38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Roniyam merhaba, geçmiş olsun dikkat et, belki açlık kan şekerin , tansiyonun düşmüş olabilir. Yanında şekerli ve tuzlu bir şeyler bulundurabilirsin , iyi ki yanlız değilmişsin.

Kızın gün içinde en hareketli olduğu saatlere ve tekme durumlarına son zamanlarda izlemeye al dünya ya geldiğinde de aynı saatlerde uyanık olacak demektir, senin ki gece uyanık şu sıralar demek.

Canım karnın da bu aylarda başlayan hafif kasılmalar olması normal buna tıpta bir şey deniyor şu anda adı aklıma gelmedi, vücut kendini normal doğuma hazırlıyor sebebi bu.

Daha önce yaşadığın deneyimi bilmiyorum ama unut artık. Son 3 aya gelmişsin çok şükür pek çok problemi atlatmışsın bundan sonrası için çok korkma ama uzun seyahatlerden özellikle son ay mümkünse seyahate falan çıkma mümkün olduğunca dinlen. Kız çocuğu bir anne için çok güzel bir şey, ileri de daha iyi anlayacaksın. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..merak etme.

Ben 16+0.hafta da amniyosentez olacağım. İlk hamileliğimde 35 yaşında hamile kalmıştım 36 da doğum yapacaktım olasılığım 700'e 1 di. Benim ısrarım üzerine AS yapıldı, sonuç iyi çıktı. Bunda da bir problem olmayacağını düşünüyorum ama ilk hamileliğimde daha gençken yaptırdığıma göre şimdi yaptırmalıyım diye düşündüm bu sefer dr umda 40 yaş faktöründen dolayı yapalım dedi. Hayırlısı olsun. Cinsiyetini öğrenir öğrenmez paylaşacağım. Sevgiler..

Bu metni daha önce bu topikte de yazmıştınız az önce aynı metni Şubat ve Martta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım topiğine de yazmışsınız. Şimdi eş zamanlı olarak baktım...farklı cümleler kurmak yerine aynı şeyleri kopyala yapıştır...

Son düzenleme:
Apaydın şu anda "Esimin sperm sayisi 0 yani hic yok , nasil yukseltebiliriz lutfen yardim edin" topiğinde yine aynı metni bırakmış..Tüp bebek alt konusunu kendisine yer edinmiş..reklamını yapmaya devam ediyor burası tabi onun için bulunmaz bir platform keşke niyetini açıkça söyleyebilse..ben size yardımcı olmak istiyorum diyor ama çevreye el ilanlarını dağıtıyor.. yazılan aynı metinleri işte bu şekilde topiklere dağıtırsa işini ve reklamını yapmış olur. Hastanesine , hasta çekerek pirimlerini arttırmaya çalışıyor olabilir ama umarım yaptığı iş onunla irtibat kuran kişilere gerçekten yardımcı olur. ınsan evladı dr'ların karşısına çıkarır kendisi ile irtibat kuranları..Yoksa bu davranışı çok itici geldi bana...

waters inşallah sonuçların çok iyi çıkacak..ve inşallah biz de o aşamalara kadar gelebiliriz. ben bu kadar araştırma yapmadan önce daha rahattım açıkçası. insan nelerle karşılaşabileceğini bilince ona şartlandırıyor kendini. aslında bişi bilmemek daha iyi gibi.

iyi pazarlar kızlar
deniz herada bebeksan waters iyi dilekleriniz ve yazdıklarınız için çok saolun umarım herşey yolunda gidecek. evdeyim öylee uzandım keyif yapıyorum.
waters bebeginin iyi durumda olmasına sevindim gizlemiş kendini göstermemiş :)) inşallah ayın onunda sınavınızı vereceksiniz ve yolculuğuna huzurla sağlıkla devam edeceksiniz.
herada canım sanada yeni umutlar yeni istekler yeniden başlamak için allah istek sabır versin.
deniz sen ne düşünüyorsun yeni tedaviye başlamak için takvime karar verebildin mi?

erverdi nerdesin kene hikayesini anlattın gittin. hani ertesi gün gelecektin gelmemişsin. ben seni tam anlayamıyorum sıkıntı yok diyorsun anlatırım diyosun sonra yine aranızdayım diyorsun gelmiyorsun. merakda bırakıyosun bizi. hadi gel neyse durum yapalım açık oturum.

Haklısın öğrendikçe huzursuz oldum, ama yapacak birşey yok herşey biz insanlar için en azından sorunları öğrendikten sonra elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyoruz. Elimizden ancak bu gelir. Ama bilmeden yaşadığında daha mutlu oluyorsun, gizli tehlikeleri bilmiyorsun, orada da en kötüsü bilmediğin için hazırlıksız yakalanmak , hepsinin artısı eksisi var.

apaydın tamamen reklam yapan pazarlama taktiği kullanıp para kazanma peşinde olan heryere kopyala yapıştır aynı şeyleri yazan ve hatta bizi cahil yerine koyan bir kötü niyetli. çünkü birbirini tanıyan samimi insanların muhabbet ettiği bir ortama kapıyı çalmadan girip elindekini satmaya çalışması bir yana bizi de akılsız fikirsiz yerine koyuyor. - kızlar uzun zamandır yoktum falan sanki bizi tanıyor biz de onu tanıyoruz sanki geçmişte muhabbetimiz varmış gibi konuşup bizi yemeye çalışıyor ya ben ona bozuluyorum. sen kimsin hocam ya sana diyoruz varsa kıyağın o kıyağını yaz kopyala yapıştır bize tırışkadan hikaye anlatma hadi canım hadi başka kapıya.... kime diyorum huuuu bu sitenin sorumluları niye bu kızı banlamıyo uzaklaştırmıyo hayret.

benim de anlamadığım neden yasaklanmıyor? ben 3-4 kez kötü içerik diye şikayet ettim. eminim başkaları da yapmıştır. e öyleyse :uhm:
alabama ben bu ay doğala bıraktım bir sonraki ay bir olasılık aşılama yaptırırım. ondan sonraki ay yumurta olursa dener miyim bilmiyorum. sanırım olmuyorsa olmuyordur diye vazgeçmek de mantıklı gelmeye başladı. ya da 8 ay önceki mucize tekrar olur mu diye bekliyorum hani tekrar 10 antral foliküllü ay bu yaşta !! :roflol:hayırlısı allahtan belki olmaması benim için daha hayırlıdır.

hep sabah girdiğim için kızlar günaydın yazacaktım ki :))))))) baktım akşammışsırnaşık şey
waterss 'cığım minik sıpanın iyi olduğuna çok sevindim , şu AS de bitsin daha rahatlayacağız inşallah.
roniyam'cığım demek son 3. aya girdin ne çabuk geçiyor zaman

valla şu reklam yapan zat'a yazdık ettik hatta yüz varsa giremez dedik ama yüz yüz değil köseleymiş.
tekrar diyorum reklamcı sana buradan ekmek çıkmazzzz.klava:

geldim yavrucum geldim.burdayım arkadaşım.ertesi günü annem kızkardeşim geldi.eşimde evdeydi.yazamadım canım.bugün de davet aldım biryerden yoktum.yoksa sizlerleyim yine.dertmi istiyorsun paylaşmak.tamam al öyleyse;
.önümüzdeki aylarda son bir denemem olacak.bunda oldu oldu. olmadı daha yok.ben artık kuş beslemek istemiyorum(burada lütfen yanlış anlamayın ölen kuşuma halaaaa gün gelir ağlarım)bir değer üretmek birşeyler yapmak istiyorum.sözün kısası bir bebek edinmek istiyorum.eşimle çatışmalarımız var.eğer böyle birşeye niyetlenirsek ben bulunduğum yerde olmak istemiyorum.taşınmak.yeni bir hayat yeni bir düzen kurmak istiyorum.ona göre taşınmak düzen bozmakbana göre yeni bir hayat kurmak.beni kimsenin tanımadığı bir yerde olmalı.dar bir çevrede yaşıyorumüzerimde göz omuzlarımda kimseyi taşımak istemiyorum.tabiii beni anlayabilmeniz için bulunduğum yerde yaşamanız gerekirdi.kısacası yavrucum, kafamın karışıklığı bu.umarım anlamışsındır artık beni.
şimdi kızlar görüşlerinizi bekliyorum.farklı görüşlere ihtiyacım var.
alabamacım.ben yazdım hadi sıra sende.senin bu hayatta neyin var güzelim nelerin var.önce onu yaz.sonra da fikrini .....hoşçakal.

alabamacım bu arada senin yumoşlar ne güzel büyümüşler söylemeyi unutmuşum.Allah tamamına erdirir inşallah.hepimizi.

Ben de çok sinir oldum, sabah bir iki takip ettim bizden sonra gittiği iki topiğe de aynı basma kalıp laflarını içeren yazısını bıraktı, sonrasında takip edip bakmadım. Ben böyle gizli kapaklı niyetleri hiç sevmem. Site yönetimi ilgilenmeli, reklam yapıyorsa açıkça yapsın nedir bu böyle bizi anlamadı mı zannediyor.

Karamel'cim sağol iyi sıpacık..darısı başına, diğer arkadaşların da başına inşallah. AS 'yi de atlatınca rahatlayacağım dediğin gibi.

Erverdi'cim evlat edinirsen taşınman iyi olur. Ancak çocuğun ilkokul çağına gelmeden önce pedagoglar tarafından mutlaka durumunun anlatılması gerektiğini biliyorum. Çevren anlattığın gibi ise sizden önce çocuğa bir şeyler söyleyip piskolojisini bozar, canını sıkarlar. Yoksa, aynı çevrede oturursun kimse de evlat edinmene karışamaz ama az önce yazdığım gibi çocuğa söylenti ile zarar verebilirler.

Belki gerek kalmaz bu tüp bebekle senin sıpa da gelir, belli mi olur ? sen temiz kalpli ( diğer arkadaşlar gibi ), duygusal, sevecen ve sevgi dolu bir insansın ve gerçekten bu birikimini bir insan yavrusuna vererek onu çok güzel yetiştireceğine eminim ister senin çocuğun olsun , ister evlatlık çok şanslı bir bebek olacağı belli. Allah hayırlısını nasip etsin.

watersçım.e......k bile diyemiyorum.yeni bir bebek.sadece bir bebek.bir can.küçük çok küçük küçücük bir can.ben bu kelimeye bile tahammül edemezken nasıl yaparım burada.olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum.benim sağlığım bozulur buna inanıyorum ben sağlıksız olunca nasıl bir cana hayat verebilirim.söyleyin kızlar.

watersçım;geçen bir arkadaşım geldi8 aylık bir kızı var.aşıdan bana uğramışlar.ben severken bile gözlerm doluyor.dayanamıyorum.geçenlerde tvde çıktı yeni bir haber bu.yeni doğmuş bebeği o soğukta dışarı bırakmışlar ölsün diye.bir de ağladığı duyulmasın diye ağzına koli bantı yapıştırmışlar(öldürmeyen Allah öldürmüyor olduruyorbebek yaşıyormuş ölmemiş).bu nasıl iştir böyle.kahroldum.ben bir bebeği.severken gözlerim dolarken insanlar nasıl böyle birşey yapabiliyor aklım almıyor.tabiii bunlara insan demek ne kadar doğru?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…