kocam film koydu ben bi takılıyım beğenmessem gelirim. zaten kimse de yok çok ısrar ettiniz sankiiii
silik iki çizgi varsa çalış gitsin şekerim zarar etmezsin yaalkisalkisalkismerhabalar..
preseed ciler, ben yapıyorum şu testleri de baya sonra 2. çizgi silik çıkıyor. 10 dakikadan fazla bekletmeyin diyor testte. bide marker yazan yeri sökmüyoruz dimi? onun altında da bi çizgi daha çıkıyo. çözemedim ben şu işi arkadaşlar. geçip gidecek günlerim heral.
ne demek tatlım ben ısrar ediyorum gel hadi:)))
hislerinin olmadığına adım kadar eminim ama neyse gidip çalışsana sen ne işin var buralarda:)))slm gukem 6 hissim seni tanıdıgımı söylüyor şu anakadar beni yanıltmadı hislerim gebzede kelimeler ve cümleler bana yabancı gelmiyor))))hayat bu kısmet......
lbu saatte de anca bu mahabbet olur zaten..kırmızı çizgili film gibi.. biiiippppp şeklinde.
bütün ay ovülasyon testi yapacaksın herhalde :roflol:hayırlı olsun inşş böle gelsin bebeğinkızlar, preseed'im geldi 5 adet ovülasyon testiyle birlikte + 28 tane daha aldım. Belli mi olur
kızlar;herkese merhaba.takip ettiğim kadarıyla preeseed satışı rekoru kıracaksınız.hepinize hadi inşallah diyeyim.hülya herada,yeni gelenler de var,karamelde almış yeni yazmış.bu arada maşallah diyeyim karamel;seni çok güçlü görüyorum.
alabamacım tüp te şimdilik sen varsın sanırım.
yeni gelen arkadaşlar hepinize hoşgeldiniz hepinize hayırlı sonuçlu tedaviler diliyorum.
gukem daha başlamamış tüpe kist sorunu yüzünden umarım son gittiğin dr çare olur.bir an önce başlarsın
waters ve esterya bir süredir uğramamışlar benim gibi.
deniz bulut ta aynen benim gibi takipte.ben bu ayı es geçtim.önümüzdeki adette gideceğim.eşim gitmişti en son dr a.dr u tahlil bile istememiş.yanında tahlillerini götürmüştü bir de muayne olmuş.şimdilik ondan yana bir sorun yok.benden kaynaklı olabileceğini doğru yolda olduğumuzu devam etmemiz gerektiğini söylemiş.top yine bende gibi gözüküyor
balanceden yine haber yok.patikler de deniz bulutla vuslata ermişti en son.kızlar unuttuklarım varsa affola.bir konu var fikrinizi almak istiyorum.yarın yazarım.eminim en iyi sizler anlarsınız.şimdilik hoşçakalın.sevgiyle kalın.
dooru diyon da ben çalışma üşengeciyim kardeş. zorunlu olmadıkça çalışmayayım diyom, napiyim ben de bööleyim işte. garanti olsun 2. çizgi yorulmayayıma.s
9 aylık evliyim yemin ederim bende bu hale geldim. çocuk olayı insanı bu hale getirdiğini biliyorum daha yazın günde altı defa çalışmış biri olarak eşimin ve benim enerjim çocuk yüzünden sıfırlandı gitti. ayy yat kalk çocuk sadece ovülasyon gününde çalışır olduk. eşim bile bana ilişirken ovülasyon zamanı mu diye sorar oldu.satmışım anasını napim ya olmuyorsa olmuyor şarap içtim gene eşimle mutluyuz napalım allahın taktirine boyun eğmekten başka şansım yokdooriyon da ben çalışma üşengeciyim kardeş. zorunlu olmadıkça çalışmayayım diyom, napiyim ben de bööleyim işte. garanti olsun 2. çizgi yorulmayayıma.s
bütün ay ovülasyon testi yapacaksın herhalde :roflol:hayırlı olsun inşş böle gelsin bebeğin
9 aylık evliyim yemin ederim bende bu hale geldim. çocuk olayı insanı bu hale getirdiğini biliyorum daha yazın günde altı defa çalışmış biri olarak eşimin ve benim enerjim çocuk yüzünden sıfırlandı gitti. ayy yat kalk çocuk sadece ovülasyon gününde çalışır olduk. eşim bile bana ilişirken ovülasyon zamanı mu diye sorar oldu.satmışım anasını napim ya olmuyorsa olmuyor şarap içtim gene eşimle mutluyuz napalım allahın taktirine boyun eğmekten başka şansım yok
hislerinin olmadığına adım kadar eminim ama neyse gidip çalışsana sen ne işin var buralarda:)))
h
çalışmakla bu işler olsaydı yolunda kimse buralarda olmazdı:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?