz fena değil dimi? bugün reglin 6.günü
git deniz git.lütfennn.hiçbelli olmaz.bir umut bir umuttur.okuyordum dayanamadım yazdım.aşılamayı yapamasan bile kendi adına sevinirsin yumurtanın büyüyüp büyümediğni öğrenmiş olursun.
alabama kız yerim ben senin köfteleri.dayanamadım girdim.yumoşlara maşallah diyeyim.benim öngörüm3 tanesi kesindir.için rahat olsun.8 lik olan da öbürküler beklerken onlara yetişebilir. ama canım bir tane olsun senin olsun.1 taneciği olsun seninle kalsın.bizimle kalsın
züper güle güle git güle güle gel o zaman.canım sizler dediniz diye randevu aldım gideceğim yarın. seni görmek güzeldi kaydirigubbakcemile3
Alabama arkadaşım yumurta sayın çok güzel canım.İnşallah kaliteleri de iyi olur da hamileliğini kutlarız hep beraber.Sen de bu duyguyu tadarsın canım.Dualarımız senin için arkadaşım.
alabama cım maşallah yumoşlarına
valla süper
keşke benimkilerde büyüseeeee
kaydirigubbakcemile2
ay canım benim bir dahaki gitmene nedenini sorar mısın lütfen?canım çok sevindim seni görünce bak valla öyle bitarafımdan sallamıyorum gerçektennnn. aynen öyyyle hayırlısı olsun.
züper güle güle git güle güle gel o zaman.
gukem neden bilmiyorum ama benim doktor aspirin kullanma dedi bana :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?