ne diyeyim diyecek lafım sözüm kalmadı. Bitteri seversin kahveyide sade içerim de tamam olsun sengözlerimebaksanab
Gukem için yönetimden cevap geldi; biz ceza vermedik kendisi üyeliğini bitirmek istemiş diye... Ne oldu acaba, iyice merak ettim şimdi. Gukem'le başka kanallardan haberleşen vardır umarım.
<kızlar merhaba..,
ben Gukemin yazdığı başka bir sayfa var oraya baktım ama 2-3 gündür bişi yazmamış oraya da.
Ben 6. ovulasyon testimi yaptım. sonuç son iki gündür çizgiler aynı koyulukta. daha önceleri 2. çizgi silik. bu ne demek şimdi ya? sizin bu kadar çok çift çizgi çıkmış mıydı. acaba yumurtlama zorluğu olunca mı bööle oluyo?
sakın belki hamilesindir demeyin çünkü bu ay acaip yoğun adet olmuştum.delikafadulden
Haa bu arada KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNN
Bebeksan 'cım son iki gündür C ve T çizgileri aynı koyulukta ise LH hormonu yükselmiş demektir, bugün tek çizgiyi göreceksin muhtemelen eğer bugün aynı saate tek çizgiyi görürsen yumurtlama gerçekleşmiş demektir. Bugün de yani 3. günde çift çizgiyi görürsen ovülasyon gerçekleşmekte zorlanıyor demektir, ama sonuçta folikülden yumurta serbest kalacak ve ovülasyon gerçekleşecek. 3 günden daha uzun sürerse hatta 3 günde ovülasyon sürekli her ay böyle devam ederse dr unuza bilgi verin diyordu, okuduğum yabancı sitede.
sağol şeker, son bilgi eksiklerimi de tamamlıyorum ve bomba gibi geliyorum :) Sabah akşam yapayım mı ovülasyon testini elimde bol miktarda var. Yoksa 4 saatlik konsantre idrarla tek test yeterli mi ?
Senin büyük gün yarın dualarım seninle birtanem hiç sıkma güzel haberler gelecek.
Karamel'cim 24 saat ve konsantre idrarın yeterli olacağını düşünüyorum, testleri mutlaka akşam saatlerinde yap mesela 20:00 gibi. Sabah idrarı ile yapma sabah yaptığın test sonucu sana geçmiş 24 saat konusunda bilgi verir. Akşam yapılması bu nedenle öneriliyor. 4 saat az sıvı tüketmek hem sıkışık duruma son bir satte ya da yarım satte yakalanmanı sağlıyor bu da katlanılabilir bir durum. Hadi göreyim seni..patlat şu bombayı..
Duaların , dualarınız için teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?