- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Erverdi, evlat edinmek yerine donör düşündün mü? benim müdürün eşi 5 yıl önce 43 yaşında donöre karar verdiler. 32 yaşında menapoza girmişti. kıbrısa gittiler. önce 3üz oldu sonra dayanamaz diye ikize indirdiler. 9 ay hep yattı ama sonuçta hamile idi. şimdi ikizleri 5 yaşına girdiler.
donörü hiç düşünmedim canım.düşünmiyeceğim de.olsaydı ikimizin olsun istiyordum.olmayacaksa böyle olsun.tabiii olursa.bütün bunlar hep olasılık dahilinde.eşimlede anlaşabilirsek eğer.maddi manevi ailevi çevresel ,zemin hazırlamak gibi halledilmesi gereken çok şey var.
keşke bunları düşünmeye hiç gerek kalmasa.keşke.......
watersçım;geçen bir arkadaşım geldi8 aylık bir kızı var.aşıdan bana uğramışlar.ben severken bile gözlerm doluyor.dayanamıyorum.geçenlerde tvde çıktı yeni bir haber bu.yeni doğmuş bebeği o soğukta dışarı bırakmışlar ölsün diye.bir de ağladığı duyulmasın diye ağzına koli bantı yapıştırmışlar.bu nasıl iştir böyle.kahroldum.ben bir bebeği.severken gözlerim dolarken insanlar nasıl böyle birşey yapabiliyor aklım almıyor.tabiii bunlara insan demek ne kadar doğru?
merhaba kızlar.of of of ki ne of.haberleri takipediyorum.kızılay deprem bölgesindeymiş çadır konteynır verilmiş tırlarla.57 ölü var.50 den fazla da yaralı.oradakilerin Allah yardımcısı olsun.hayat işte. bir aanı bir anına benzemiyor.herşey bir anlık.
gukemmi bantlanmış dediniz? niye ki?
geldim yavrucum geldim.burdayım arkadaşım.ertesi günü annem kızkardeşim geldi.eşimde evdeydi.yazamadım canım.bugün de davet aldım biryerden yoktum.yoksa sizlerleyim yine.dertmi istiyorsun paylaşmak.tamam al öyleyse;
.önümüzdeki aylarda son bir denemem olacak.bunda oldu oldu. olmadı daha yok.ben artık kuş beslemek istemiyorum(burada lütfen yanlış anlamayın ölen kuşuma halaaaa gün gelir ağlarım)bir değer üretmek birşeyler yapmak istiyorum.sözün kısası bir bebek edinmek istiyorum.eşimle çatışmalarımız var.eğer böyle birşeye niyetlenirsek ben bulunduğum yerde olmak istemiyorum.taşınmak.yeni bir hayat yeni bir düzen kurmak istiyorum.ona göre taşınmak düzen bozmakbana göre yeni bir hayat kurmak.beni kimsenin tanımadığı bir yerde olmalı.dar bir çevrede yaşıyorumüzerimde göz omuzlarımda kimseyi taşımak istemiyorum.tabiii beni anlayabilmeniz için bulunduğum yerde yaşamanız gerekirdi.kısacası yavrucum, kafamın karışıklığı bu.umarım anlamışsındır artık beni.
şimdi kızlar görüşlerinizi bekliyorum.farklı görüşlere ihtiyacım var.
alabamacım.ben yazdım hadi sıra sende.senin bu hayatta neyin var güzelim nelerin var.önce onu yaz.sonra da fikrini .....hoşçakal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?