selam kızlar
waters yarın ikimiz ve bebişin için önemli gün. hakkımızda hayırlısı olsun.
hülyacım saol inşallah dediğin gibi olur allahın izniyle.
kızlar site yönetimi gukemi banlamış bu açık gukem gitmek isteseydi direk üyeliği yok olurdu öyle banlanmış gibi göstermezlerdi. mutlaka bişeyler olmuştur. olmasa site onu o şekilde göstermez. ha yanlış anlaşılmı vs olmuş olabilir ama gukem gitmek istemiş olsaydı dediğim gibi topyekün yok olurdu öyle banlanmış afişe edilmezdi. yani illaki olmuş bişeyler eminim.
saol karamelim şekerim inşallah dün yaptığımız en son iğne işe yarayıp dördüncüyü de takıma almıştır. akşam 11 de çatlamayı da olduk artık şafak doğan güneş diyorum :)) alllahhh gelsin bebeler iki tane istiyorum var mı diyeceğiniz ??
kızlar herkese günaydın
watersçım hayırlısı ile yarın AS olacak bitecek.benim içimde kötü bir sonuç çıkacağına dair hiçbir şüphe yok.dualarımız seninle
hülyayı da açık görüyorum.o da uzun zamandır uğramıyor.hülya;nasılsın herşey yolundamı?preesite devammı?oğlunun sağlığı yerindedir umarım.
bugün hava kapalı yağmurlu sıkıntılı.dün çok kötü bir hava vardıilginç tuhaf bir hava vardı.çok karardı.Allah hayır eylesin.büyük deprem öncesi güneş tutulması geldi aklıma.
herada;günaydın şimdi seni gördüm açmışsın.keyifler bir gidip bir geliyor değil mi?bende biraz grip başladı azıcık ta öksürük.şimdilik bitkisellerle idare ediyorum.
Son soru siz yabancı değilsiniz herşeyi paylaşıyoruz. Çift çizgiyi görünce çalışcak olmaz mı açıkcası canım hiç 9-11-13-15 istemiyor. Hadi beni geçtim eşimde planlı programlı olandan hiç hoşlanmıyor.
O yüzden çift çizgiyi yakalayayım öyle diyorum olur sanırım.
aman bu dönemi de çok takmadan atlatmaya çalış. kendin için en azından. olacağı varsa olur. ben çok çok kaliteli en az 2 tane olacağını düşünüyorum. inşşş
saol patikler amin canım.
eyvallah karamel)
evet deniz en zor dönem bakalım kaliteliler mi bakalım bölüncekmi bakalım bakalım bakalım hayırlısı inşallah beklemeyi nasip etsin inşallah da bekleyelim. yeterki transfer olacak bir yumurta çıksın allahın izniyle .
olur tabii. harika da olur. yalnız çift çizgiyi yakalamak için sabah hariç günün aynı saatinde ve 3-4 saat sıkışık olarak ve diyelim 9. günden başlayıp 16. güne kadar test yapmak gerekiyor. emin olmak için 11-12. gün gibi dr a yumurta takibine de gidebilirsin. en zorunlu 2 gün çalışsan olur. gerçekten zorunlu olması çok sinir bozucu oluyor.
alabama hayırlısı artık. yarıladın sayılır. zor dönem başlıyor şimdi. inşallah çifter çifter kucağına alırsın.
waters senin bebeğin sonuçları iyiydi sadece yaş nedeniyle riskin var. ondan da birşey çıkmayacak kalan zamanı güzel geçireceksin inşallah.
hülya sağol canım ben de hafta sonu arayıp giderim buğday çimi için. fsh değerlerimiz çok yakın. sen de benden 2-3 yaş gençsin (yoksa 4 müydü). fsh yüksek ya da düşük kaiteyi belirleyen en büyük etken yaş. hiç belli olmuyor bu işler. benim deli arkadaş 44 yaşında doğal yolla 4. ye hamile kaldığına göre herşey olabilir. biraz şans ve hayırlısı artık.
patikler ne zaman adetin ne zaman başlıyorsun?
Canım, bugün benim 29.günüm. Mutlaka 28.günde adet olurum aslında. henüz birşey yok ama olacağına dair belirtiler var. Zaten ovulasyon testinde de bu ay hiç çift çizgi görmemiştim ama yine de preseed kullandım, ne olur olmaz diye :) İşte böyle. Her an olmayı bekliyorum dolayısıyla 2. günümde merkee gidip başlayacağım. Bakalım hayırlısı Deniz'cim.
Biz iyiyiz canım merak etme yalnız havalar serinleyince bizim oğlanda da soğuk algınlığı oldu.Burnu tıkanıyor öksürüyor falan ama biz bunları hastalıktan saymıyoruz tabi.Senin fikrine gelince.Seni sonuna kadar destekliyorum canım.Taşınman senin için en faydalı.Bnece önce bir taşın sonra daha sağlıklı kararlar alacaksın.Benim burcum yay.Ben de özgürlüğüme fazlasıyla düşkünüm.Kayınvalideyle aynı apartmanda oturmak insanın sinirlerini fazlasıyla yıpratır.Hele senin dediğin gibi gözleri senin üstündeyse.Senin fikrini eşin de onylıyorsa bir gün bile bekleme derim ben.Biz daha önce Tekirdağın ilçesinde oturuyorduk.Çocuk doğduktan sonra sağlık problemlerinden dolayı İstanbula yakın diye merkeze taşınmaya karar verdik.Evimizi de yeni bitirmiştik.O kadar emek vermiştik ki o eve.Badanasını bile kendimiz yapmıştık.Hergün mesaiden direk o eve gelirdik eşimle iş kıyafetlerimiz oradaydı.Hemen üzerimizi değişip işe koyulurduk.Orada böylece 1-1,5 ay falan çalıştık.Çok emeğimiz vardı yani.Taşınma kararımızı yakın arkadaşımıza söyleyince gözleri dolmuştu.O kadar emek verdiğiniz evi satıcakmısınız şimdi diye.Düşün yani.Ama ben çocuğum için ayrılırken bir göz yaşı bile dökmemiştim.Çünkü çocuğumun tedavisi için gidiyordum hiç bir şey gözümde yoktu.Bizim kayınvalide yok onları bırakıp nereye gidiyormuşuz (ki aynı apartmanda da oturmuyoruz aslında) diye her geldiğinde ağlayıp sızlıyor.Sanki yurtdışına gidiyormuşuz.Alt tarafı 60 km uzağa gidiyoruz.Diyeceğim onlar çok bencil oluyorlar.Hiç kimseyi düşünme kafan ne diyorsa onu yap.Çevre seni sıkıyorsa uzaklaş derim ben.
Diğer konuya gelelim şimdi.Lisedeyken yıllık ödevimi kendi isteğimle evlat edinme olarak almıştım.Bilmiyorum daha o yıllar 16-17 yaşlarımda ilgi duyuyordum o konuya.Bayağı araştırmıştım.İleride de düşünebilirim diyordum kendi kendime.Sonra 24 yaşımda evlendim.27 yaşımda ilk olarak hamile kaldım kalp atışını alamadık kürtajla alındı.Sonra yine olmadı.Üstünden iki yıl geçti olmuyor.Eşime o zaman demiştim olmazsa bir tane bebek alır büyütürüz diye.Eşim de olumlu karşılıyordu çünkü çocukları aşırı seviyor kendisi.Oğluna da çok düşkün.Neyse bizim oldu inşallah senin de olacak ama olmazsa sen de çok sevgi dolu bir insansın eminim yuvadan aldığın bir çocuğu da harika yetiştirirsin çok sevgi verirsin canım.Z<aten kendi doğurduğunu yetiştirmek iş değil önemli olan annesiz sevgiye ilgiye muhtaç yarın ne olacağı belli olmayan bir çocuğa gelecek hazırlamak vatanına milletine hayırlı bir birey olarak yetiştirmek bence.Fazla uzun oldu kusura bakma mutlaka düşük cümleler de kullandım ama sen anlamışsındır.[/QUOTE
hülya ,arkadaşım.önce ilgilendiğin düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim sana.hepiniz sağolun kızlar.hemen herkes benimle aynı fikirde.acaba diyorum yanlı mı oluyorumşimdi hepimiz aynı psikoloji içindeyiz aynı düşünebiliriz.gerçi çocuğu olan bir arkadaşımdan da fikrini almıştım ama .yine birkaç kşiden fikir almalıyım sanırım.
benim burcum ikizler ama burçlarla fazla ilgilenmem.özgürlük mü?.yok benim istediğim özgürlük değil.onu istemem için hapiste hissetmem gerekir kendimi.sanırım benimki bir duruş.yeni kararlar alma.bunu uygulamaya geçmeden doğruluğundan emin olmak.yoksa sağ olsunlar ömürleri uzun olsun büyüklerin.bana etrafımdaki hiçkimse birşey vermiyorburada ben oluyorum.en yakınımdaki kimselerin bile buradaki benden haberi yok.böyle olunca uzaklaşıyorum onlardan.tabiii anlaşılmıyorum.hem biz gitsek sadecesemt değiştiririz öyle çok uzakta olmaz sadece beni kimsenin tanımadığı bir yer olsun istiyorum.o zaman rahat bir şekilde büyütebilirim alacağım yavruyu.tabiii alacağım diyorum ama bunlar hep ihtimal dahilinde sadece düşüncede.fikirlerinizi benimle paylaştığınız sağolun.önce önümdeki memorialdeki tedavi sonra artık ne olacaksa olacakhakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
en zoru ne biliyormusun?vazgeçmek..bebek almak demek kendimizden bizden vazgeçmek demek.
bakalım ,görelim.demokrasilerde çareler tükenmezmiş.elbet başka yollar da vardır.hoşçakal
canım o zaman birkaç gün sonra tedavin başlıyor hadi hayırlısı.
karamelcim sen naptın poşet moşet o zaman söyleseydin bunu dayağı yemiştin. valla kısmetolurda transfer olursa yatcam aşağı tvnin karşısında pineklicem hiiiç bişi yapmıcam bu defa. nete takılırım yattığım yerden.
patikler canım hayırlısı olsun belli mi olur belkide hamişsindir. biliyosun bu belirtiler hem regl hem hamilelik belirtileri aynı. inşallah hamişsindir yoksada tedavin hayırlısıyla başlasın inşallah.
Arkadaşlar herkese merhaba,
az önce sonuçlarımı aldım:
FSH 6.63
LH 3.44
E2 66.07
yorumlarınıza ihtiyacım var akannehir
inşallllah deniz ağzından bal damlıyo vallahi :X öptüm seni
karamelcim sen naptın poşet moşet o zaman söyleseydin bunu dayağı yemiştin. valla kısmetolurda transfer olursa yatcam aşağı tvnin karşısında pineklicem hiiiç bişi yapmıcam bu defa. nete takılırım yattığım yerden.
patikler canım hayırlısı olsun belli mi olur belkide hamişsindir. biliyosun bu belirtiler hem regl hem hamilelik belirtileri aynı. inşallah hamişsindir yoksada tedavin hayırlısıyla başlasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?