- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
ben sana önce fikrimi yazayım canım. iyi düşünmüşsun seni sonuna kadar destekliyorum. önemli olan şu dünyada mutlu olmaktır ve hepimiz mutluluğu hakediyoruz. bu köklü değişiklik seni ne kadar yorarsa yorsun sonunda huzura kavuşacaksan ve başetmeye gücün varsa sana yolunda başarılar dilerim. inşallah son denemen sana kendi bebeğini de getirir canım. ama biryerlerde seni bekleyen evlatılık edinmek için bekleyen yanlız bir çocuk varsa ve kaderinde sana kavuşmak yazılıysa o da sana kavuşsun o da anasız babasız kalmasın inşallah. o na da kıyamadım şimdi.
gelelim bana benim öyle çok bişiyim yok hayatım. bir annem var bir erkek kardeşim. iyiler iyisi insan evladı birde kocam var. onunda bir annesi üç de kardeşi var. hepsi iyiler çok şükür. babalarımız yok erken göçmüşler bu hayattan. eşim ve ben biraz ailenin liderleriyiz. daha ne olsun işte bu kadarız biz. maneviyatımız aile bağlarımız sevgimiz kuvvetli. evet çocuğumuz olsun çok istiyoruz ama ben bunun için hayatımın kalanı olmazsa kahretmeyeceğim. belki bende evlatlık düşünebilirim aslında uygulamaya koymadan önce kafamda oluru kesinn ama icraate gelince neler yaşarım nelerle karşılaşırım onu bilemediğim için icraate geçermi bilemiyorum herşey kısmet. ben bu yaşıma kadar allahtan ne istediysem allah bana verdi. haketmediysem bile eğer yine verdi. tek istediğim kaldı o da hayırlı sağlıklı ömrü olan bir yada birden fazla evlat. bizim evimizde bir kanaryamız var adı alex, arnavutköyde eşimin doğup büyüdüğü evde bir köpeğimiz var adı boddii sonra iki tane kedimiz var yine orda biri miki diğeri sarı kız. bizimkiler hayvan sevgisi fazla olan bir aile. ev kedisi ve köpeğinden başka bahçede bi dünya kedi var beslenen. işte böyle erverdi bizim bunlarımız var. bilmiyorum sen neyin var derken neyi kastettin ama umarım cevabı olmuştur.
yok deniz valla stresin ssi yok bu kez bende. halimden memnunum çok şükür. ve herşeye de hazırlıklıyım. artık birinciye göre çok tecrübeliyim. her an herşey olabilir. hepsi iyi çıkabilir hiçbiri iyi çıkmayıp transfer iptal bile olabilir. yada mutlu sona az kalmış da olabilir. ne yazılıysa onu yaşayacağım. bu arada Gukemden haber var mı nolmuş ya ?alabama aman stres yapma. 3 tane de yeter. hatta kaliteli döllenen 1 tane de yeter. bak sen hamile kal ki ben de cesaret bulayım. şükür 2 aydıt 5 yumurta var ama cesaret yok. inşallah olacak
AAAAAA Gukem banlanmış ne oldu ki ?
waters canım o köpeğin de şansı senmişsin. sen o an orada olmasan ölecekmiş. sonrasında da şansı yaver gitmiş. allah senden razı olsun.a.s.
Bandlanmış demek istedin herhalde ? Engellenmiş mi ? nereden anladın ? yazılarında bir şey yoktu okuduklarım arasında...
badenur yogayı ben demiştim. amazondan aldım. yalnız hareketler basit ve işte bilinen yoga hareketleri. türkiyede satılan herhangi bir yoga cd si de iş görür sanırım. önemli olan yapmak. bakalım bugün niyetim var. geçen hafta 2 kere yapabildim
valla şeker "ban" mı " band" mı bilmiyorum engelleme anlamında evet adı beyaz olmuş altında kapsama alanı dışında yazıyor. Bütün ceza alanlarda öyle birşey var. Bunlar o reklam yapanı Gukem'le karıştırmasınlar.
selam kızlar
geçmişi okuyamadım bakcam birazdan doktora gittim yeni geldim sayılır. buarada depremde ölenlerin ailelerine allah yardım etsin ölenlere rahmet eylesin. ne diyim zor allah herkesi korusun.
bu sabah üç çiftin transfer heyecanı vardı hatunlar su içip duruyolardı. allah hepsine bebelerini kavuştursun. bende muayenemi oldum. solda 8 19 19 sekiz olan başından beri kıpırdamadı. sağda 6.5 10 16 olmuş. iki tane dört vardı biri 10 a ulaştı diğeri 6.5 da kalmış 13 olan da 16 olmuş çok şükür. doktor 3 tane iyi yumurtamız var dedi bana bu sabaha 450 lik bir doz daha iğne verdi. akşam 11 de çatlama iğnesini vuracağız çarşamba günü sabah 10 da opu yapılacak. Bende eve gittim eşimi çağırdım bugün son iğnemizi yaptık. akşama kadar 10 olan yumurtayıda belki büyütürüz dedi doktor. saat beşte cetrodite gece 11 de çatlama iğnesi. işte böyle kızlar. geçmişe bakim geliyim
Karemelben de şimdi o topiği okudum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?