- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
anladım ben 38 yaşındayım 10buçuk haftalık hamileyim ama korkmaktan da kendimi alamıyorum. amin inşallah tüm hamile arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alsınlar bugün akşamda randevum var bakalım ne olacak offfffff korkuyorum
selam kızlarrr hafta sonu sakin galiba. ben muayeneden geldim soldaki 4 4 ve 11 olan yumurtalar 5.5 6 ve 13 olmuş sağdakiler 8 11 14 dü 8 16 16 dedi ilginç 8 olan kıpırdamamış ama 11 14 ikisi birden 16 olmuş ilginç değil mi? ama çok şükür diyorum. bugün beni bayan bir doktor muayene etti doktorum olmadığı için. ben dedimki 5.5 olanlardan umutlu değilim diğerleri iyi olsun da dedim. hiç öyle düşünmeyin bir hastamızın daha büyük yumurtaları olmasına rağmen 8 lik yumurta sonuca ulaştı ve hamile dedi. o yüzden artık ölçüleri de düşünmeyeceğim. allahtan sadece hayırlı sonuç istiyorum. bitane daha ekstradan küçük yumurta gördü ama onun önemi yoktur bu saatten sonra heralde..
merhaba kızlar..
dün geceki muhabbetleri sanki ben yapmamış gibiyim. utangacımdır normalde bööle şeyler yazamam ve konuşamam. bugün de 2. çizgi silik. benim 4. testim bu hep aynı sonuç çıkıyo. yanlış mı yapıyom acaba?sonsuza dek 2. çizgi silik gidecek gibi görünüyo.
tekirdağda nasıl kar yağar burda 22 derece falan..
aslında çok üşengeç diilim ama bu konuda bööleyim işte.
Deniz ben proteinin çok tüketilmesi gerektiğini sanıyordum. mesela portakal vitamindir ve faydalıdır. şaşırdım biraz bazı ürünlerin ismini görünce.
şimdi biraz dışarı çıkayım da ziyaretlerimizi yapalım.
alabama merhaba, öncelikle nazar değmesin, yumurtaların çok iyi, kaliteside inşallah iyi olur, herkes birşey paylaşıyor bu çok iyi oluyor, bende büyüklüklerine, sayısına çok takıyordum, artık takmıyorum vallahi, zaten stresten varolanlarında kalitesi bozuluyor, az önce bende doktordan geldim, doktor çok iyi hemen tüp bebeğe başlayalım dedi, ben bu ay istemedim, DHEA işe yaramış dedi, bırakmamamı söyledi.... moralim yerine geldi.... şimdi beynimi buna şartlandırmak istiyorum.... ama şeytan "ya yine olmazsa" deyip kaçıyor...... bunun için bir formülünüz var mı???
Kızlar, Herada'nında teşvikiyle 2 gündür Ebay, Gitti gidiyor vs inceliyorum. Görünen o ki genelde Ebaydan alıp Gitti gidiyorda satıyorlar.
Mesela preseed burada 130 TL, ben preseed + 5 ovülasyon + 5 gebelik testini 78 e gitti den aldım. Ebay da preseed 16,50 $ * 1,5 = 24,75 TL. inanılmaz bir kar var.
Kuzenimin kankası Amerikada , kuzenimde uzun zamandır birşey getirtsem satsam diyordu , biraz önce jeton düştü aç konuş 100 $ kadar gümrük yokmuş (sağolsun Herada söyledi) 5 kutu , 5 kutu yollasın + ovülasyon falan (para değil cent'le satılıyor) koy gitti'ye sat dedim.
Becerirse güzel olur. Bebek yapacağız derken, ticaret fikri gelişti , unuttuğum ingilizcem toparlanıyor. :)
benim 1 kere kalbi durdu ona da genetik test yapıldı kromozom bozukluğuymuş
gitti gidiyorda ilk 40 liraydı ben 2 tane aldım. herhalde fazla sipariş geldi sonra hemen 80 lira oldu. şimdi 48 lira. bence devamlı iş için gidip gelen biri vardır (herada gibi biri de olabilir bir hostes de iş görür) o getiriyor burada satıyorlardır. herada neden e baydan aldıysa ingiltere de de daha ucuzdur.
Gukem, senin kist mi vardı.? temmuzda tüp bebeğe başlayacakken 4,5 cm lik bir kist vardı. olmaz önce bu gitsin dendi. doğum kontrol hapı verildi ama bununla birlikte ben soğan kürü de yaptım, aralarda da bitki çayları içtim. o ay kanama az da olsa her gün oldu 1 ay boyunca. ama esas adette gittim ben de doktor da şaşırdı. hiç kalmamış. bu da ilginçti. hemen ağustos sonunda başladık tüpe ve o ay hamile kalmıştım. sen de düzenli yap bence soğan kürünü.
Herada, çabuk tükeniyor bu ovulasyon testleri. kaçırdım mı kesin 2 çizgiyi diyorum ama o zaman tek çıkması gerekir di değil mi?
Alabama, maşallah durumun çok güzel. inşallah böyle devam eder.opuyorumnanaktan
heradacığım merhaba;
sen soğan kürü uygulamışsın sanırım senin kistin çikolata kisti miydi?
yok bu ay rahim filmi çektirdim ya o yüzden ektra bişi yapmak istemedim ama önümüzdeki ay aklımda. bir an önce kurtulmam lazım bu kistten.senin kist kolay bir kistmiş allahtan geçmiş gitmiş. sorunun olmaması çok güzel.peki arı sütü bal polen falan kullanıyor musun hani kaliteyi artırıcı bişiler ?Yok Gukem'cim, fonksiyonel kist dedikleri birşeydi benimki. Normalde birkaç aya kendiliğinden kaybolan kistlerdendi ama tedavi o sebeple ertelendiği için, o ay boyunca doğum kontrol hapı vermişlerdi, kist gitsin diye. Ben de birşeyler yapmak istediğim için soğan kürü yapmıştım. Hep iyi şeyler okudum, ben de yaparken herhangi bir rahatsızlık hissetmedim; sen kürü yapıyor musun?
Gukem, senin kist mi vardı.? temmuzda tüp bebeğe başlayacakken 4,5 cm lik bir kist vardı. olmaz önce bu gitsin dendi. doğum kontrol hapı verildi ama bununla birlikte ben soğan kürü de yaptım, aralarda da bitki çayları içtim. o ay kanama az da olsa her gün oldu 1 ay boyunca. ama esas adette gittim ben de doktor da şaşırdı. hiç kalmamış. bu da ilginçti. hemen ağustos sonunda başladık tüpe ve o ay hamile kalmıştım. sen de düzenli yap bence soğan kürünü.
Herada, çabuk tükeniyor bu ovulasyon testleri. kaçırdım mı kesin 2 çizgiyi diyorum ama o zaman tek çıkması gerekir di değil mi?
Alabama, maşallah durumun çok güzel. inşallah böyle devam eder.opuyorumnanaktan
yok bu ay rahim filmi çektirdim ya o yüzden ektra bişi yapmak istemedim ama önümüzdeki ay aklımda. bir an önce kurtulmam lazım bu kistten.senin kist kolay bir kistmiş allahtan geçmiş gitmiş. sorunun olmaması çok güzel.peki arı sütü bal polen falan kullanıyor musun hani kaliteyi artırıcı bişiler ?
erverdi hatun tam diziliksin ha bi görünüp devamı az sonra hatta yarın diyip kayboluyosun gizemin de bu kadarı alkışlıyorum seni yani. merakla yarını bekliyoruz haberin ola. bu arada bi gelmişsin bi gelmişsin felsefeni de masaya koyup gitmişsin hadi bakalım. benimde söyleyeceklerim var ama bende yarın yazcam banane :))
waters canım evet şimdilik iğnelerle yolculuğa çıktık bakalım. iyi olacak inşallah. bu kez kendimden umutluyum galiba. şimdilik herşey yolunda yarın kontrole gideceğim şekercim. sen nasılsın iyimisiniz umarım herşey yolundadır.
denizcim haberler güzel görünüyor tembel membel üzerine düşeni yerine getirmiş yumoşlar. ya deniz eğer deneyebiliyorsan dene be gülüm varsa gücün dene biliyosun son yumurtaya kadar varsa bi ihtimal denemeden ulaşamayız hadi kızlar denize bi el atın itelim de denesin...
merhabalar..
preseed ciler, ben yapıyorum şu testleri de baya sonra 2. çizgi silik çıkıyor. 10 dakikadan fazla bekletmeyin diyor testte. bide marker yazan yeri sökmüyoruz dimi? onun altında da bi çizgi daha çıkıyo. çözemedim ben şu işi arkadaşlar. geçip gidecek günlerim heral.
merhaba waters
ay göbişin büyüdü mü merak ediyorum? bir de şu cinsiyeti belli olsaya artık bebeğimizin:))
Waterss'çım, selam canım. Sen nasılsın? 10 Mart'ta herşey yolunda gidecek, mükemmel bir sonuç alacağına o kadar eminim ki. Herşey gönlünce olsun canım arkadaşım. Benim ilk ay umutsuz; regli olacağım bugün yarın, gayet net hissediyorum. Neyse, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
kızlar ben bir süredir yoktum. neler yaptınız? daha oncede yazmıstım gormeyenler için tekrar yazıyorum. tup bebek yaptırmak isteyen arkadaslarıma yardımcı olmak istiyorum. ben hepinizin cok iyi bildigi bir hastanede çalışıyorum. sizlere en azından ındırım konusunda yardımcı olmak isterim. ilgilenenler ozelden msj atabilirler..
Waterss'çım, sonuçlar harika çıkacak ve güzel bir hamilelikle bebişini kucaklayacaksın inşallah. Yazdıklarını maalesef gayet iyi biliyorum. 8. haftadaki kayıp sebebiyle hem doktoru sorguya çekmiştim; hem de okumadığım kalmamıştı. Maalesef bizim yaşlarda sıkça karşılaşılabiliyor, gerçi kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski %3'e düşer diye bir çalışma da okumuştum ama o rakamı da birileri oluşturuyor elbet, ben gibi. Şimdi tek duam var, olup tekrar kaybedeceksem hiç olmasın daha iyi. Bir şekilde insan olmamasına da alışabilir de var diye umut edip kaybetmek zor. Kasvet yapmayayım şimdi, sen boşver bunları, güzel gelişti hamileliğin öyle de sürecek, tüm kalbimle inanıyorum güzel arkadaşım.
nedense ben senden oldukça ümitliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?