38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım bitkisel tedavilerdeki hormonlar bize tüp tedavisinde yüklenenler gibi değil. hem çok ufak dozlarda hem de doğal yoldan hormon sistemimizin düzelmesine ve doğru çalışmasına yardımcı oluyor. ebegübeci ve melek otuna araştırmalarım sırasında rastlamamıştım. :roflol:ı'arginini hem kadınlara veriyorlar hem de sperm sayısı az olan erkeklere. gnc de var. taurin ne arştırayım delikafadulden

Hoşbulduk arkadaşlar.Ben geçtiğimiz yaz amerikadan agelessherbs adlı bitkisel haplar getirtmiştim.Karamel,sanırım benim kullandığım haplar bunlar.Bi ara başka bir sitede de meşhur olmuş hepimiz almıştık ama hiçbir faydasını göremedik ki ben tam 4 ay kullanmıştım.
Zamanında l'arginin de kullandım.Hala gebe kalamadığıma göre demek ki bu da bende işe yaramamış.Ama embriyolarım kaliteli her zaman.(tabii 3. güne kadar en azından böyle gözüküyor.Blastokiste hiç bekletilmedi).
Buğday çimini ben tutunmada etkili diye biliyordum.Etrafımda kullanan herkes bunun için kullandı.Bir araştıracağım alabilirim bende.Birtek bu kaldı zaten içmediğim.

arkadaşlar aranızda aspirin kullanan var mı ben bir de coraspirin kullanıyorum 15. gündür altınyunus un dediği gibi ne duyduysam içiyorum. sabah bi hayıt tohumu bir bal çörek otu tarçın vb. kahvaltıya oturmadan en az yarım saatlik bi süreçten geçmem gerekiyor ay ne acı:)))ama faydalı bana göre bu bitkiler benim regli sürem git gide kısalıyor 32 günden 30 a düştü sanırım bu gidişle 28 güne dönecek.
ömer nazar bitki bilimci adam baya bir iddialı dün ona gittim. çikolata kistimi yok edebileceğini söylüyor. ilaçlar elime geçer geçmez başlayacağım.ilaçlar da bitkisel.bakalım bir aya yok olduysa bu adama güvenebilirim.

1 ayda yokolur dedi mi? kesin yok olur demedi herhalde değil mi? zor onun hemen yokolması inşallah erir ama.

evet canım doğru söylüyorsun, işe yaradığını anlamak için acele etmemek lazım, dilerim emeklerinin karşılığında hep daha iyiye doğru ilerleme olur.... hepimiz için..... Olacakta, "inanmak olmanın yarısıymış" önce inanalım %50 cepte, sonra ilaç, iğne, ot %50'de burdan gelir... sonra bütün bunları unutturacak :ecrin_bebek:
benim doktorum otlara çok inanırım demişti, bir gelişme kaydedersem hastalarına da önerebilirmiş. doktorum çok alçak gönüllü, yanında kesinlikle stres yaşamıyorsun, hastayı anlıyor, benimle üzülüyor, en azından üzülmüş gibi yapıyor......
ayrıca doktora git bence, kesinlikle moral olacağına inanıyorum. güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var her zaman......

git deniz git.lütfennn.hiçbelli olmaz.bir umut bir umuttur.okuyordum dayanamadım yazdım.aşılamayı yapamasan bile kendi adına sevinirsin yumurtanın büyüyüp büyümediğni öğrenmiş olursun.

alabama kız yerim ben senin köfteleri.dayanamadım girdim.yumoşlara maşallah diyeyim.benim öngörüm3 tanesi kesindir.için rahat olsun.8 lik olan da öbürküler beklerken onlara yetişebilir. ama canım bir tane olsun senin olsun.1 taneciği olsun seninle kalsın.bizimle kalsın

git deniz git.lütfennn.hiçbelli olmaz.bir umut bir umuttur.okuyordum dayanamadım yazdım.aşılamayı yapamasan bile kendi adına sevinirsin yumurtanın büyüyüp büyümediğni öğrenmiş olursun.

canım sizler dediniz diye randevu aldım gideceğim yarın. seni görmek güzeldi kaydirigubbakcemile3

canım çok sevindim seni görünce bak valla öyle bitarafımdan sallamıyorum gerçektennnn. aynen öyyyle hayırlısı olsun.

canım sizler dediniz diye randevu aldım gideceğim yarın. seni görmek güzeldi kaydirigubbakcemile3
züper güle güle git güle güle gel o zaman.

gukem neden bilmiyorum ama benim doktor aspirin kullanma dedi bana :uhm:

selam
denizbulut gönlüm seninle inşallah başaracaksın
bu arada bende buğdayçimi tabletini sordum dediğiniz yerden gelicekmiş yoktu
teşekkür ederim sizlere

Alabama arkadaşım yumurta sayın çok güzel canım.ınşallah kaliteleri de iyi olur da hamileliğini kutlarız hep beraber.Sen de bu duyguyu tadarsın canım.Dualarımız senin için arkadaşım.

Alabama arkadaşım yumurta sayın çok güzel canım.İnşallah kaliteleri de iyi olur da hamileliğini kutlarız hep beraber.Sen de bu duyguyu tadarsın canım.Dualarımız senin için arkadaşım.

Alabama arkadaşım yumurta sayın çok güzel canım.İnşallah kaliteleri de iyi olur da hamileliğini kutlarız hep beraber.Sen de bu duyguyu tadarsın canım.Dualarımız senin için arkadaşım.

saol hülyacım nasıl moral oluyorsunuz bilemezsin. inşallah yazımızda vardır da yaşarız hayatım. hayırlısıyla inşallah. herne olursa olsun bu heyecanları yaşamakda güzel en azından dün olduğundan biradım daha yakın hissediyor insan tedavideyken.

alabama cım maşallah yumoşlarına
valla süper
keşke benimkilerde büyüseeeee
kaydirigubbakcemile2

saol canım iyi hallice bakalım kısmet önemli olan iyi kalite çıkıp çıkmıcakları bir tanesi iyi olsun ona da şükür dicez. inşallah canım seninkiler dahada kocaman büyüsün sana bebek olsunlar olumunekankayizsmile

ay canım benim bir dahaki gitmene nedenini sorar mısın lütfen?

cumartesi günü doktorum olmayacakmış kontrolümü başka bir doktor yapacak ondan sonraki gidişimde sorarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…