en zoru ne biliyormusun?vazgeçmek..bebek almak demek kendimizden bizden vazgeçmek demek.
bakalım ,görelim.demokrasilerde çareler tükenmezmiş.elbet başka yollar da vardır.hoşçakal
Arkadaşlar herkese merhaba,
az önce sonuçlarımı aldım:
FSH 6.63
LH 3.44
E2 66.07
yorumlarınıza ihtiyacım var akannehir
Sonuçların gayet güzel bence arkadaşım.Fsh'ın gayet iyi.E2 için de 80'in üstü olursa hamile kalmak zor diyor dr'lar.E2'de iyi o zaman.Benimde bu ay Fsh 17,5 E2 ise 70 çıkmıştı.Benim değerlere göre seninki harika bence.Yaş kaçtı bu arada canım.[/QUOTE
valla hülya59 bence şaka gibi yazmışın buraya değerleri bide soruyosun nasıl acaba
biz bu değerleri görmek için çıldırıyoruz ama Murat bey E2 nin 50 nin altında olması gerektiğini söylemişti bana ama Fsh süper yani ne desek kiiohaoldumsmile
valla alabama biliyorsun çok sorunlu bir döneme geldi, dr. başlayalım dediğince içim olmayacak demişti. annemin bakımı , 2 evin alışverişi falan. Eşim sağolsun ilk gün poşet çorba yaptı (hoş onuda becerememiş beşamel sosu çorba sanmış o ayrı) o kadar.
Bir sen mi tüp yaptın bak dr. ne dedi hiç bir yasak yok normal hayata devam hatta ertesi gün bile ilişki serbest dedi çıktı işin içinden.
Doktorun bunları onun yanında söylemesi tuz biber oldu, herşeyi abattığımı düşünür. Özel olarak dikkat etmeme imkan sağlamadı.
FSH 6.63
LH 3.44
E2 66.07
Sonuçların gayet güzel bence arkadaşım.Fsh'ın gayet iyi.E2 için de 80'in üstü olursa hamile kalmak zor diyor dr'lar.E2'de iyi o zaman.Benimde bu ay Fsh 17,5 E2 ise 70 çıkmıştı.Benim değerlere göre seninki harika bence.Yaş kaçtı bu arada canım.
süpper desem yeterli mi
FSH 6.63
LH 3.44
E2 66.07
Selam Arkadaşlar,
Nasıl bir moralsizlik ve halsizlik var üzerimde, offf offff diyeyim. Yazışmaları okuyorum ama yazacak halim yok.
Alabama'cım, sana yazmadan edemezdim. Herşey gönlünce olsun, inşallah 4. de yetişmiştir, hepsi güzelce döllenir ve bölünürler de JR'lar çifter çifter yola çıkar. Dualarımdasın canım.
Patikler, topic'lerin birinde o ay boyunca ovulasyon testinde çift çizgiyi göremediği için yumurtlamadığını düşünen ama periyodu gecikince hamile kaldığını öğrenen bir bayanın yazısını okumuştum. İnşallah senin de öyle olur, sürpriz bir müjde alırız senden.
Waterss arkadaşım, herşey süper gidecek yarın. Keyifli haberlerinin devamını bekliyoruz.
Hülya'cım, seni görmek güzel arkadaşım. Vitaminleri kullanmaya başlayalı daha yeni, sanmıyorum yumurta kalitesine birebir etki ettireceklerini. Sadece metabolizmamın ihtiyacı olan ne varsa yerine koyma gayreti benimki. Benim kalitesizlere hiç etki edeceklerini düşünmüyorum.
Açıkçası, yaşadıklarımı artık olgunlukla karşılıyorum, olursa olur olmazsa olmaza kadar geldim. Ne tedavi, ne kür, ne ilaç. Hiçbiri içimden gelmiyor artık. Zaten dua ediyordum olmayacaksa bu fikirden beni uzaklaştır ne olursun Allah'ım diye, sanırım beni duydu.
böyle düşünme çok insan var, bir hayatı kurtardıktan sonra mucize gibi bir evlat sahibi olan. İşte orada tek şey var, birbirlerinden ayırmamak eşit yaklaşmak. Ama inşallah hiç bunlara gerek kalmaz
süper gözüküyor.daha önce kötü müydü ki?
canım bence sonuçların çok güzel.tam karar yani
sağol canım yorumun için.. Ocak ayında yaşım40 oldu. o kadar şaşkınımki, acaba bu değerleri karıştırdılar mı? bu kadar iyi çıkması beni şaşırttı. son deneme sırasında hepsi fırlamıştı, son 1 ayda çok şey için çabaladım ama. bir ayda nasıl bu oldu kafam çok karıştı. bende endometriozis var, bu güne kadar 1. deneme 1 tane, 2. denemede hiç yok, 3. denemede 2 tane kaliteli yumurta oldu. hiç biri tutmadı. 1 aydır DHEA ve Buğday çimi kullanıyorum... buna mı bağlasam.
özellikle E2 yüksekti, ama elimde test sonuçlarım yok, doktorda hepsi
son denememde FSH içinde biraz yüksek demişti, doktorun canı sıkılmıştı.
son denememde iğnelerimi olurken 5. gün yumurtalar çatlama yoluna gitmişti, ilaçları erken kesmiştik, apar topar çatlatma iğnesi ve yumurta toplama olmuştu. Üç denememde de yumurtalar erken çatlama (bozulma) yoluna gidiyor. Bir fikrin var mı canım bu konuda??? :uhm: :uhm: :uhm:
hülya inşş şu buğday çimini aldırıp 1 ay kullan. sonra fsh a bakalım düşmüş mü. senin de düşerse burada bayram yapıp buğday çimi ile fsh ı düşenler diye başlık açarız. başlığı boşver de inşallah ondandır ve düşer ve devam eder.Sonuçların gayet güzel bence arkadaşım.Fsh'ın gayet iyi.E2 için de 80'in üstü olursa hamile kalmak zor diyor dr'lar.E2'de iyi o zaman.Benimde bu ay Fsh 17,5 E2 ise 70 çıkmıştı.Benim değerlere göre seninki harika bence.Yaş kaçtı bu arada canım.
Sonuçların gayet güzel bence arkadaşım.Fsh'ın gayet iyi.E2 için de 80'in üstü olursa hamile kalmak zor diyor dr'lar.E2'de iyi o zaman.Benimde bu ay Fsh 17,5 E2 ise 70 çıkmıştı.Benim değerlere göre seninki harika bence.Yaş kaçtı bu arada canım.[/QUOTE
valla hülya59 bence şaka gibi yazmışın buraya değerleri bide soruyosun nasıl acaba
biz bu değerleri görmek için çıldırıyoruz ama Murat bey E2 nin 50 nin altında olması gerektiğini söylemişti bana ama Fsh süper yani ne desek kiiohaoldumsmile
benim e2 1 sene önce 80 çıkmıştı. sonraki tedavilerde hiç sormadım. bu ay 1,5 aylık buğday çimi ilave olarak calcium d glucarate kullandım 25 çıktı. calcium d glucarate i bıraktım. buğday çimine devam. yapay düşme olabilir bu bir daha baktıracağım bu ay. 25 değeri nasıl ki biliyor musun çok mu düşük?
ilişki sebest mi dedi? akannehir valla beta hcg hatta sonuç pozitif olursa usg ye kadar ilişki serbest diyen tek dr. ben diğer konuşarda doktora katılıyorum. kendini zorlamadan herşeyi, yapabilirsin. bu hastalık değil doğal bir süreç tutunacağı varsa tutunuyor. ben yaptım ilkinde kimyasal oldu diye kendimi suçladım 2. de yine yaptım oldu ama yaşamadı. kısaca olacağı varsa oluyor. asla yatmaya falan inanmıyorum. ilk gün birkaç saat dinlenmek tamam. yoksa doktorların dediği gibi yatmakla olsaydı sizi 12 saat yatırırdık! merak etme ben de bir kaç poşet taşıdım yeter ki 10 ar kilo olmasın. çok uzanmadan ertesi günü bulaşık makinası yerleştirdim. çok yorulmadan 4 gün sonra ütü yaptım. daha 2. gün arkadaşımla kafeye oturmaya gittim. yani sakın bunlar için mi deme. olacağı varsa farketmiyor. aşırı ağır kaldırmadıysan, çok zıplamadıysan ve fazla uzanmadıysan sorun yoktur. ama bu ilişki kısmını anlamadım valla delikafadulden süper gözüküyor.daha önce kötü müydü ki?
sağol canım yorumun için.. Ocak ayında yaşım40 oldu. o kadar şaşkınımki, acaba bu değerleri karıştırdılar mı? bu kadar iyi çıkması beni şaşırttı. son deneme sırasında hepsi fırlamıştı, son 1 ayda çok şey için çabaladım ama. bir ayda nasıl bu oldu kafam çok karıştı. bende endometriozis var, bu güne kadar 1. deneme 1 tane, 2. denemede hiç yok, 3. denemede 2 tane kaliteli yumurta oldu. hiç biri tutmadı. 1 aydır DHEA ve Buğday çimi kullanıyorum... buna mı bağlasam.
öperim ben seni senağlama senağlama senağlama bu sefer ben kazanıcam galiba :lepi: buda olmazsa bir sonraki olmayacak zaten...
Selam Arkadaşlar,
Nasıl bir moralsizlik ve halsizlik var üzerimde, offf offff diyeyim. Yazışmaları okuyorum ama yazacak halim yok.
Açıkçası, yaşadıklarımı artık olgunlukla karşılıyorum, olursa olur olmazsa olmaza kadar geldim. Ne tedavi, ne kür, ne ilaç. Hiçbiri içimden gelmiyor artık. Zaten dua ediyordum olmayacaksa bu fikirden beni uzaklaştır ne olursun Allah'ım diye, sanırım beni duydu.
Kızlar merhaba, cok yogun bir hafta gecirdim hic giremedim sayfamıza.. gecmiside okuyamadım umarım herkes iyi ve hersey yolunda..
Hepiniz dualarımdasınız sevgili arkadaslar..
herada cım seni anlıyorum hayatım. şimdi sen ortalarda biryerlerdesin. reglin yaklaşınca umutların da yeşerecek. şu an kaçıncı gündesin hatırlamıyorum ama son birkaç gün kala eminim ki şöyle yerinde kıpırdanmaya başlayacaksın sonra yeşerecek ve en geç bir yada iki ay içinde yeniden birşeyler yapmak isteyeceksin. hep öyle olmuyormu önce bir küs dönemi sonra bi bezginlik sonra kaşınmaya başlıyoruz ve en son dağıtırımmm ulennn diyip yola çıkıyoruz. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?