38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar, preseed'im geldi 5 adet ovülasyon testiyle birlikte + 28 tane daha aldım. Belli mi olur

Erverdi'cim, dönüşün muhteşem oldu arkadaşım. Nerelere kaçıyorsun sen öyle aralarda. Bu ay kendin deniyorsun olmadı Memorial'mı gelecek ay, planlarda değişiklik var mı? Herşey gönlünce olsun...

kızlar;herkese merhaba.takip ettiğim kadarıyla preeseed satışı rekoru kıracaksınız.hepinize hadi inşallah diyeyim.hülya herada,yeni gelenler de var,karamelde almış yeni yazmış.bu arada maşallah diyeyim karamel;seni çok güçlü görüyorum.
alabamacım tüp te şimdilik sen varsın sanırım.
yeni gelen arkadaşlar hepinize hoşgeldiniz hepinize hayırlı sonuçlu tedaviler diliyorum.
gukem daha başlamamış tüpe kist sorunu yüzünden umarım son gittiğin dr çare olur.bir an önce başlarsın
waters ve esterya bir süredir uğramamışlar benim gibi.
deniz bulut ta aynen benim gibi takipte.ben bu ayı es geçtim.önümüzdeki adette gideceğim.eşim gitmişti en son dr a.dr u tahlil bile istememiş.yanında tahlillerini götürmüştü bir de muayne olmuş.şimdilik ondan yana bir sorun yok.benden kaynaklı olabileceğini doğru yolda olduğumuzu devam etmemiz gerektiğini söylemiş.top yine bende gibi gözüküyor
balanceden yine haber yok.patikler de deniz bulutla vuslata ermişti en son.kızlar unuttuklarım varsa affola.bir konu var fikrinizi almak istiyorum.yarın yazarım.eminim en iyi sizler anlarsınız.şimdilik hoşçakalın.sevgiyle kalın.

erverdi hatun tam diziliksin ha bi görünüp devamı az sonra hatta yarın diyip kayboluyosun gizemin de bu kadarı alkışlıyorum seni yani. merakla yarını bekliyoruz haberin ola. bu arada bi gelmişsin bi gelmişsin felsefeni de masaya koyup gitmişsin hadi bakalım. benimde söyleyeceklerim var ama bende yarın yazcam banane :))
waters canım evet şimdilik iğnelerle yolculuğa çıktık bakalım. iyi olacak inşallah. bu kez kendimden umutluyum galiba. şimdilik herşey yolunda yarın kontrole gideceğim şekercim. sen nasılsın iyimisiniz umarım herşey yolundadır.
denizcim haberler güzel görünüyor tembel membel üzerine düşeni yerine getirmiş yumoşlar. ya deniz eğer deneyebiliyorsan dene be gülüm varsa gücün dene biliyosun son yumurtaya kadar varsa bi ihtimal denemeden ulaşamayız hadi kızlar denize bi el atın itelim de denesin...

merhabalar..
preseed ciler, ben yapıyorum şu testleri de baya sonra 2. çizgi silik çıkıyor. 10 dakikadan fazla bekletmeyin diyor testte. bide marker yazan yeri sökmüyoruz dimi? onun altında da bi çizgi daha çıkıyo. çözemedim ben şu işi arkadaşlar. geçip gidecek günlerim heral.

silik iki çizgi varsa çalış gitsin şekerim zarar etmezsin yaalkisalkisalkis

dooru diyon da ben çalışma üşengeciyim kardeş. zorunlu olmadıkça çalışmayayım diyom, napiyim ben de bööleyim işte. garanti olsun 2. çizgi yorulmayayıma.s

kızlar, preseed'im geldi 5 adet ovülasyon testiyle birlikte + 28 tane daha aldım. Belli mi olur
bütün ay ovülasyon testi yapacaksın herhalde :roflol:hayırlı olsun inşş böle gelsin bebeğin

canım ser verip sır vermiyorsun inşallah dönmüşsündür

dooru diyon da ben çalışma üşengeciyim kardeş. zorunlu olmadıkça çalışmayayım diyom, napiyim ben de bööleyim işte. garanti olsun 2. çizgi yorulmayayıma.s

bebek işi olmasa hiç kıpırdamayacaksın galiba :bbo:

dooriyon da ben çalışma üşengeciyim kardeş. zorunlu olmadıkça çalışmayayım diyom, napiyim ben de bööleyim işte. garanti olsun 2. çizgi yorulmayayıma.s
9 aylık evliyim yemin ederim bende bu hale geldim. çocuk olayı insanı bu hale getirdiğini biliyorum daha yazın günde altı defa çalışmış biri olarak eşimin ve benim enerjim çocuk yüzünden sıfırlandı gitti. ayy yat kalk çocuk sadece ovülasyon gününde çalışır olduk. eşim bile bana ilişirken ovülasyon zamanı mu diye sorar oldu.satmışım anasını napim ya olmuyorsa olmuyor şarap içtim gene eşimle mutluyuz napalım allahın taktirine boyun eğmekten başka şansım yok

günaydın candy'ler

bütün ay ovülasyon testi yapacaksın herhalde :roflol:hayırlı olsun inşş böle gelsin bebeğin

ne gülüyon anam bak cephanede hazır, bu ay labaratuvar. bebeği olmadı belki preseed sıpası olur. Ama romantik geceler bebeği olmayacağı kesin.

çok doğru söyledin aynen durum bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…