- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
ALABAMA 'ya bol şans diliyorum............. bol şans.......
her duyduğumdan etkileniyorum. ameliyathane geldi gözümün önüne, o koltuğa yatışım, titreyişim.......... korkularım....... dualarım.... içimin buz gibi oluşu......... uyandığımda kaç tane kaç tane diye soruşum........ çok yorulmuşum çok :çok üzgünüm:
Herada'yı merak ediyorum. Dün keyfide yoktu
bana da hatırlattın böyle yazınca.ben ilk opumda çok korkuyordum.tek yumurtam vardı.demiştim oradakilere zaten tek yumurtam var ne olur ona iyi bakın diye.
sonrasında o da boş çıkmıştı.hayat işte yanımda yatan bayanda yumurta çoktu onunda eşinden hiç sperm çıkmamıştıüstelik kadın çok acı çekiyordu sancısı vardı.bende ise birşey yok..hangisi daha acıydı.kadında bir sürü kaliteli yumurta var.o kadar ilaç kullandı oraya kadar geldi hepsi boşa.çöpe..galiba benimki de aynıydı.tek yumurta o da boş.insan o zaman kendini çok kötü hissediyor.tarif edilmez birşey.cılksın işte boşsun.çok değersiz hissediyorsun.sonrasında amaaaannn boşver dedik gittik balıkçıya bir güzel balık yedik.çok şanslıyımki beni yumurtam için sevmeyen biriyle evliyim.hayat herşeye rağmen güzel.zamanla unutuyorsun.tekrar,tekrar istiyorsun.umudumuz bitmesin kızlar.yola devam
2ncide de6 yumurta 4ü döllendi sonra bölünme durdu.
badenur buğday hapını kestin mi peki? sadece tazasini tüketirsen günde 3-3,5 çorba kaşığı yemeliymişsin
her sabah tazasini de yiyeceksen düşürmen iyi olmuş tabii ben de öyle yapatdım. ben denedim iyi çıkmadı vazgeçtim ben de. dediğim gibi kedimin çimleri daha iyi çıktı. sen tohumları nereden aldım demiştin?
Deniz, faydalarda hep bunlar yazıyor ama ruşeym de açık açık kısırlık tedavisi diyor. Açıkcası karar veremedim
SkyWheat Buğday Çimi Tableti'nin Faydaları:
Buğday Çimi Tabletleri; mineral, vitamin, enzim, protein ve insan vücudunun ihtiyacı olan pek çok elementi içerir. Çok yüksek antioksidan özelliğe sahip buğday çimeni, dengeli mineral, vitamin ve temel amino asit içeriği ile günlük öğünleri tamamlar. Besinsel değerinin sağladığı tokluk ile iştah hissini normal seviyelere indirir ve kilo vermeye yardımcı olur. Bağırsak hareketlerine ve sindirime yardımcı olur.
- Kötü koku bırakan yiyecek ve tütün kokularını, egzersiz sonrası terin kokusunu azaltır.
- Yorgunluk hissini azaltır.
- Bağışıklık sistemini güçlendirir.
- Klorofil, etkili bir anti bakteriyeldir
Arkadaşlar, DEVA SEPETİ diye bir yer var internette...
az önce keşfettim, orada Ruşeym satılıyor.....
"Ru-Sheim Buğday Ruşeymi" diye geçiyor...........
alsak mı?????? offf offfffffffffffffff bunun adı çare arayışı.......... bunun adı umut.........
DenizBulut tutunmaya etkisi olduğunu yazmışsın, belki bu önemli bir nokta olabilir değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?