38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım;bahsettiğin mikroenjeksiyon da bir tüp bebek tedavi yömtemi.fiyatlar aynı.senin yumurtaların durumuna göre daha doğrusu bebek hikayene göre karar veriyorlar.zor vakalarda daha çok mikroenjeksiyon yapılıyor.ama doğala yakın olanı diğer yöntemmiş.dr uma sormuştum.normalde sperm ve yumurta biraraya bırakılırsperm kendi seçermiş dölleyebileceği yumurtayı.bu doğala yakın olanı.ama nedeni bilinmeyen vakalarda ya da sonuç alınmadığında bu işlem zorla yaptırılıyor.bir bakıma embriyolok seçiyor hangi spermin hangi yumurtayı dölleyeceğini.tahminime göre de büyük ihtimelle negatiflerde büyük etken bu.fiyatına gelince aynıdır.bunun farklı olduğunu hiç duymadım.3 aşılamam,2 iptalim bir negatifim var.hiç duymadım fiyat farkını.varsa bilen yazsın.
sgk karşılıyor ben yararlanmıştım yapılan da miroenjeksiyondu.
sanırım sende benim gibi nedeni bilinmeyen infertil sin.bende dostineks kullandım ve halaa da kullanmaya devam ediyorum.dr um bu ilacı kullandığım sürece spontan hamile kalabileceğimi söylemişti.yaklaşık 1 buçuk yıldır kullanıyorum.bende de netice yok.(dostineks prolaktin yüksekliğinde kullanılan bir ilaçyumurta kalitesini artırıyormuş.prolaktin(süt hormonu)fazlalığı gebeliğe engelmiş.benim normal değerde ama yinede kullanıyorum)bebek emziren annelerde bu yüzden sütü koruyor diye bilinen bir inanış vardı.sanırım bu yüzden.
sgk da sanırım şimdi 2 aşılama sonrası tüpe geçiş var.ama daha önce 2 yada 3 kere yaptığını kanıtlarsan dr raporu ile hemen tüpe başlayabilirsinben öyle yapmıştım.il sağlık müdürlüğünden onaylatmıştım.tabii eski dr larıma da birkaç ziyaret yapmıştım.vazgeçmek yok yola devam..

bu başlıktaki arkadaşlar haftaya kendilerine 1 tane transfer edileceğini söylüyorlar ;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...k-embriyo-transferi-olup-hamile-kalanlar.html

yasanın çıkış amacı ikiz üçüz doğumlarla ssk ya oluşan kuvöz masrafını düşürmek. bu durumda size katılmıyorum bize de 2 taneden fazla koymazlar madem 1 taneyi bu kadar sıkı takip ediyorlar artık tamam zaten 2 den fazla kiteli embriyo olmuyor ama ya olursa. hangisinin sağlam tutunacak embriyo olduğu anlaşılmıyor ki konana kadar. yani olan yine vatandaşa oluyor parası ve o hormonları almaya cesareti olan sinirleri sağlamsa 10 kez denesin olmadı çocuk da neymiş zaten.:umursamaz:

allah allah benim bildiğim bu çoğul gebelik durumundan şikayetçi olan hiçbir çift yok aksine herkes ikiz olsa diye uğraşıyor
bu yasa nedir böyle anlamadım ki
sanki parasını veriyorlar çoğul gebeliğin

bir tanıdığın patronu tüp denemiş.üçüzleri olacakmış.demişler tek olsun sonlansın yoksa durum riskli.kabul etmemişlerbebeklerin hiçbiri yaşamamış.sonra tekrar denemişler.bu sefer temkinli.şimdi bir çocukları var.

hastanede biriyle konumuz hakkında konuşuyordum geçmiş gün.kadının ikizleri olmuş daha karnında 5 aylık.maalesef 2 sinide ölü doğurmak zorunda kalmış.hem normal doğumla.suni sancıyla.doğumunun acısını unutmuyordu.ve haalaa orada yeniden tedavi olmak için beklemekteydi.üzerinden 6 ay geçmişti

aslında bizimkisi iş değil.para verip acı çekiyoruz.inşallah acılar bir gün son bulur

Son düzenleme:
denizcim canım benim.bende severek gönülle yazmadım.ama bu heryerde böyle değil mi?
yine insanları sgk dan uzaklaştırmak amaçlı oluyor maalesef arkadaşım.canım benim ,ben yasanın doğruluğunu savunmuyorum. bu durumu böyle anlıyorum ben.anlamak bilmek tasdik etmek değil ki.
buradayım şimdilik.benim koci mesai kaldı

erverdi biliyorum canım benim. sadece devlet vermiyor alıyor hep. deneme hakkı 3 den 2 ye indirildi. zaten 39 yaş üstü yok. en az 3 yıllık evli olacaksın bir de eşlerden birinin çocuğu olmayacak. hayır diğerinin suçu neyse. üstüne bu kanun
valla benim de çoğul olsaydı ve erken doğsaydı ben de ssk dan yararlanacaktım yoksa günde 1000 lira kuvöz parasını nasıl vereyim. devlet de bunca yıldır benden aldığı primlere saysındı. ay neyse ne işte zaten 1 tane olduğu yok. benim 2 denemede de 1 er tane çok kaliteli embriyo vardı zaten tutunanlar da onlar olmuştur. kaliteli olursa 1 de yetiyor 2 de ama işte insanın şansı azalırsa diye baştan korkuyor. baksana tüp de denediğim yok zaten

sen iyice kızdın denizopuyorumnanaktan:1hug:sinirlerin bozuldu yani.ahh bu işler ne kadar sağlam bir psikoloji istiyor değil mi?

Son düzenleme:
sen iyice kızdın denizopuyorumnanaktan:1hug:sinirlerin bozuldu yani.ahh bu işler ne kadar sağlam bir psikoloji istiyor değil mi?

denemeyince istemiyor delikafaduldenben de gukem gibi gitsem mi buralardan. dün akşam en son girmiş gözüküyor. yaa insan bir girer nedenini söyler öyle gider böyle de merak ettirilmez ki.

hayır hayır .nereye bakıyiiim.klava:öyle kaçmak var mı.daha ben memoriale gideceğim kimbilir ne sinir krizlerine gireceğimhahahah ya da uçacağım.varmı öyle yarı yolda bırakmak....................çok ayıp:mymeka:olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilehani böyle idik. dönmek var mı

aman güzelim bn seni memorial da ziyarete gelirim bebişin doğumuna da gelicem. olsun bir ilk takımı benden sözüm de var. bak bunlar ayrı gitsem de sizlere gelirim valla olumunekankayizsmile

offf arkadaşlar ben gelene kadar gene bi sürü muhabbet olmuş..ben kaçırmışım hepsini.
öncelikle yeni tüp bebek genelgesinin bayadır lafı oluyodu. hatta sitelere girip herkesi haberdar edenler vardı. ama bizler zaten o kadar embriyoyu bulamadığımız için bizi çok bağlamıyordu.
Waters bugün gene çift çizgi vardı testte. bu 6. veya 7. test gene aynı çift çizgi. yumurtlayamıyorum galiba ben. zaten çatlamıyo benim yumurtalar. hep kiste gidiyo.
Alabama yarın herşey çok iyi gidecek. hadi bakalım güzel haberler..
Ruşeymi ben söylemiştim Deniz. Önce buğday ektim tadı iğrençti. 3-5 gün makasla kestim kestim yedim. ama dayanamadım. sonra ruşeym tozu aldım. bazen yemeklerin içine koyuyorum. Bir arkadaşım, küçükken babaannesinin tarlalardan buğday çimi koparıp yemeklere kattığını üretkenliği arttırdığını anlatmıştı.
benim işler acaip arttı bugünlerde, ancak eve gelince bakabiliyorum.
haa bi de E2 muhabbeti olmuş. benim fsh 15 iken iki ay önce e2 34 tü ve doktor yüksek demişti. bu ay fsh 21 olmasına rağmen e2 20 idi galiba. bu ay yorum yaptırmadım.
haydi kendinize ii bakınnnnnnnna.s

aman güzelim bn seni memorial da ziyarete gelirim bebişin doğumuna da gelicem. olsun bir ilk takımı benden sözüm de var. bak bunlar ayrı gitsem de sizlere gelirim valla olumunekankayizsmile

ben takım makım istemiyorum.çıplak kalacak benim çocuğum.kendi üstüme sarıcam ben onu.sen kal yine burda.burda giydir bilginle sözlerinle bizi.varsın o sıpa çıplak kalsın teyzesi.(bak burda yaşlandırdım seni.):roflol:

günaydın şekerler,

bu hesapla birçok merkez kapanacak ferticenter, jinepol, brüksel vs vs bütün tüp bebek merkezleri hastane ortamında değil ki. Birçoğu klinik varmı böyle bir aptallık.

Mesela benim gittiğim yer 9 ay takip yapıyor ve anlaşmalı hastanesinde doğum. Niçin içinde olsun ki yenidoğan yoğun bakım. Eski doktorum ferticenteri önerirken takip yapmıyorlar , takibi ben yapacağım demişti.

denemeyince istemiyor delikafaduldenben de gukem gibi gitsem mi buralardan. dün akşam en son girmiş gözüküyor. yaa insan bir girer nedenini söyler öyle gider böyle de merak ettirilmez ki.

burada sadece bebek işini paylaştığımızı düşünüyorsan o ayrı, ben ama dostluğu paylaşıyoruz sanıyordum klava:

kızlar,karamel herkese günaydın
.herada deniz kızlar toplayalım kendimizi lütfen.bakın haberlerde izliyorumdepremde 2 çocuğunu 4 çocuğunu yitirenler var.ne zorluklarla kaç yaşlarına getirmişler.en kıymetlilerini kaybetmişler.hayatta daha büyük acılar var.bizler yine iyiyizçok şükür sağlığımız yerinde.en önemlisi de bu değil mi?sağ salim sağlıklı olduğumuz sürece umudumuz var.sizlerde şanslısınız ne güzel işte mesleklerinizde var çalışıyorsunuzben gak dediğniz önünüzde guk dedğiniz ardınızdadır güçlüsünüzdür eminsinizdir.hayatta herkese eşit şans tanınmıyor.bizim şansımız da sağlığımız umudumuz dostluğumuz olsunçok ümitsizliğe kapıldınızsa geriye dönük sayfaları okuyun baştan geçmişte savaşanlar şimdiki sayfalarda anneler.
ALABAMA ve WATERSS;hadi güzeller atlatın bugünü.alabamanın haberi daha çabuk gelir ama watersın ki geç çıkar herhalde sonucu.geç olsun temiz olsun.gönlüm sizlerle.herşeyşin yolunda gitmesini diliyorum

günaydın kızlar 9.5 da çıkcam akşam dört beş gibi gelirim sanırım. işlemden sonra hemen bırakmıyolar yine dördü beşi buluyor. gelince haberdar ederim. gerçi bugün çok önemli değil kolay bir gün dimi ? sonrası heyecanlı bakalım hayırlısı. waters canım sana bollll şans diliyorum zaten bi sıkıntı olmayacak eminim. yahu saat onbir oniki ye kadar niye su bile içemiyoruz anlamıyorum. hepinizi öpüldünüz :)

tatlı uykular sana.ıııhhh benide cebine koy.ne güzel olurdu bende uyurdumdelikafadulden

canım dualarımız seninle , niye öyle uzun tutuyorlar ki ? Benim toplandıktan sonra bir saati bulmadı çıktım. Hiç ağrım sızım yoktu kendimi iyi hissediyordum tamam dediler. Hatta yumurta toplama için izin bile almayın gerek yok sonra işe dönersiniz denildi.

güzel haberle gel canım

su işi anestezi için birtaneö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…