oh ne güzel karamelim gözün aydın. yeni umutlar yeşersin yeni sayfalar açılsın ama sonu mutlu olsun hüsran olmasın inşallah
birşey daha soracağım google " donna turk" yazın. Ovulasyon testi tükürükle yapılan ve bu epeydir var. Ne dersiniz ? sürekli idrardan daha kolay sınırsız kullanım vs.
Bir inceleyin ve fikir verin :)
Arkadaşlar merhaba,
Dün topic de problem vardı, tüm aboneliklerim silinmiş. Bir de topiğin yeri değişmiş galiba zor buldum daha önce gebelik alt başlığındaydı, şimdi tüp bebek özel bölümüne almışlar. Sizde sıkıntı yaşadınız mı ?
selam waterscım ben hep ordan giriyordum
gebelik alt başlığından daha önce hiç girmedimkaydirigubbakcemile3
Karamel'cim ben 2007 de , ikinci bebeği isterken ( o zamanlar eşim istemediğinden konuyu kapatmıştık ) o zamanlarda bu ürünü 2-3 ay kullandım ve hiç de eğrelti otu gibi bir tablo ile karşılaşmadım Donna turk'a göre yumurtlamıyorum. Hatta evde halen durur, ovülasyon testleri çift çizgiyi verdiğinde bile, Donna hiç bir şey vermedi. Bence bir işe yaramıyor, alıp da moralinizi bozmayın derim.
hep tüp bebekteydi , senin abonelikte olunca dikkatini çekmemiş herhalde waterss'cığım yukarıda bir soru sordum senin bu konularda bilgin var okurmusun rica etsem
bana ilk tüpte bahçeci 1 bebek asprini verdi. 2. tüpte piyasada bebek asprini bitmiş ya 1 çocuk asprini ya da 1 düşük doz corasprinin 3 de 2 sini iç dediler. bıçakla 3 te birini az kesip öyle içiyordum. tüp bitince bıraktım ama.evet canım cumartesi hastane doktoru çoruma gönderiyomuş galiba o yüzden o gün başka bir doktor muayene edecek ölçüleri alacak :)) aspirin konusuna gelince daha önceki doktorum da bana kullanmamı günde birtane hatta babyprin al demişti. sonra sonra düşündüm de hala tam hatırlayamıyorum özkan bey mi yoksa senai bey mi birisi bana asprin kullanma dedi. bunu özkan bey gelince tekrar soracağım en azından o söylememiş olsa bile bi açıklama yapar heralde
Arkadaşlar orkide hareketi adlı bir sitede buğday çiminin tozu var.Bu da işe yarar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?