- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
tatlım hoşgeldin
bende uzun zaman takip etmiştim sessizce burayı okudum
üzüntünü gerçekten anlıyorum ama bak bizler burada kader arkadaşı gibiyiz hepimiz biri hamile olduğunda kendimizmiş gibi seviniyoruz ve ümitle doluyoruz bidaki sefere bende diye aşılamadan başlandığına göre durumun o kadar vahim değil
3 tüp denedim hemde aşılamayı pas geçtik 37 yaşındaydım başladığımda o yüzden sakın moralini bozma inşallah anne olucaz
ben hala umutluyum :Saruboceq:
Selamlar herkese..
Uzun zamandır siteyi takip ediyor ,yazılanlarda hep kendimden bir şeyler buluyordum..
Ama bugün o kadar doluyum ki oturup PC başına kimseye anlatamadığım duygularımı sizlerle paylaşmak istedim ..Biliyorum ki sizler beni herkesten daha çok anlayacaksınız
21 şubatta aşılama tedavisi olmuştum sabah adet oldum .. öyle yorgunum ve ümitsizim ki anlatamam ..hangi tedavi uygulansa sonuç hep olumsuz ..Her ay kendimi ve karnımı dinlemek öyle yıprattı ki beni..
Tek ümidim tüp bebek ama yaşım 38 ondanda pek umutlu değilim..
Artık evlat mı edinsem diye düşünmeye başladım .
Allah hayırlısını versin hepimize..
Selamlar herkese..
Uzun zamandır siteyi takip ediyor ,yazılanlarda hep kendimden bir şeyler buluyordum..
Ama bugün o kadar doluyum ki oturup PC başına kimseye anlatamadığım duygularımı sizlerle paylaşmak istedim ..Biliyorum ki sizler beni herkesten daha çok anlayacaksınız
21 şubatta aşılama tedavisi olmuştum sabah adet oldum .. öyle yorgunum ve ümitsizim ki anlatamam ..hangi tedavi uygulansa sonuç hep olumsuz ..Her ay kendimi ve karnımı dinlemek öyle yıprattı ki beni..
Tek ümidim tüp bebek ama yaşım 38 ondanda pek umutlu değilim..
Artık evlat mı edinsem diye düşünmeye başladım .
Allah hayırlısını versin hepimize..
deniz bu e2 neyle bağlantılı dün ben kan vermiştim ya ona baktım doktor e2 de istemiş ve değer 1247 bu ne şimdi oha falan oldum yani
hoşgelmişsin nextime aramıza.a.s.inan tam yerindesin.iyi yapmışsın girmekle anlatmakla.bende burada kendim olabiliyorum.burası güzel bir ortam bizeri anlayabilecek bizler varız çünkü.biraz bebek hikayenden bahsedersen daha iyi tanırız seni.yaşına takma 40 tan sonra hamile olanlar var.yaş tam bir kirter değil.tek ümidim tüpbebek dediğine göre sanırım daha önce denemedin.eğer hiç denemediysen ve de denemeye maddi manevi gücün varsa hemen bırakma derim.görüşürüz..
canım e2 de fsh gibi adet 2-3. günü ölçülüyor . sonra tedavide ölçülen sayılar yumurtaların ne kadar olgunlaştığını gösteriyor ama döllenip döllenmeyeceğini değil tabii. senin değer toplama günkü değerdir sitede de zaten 18 mm den büyük her folikül için en az 200-600 arası olması gerekiyor diyor. yani 200 desek x4 folikül =1200. kısaca senin değer toplama için çok normal
deniz bu e2 neyle bağlantılı dün ben kan vermiştim ya ona baktım doktor e2 de istemiş ve değer 1247 bu ne şimdi oha falan oldum yani
neme yarıyor terzi kendi söküğünü dikemiyor sempatiksalakcinnikızım sen varya sular seller gibi içmişsin bu işleri ben senin yanında bib.k bilmiyorum bu konularda. helal olsun valla. bide hava atıyorum millete artık ben prof oldum filan diye yazıyorum. pöhhhh hiçbişi bildim yok. eyvallah teşekkür ederim süpersin içim rahatladı.fisfisfis
kızlar bazı arkadaşlar (genç tabii) transferi yapılacakmış ama tek embriyo yasası vurmuş tek embriyo verilecekmiş. bilgisi olan var mı? tek embriyo ile hamile kalanlar başlığı var orada yazıyor. böyle bir yasa çıktı mı? çıktıysa 38 sonrasını da bağlıyor mu? eğer öyle birşey varsa kafam rahat bu defteri kapar gerekirse aşılama ile devam ederim. bu ne yaaaakafamçokkarıştı
ay ne biliyim ya binküsür olunca acaba dedim bi hata mı var çünkü akşam beni aradılar son bi cetrodite almıştım kullanıp kullanmayacağımı test sonucuna göre doktor söyleyecekti. değerler normal kullanmayın dedi bugün için. sizde öyle onluk sistemde sayıları konuşunca noluyoruz dedim. saol canım denizde aynı şeyi söyledi çaktım köfteyi.bu seninki şu an yumurta kalitesini gösteren değer o yüzden rahat ol
elbet dikeceksin öyle düşünme ben sana inanıyorum her kalan işte bir hayır vardır. senin için en güzel ve en beklenmedik zamanda belkide kucağına alacaksın o zamanı bekliyorsun sadece. kaydirigubbakcemile5neme yarıyor terzi kendi söküğünü dikemiyor sempatiksalakcinni
kızlar bazı arkadaşlar (genç tabii) transferi yapılacakmış ama tek embriyo yasası vurmuş tek embriyo verilecekmiş. bilgisi olan var mı? tek embriyo ile hamile kalanlar başlığı var orada yazıyor. böyle bir yasa çıktı mı? çıktıysa 38 sonrasını da bağlıyor mu? eğer öyle birşey varsa kafam rahat bu defteri kapar gerekirse aşılama ile devam ederim. bu ne yaaaakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?