maşallah valla benim sevdiğim herşey yasak.bal yasakta biz niye tarçın çörek otu bal karışımı yiyoruz ki:sm_confused:günaydın kızlar
geçen gün asprin konuşuluyordu ya bir ing fertilite sitesinde ne buldum. neler tüketilecek ve tüketilmeyecek diye yazmış tüketilmeyecekleri yazıyorum :
alkol, suni tatlandırıcılar, besin renklendiricileri (ne denir buna), zencefil, kinin, tonik suyu içindeki anahtar maddeler, kafein (çukulata, soda (bunu bilmiyordum),kahve, çay, bazı ağrı kesiciler ve soğuk alğınlığı ilaçları), monosodium glutomate (MSG) BHA ve diğer besin katkı maddeleri, kısmen veya pişmemiş yemekler, çok yağlı besinler, asprin, antihistaminler (alerji ilaçları oluyor) decongestanlar (be ne bilmiyorum), bazı antibiyotikler.
bunlara ilave olarak tamamlayıcı tıp da et-tavuk-yumurta-seker-bal-çekirdeksiz meyveler (portaakal mandilina falan oluyor galiba), süt ve süt ürünleri- rhubarb (rubarb Antrakinon türevi glikozid içeren bitki. Yapraklarında elde edilen dantron laksatif olarak kullanılır diyor sözlükte ve diğer adı ravent), bezelye (bunu hiç duymamıştım, protein kullanmayın diye yazıyor diyor.
herkese güzel bir gün ben eyvah eyvahı seyretmeye gidiyorum kaydirigubbakcemile3
any selam bebeğin kalbinin durduğunu nasıl anlayabiliyoruz biliyor musun? ay allah korusun.
9 aylık evliyim yemin ederim bende bu hale geldim. çocuk olayı insanı bu hale getirdiğini biliyorum daha yazın günde altı defa çalışmış biri olarak eşimin ve benim enerjim çocuk yüzünden sıfırlandı gitti. ayy yat kalk çocuk sadece ovülasyon gününde çalışır olduk. eşim bile bana ilişirken ovülasyon zamanı mu diye sorar oldu.satmışım anasını napim ya olmuyorsa olmuyor şarap içtim gene eşimle mutluyuz napalım allahın taktirine boyun eğmekten başka şansım yok
ayy ne güzel belki burda da yağar.kışı yollamadan bi kar daha görsek fena olmaz hani.kızlar burada lapa lapa kar yağıyor
anladım ben 38 yaşındayım 10buçuk haftalık hamileyim ama korkmaktan da kendimi alamıyorum. amin inşallah tüm hamile arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alsınlar bugün akşamda randevum var bakalım ne olacak offfffff korkuyorum
aycanım benim işallah diyorum ya bu yumurtalardan biri kucağına bebek olarak döner. sen ok pozitifsin cidden ben de inanıyorum güzel sonuç alacağınaselam kızlarrr hafta sonu sakin galiba. ben muayeneden geldim soldaki 4 4 ve 11 olan yumurtalar 5.5 6 ve 13 olmuş sağdakiler 8 11 14 dü 8 16 16 dedi ilginç 8 olan kıpırdamamış ama 11 14 ikisi birden 16 olmuş ilginç değil mi? ama çok şükür diyorum. bugün beni bayan bir doktor muayene etti doktorum olmadığı için. ben dedimki 5.5 olanlardan umutlu değilim diğerleri iyi olsun da dedim. hiç öyle düşünmeyin bir hastamızın daha büyük yumurtaları olmasına rağmen 8 lik yumurta sonuca ulaştı ve hamile dedi. o yüzden artık ölçüleri de düşünmeyeceğim. allahtan sadece hayırlı sonuç istiyorum. bitane daha ekstradan küçük yumurta gördü ama onun önemi yoktur bu saatten sonra heralde..
selam kızlarrr hafta sonu sakin galiba. ben muayeneden geldim soldaki 4 4 ve 11 olan yumurtalar 5.5 6 ve 13 olmuş sağdakiler 8 11 14 dü 8 16 16 dedi ilginç 8 olan kıpırdamamış ama 11 14 ikisi birden 16 olmuş ilginç değil mi? ama çok şükür diyorum. bugün beni bayan bir doktor muayene etti doktorum olmadığı için. ben dedimki 5.5 olanlardan umutlu değilim diğerleri iyi olsun da dedim. hiç öyle düşünmeyin bir hastamızın daha büyük yumurtaları olmasına rağmen 8 lik yumurta sonuca ulaştı ve hamile dedi. o yüzden artık ölçüleri de düşünmeyeceğim. allahtan sadece hayırlı sonuç istiyorum. bitane daha ekstradan küçük yumurta gördü ama onun önemi yoktur bu saatten sonra heralde..
selam kızlarrr hafta sonu sakin galiba. ben muayeneden geldim soldaki 4 4 ve 11 olan yumurtalar 5.5 6 ve 13 olmuş sağdakiler 8 11 14 dü 8 16 16 dedi ilginç 8 olan kıpırdamamış ama 11 14 ikisi birden 16 olmuş ilginç değil mi? ama çok şükür diyorum. bugün beni bayan bir doktor muayene etti doktorum olmadığı için. ben dedimki 5.5 olanlardan umutlu değilim diğerleri iyi olsun da dedim. hiç öyle düşünmeyin bir hastamızın daha büyük yumurtaları olmasına rağmen 8 lik yumurta sonuca ulaştı ve hamile dedi. o yüzden artık ölçüleri de düşünmeyeceğim. allahtan sadece hayırlı sonuç istiyorum. bitane daha ekstradan küçük yumurta gördü ama onun önemi yoktur bu saatten sonra heralde..
anladım ben 38 yaşındayım 10buçuk haftalık hamileyim ama korkmaktan da kendimi alamıyorum. amin inşallah tüm hamile arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alsınlar bugün akşamda randevum var bakalım ne olacak offfffff korkuyorum
arkadaşlar herkeze merhaba. denizbulut arkadaşım birşeyler yoluna giriyor galiba. senin geçmişte bebeğinin kalbi durmuştu yanılmıyorsam.bende iki kez yaşadım bunu. sen trombofili paneli yaptırmışmıydın?
Kızlar, Herada'nında teşvikiyle 2 gündür Ebay, Gitti gidiyor vs inceliyorum. Görünen o ki genelde Ebaydan alıp Gitti gidiyorda satıyorlar.
Mesela preseed burada 130 TL, ben preseed + 5 ovülasyon + 5 gebelik testini 78 e gitti den aldım. Ebay da preseed 16,50 $ * 1,5 = 24,75 TL. inanılmaz bir kar var.
Kuzenimin kankası Amerikada , kuzenimde uzun zamandır birşey getirtsem satsam diyordu , biraz önce jeton düştü aç konuş 100 $ kadar gümrük yokmuş (sağolsun Herada söyledi) 5 kutu , 5 kutu yollasın + ovülasyon falan (para değil cent'le satılıyor) koy gitti'ye sat dedim.
Becerirse güzel olur. Bebek yapacağız derken, ticaret fikri gelişti , unuttuğum ingilizcem toparlanıyor. :)
merhaba kızlar..
dün geceki muhabbetleri sanki ben yapmamış gibiyim. utangacımdır normalde bööle şeyler yazamam ve konuşamam. bugün de 2. çizgi silik. benim 4. testim bu hep aynı sonuç çıkıyo. yanlış mı yapıyom acaba?sonsuza dek 2. çizgi silik gidecek gibi görünüyo.
tekirdağda nasıl kar yağar burda 22 derece falan..
aslında çok üşengeç diilim ama bu konuda bööleyim işte.
Deniz ben proteinin çok tüketilmesi gerektiğini sanıyordum. mesela portakal vitamindir ve faydalıdır. şaşırdım biraz bazı ürünlerin ismini görünce.
şimdi biraz dışarı çıkayım da ziyaretlerimizi yapalım.
aycanım benim işallah diyorum ya bu yumurtalardan biri kucağına bebek olarak döner. sen ok pozitifsin cidden ben de inanıyorum güzel sonuç alacağına
alabama inşallah canım. darısı tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın başına. evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım. evlendiğim ilk günden beri çok istiyordum ve beynimi şartlandırdım. çok istedim. aslında stres yapmadan istemek gerekiyor sadece... ben ilk 4 ay çok aşırı stres yapmıştım. her ay adet olduğumda sinir krizi geçiriyordum sonradan amaaaaaaaan ne olacaksa olsun nasıl olsa allah zamanını bilir dedim ve o mantıkla düşündüğüm birinci ayda test sonucu istediğim gibi
alabama merhaba, öncelikle nazar değmesin, yumurtaların çok iyi, kaliteside inşallah iyi olur, herkes birşey paylaşıyor bu çok iyi oluyor, bende büyüklüklerine, sayısına çok takıyordum, artık takmıyorum vallahi, zaten stresten varolanlarında kalitesi bozuluyor, az önce bende doktordan geldim, doktor çok iyi hemen tüp bebeğe başlayalım dedi, ben bu ay istemedim, DHEA işe yaramış dedi, bırakmamamı söyledi.... moralim yerine geldi.... şimdi beynimi buna şartlandırmak istiyorum.... ama şeytan "ya yine olmazsa" deyip kaçıyor...... bunun için bir formülünüz var mı???
hadi bakalım şeker, herada'nın tabiriyle alabama Jr. lar gelsin. Sayıya , büyüklüğü takılmayın diyorlar aslına bakarsan hiç birşeye takılmamak lazım. elimizden geleni yapıp işi Allaha havale edeceğiz. O yüzden canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur.
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?