38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

oldu canım oldu tabiiiki.yalnız değiliz hayatı paytlaştıklarımız sevdiklerimiz ,hissettiklerinmiz var
benim taşınma düşüncemle ilgili bir şey dememişsin.düşünmeye tartmaya ölçmeye ihtiyacım var.hemen hemen herkes benim gibi düşünüyor.taraflı kimseleremi soruyorum acaba?bir arkadaşım doğru bulmuyor taşınma işini.tabiii bu kişi 3 çocuklu.taşınmak istemem saçmaymış.ben güzel bir şey yapacakmışımbulunduğum yerde de yapabilirmişim.hem zaten çocukla uğraşmaktan başkaları aklıma bile gelmezmiş
.benim sadece çevre değil ki.özgür hissetmiyorum kendimi.konuştuğum gittiğim yürüdüğüm takip ediliyor.bu haksızlık.ensemde göz varken sinirlenmemek elde mi?en basit bir şey söyliyeyim sanırım başka bir şey anlatmaya da gerek yoktur.karşı komşumun kapısını ya da zilini çalıyorum(kayınvalide ile aynı binadayız)ya da komşum benim kapımı çalıyor ya da bir misafirimi geçiriyorum.pat kapı açılmış aşağıdan beni dinliyor.ne yaparsın.hiççç.
sağlıklı bir şekilde büyütmek istiyorum ben sağlılı olmalıyım kio yavruda güzel bir ortamda büyüsün
ne diyorsun arkadaşım?

ev konusunda aslında sen başedip düzenini tekrar kurarken zorlanacak ve yorulacaksın bunları göze aldıysan neden olmasın. aslında böyle köklü değişiklikleri kim istemez ki. ben mesela bu şehirden ayrılıp küçük bir kasabada yaşamayı tercih ederim hatta köye bile razıyım. istemiyorum istanbulu açıkcası. ama bırakıp gitmek çok zor. yaşamak para kazanmak vs gib ayak bağları var. ilerde belki gideriz bakalım kısmet. ayrıca bu kaynana görümce vs gibi anlaşamama durumları için yapılacak hiçbirşey yok hayatım. bunlar hayatın olmazsa olmazları. olabildiğince uzak yaşamak lazım. içiçe olunca sıkıntılar ortaya çıkıyor malesef. yani daha fazla çıkıyor. görmeyeceğin şeyleri görür hale geliyorsun. o sebeple ne kadar uzak okadar az sıkıntı hayatım.

alabama aman stres yapma. 3 tane de yeter. hatta kaliteli döllenen 1 tane de yeter. bak sen hamile kal ki ben de cesaret bulayım. şükür 2 aydıt 5 yumurta var ama cesaret yok. inşallah olacak

yok deniz valla stresin ssi yok bu kez bende. halimden memnunum çok şükür. ve herşeye de hazırlıklıyım. artık birinciye göre çok tecrübeliyim. her an herşey olabilir. hepsi iyi çıkabilir hiçbiri iyi çıkmayıp transfer iptal bile olabilir. yada mutlu sona az kalmış da olabilir. ne yazılıysa onu yaşayacağım. bu arada Gukemden haber var mı nolmuş ya ?

AAAAAA Gukem banlanmış ne oldu ki ?

Bandlanmış demek istedin herhalde ? Engellenmiş mi ? nereden anladın ? yazılarında bir şey yoktu okuduklarım arasında...

waters canım o köpeğin de şansı senmişsin. sen o an orada olmasan ölecekmiş. sonrasında da şansı yaver gitmiş. allah senden razı olsun.a.s.

Evet sorma, halen o buzlar üzerindeki minicik bedeni, tatlı yüzü gözümün önünden gitmez ama içim rahat iyi bir yere gitti. Erverdi'nin o yazısı hemen bu olayı hatırlattı bana.

Hayatımda sadece bir kere çocuk esirgeme kurumuna gittim annemle birlikte evlenmeden önce, 0-1 yaş arası bebeklerin bulunduğu bölümde bebekler yatağın içerisinde kendi kendine birşeyler yapıyorlar, kimisi uyuyordu, kimisi ağlıyordu. O kadar güzeldiler ki.

Sonra çocukların olduğu bölüme geçtik, hemen çevreni sarıyorlar getirdiğin oyuncakları alıp merakla açıyorlar, kimisi suratına melül melül bakıyor, birisi çıkıp kucağına oturuyor başını dayıyor abla beni sever misin dedi bir çocuk sarıldım ona öptüm, saçlarını düzelttim, anneme bir baktım gözleri dolu dolu onu da sarmışlardı. Bende kendimi zor tuttum, oradan çıkarken çok ağladığımı hatırlıyorum. Hepsi sevgiye o kadar açlar ki..şaşırmıştım ki ,o zamanlar 20 li yaşların başındaydım . Bir kaç gün kendime gelemedim. Sahibini bekleyen minik insacıklar..o duygu yoğunluğunu ve ağladığımı unutamıyorum. Bir daha o kadar üzülürüm diye gidemedim. Şimdi de cesaretim yok ama onlara sevgimi vermek istiyorum. Emekli olup evde oturduğumda oturduğum yere yakın bir çocuk esirgeme kurumunda belli zamanlarda gidip gönüllü annelik yapmak var içimde, Allah nasip eder inşallah. Eğer bu ikinci bebeğim erkek olursa kızımın kıyafetlerini vermek için gitmek istiyorum, yıllar sonra ilk kez ama çok perişan olacağımı da biliyorum.

Ben çocuklara, yaşlılara, hayvanlara dayanamam hemen koruma, yardım etme içgüdülerim ön plana çıkar. O nedenle o gün o minik köpek yavrusuna da aynı şekilde sahiplendim.

Alabama'cım, çok iyi gidiyorsun arkadaşım. Mükemmel bir OPU, mükemmel durumda en az 3 embriyo inşallah. Herşey gönlünce olsun...

Bandlanmış demek istedin herhalde ? Engellenmiş mi ? nereden anladın ? yazılarında bir şey yoktu okuduklarım arasında...

valla şeker "ban" mı " band" mı bilmiyorum engelleme anlamında evet adı beyaz olmuş altında kapsama alanı dışında yazıyor. Bütün ceza alanlarda öyle birşey var. Bunlar o reklam yapanı Gukem'le karıştırmasınlar.

sağol canım, her zaman bilgi vermeden geçmezsin...... o halde herhangi bir yoga cd'si alayım... herşeyden medet umuyorum, oda eksik kalmasın......... sevgiler....

ARKADAŞLAR ANNE OLMA YOLUNDA BU KADAR ÇABA HARCAYAN DÜNYANIN EN GÜZEL KADINLARIYIZ, GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN. a.s.

Gukem'le neden karıştırsınlar onun adı Apaydın'dı. Hay allah kızcağız şimdi tek kaldı , ben son yazılarını hatırlamıyorum ama öncekilerde bir şey yoktu. Başka bir kullanıcı adı ile tekrar kayıt olabilir aslında demokrasilerde çareler tükenmez. Yasaklı olmanın belli bir süresi var mı ?

evet farklı bir maille farklı kullanıcı adıyla kayıt olabilir ama niye diye merak ettim çünkü hiçbir şey yok mesajlarında

başka bir mail ile girse keşke. galiba cezanın süresi 3 ay. yani kısa değil. çatlar insan onca zaman

Alabama'cım 3 adet iyi durumda yumurta olması çok iyi belki akşama kadar 4. de büyür. Çarşamba sabah 10'da dualarım seninle.

Hay Allah ya, Apaydin yerine yanlışlıkla Gukem'i yasaklamasınlar? Bir ulaşmaya çalışalım şu site yönetimine, ne alaka diye...

bizim bölümün yöneticisi sarıböcek diye bir arkadaş ona yazdım bakalım cvp verir herhalde

Yok Alabama'cım. Karamel yazdı, ben yazdım, başka yazanlar da olmuştur herhalde topic ve site yönetimine. Bakalım ne çıkacak sonundan.

Alabama Çarşamba dualarımız seninle canım, inşallah hepiciği döllenir güzel bir bekleme sürecin olur.

Benim bugün diğer ovülasyon testlerimde geldi. Elimde (öyle çok kalite değil belki) 33 ovülasyonum oldu. Cumartesi günü 9. gün oluyor başlayacağım yapmaya. inşallah görürüm.

Bir sefer daha yapmıştım ancak öyle konsantre idrar falan değildi hiç çift görmemiştim ama kan tahlili (çatlama mı yumurtlama mı bakılan) 45-50 çıkmış çok güzel denmiş ama test göstermemişti.

Bu sefer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…