- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Çok haklısın Erverdi ,
Evliliğimizin başından beri korunmadık ama hamile kalamadım,
3 sene önceki aşılama ve mikro enjeksiyondanda olumlu sonuç elde edemedik.Mikro enjeksiyonu yaptırmaktansa tüp bebeği yaptırsaydım keşke diyorum.Çünkü bu tedavide yumurta transferi yok , tek yumurta büyütülüp içine sperm enjekte ediliyor tuttu tuttu , tutmadı sonuç olumsuz .Hem tüp bebeğe göre daha pahalı bir işlem.
O zaman SGK da karşılamıyordu, şimdide mikro enjeksiyonu karşılamıyor sanırım
2 ay önceki kontrollerde yumurtamda ,rahmimde ,hormonlarımda ve eşimde bir sorun bulunmadı..Rahim ağzında biriken sıvı küçük kistler oluşturmuş ama onlar derinde olduğu için alamayız edi doktor.Aşılama tedavisi önerdi. Bu arada Prolaktinim 35 çıktı Doktorum Dostinex verdi ve aşılama tedavisi başladı..
Sonuç bugün belli oldu olumsuz..
Tüp bebek tedavisinde sigortadan yararlanmak için sanırım 3 defa aşılama yaptırmk gerekiyor,Bir mevzuatı incelemem ve doktorumla konuşmam lazım..
Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize
tv de bu yasayı anlatan dr balancenin dr uydu.ismi şimdi hatırıma gelmiyor.yasayı anlattı birde şunu ekledi.sgk da deneme sayısının artırılması ,2 olduğunu bunun 4 e çıkarılması gerektiğini söylemişti..bence bu yasa daha çok sgk dan yararlanacak olanlar için düzenlenen bir yasa.yoksa isteyen,parası olan özelde yaptırabiliyor.umarım özellerde bunu kötüye kullanmazlar
zaten sgk da yapılan yasalar insanları hep özele sevketmiyor mu?daha iyi hizmet daha iyi kalite içinyani anlıycağınız ne kadar para o kadar köfte misali.
allah allah benim bildiğim bu çoğul gebelik durumundan şikayetçi olan hiçbir çift yok aksine herkes ikiz olsa diye uğraşıyor
bu yasa nedir böyle anlamadım ki
sanki parasını veriyorlar çoğul gebeliğin
sen iyice kızdın denizopuyorumnanaktan:1hug:sinirlerin bozuldu yani.ahh bu işler ne kadar sağlam bir psikoloji istiyor değil mi?
hayır hayır .nereye bakıyiiim.klava:öyle kaçmak var mı.daha ben memoriale gideceğim kimbilir ne sinir krizlerine gireceğimhahahah ya da uçacağım.varmı öyle yarı yolda bırakmak....................çok ayıp:mymeka: olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilehani böyle idik. dönmek var mı
aman güzelim bn seni memorial da ziyarete gelirim bebişin doğumuna da gelicem. olsun bir ilk takımı benden sözüm de var. bak bunlar ayrı gitsem de sizlere gelirim valla olumunekankayizsmile
sor canım merak ettim. kk da yazanlar tüp bebeğe başlayan arkadaşlar ve hepsine 1 tane konulacak denmiş. yani yasa çıkmış bu durumda ve benim bulduğum yer de yasa çıktı 35 yaş üstü max 2 tane diyor
yasalaşmış aşağıda :
www.memurlar.net/haber/161673/ -
not yasaya göre bünyesinde kadın doğumcu yenidoğan ünitesi olmayan yerlere tüp bebek açılamayacakmış. bu durumda bürüksel tüp bebek merkezi kapanacak :) almanla anlaşır bakarsınız zaten o bahçeciyle bozuldu :roflol:
denemeyince istemiyor delikafaduldenben de gukem gibi gitsem mi buralardan. dün akşam en son girmiş gözüküyor. yaa insan bir girer nedenini söyler öyle gider böyle de merak ettirilmez ki.
günaydın kızlar 9.5 da çıkcam akşam dört beş gibi gelirim sanırım. işlemden sonra hemen bırakmıyolar yine dördü beşi buluyor. gelince haberdar ederim. gerçi bugün çok önemli değil kolay bir gün dimi ? sonrası heyecanlı bakalım hayırlısı. waters canım sana bollll şans diliyorum zaten bi sıkıntı olmayacak eminim. yahu saat onbir oniki ye kadar niye su bile içemiyoruz anlamıyorum. hepinizi öpüldünüz :)
günaydın kızlar 9.5 da çıkcam akşam dört beş gibi gelirim sanırım. işlemden sonra hemen bırakmıyolar yine dördü beşi buluyor. gelince haberdar ederim. gerçi bugün çok önemli değil kolay bir gün dimi ? sonrası heyecanlı bakalım hayırlısı. waters canım sana bollll şans diliyorum zaten bi sıkıntı olmayacak eminim. yahu saat onbir oniki ye kadar niye su bile içemiyoruz anlamıyorum. hepinizi öpüldünüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?