38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aspirin denmiş, ben hep içiyordum hatta normal gittiğim dr.da iç demişti. ama tüpçüm bir dünya ilaç içiyorsun içme demişti. Bende o ilaç fırtınası geçince ona rağmen gene içtimdi

evet canım cumartesi hastane doktoru çoruma gönderiyomuş galiba o yüzden o gün başka bir doktor muayene edecek ölçüleri alacak :)) aspirin konusuna gelince daha önceki doktorum da bana kullanmamı günde birtane hatta babyprin al demişti. sonra sonra düşündüm de hala tam hatırlayamıyorum özkan bey mi yoksa senai bey mi birisi bana asprin kullanma dedi. bunu özkan bey gelince tekrar soracağım en azından o söylememiş olsa bile bi açıklama yapar heralde

Selam Ardakaşlar, hafta bitiminin verdiği yoğunluk ve yorgunluktandır herhalde, hareket etmiyor sayfalar vallahi. Ben erken bir bahar yorgunluğu yaşıyorum sanırım, kolumu kıpırdatacak halim yok, eve gidip güp yatıyorum filan. Olmadı erken çıkıcam bugün işten.

Asprini aşılamalar dahil kullandırmıştı doktorum, ben de merak ettim niye aspirin kullanma demiş doktorun Alabama'cım. ılaç değişimi iyi geldi mi bu arada, geçti mi iritasyon, kızarıklık filan?

Salı sabahı her ihtimale karşı hapımı ve jel'i kullanmıştım.

Bugün 3. gün hafif birşeyler gelmeye başladı. Bu bile insanın hoşuna gidiyor ne hale geldim / geldik.

Strese girmeden geldi mi gelecek mi demeden gelmesi iyi oldu bence, bir stres daha çekemezdim.

heradacım dün akşam 450 menapur yaptı eşim valla hiçbir sıkıntı yok. demek tamamen ilaçla alakalıymış. ama eski yerlerim hala ağrıyo sağ tarafım ve sağ kalçam. yarına geçer heralde. aspirin konusunu da sorucam bakalım. neymiş ne değilmiş.

havalar düzeliyor yavaş yavaş bugün kasım 118 marif takvimine göre. kasım 150 ye az kaldı. kasım 150 yaz belli derler ya. insanın içi bi taraftan da kıpır kıpır oluyo haftasonu güzel vakit geçirmek istiyorum ben. gezmelere gitmek biraz kafayı tasalardan uzaklaştırmak iyi gelir.
heradacım sen uzun ve yorucu bir süreçten çıktın yorgunluğun normaldir dinlen canım yakında seninde için kıpırkıpır olmaya başlar inşallah. bide çok iş gezisi yolculuğu yapıyorsun senin işin de zor yani. kolay gelsin canım

oh ne güzel karamelim gözün aydın. yeni umutlar yeşersin yeni sayfalar açılsın ama sonu mutlu olsun hüsran olmasın inşallah

birşey daha soracağım google " donna turk" yazın. Ovulasyon testi tükürükle yapılan ve bu epeydir var. Ne dersiniz ? sürekli idrardan daha kolay sınırsız kullanım vs.

Bir inceleyin ve fikir verin :)

Arkadaşlar merhaba,

Dün topic de problem vardı, tüm aboneliklerim silinmiş. Bir de topiğin yeri değişmiş galiba zor buldum daha önce gebelik alt başlığındaydı, şimdi tüp bebek özel bölümüne almışlar. Sizde sıkıntı yaşadınız mı ?

birşey daha soracağım google " donna turk" yazın. Ovulasyon testi tükürükle yapılan ve bu epeydir var. Ne dersiniz ? sürekli idrardan daha kolay sınırsız kullanım vs.

Bir inceleyin ve fikir verin :)

Karamel'cim ben 2007 de , ikinci bebeği isterken ( o zamanlar eşim istemediğinden konuyu kapatmıştık ) o zamanlarda bu ürünü 2-3 ay kullandım ve hiç de eğrelti otu gibi bir tablo ile karşılaşmadım Donna turk'a göre yumurtlamıyorum. Hatta evde halen durur, ovülasyon testleri çift çizgiyi verdiğinde bile, Donna hiç bir şey vermedi. Bence bir işe yaramıyor, alıp da moralinizi bozmayın derim.

hep tüp bebekteydi , senin abonelikte olunca dikkatini çekmemiş herhalde waterss'cığım yukarıda bir soru sordum senin bu konularda bilgin var okurmusun rica etsem

tamam canım tecrübe ile sabit demek ki çok sağolasın.

hep tüp bebekteydi , senin abonelikte olunca dikkatini çekmemiş herhalde waterss'cığım yukarıda bir soru sordum senin bu konularda bilgin var okurmusun rica etsem

Karamel'cim, aynı anda cevap yazmışız, cevap verdim. Yazdığım gibi tesadüfen bir gün lazım olur diye atmamıştım, bu Kasım ayında ovülasyon testi ile birlikte onu da test ettim ve ona baksaydım sadece yine yumurtlamam yok zannedecektim.Bence alma, ben elimdekini de çöpe atacağım hiç bir işe yaramıyor. Sen idrarla olan testten vaz geçme. Hem de 4 saat sıkışık idrarı beklerken sıvı tüketmesende idrar geliyor ya da ço kaz tüketebilirsin ben öyle yaptım çünkü sıkışık duramam hem de konsantre oldu, daha iyi ve net sonuçlar aldım.

bana ilk tüpte bahçeci 1 bebek asprini verdi. 2. tüpte piyasada bebek asprini bitmiş ya 1 çocuk asprini ya da 1 düşük doz corasprinin 3 de 2 sini iç dediler. bıçakla 3 te birini az kesip öyle içiyordum. tüp bitince bıraktım ama.

Arkadaşlar orkide hareketi adlı bir sitede buğday çiminin tozu var.Bu da işe yarar mı acaba?

ben ilk buğday tozunu oradan aldım ama çok pahalı. 125 gr 60 lira. bir de üstüne yanlış yazılmış günde 3 çay kaşığı yazıyor. halbuki ing. teaspoon bizdeki tatlıkaşığıdır. yabancı sitelerden baktım günde 12 gr yani 3 tatlıkaşığı (1 tatlıkaşığı yaklaşık 4gr) içilmeli. hapından daha pahalıya geliyor. ben sonra ebay dan 400 gr ımı (1 pound veya 14 ounce gibi birşey yazıyor çevirme sitelerinden çevirirsin gırama) 17 liralık kargo dahil 60 liraya aldım. 7-10 gün arası sorunsuz eline geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…