38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hülyacığım e2 25 bana da düşük geldi ama dr normal değer fsh da kabul edilebilir dedi (haliyle 12 tüp bebek için üst sınır üstü daha da kötü). tabii tüp doktoru değildi. neyse şimdi ben de araştırdım türkçede kesin birşey bulamadım ingilizce de 3. gün 25-75 arası iyi diyor. hatta az olması daha iyi sitimüle edilebileceğini gösteriyormuş.
aşagıda tedavi sırasında gün gün e2 nin ne olması gerektiği de var. ingilizce ama iyi geldi bana paylaşıyım dedim

Hormone Levels & Fertility Bloodwork - Fertility Plus

deniz bu e2 neyle bağlantılı dün ben kan vermiştim ya ona baktım doktor e2 de istemiş ve değer 1247 bu ne şimdi oha falan oldum yani

Teşekkürederim hoşbulduk
Evet gerçekten kader arkadaşıyız burada ,
Ben ilk bir aşılama ve üzerine mikro enjeksiyon tedavisi görmüştüm..Olumsuz sonuç aldık..
Bir süre sağlık sebeplerinden dolayı 3 sene kadar ara verdik...
Sonra bu aşılama tedavisine başladık..
Şu an kafam karmakarışık ,2 kere daha aşılama tedavisine devam mı etsem ,yoksa hemen tüp bebek tedavisine mi geçsem..yoksa hepsini bırakıp evlatlık mı alsam..30 yaşından sonra aşılamayı doktorlar tavsiye etmiyorlar diye bir yazı okudum..
Her yazılan aklımda biraz daha karışıklığa sebep oluyor ..
Dilerim ki herkes gönlündekine kavuşsun..Çünkü bu beklemelerin ne kadar zor bir şey olduğunu bizler daha iyi biliyoruz sanırım..
Haklısın canım ya ümidimizi yitirmemeliyiz ,her ay yeni bir umut bizim için..
İnşallah sende bebeğini kucağına sağ salim alırsın..

çok çabuk ümitsizliğe kapılmışsın, böyle olmaz........ 2 aşılama 3 tüp denedim, hepsinin sonucu olumsuz olsada şu an gayette ümitliyim, eninde sonunda başaracağım,
önceleri bende senin gibiydim, her seferinde darbe yiyince güçlendim. eğer anne olmak istiyorsan daha sıkı asılmalısın amacına...... 38 yaş kötü bir yaş değil ayrıca.

next time canım umudunu yitirme daha 38 yaşındasın denemeye devam. ay nikinide değiştir. ne o nexttime baştan kabullenmişsin gibi. aramıza hoşgeldiiiiiiiinnnnn.

hoşgelmişsin nextime aramıza.a.s.inan tam yerindesin.iyi yapmışsın girmekle anlatmakla.bende burada kendim olabiliyorum.burası güzel bir ortam bizeri anlayabilecek bizler varız çünkü.biraz bebek hikayenden bahsedersen daha iyi tanırız seni.yaşına takma 40 tan sonra hamile olanlar var.yaş tam bir kirter değil.tek ümidim tüpbebek dediğine göre sanırım daha önce denemedin.eğer hiç denemediysen ve de denemeye maddi manevi gücün varsa hemen bırakma derim.görüşürüz..

Kindersms ,Erverdi , Alabama ,Badenur ,Hepinize ayrı ayrı teşekkürederim...Ne güzel insanlarsınız..
Sizlerle olunca insanın ümitsiz olması mümkün mü ..

Yeni bir umut ayı beni bekliyor sanırım öyle değil mi..
Yarın doktorumla görüşmeye gideceğim bakalım onun bana yol göstermesini isteyeceğim..
Bu yolda en büyük desteğimiz eşimizden sonra doktorlarımız...Bu konuda içim rahat..
inşallah güvenimi boşa çıkartmaz..

Yazılanlarda insan bir parçada olsa kendinden bir şeyler buluyor...

Alabama ,Sitenin o kadar çok üyesi var ki kendime bu Nicki zor buldum inanın
NEXTIME ' ı hep gelecek sefere dediğim için düşünmüştüm aslında

Aslında umutlu biriyim ama , bazı şeyler bizim çabalarımız çok dışında olunca çaresizlik hissediyor insan sanırım içimdeki duygu bu..
Çalışırsınız para kazanırsınız, zaman ve malzeme harcar yemek yaparsınz ama bu bebek olayı bambaşka..Sanki sihirli bir el karar veriyor ne olacağına ..

deniz bu e2 neyle bağlantılı dün ben kan vermiştim ya ona baktım doktor e2 de istemiş ve değer 1247 bu ne şimdi oha falan oldum yani

canım e2 de fsh gibi adet 2-3. günü ölçülüyor . sonra tedavide ölçülen sayılar yumurtaların ne kadar olgunlaştığını gösteriyor ama döllenip döllenmeyeceğini değil tabii. senin değer toplama günkü değerdir sitede de zaten 18 mm den büyük her folikül için en az 200-600 arası olması gerekiyor diyor. yani 200 desek x4 folikül =1200. kısaca senin değer toplama için çok normal

:roflolaha önce borcamın içinde peçete arasında çimlendirmiştim badenur evet çabuk büyüyorlar.Ya hap içmek istemiyorum ben artık.Yakında yutma yetimi kaybedeceğim.Gün içinde o kadar çok vitamin,mineral macun vs. yiyiyorum ki anlatamam.Şu sıpalar bi doğsa götürüp parka otlatacağım valla bak ben seni doğurmak için bunları yedim diye.

Çok haklısın Erverdi ,

Evliliğimizin başından beri korunmadık ama hamile kalamadım,
3 sene önceki aşılama ve mikro enjeksiyondanda olumlu sonuç elde edemedik.Mikro enjeksiyonu yaptırmaktansa tüp bebeği yaptırsaydım keşke diyorum.Çünkü bu tedavide yumurta transferi yok , tek yumurta büyütülüp içine sperm enjekte ediliyor tuttu tuttu , tutmadı sonuç olumsuz .Hem tüp bebeğe göre daha pahalı bir işlem.
O zaman SGK da karşılamıyordu, şimdide mikro enjeksiyonu karşılamıyor sanırım

2 ay önceki kontrollerde yumurtamda ,rahmimde ,hormonlarımda ve eşimde bir sorun bulunmadı..Rahim ağzında biriken sıvı küçük kistler oluşturmuş ama onlar derinde olduğu için alamayız edi doktor.Aşılama tedavisi önerdi. Bu arada Prolaktinim 35 çıktı Doktorum Dostinex verdi ve aşılama tedavisi başladı..
Sonuç bugün belli oldu olumsuz..
Tüp bebek tedavisinde sigortadan yararlanmak için sanırım 3 defa aşılama yaptırmk gerekiyor,Bir mevzuatı incelemem ve doktorumla konuşmam lazım..

Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize

kızım sen varya sular seller gibi içmişsin bu işleri ben senin yanında bib.k bilmiyorum bu konularda. helal olsun valla. bide hava atıyorum millete artık ben prof oldum filan diye yazıyorum. pöhhhh hiçbişi bildim yok. eyvallah teşekkür ederim süpersin içim rahatladı.fisfisfis

kızlar bazı arkadaşlar (genç tabii) transferi yapılacakmış ama tek embriyo yasası vurmuş tek embriyo verilecekmiş. bilgisi olan var mı? tek embriyo ile hamile kalanlar başlığı var orada yazıyor. böyle bir yasa çıktı mı? çıktıysa 38 sonrasını da bağlıyor mu? eğer öyle birşey varsa kafam rahat bu defteri kapar gerekirse aşılama ile devam ederim. bu ne yaaaakafamçokkarıştı

neme yarıyor terzi kendi söküğünü dikemiyor sempatiksalakcinni

şimdi yasa çıkmış ben dün merkezi aradım hemşire ile konuştum doktor müsahit değildi. 35 altı 1 35 üstü 2 40 üstü 2-3 diyorlar. bizi çok bağlamıyor aslında hemşire de ayrıca dediki kanun çıksa bile doktorlara tedavide opsiyon verirler o kadar kati olmaz. yani hastada rezervsorunu varsa yaşı 35 in altında bile olsa doktor 2-3 tane embriyo varsa kendi insiyatifini kullanabilecektir dedi. gelince doktorla da konuşursunuz henüz netleşmedi sizi bağlamıyor şu an diyince ben de uzatmadım.

biz yırttık bize vurmuyor, bize allah ne verdiyse koyacaklarda koyacak embriyo bulurlarsa.

O kadar ümitsizlerki ilişmediler bile

bu seninki şu an yumurta kalitesini gösteren değer o yüzden rahat ol
ay ne biliyim ya binküsür olunca acaba dedim bi hata mı var çünkü akşam beni aradılar son bi cetrodite almıştım kullanıp kullanmayacağımı test sonucuna göre doktor söyleyecekti. değerler normal kullanmayın dedi bugün için. sizde öyle onluk sistemde sayıları konuşunca noluyoruz dedim. saol canım denizde aynı şeyi söyledi çaktım köfteyi.

neme yarıyor terzi kendi söküğünü dikemiyor sempatiksalakcinni
elbet dikeceksin öyle düşünme ben sana inanıyorum her kalan işte bir hayır vardır. senin için en güzel ve en beklenmedik zamanda belkide kucağına alacaksın o zamanı bekliyorsun sadece. kaydirigubbakcemile5

kendi sorumu cevaplıyorum 35 yaş üstü veya 2 den fazla deneme yapanlara en fazla 2 embriyo verilecek diyor
yasalaşmış
hayır para vermiyorlar hakkımı alıyorlar
versin paramı 2 ayda bir deneme yapayım embriyo koysun zaten 40 yaş üstü o embriyoları bulmak da bulunca hamile kalmak da mucize kötükedihüso
alabama bak çok embriyo yok diye üzülme olsa da konmuyormuş artık :sm_confused:
sinirlendim şimdi zeten olması mucize bırakıyom ben bu bana bir mesaj :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…