38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

en zoru ne biliyormusun?vazgeçmek..bebek almak demek kendimizden bizden vazgeçmek demek.
bakalım ,görelim.demokrasilerde çareler tükenmezmiş.elbet başka yollar da vardır.hoşçakal

böyle düşünme çok insan var, bir hayatı kurtardıktan sonra mucize gibi bir evlat sahibi olan. İşte orada tek şey var, birbirlerinden ayırmamak eşit yaklaşmak. Ama inşallah hiç bunlara gerek kalmaz

Arkadaşlar herkese merhaba,
az önce sonuçlarımı aldım:
FSH 6.63
LH 3.44
E2 66.07

yorumlarınıza ihtiyacım var akannehir

Sonuçların gayet güzel bence arkadaşım.Fsh'ın gayet iyi.E2 için de 80'in üstü olursa hamile kalmak zor diyor dr'lar.E2'de iyi o zaman.Benimde bu ay Fsh 17,5 E2 ise 70 çıkmıştı.Benim değerlere göre seninki harika bence.Yaş kaçtı bu arada canım.

ilişki sebest mi dedi? akannehir valla beta hcg hatta sonuç pozitif olursa usg ye kadar ilişki serbest diyen tek dr. ben diğer konuşarda doktora katılıyorum. kendini zorlamadan herşeyi, yapabilirsin. bu hastalık değil doğal bir süreç tutunacağı varsa tutunuyor. ben yaptım ilkinde kimyasal oldu diye kendimi suçladım 2. de yine yaptım oldu ama yaşamadı. kısaca olacağı varsa oluyor. asla yatmaya falan inanmıyorum. ilk gün birkaç saat dinlenmek tamam. yoksa doktorların dediği gibi yatmakla olsaydı sizi 12 saat yatırırdık! merak etme ben de bir kaç poşet taşıdım yeter ki 10 ar kilo olmasın. çok uzanmadan ertesi günü bulaşık makinası yerleştirdim. çok yorulmadan 4 gün sonra ütü yaptım. daha 2. gün arkadaşımla kafeye oturmaya gittim. yani sakın bunlar için mi deme. olacağı varsa farketmiyor. aşırı ağır kaldırmadıysan, çok zıplamadıysan ve fazla uzanmadıysan sorun yoktur. ama bu ilişki kısmını anlamadım valla delikafadulden

Arkadaşlar herkese merhaba,
az önce sonuçlarımı aldım:
FSH 6.63
LH 3.44
E2 66.07

yorumlarınıza ihtiyacım var akannehir

süper gözüküyor. daha önce kötü müydü ki?

sağol canım yorumun için.. Ocak ayında yaşım40 oldu. o kadar şaşkınımki, acaba bu değerleri karıştırdılar mı? bu kadar iyi çıkması beni şaşırttı. son deneme sırasında hepsi fırlamıştı, son 1 ayda çok şey için çabaladım ama. bir ayda nasıl bu oldu kafam çok karıştı. bende endometriozis var, bu güne kadar 1. deneme 1 tane, 2. denemede hiç yok, 3. denemede 2 tane kaliteli yumurta oldu. hiç biri tutmadı. 1 aydır DHEA ve Buğday çimi kullanıyorum... buna mı bağlasam.

Selam Arkadaşlar,

Nasıl bir moralsizlik ve halsizlik var üzerimde, offf offff diyeyim. Yazışmaları okuyorum ama yazacak halim yok.

Alabama'cım, sana yazmadan edemezdim. Herşey gönlünce olsun, inşallah 4. de yetişmiştir, hepsi güzelce döllenir ve bölünürler de JR'lar çifter çifter yola çıkar. Dualarımdasın canım.

Patikler, topic'lerin birinde o ay boyunca ovulasyon testinde çift çizgiyi göremediği için yumurtlamadığını düşünen ama periyodu gecikince hamile kaldığını öğrenen bir bayanın yazısını okumuştum. ınşallah senin de öyle olur, sürpriz bir müjde alırız senden.

Waterss arkadaşım, herşey süper gidecek yarın. Keyifli haberlerinin devamını bekliyoruz.

Hülya'cım, seni görmek güzel arkadaşım. Vitaminleri kullanmaya başlayalı daha yeni, sanmıyorum yumurta kalitesine birebir etki ettireceklerini. Sadece metabolizmamın ihtiyacı olan ne varsa yerine koyma gayreti benimki. Benim kalitesizlere hiç etki edeceklerini düşünmüyorum.

Açıkçası, yaşadıklarımı artık olgunlukla karşılıyorum, olursa olur olmazsa olmaza kadar geldim. Ne tedavi, ne kür, ne ilaç. Hiçbiri içimden gelmiyor artık. Zaten dua ediyordum olmayacaksa bu fikirden beni uzaklaştır ne olursun Allah'ım diye, sanırım beni duydu.

Bayağı bi sürpriz olur hemde... Diyorum ya regl belirtisi olmasa olabilir diyeceğim ama nerdeeee....

Canım insanın duyguları zaman zaman değişkenlik gösteriyor. Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran...

herada cım seni anlıyorum hayatım. şimdi sen ortalarda biryerlerdesin. reglin yaklaşınca umutların da yeşerecek. şu an kaçıncı gündesin hatırlamıyorum ama son birkaç gün kala eminim ki şöyle yerinde kıpırdanmaya başlayacaksın sonra yeşerecek ve en geç bir yada iki ay içinde yeniden birşeyler yapmak isteyeceksin. hep öyle olmuyormu önce bir küs dönemi sonra bi bezginlik sonra kaşınmaya başlıyoruz ve en son dağıtırımmm ulennn diyip yola çıkıyoruz. :))

böyle düşünme çok insan var, bir hayatı kurtardıktan sonra mucize gibi bir evlat sahibi olan. İşte orada tek şey var, birbirlerinden ayırmamak eşit yaklaşmak. Ama inşallah hiç bunlara gerek kalmaz

evet.böyle bir tanıdığım var.yıllarca çocukları olmadı.bir kız bebek aldılar.kocasının da olmaz raporu varmış.daha kızları birkaç aylık.sanırım 6 aylıkken.kadında hiç farkında değ
.unutmul hamilelik olaytını fazla bir beraberliği de olmamış.ve hamileydi.kocasının dr una kadar giderler.tıpta %100 yok işte.şimdi aldığı kız ile birlikte bir de oğlu var.hayat işte

süper gözüküyor. daha önce kötü müydü ki?

özellikle E2 yüksekti, ama elimde test sonuçlarım yok, doktorda hepsi
son denememde FSH içinde biraz yüksek demişti, doktorun canı sıkılmıştı.
son denememde iğnelerimi olurken 5. gün yumurtalar çatlama yoluna gitmişti, ilaçları erken kesmiştik, apar topar çatlatma iğnesi ve yumurta toplama olmuştu. Üç denememde de yumurtalar erken çatlama (bozulma) yoluna gidiyor. Bir fikrin var mı canım bu konuda??? :uhm: :uhm: :uhm:

Kızlar merhaba, cok yogun bir hafta gecirdim hic giremedim sayfamıza.. gecmiside okuyamadım umarım herkes iyi ve hersey yolunda..

Hepiniz dualarımdasınız sevgili arkadaslar..

ben buğday çimi diyorum. bende de 17 den 12 ye düştü. tabii 2. ay bir daha test yaptırıp göreceğim. bence yumurtalıklardaki toksinleri falan da temizlediğinden kaliteye de faydası vardır. dhea yı 2. tüp bebekten önce kullanmıştım 2-2,5 ay gibi ama arada 20 gün ara vermiştim. fsh ölçtürmedim ama bu kadar fark edeceğini sanmam hatta 2. tüpte folikül sayısı daha azdı ama toplamada aynıydı (6 şar toplandı ama çok kaliteli döllenen 1 er tane). yani fsh 6 yaşına göre olabilir (benim 40 yaşında fsh 7 idi e2 de 40dı) ama herşey kötüyken bu kadar toplaması doktorunun bu ay başlayalım demesine şaşmamalı. neyse sen kürlerine ilaçlarına aynen devam et neden onlarsa yumurtalar bir sonraki aya daha da kaliteli olurlar inşallah. bir sonraki denemede olacak gibi yerimseniben yumurta erken çatlama ile ilgili deneyimim yok. senin yaptırdığın merkezde her seferinde e2 kontrolu yapılıyor mu? memorial da çatlatma iğnesinin ertesi günü bile e2 ye bakıp erken çatlama durumu varsa 36 saati beklemeden çağırıp alıyorlar hastayı ama bu durumda yumurtalar çok kaliteli olmuyormuş yine de tamamen kaybetmekten iyidir. sana bu tarz bir merkez lazım. ilaveten merak ediyorsan veya merkez değiştirirsen tüm testlerini alma hakkın var.

Son düzenleme:
hülya inşş şu buğday çimini aldırıp 1 ay kullan. sonra fsh a bakalım düşmüş mü. senin de düşerse burada bayram yapıp buğday çimi ile fsh ı düşenler diye başlık açarız. başlığı boşver de inşallah ondandır ve düşer ve devam eder.

ağır kaldırmadım poeşt taşıdım ama öyle 3-4 portakal, 3-4 muz, süt vs. ama transferden sonraki gün için valla ilişki serbest dedi. Neyseki adamı 10. güne kadar zapdettimdi :) He bu ayrı konu ben olmaz değince olacak diyen adam, ovülasyonda çift çizgi görünce şart mı der klava:
Fakat genede acaba benden mi demeden duramadım. Ama dr. a göre kaliteliyse her şartta tutunur. Yatarak olduğuna dair hiçbir bilimsel çalışma yok sadece psikolojik demişti.

yo güzelin benim 40 da 5,17 idi olabiliyor yani rahat ol.

öperim ben seni senağlama senağlama senağlama bu sefer ben kazanıcam galiba :lepi: buda olmazsa bir sonraki olmayacak zaten...

evet kazanacaksın canım

Arkadaşım , hepimiz böyle değilmiyiz, gel gitlerimiz yok mu ? Bunuda yaşamadan olmuyor hep laylaylom geçmiyor. Bir düşüp bir kalkacağız ama sonuca ulaşacağız

sana katılıyorum alabama.bir küs bir barışık 18 seneyi devirdik.daha dün gibi.
heradacım yaşa aanını arkadaşım.biraz bez,biraz küs.sonra yine coşarız hep beraber.ağlamak geldimi ağlamalı gülmek geldimi gülmeli.ama sonra yola devam etmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…