38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

erverdi canım ben waters ın dediklerine tamamen katılıyorum ama madem o çevrede imkansız taşınırsınız. gerekirse şehir bile değiştirebilirsiniz. tabii bunları yapabilmek için eşinin de isteyip sana destek olması gerekir. yoksa neden olmasın. hem duymuşsundur evlat edindiğinde 40 yaşından sonra her sene için 1 yaş koyarak 1 çocuk alabiliyorsun yani 45 yaşında 5 yaşında bir çocuk alabiliyorsun (tabii kendin bebeğini verecek bir aile bulmadıkça). o da çok güzel ve sevap ama bebek büyütmenin zevkini de tatmak istiyorsan acele etmen gerekir. annelik içgüdüsü çok güçlü bir duygu erkeklerin anlaması o kadar da mümkün değil. umarım eşin anlar ve destek olur. tüm yaşamı değişeceği için onun için de kolay değil.
en son umarım bu konuda anlaşıp için rahat tüpe başlarsın ve inşallah son denemende tüm yaşamını değiştirmene gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın.:1hug:

Erverdi, evlat edinmek yerine donör düşündün mü? benim müdürün eşi 5 yıl önce 43 yaşında donöre karar verdiler. 32 yaşında menapoza girmişti. kıbrısa gittiler. önce 3üz oldu sonra dayanamaz diye ikize indirdiler. 9 ay hep yattı ama sonuçta hamile idi. şimdi ikizleri 5 yaşına girdiler.

donörü hiç düşünmedim canım.düşünmiyeceğim de.olsaydı ikimizin olsun istiyordum.olmayacaksa böyle olsun.tabiii olursa.bütün bunlar hep olasılık dahilinde.eşimlede anlaşabilirsek eğer.maddi manevi ailevi çevresel ,zemin hazırlamak gibi halledilmesi gereken çok şey var.
keşke bunları düşünmeye hiç gerek kalmasa.keşke.......

Erverdi canim seni anlayabiliyorum. Evlatlik almaya hep sicak bakmisimdir. Bu benim son denememdi eger olmazsa bizde Turkiyeden evlatlik almaya karar vermistik esimle. Allah dualarimizi kabul etti ve oldu. Insallah senin de gerek kalmaz ve hamile olursun.
Ama unutmaki evlatlik alirsan hem sen annelik duygusunu tadacaksin hem de o zavalli cocuk yetimhane de ya da orda burda sevgisiz buyuyecegine senin gibi mukemmel bir anneye sahip olacak.
Benim fikrimi sorarsan evlatlik almak cok guzel bir sey.

Ah..Erverdi'cim hiç sorma şu satırlarını okurken bile gözlerim doldu, bazı yaratıklar insanlık kisvesi altında dolaşıyorlar çevrede Allah onları zaten bildiği gibi yapar . O bebeği resmen ölüme terk etmişler. Ben değil bebeği bir hayvana da bunu yapamam.

Bir anımı anlatayım, daha evli değildim, oturduğumuz sokağın bakkalından bir şey almak için girmiştim nasıl karlı bir hava yerler buz, birisi yavru çok küçük bir köpek yavrusunu içeri girmesin diye buzların üstüne yağan karın altına itti. Benin tabi kan beynime sıçramış vaziyette adama saldırıyordum orada bir tartışma yaşadık halbuki kavgacı bir mizacım yoktur ama dayanamadım neyse yavru köpeği aldım, çok minikti eve getirdim bu arada evde de annemde teriyer 2 köpeğimiz vardı tabi onları karşılaşatırmadan ayrı odalara aldık ama kokusundan mı sesinden mi sabaha kadar durmadı bizimkile. O minicik şey de o kadar üşümüş ki ısındı süt içti, içtiğini çıkardı. Hayvancık üşütmüş, bir kaç gün evde kaldı olmadı arabanım içinde akşamları sarıp sarmalayıp dışarda yatırdım belli bir saatten sonra , yine bizim orda hayvanları çok seven çiçekçi bir kız vardı, ne yapacağım diye ona sormak için gittiğimde durumu çok iyi bir müşteri ilgilendi hemen yavruyu gösterdim ve almak istedi çiçekçi kız verebilirsin çok iyi bakar dedi. Daha sonra o yavruyu bir kaç kez gördüm adamın lüks bir arabası varmış onun içinde gözlerim doldu ağladım sokaklarda . Yani bizler bir köpeğe bunu yapamazken o yaratıkların yaptıklarını affedemiyorum. Onlar gibilerine can veremesinler diyebilirim. Allah'ım canımı al diye yalvarsınlar ..çeksinler..affedemiyorum..

günaydın vaterss,günaydın kızlar.vatersçım az önce düzeltme yaparak yazdım yazım da.o bebek ölmemiş biliyormusun.kıpırtısını görünce çevreden bakmışlar görmüşler yaşıyormuş.işte böyle arkadaşım.öldürmeyen Allah öldürmez OLDURUR.O çocuk büyüyecek inşallah kendisine söylemezler ne şekilde bırakıldığını.çok acı çok.

waters canım o köpeğin de şansı senmişsin. sen o an orada olmasan ölecekmiş. sonrasında da şansı yaver gitmiş. allah senden razı olsun.a.s.

Günaydın kızlar, ne kötü oldu Elazığ'daki deprem. Ne ucuz hayat bu ülkede, 6 büyüklüğünde deprem en az 40 cana mal oluyor, kerpiç evler kum kalesi gibi çökmüş, kaç hane yokoldu kimbilir.

arkadaşlar herkese günaydın, sabah tv haberleri ile içim sıkıldı..... ama yine de herkese iyi haftalar diliyorum........... bizim herkesten çok morale ihtiyacımız var, dünyadan soyutlanmakta mümkün değilki, burda içinizden bir arkadaş "infertilite için yoga'dan" (CD? Kaset?) bahsetmişti, araştırdım ama bulamadım. bilen var mı?

Depremde vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum.

Kızlar tüp bebek genelgesi diyorlar, herkes mail atalım falan demiş. Bu sadece embriyo transferiyle alakalı bir durum değil mi başka bir değişiklik yok ?

Biz zaten tek embriyo zor buluyoruz yani bizi fazla etkilemiyor. Hem zaten 35 yaş üstüne 2 transfer yapılıyor diye biliyorum.

karamel 35 özellikle 40 üstüne 3 tane koyuyorlar kanuni izin var. hatta bende 2. denemede kaliteli olmasa da 4 tane vardı hepsi kondu 40 yaş üstü 3-4 ne varsa koyuyorlar. evet kaliteli sadece 1-2 tane oluyor ama belli mi olur ben 40 dan sonra 2-3-4 ne varsa konmasından yanayım.
badenur yogayı ben demiştim. amazondan aldım. yalnız hareketler basit ve işte bilinen yoga hareketleri. türkiyede satılan herhangi bir yoga cd si de iş görür sanırım. önemli olan yapmak. bakalım bugün niyetim var. geçen hafta 2 kere yapabildim

selam kızlar
geçmişi okuyamadım bakcam birazdan doktora gittim yeni geldim sayılır. buarada depremde ölenlerin ailelerine allah yardım etsin ölenlere rahmet eylesin. ne diyim zor allah herkesi korusun.
bu sabah üç çiftin transfer heyecanı vardı hatunlar su içip duruyolardı. allah hepsine bebelerini kavuştursun. bende muayenemi oldum. solda 8 19 19 sekiz olan başından beri kıpırdamadı. sağda 6.5 10 16 olmuş. iki tane dört vardı biri 10 a ulaştı diğeri 6.5 da kalmış 13 olan da 16 olmuş çok şükür. doktor 3 tane iyi yumurtamız var dedi bana bu sabaha 450 lik bir doz daha iğne verdi. akşam 11 de çatlama iğnesini vuracağız çarşamba günü sabah 10 da opu yapılacak. Bende eve gittim eşimi çağırdım bugün son iğnemizi yaptık. akşama kadar 10 olan yumurtayıda belki büyütürüz dedi doktor. saat beşte cetrodite gece 11 de çatlama iğnesi. işte böyle kızlar. geçmişe bakim geliyim

merhaba kızlar.of of of ki ne of.haberleri takipediyorum.kızılay deprem bölgesindeymiş çadır konteynır verilmiş tırlarla.57 ölü var.50 den fazla da yaralı.oradakilerin Allah yardımcısı olsun.hayat işte. bir aanı bir anına benzemiyor.herşey bir anlık.
gukemmi bantlanmış dediniz? niye ki?

alabama aman stres yapma. 3 tane de yeter. hatta kaliteli döllenen 1 tane de yeter. bak sen hamile kal ki ben de cesaret bulayım. şükür 2 aydıt 5 yumurta var ama cesaret yok. inşallah olacak

başka memlekette 8.8 derecesinde deprem olur 50 kişi ancak ölür gelişmiş ülkelerde ancak başına saksı düşerse ölür bizde 6 derecede bu kadar. allah korusun istanbul da 8 derecesi olsa taş taş üstünde kalmaz herhalde. az gelişmişlikten hepsi insan hayatı ucuz.
allah rahmet eylesin

gukem nolldu da banlandı? biz daha kaç gündür şu reklam için yazan kişiyi yasaklatamadık?
gukem mail adresim duruyorsa mail atsana. şimdi sana ulaşılamaz da.

ben sana önce fikrimi yazayım canım. iyi düşünmüşsun seni sonuna kadar destekliyorum. önemli olan şu dünyada mutlu olmaktır ve hepimiz mutluluğu hakediyoruz. bu köklü değişiklik seni ne kadar yorarsa yorsun sonunda huzura kavuşacaksan ve başetmeye gücün varsa sana yolunda başarılar dilerim. inşallah son denemen sana kendi bebeğini de getirir canım. ama biryerlerde seni bekleyen evlatılık edinmek için bekleyen yanlız bir çocuk varsa ve kaderinde sana kavuşmak yazılıysa o da sana kavuşsun o da anasız babasız kalmasın inşallah. o na da kıyamadım şimdi.

gelelim bana benim öyle çok bişiyim yok hayatım. bir annem var bir erkek kardeşim. iyiler iyisi insan evladı birde kocam var. onunda bir annesi üç de kardeşi var. hepsi iyiler çok şükür. babalarımız yok erken göçmüşler bu hayattan. eşim ve ben biraz ailenin liderleriyiz. daha ne olsun işte bu kadarız biz. maneviyatımız aile bağlarımız sevgimiz kuvvetli. evet çocuğumuz olsun çok istiyoruz ama ben bunun için hayatımın kalanı olmazsa kahretmeyeceğim. belki bende evlatlık düşünebilirim aslında uygulamaya koymadan önce kafamda oluru kesinn ama icraate gelince neler yaşarım nelerle karşılaşırım onu bilemediğim için icraate geçermi bilemiyorum herşey kısmet. ben bu yaşıma kadar allahtan ne istediysem allah bana verdi. haketmediysem bile eğer yine verdi. tek istediğim kaldı o da hayırlı sağlıklı ömrü olan bir yada birden fazla evlat. bizim evimizde bir kanaryamız var adı alex, arnavutköyde eşimin doğup büyüdüğü evde bir köpeğimiz var adı boddii sonra iki tane kedimiz var yine orda biri miki diğeri sarı kız. bizimkiler hayvan sevgisi fazla olan bir aile. ev kedisi ve köpeğinden başka bahçede bi dünya kedi var beslenen. işte böyle erverdi bizim bunlarımız var. bilmiyorum sen neyin var derken neyi kastettin ama umarım cevabı olmuştur.

Son düzenleme:
karamel; tüpbebek genelgesi ile ilgili bende senin bildiklerini biliyorum.bizi fazla etkilemeyen bir durum
ama devletten 2 deneme daha isteniyor.eğer bu yürürlüğe geçerse çok iyi olur.şu an deneme hakkı 2.4 olursa hemen devam ederim hiç beklemeden.
alabamacım sanırım tahmin ettiğim gibi 3 yumoşla gireceksin transfere.hadi bakalım belki o 10luk ta yetişir.3 olsun 2 olsun biri tutunsun yeter ki.biz zaten bir tanenin peşinde değilmiyiz?
deniz; açıksın. ne haber?son durumlar ne canım.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…