38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ne diyeyim diyecek lafım sözüm kalmadı. Bitteri seversin kahveyide sade içerim de tamam olsun sengözlerimebaksanab

Evet sade içerim ama hep öyle değildi. Sigarayı bıraktıktan sonra tatlandırıcıyı da bıraktım, o yüzden. Gerçi çayı da kahveyi de azalttım ama neyse

en son bugün girmiş görünüyor ama son yazısı 6 sında kayıtlı demek bişiler oldu ki banladılar. bi karışıklık olması mümkün değil

inşallah karamelcim hadi bakalım testlerini kullanmaya başlamana az kalmış umarım bu kez presseedle yakalarsın muradını

Gukem için yönetimden cevap geldi; biz ceza vermedik kendisi üyeliğini bitirmek istemiş diye... Ne oldu acaba, iyice merak ettim şimdi. Gukem'le başka kanallardan haberleşen vardır umarım.

Allah Allah gerçekten enteresan bende merak ettim. Tamam böyle birşey isteyebilirde o kadar şey paylaştık keşke vedalaşıp öyle gitseydi

Gukem için yönetimden cevap geldi; biz ceza vermedik kendisi üyeliğini bitirmek istemiş diye... Ne oldu acaba, iyice merak ettim şimdi. Gukem'le başka kanallardan haberleşen vardır umarım.

valla bu sefer bana kızmadı yerimseniben girişi öfkeli olmuştu gidişi de muhteşem oldu!! yaaa gukem aşkolsun insan bir veda eder birşey yazar böyle de gidilmez ki klava:

erverdi beni sormuştun cevap vermeyi unuttum işten. iyiyim canım. bugün dr çağırmıştı ama işte işim çoktu boşver dedim. nasıl olsa bu ay aşılama düşünmüyorum. cuma 13 mm olan yumurta bugün 17,5-19 mm arası birşey olmuştur. yani bugün veya yarın çatlar büyük olasılık. rahim ince ama kalınlaşır daha demişti herhalde öyle olmuştur. dün preseed ile çalıştık. bugün de çalışma var programda. bıktırıcı olmazsa yarın da olsa iyi olur ama bilmem artık olacaksa böyle de olur gerisi allahtan.
tüpü hala düşünüyorum. cesaretim yok. olmayacaksa sokağa para da atmak istemiyorum. memorial a gidip konuşsam yaş önemli bir faktör ama siz her seferinde hamileliği bir şekilde başarmışsınız (sürmedikten sonra hiç olmasın çok daha acı oluyor) olabilir de ama yaş önemli bir faktör diyecekler.
ay işte böyle yani karışık olan tek sen değilsin. haa bir de ev her zamanki gibi karışık. allah yolumu, yolumuzu açık etsin.

Son düzenleme:
Sevgili Deniz Bulut, çokkk iyi anlıyorum seni. Tedavi aralarında bir ay boşvermekten korkan ben, istersem bir ay sonra tedaviye başlayabilirim gibi duruyor ama gerçekten içimden hiç tedavi olmak filan gelmiyor. Bıraksınlar beni preseed'ler, ovulasyon testleri ve termometremle başbaşa, verecekse böyle de verirden başka birşey demek gelmiyor içimden.

Bu arada Karamel'cim, bir tekrar programıydı galiba, dün akşam Showmax'te gece 11'i geçiyordu sanırım, doktorunla yapılan bir söyleşiyi ucundan yakaladım. Ben açtığımda OPU işlemini anlatmayı yeni bitirmişti, en heyecanlı bölümleri kaçırmışım yani.

Allah Allah gukem niye öyle yapmış ki.acaba yeni bir dr a gitti de kötü bir haber mi aldı.?hem öyle bile olsa bizimle paylaşması gerekirdi.mutlaka çok önemli brşey olmalı.umarımhayati birşey değildir

<kızlar merhaba..,
ben Gukemin yazdığı başka bir sayfa var oraya baktım ama 2-3 gündür bişi yazmamış oraya da.
Ben 6. ovulasyon testimi yaptım. sonuç son iki gündür çizgiler aynı koyulukta. daha önceleri 2. çizgi silik. bu ne demek şimdi ya? sizin bu kadar çok çift çizgi çıkmış mıydı. acaba yumurtlama zorluğu olunca mı bööle oluyo?
sakın belki hamilesindir demeyin çünkü bu ay acaip yoğun adet olmuştum.delikafadulden
Haa bu arada KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNN

Şekerler günaydın hala Gukem'i anlamış değilim. Üye olmadan da okunabiliyor inşallah okur buraları. Hepimiz bir şekilde kötü sonuçlar aldık ama birlikten kuvvet doğar misali ayrılmadık.

Bebeksan 'cım son iki gündür C ve T çizgileri aynı koyulukta ise LH hormonu yükselmiş demektir, bugün tek çizgiyi göreceksin muhtemelen eğer bugün aynı saate tek çizgiyi görürsen yumurtlama gerçekleşmiş demektir. Bugün de yani 3. günde çift çizgiyi görürsen ovülasyon gerçekleşmekte zorlanıyor demektir, ama sonuçta folikülden yumurta serbest kalacak ve ovülasyon gerçekleşecek. 3 günden daha uzun sürerse hatta 3 günde ovülasyon sürekli her ay böyle devam ederse dr unuza bilgi verin diyordu, okuduğum yabancı sitede.

sağol şeker, son bilgi eksiklerimi de tamamlıyorum ve bomba gibi geliyorum :) Sabah akşam yapayım mı ovülasyon testini elimde bol miktarda var. Yoksa 4 saatlik konsantre idrarla tek test yeterli mi ?

Senin büyük gün yarın dualarım seninle birtanem hiç sıkma güzel haberler gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erverdi gibi düşünüyorum Gukem acaba kötü bir haber mi aldı ? umarım öyle bir şey yoktur, ama önemli ve ona bazı kararlar aldıran bir durum olduğunu düşünüyorum. Bizimle paylaşabilirdi, bizde yardımcı olabilirdik diye düşünüyorum. Umarım bir ara tekrar döner bize. En azından bizi okuyordur. Gukem'cim nerdesin şurada bir avuç arkadaşız valla böyle ansızın çekip gidince üzüldüm. Umarım iyisindir Gukem.

Karamel'cim 24 saat ve konsantre idrarın yeterli olacağını düşünüyorum, testleri mutlaka akşam saatlerinde yap mesela 20:00 gibi. Sabah idrarı ile yapma sabah yaptığın test sonucu sana geçmiş 24 saat konusunda bilgi verir. Akşam yapılması bu nedenle öneriliyor. 4 saat az sıvı tüketmek hem sıkışık duruma son bir satte ya da yarım satte yakalanmanı sağlıyor bu da katlanılabilir bir durum. Hadi göreyim seni..patlat şu bombayı..

Duaların , dualarınız için teşekkür ederim..

Son soru siz yabancı değilsiniz herşeyi paylaşıyoruz. Çift çizgiyi görünce çalışcak olmaz mı açıkcası canım hiç 9-11-13-15 istemiyor. Hadi beni geçtim eşimde planlı programlı olandan hiç hoşlanmıyor.

O yüzden çift çizgiyi yakalayayım öyle diyorum olur sanırım.

kızlar herkese günaydın
watersçım hayırlısı ile yarın AS olacak bitecek.benim içimde kötü bir sonuç çıkacağına dair hiçbir şüphe yok.dualarımız seninle
hülyayı da açık görüyorum.o da uzun zamandır uğramıyor.hülya;nasılsın herşey yolundamı?preesite devammı?oğlunun sağlığı yerindedir umarım.
bugün hava kapalı yağmurlu sıkıntılı.dün çok kötü bir hava vardıilginç tuhaf bir hava vardı.çok karardı.Allah hayır eylesin.büyük deprem öncesi güneş tutulması geldi aklıma.
herada;günaydın şimdi seni gördüm açmışsın.keyifler bir gidip bir geliyor değil mi?bende biraz grip başladı azıcık ta öksürük.şimdilik bitkisellerle idare ediyorum.

Kızlar herkese günaydın.Birkaç zamandır siteye giremedim yine.Dün girdim biraz geçmişi okudum ama kimseye cevap yazamadım yoğun bir gündü yine.Herkes iyi gördüğüm kadarıyla.

Alabama arkadaşım durumlar çok iyi maşallah.Yarın bence de 4 tane toplanır.ınşallah en az da 3 tane döllenecek ve hepsininde kaliteleri iyidir de hepsi transfer edilir canım.Heyecanla bekliyorum ben de canım.

Waterss arkadaşım beni sormuşsun.Bu ay çalışmalar bayağı yoğundu.Artık bu Fsh'la zor ama biz üstümüze düşeni yaptık.Senin de büyük gün yarın.Bence sorun olmaz.ınşallah sonuç da iyi çıkacak.Rahat ol canım.

Deniz Bulut arkadaşım senin de çalışmalar tamam gibi herhalde.Senin durumun benden iyi.ınşallah senden müjdeli haberi alırız canım.Beyoğlu ambar bana dönmedi.Dün ben arayıp sordum.Buğday çimi tableti hala gelmemiş çarşamba dediler bu kez de kesin ararız merak etmeyin dediler.Haberin olsun.Sormuştun ya bir arkadaşın için.

Karamel arkadaşım tam tekmil hazırsın ne güzel.Bence sen kolay hamile kalıyorsun inşallah bu ay diyorum çünkü başarısız tüp bebeğin ardından hamile kalan çok arkadaş var.Çünkü verilen hormonların birkaç ay etkisi sürüyormuş.

Gukemin durumunu ben de anlayamadım nedense inşallah bir şekilde haber alabiliriz.

Hereda arkadaşım belki de preseed sana da şans getirecek hormon almadan bu işi başaracaksın.Geçen gün bir vitaminden bahsetmişsin.Ne zamandır kullanıyorsun onu belki de yumurtaların kalitesini arttırır canım.

Erverdi arkadaşım seni unutmadım canım.Sana yazıcam ama biraz sonra.

selam kızlar
waters yarın ikimiz ve bebişin için önemli gün. hakkımızda hayırlısı olsun.
hülyacım saol inşallah dediğin gibi olur allahın izniyle.

kızlar site yönetimi gukemi banlamış bu açık gukem gitmek isteseydi direk üyeliği yok olurdu öyle banlanmış gibi göstermezlerdi. mutlaka bişeyler olmuştur. olmasa site onu o şekilde göstermez. ha yanlış anlaşılmı vs olmuş olabilir ama gukem gitmek istemiş olsaydı dediğim gibi topyekün yok olurdu öyle banlanmış afişe edilmezdi. yani illaki olmuş bişeyler eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…