Waters canim sagol beni hatirlayip sordugun icin. Ben iyiyim cok sukur. Yalniz cok cabuk yoruluyorum. Gecen caddede yururken birden basim donup gozum karardi. Nerdeyse dusecektim, allahtan yanimda esim vardi. Hemen yandaki magazaya girip oturduk. Sonra arabamiza bindik ve eve geldik. Guya alisverise gitmistik.
Kizim sagolsun cok canavar, habire tekmeleyeip duruyor. Ozellikle ben uyurken, bazen tekmeleri ile uyaniyorum:))
Canim USG de bebegin hareketli olmasini istiyorsano gun cikolata ye. Ben cinsiyetini ogrenecegim zaman cikolata yiyip gittim. Nsil hareketliydi anlatamam.
Amniyosentez icin iyi sanslar. Benim riskim dusuk cikti diye yaptirmadim, simdi ruyalarimda kabus goruyorum. Bazen keske yaptirsaydim diyorum.
Sen simdi kac haftalik oldun?
Ben 2. trimesteri bitirdim bu hafta 3. trimestere basladim. Hayirlisiyla bebeisim zamaninda ve saglikli dogsun, cok rahatlayacagim. Ufacik bir krampta, karin agrisinda cok korkuyorum. Bu benim son sansim cunku. Daha once yasadiklarim cok aciydi. Allah bir daha bana yasatmasin. Hic birimize yasatmasin. Hepimiz saglikli bebek anneleri olalim bir an once.
Sevgiler
kızlar hepinize merhaba..
ben normal yolla hamile kaldım ve düsük yaptım. zamanımın dolmasını bekliyorum ve o gunden beri bu siteye uyeyim. aramızda tup bebek yaptıran arkadaslarımın yazılarını okudum. gereksız yere dunyanın masrafını yapıp uzerinede ilgisiz alakasız ınsanların tavrıyla karsılasmıslar. ınanın cok uzuldum.ben hepinizin iyi bildigi bir hastanede calısıyorum.yakınıma 2 yıl once azosperm teshisi konmustu(hic sperm yok). titizlikle yapılan tedavi sonrasında hersey yolunda gitti ve eşi suan hamile. gecen gun kalp atısını dınledıler bebişlerinin... bu ikinci denemesiydi ve yasadıklarını birebir bizlerde yasamıs olduk.. hic kolay olmadıgını gordum. bende bu sitede tup bebek yaptırmayı dusunen, kararsız kalan arkadaslarıma yardımcı olmaya karar verdim. hem emin ellerde olacaklar hemde gereksiz odemelerde bulunmıycaklar. ben tup bebek tedavisinde gereken indirim kolaylıgını saglayacagım. anne olmayı ıstemenın nedemek oldugunu bende cok ıyı bılıyorum. hepimiz aynı arzuya sahibiz.. ben varım dıyen arkadaslarım benle iletisime gecsinler. buradanda guzel guzel haberlerı diger arkadaslarımıza verelim.. onlarada umut olalım.. ozele cok fazla msj geldiginden kiitleniyor. ulasabıldıgım arkadaslara mail adresimi vericem. detayları rahat yazabılmelerı icin..
Hepiniz Allaha emanet olun..
sevgiler,
waters inşallah sonuçların çok iyi çıkacak..ve inşallah biz de o aşamalara kadar gelebiliriz. ben bu kadar araştırma yapmadan önce daha rahattım açıkçası. insan nelerle karşılaşabileceğini bilince ona şartlandırıyor kendini. aslında bişi bilmemek daha iyi gibi.
Apaydın şu anda "Esimin sperm sayisi 0 yani hic yok , nasil yukseltebiliriz lutfen yardim edin" topiğinde yine aynı metni bırakmış..Tüp bebek alt konusunu kendisine yer edinmiş..reklamını yapmaya devam ediyor burası tabi onun için bulunmaz bir platform keşke niyetini açıkça söyleyebilse..ben size yardımcı olmak istiyorum diyor ama çevreye el ilanlarını dağıtıyor.. yazılan aynı metinleri işte bu şekilde topiklere dağıtırsa işini ve reklamını yapmış olur. Hastanesine , hasta çekerek pirimlerini arttırmaya çalışıyor olabilir ama umarım yaptığı iş onunla irtibat kuran kişilere gerçekten yardımcı olur. İnsan evladı dr'ların karşısına çıkarır kendisi ile irtibat kuranları..Yoksa bu davranışı çok itici geldi bana...
apaydın tamamen reklam yapan pazarlama taktiği kullanıp para kazanma peşinde olan heryere kopyala yapıştır aynı şeyleri yazan ve hatta bizi cahil yerine koyan bir kötü niyetli. çünkü birbirini tanıyan samimi insanların muhabbet ettiği bir ortama kapıyı çalmadan girip elindekini satmaya çalışması bir yana bizi de akılsız fikirsiz yerine koyuyor. - kızlar uzun zamandır yoktum falan sanki bizi tanıyor biz de onu tanıyoruz sanki geçmişte muhabbetimiz varmış gibi konuşup bizi yemeye çalışıyor ya ben ona bozuluyorum. sen kimsin hocam ya sana diyoruz varsa kıyağın o kıyağını yaz kopyala yapıştır bize tırışkadan hikaye anlatma hadi canım hadi başka kapıya.... kime diyorum huuuu bu sitenin sorumluları niye bu kızı banlamıyo uzaklaştırmıyo hayret.
geldim yavrucum geldim.burdayım arkadaşım.ertesi günü annem kızkardeşim geldi.eşimde evdeydi.yazamadım canım.bugün de davet aldım biryerden yoktum.yoksa sizlerleyim yine.dertmi istiyorsun paylaşmak.tamam al öyleyse;erverdi nerdesin kene hikayesini anlattın gittin. hani ertesi gün gelecektin gelmemişsin. ben seni tam anlayamıyorum sıkıntı yok diyorsun anlatırım diyosun sonra yine aranızdayım diyorsun gelmiyorsun. merakda bırakıyosun bizi. hadi gel neyse durum yapalım açık oturum.
hep sabah girdiğim için kızlar günaydın yazacaktım ki :))))))) baktım akşammışsırnaşık şey
waterss 'cığım minik sıpanın iyi olduğuna çok sevindim , şu AS de bitsin daha rahatlayacağız inşallah.
roniyam'cığım demek son 3. aya girdin ne çabuk geçiyor zaman
valla şu reklam yapan zat'a yazdık ettik hatta yüz varsa giremez dedik ama yüz yüz değil köseleymiş.
tekrar diyorum reklamcı sana buradan ekmek çıkmazzzz.klava:
hep sabah girdiğim için kızlar günaydın yazacaktım ki :))))))) baktım akşammışsırnaşık şey
waterss 'cığım minik sıpanın iyi olduğuna çok sevindim , şu AS de bitsin daha rahatlayacağız inşallah.
roniyam'cığım demek son 3. aya girdin ne çabuk geçiyor zaman
valla şu reklam yapan zat'a yazdık ettik hatta yüz varsa giremez dedik ama yüz yüz değil köseleymiş.
tekrar diyorum reklamcı sana buradan ekmek çıkmazzzz.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?