38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bana da hatırlattın böyle yazınca.ben ilk opumda çok korkuyordum.tek yumurtam vardı.demiştim oradakilere zaten tek yumurtam var ne olur ona iyi bakın diye.
sonrasında o da boş çıkmıştı.hayat işte yanımda yatan bayanda yumurta çoktu onunda eşinden hiç sperm çıkmamıştıüstelik kadın çok acı çekiyordu sancısı vardı.bende ise birşey yok..hangisi daha acıydı.kadında bir sürü kaliteli yumurta var.o kadar ilaç kullandı oraya kadar geldi hepsi boşa.çöpe..galiba benimki de aynıydı.tek yumurta o da boş.insan o zaman kendini çok kötü hissediyor.tarif edilmez birşey.cılksın işte boşsun.çok değersiz hissediyorsun.sonrasında amaaaannn boşver dedik gittik balıkçıya bir güzel balık yedik.çok şanslıyımki beni yumurtam için sevmeyen biriyle evliyim.hayat herşeye rağmen güzel.zamanla unutuyorsun.tekrar,tekrar istiyorsun.umudumuz bitmesin kızlar.yola devam
2ncide de6 yumurta 4ü döllendi sonra bölünme durdu.

senağlama bu serüven çok yıpratıcı........ aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak senağlama ... sonra biranda duvara toslamak ve bütün ümitlerin bütün soruların bitmesi ... içinde kocaman bir boşlukla kala kalmak...... negatif sonuçtan sonraki bir kaç günü hiç hatırlamam ben... sanki uzay boşluğundayım....... amaannnnnn :çok üzgünüm:
neyse buğday çimlerimden makasla kesip yedim az önce 10 santimi geçtiler........ mahsül çok iyi valla........ arkadaşlar buğday çimi yetiştirin çok keyifli....... sabah uyandığımda gidip bakıyorum, akşamdan sabaha en az 2-3 cm boy atmışlar......
neyse pozitif düşünceler yayalım birlikte zemuszemus

badenur buğday hapını kestin mi peki? sadece tazasini tüketirsen günde 3-3,5 çorba kaşığı yemeliymişsin

badenur buğday hapını kestin mi peki? sadece tazasini tüketirsen günde 3-3,5 çorba kaşığı yemeliymişsin

kesmedim canım her sabah aç karnına içmeye devam ediyorum. sadece 20 tane değilde 15 tane almaya karar verdim. sen ne dersin ??? ama taze yetiştirince çok daha güveniyorum açıkcası. elinle topluyorsun, taze ot kokusu içinde yiyorsun. Çok bereketli üstelik,
mutlaka yetiştirmeni tavsiye ediyorum, çok keyifli. tadına da alıştım çıtır çıtır yiyorum vallahi, odaya girip çıkarken bile koparıp ağzımda sakız gibi çiğniyorum, salatalara katıyorum. mis gibi kokuyor... möööööö naniknanik

her sabah tazasini de yiyeceksen düşürmen iyi olmuş tabii ben de öyle yapatdım. ben denedim iyi çıkmadı vazgeçtim ben de. dediğim gibi kedimin çimleri daha iyi çıktı. sen tohumları nereden aldım demiştin?

Deniz, faydalarda hep bunlar yazıyor ama ruşeym de açık açık kısırlık tedavisi diyor. Açıkcası karar veremedim

SkyWheat Buğday Çimi Tableti'nin Faydaları:

• Kötü koku bırakan yiyecek ve tütün kokularını, egzersiz sonrası terin kokusunu azaltır.
  • Yorgunluk hissini azaltır.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Klorofil, etkili bir anti bakteriyeldir
Buğday Çimi Tabletleri; mineral, vitamin, enzim, protein ve insan vücudunun ihtiyacı olan pek çok elementi içerir. Çok yüksek antioksidan özelliğe sahip buğday çimeni, dengeli mineral, vitamin ve temel amino asit içeriği ile günlük öğünleri tamamlar. Besinsel değerinin sağladığı tokluk ile iştah hissini normal seviyelere indirir ve kilo vermeye yardımcı olur. Bağırsak hareketlerine ve sindirime yardımcı olur.

tohumlarımı organik ürünler satan yerden aldım. Şişli Cevahir Alışveriş merkezinin alt katında, Koçtaş'ın tam karşısında bir stand açılmış. Organik ürünler satıyor, oradan aldım. (rengi esmer olanı alacaksın, aşurelik olmasın sakın). Birde Feriköy Organik pazarda da var. Toprağıda Yıldız Parkında meşe ağaçlarının birinin dibinden aldım, elekten geçirdim, meyve sandığına ektim. Ama çimlenmesindeki en büyük etken, bir gün (24 saat) suda bekletmek, ondan sonra ekmek. Ekerken baktım uçları pıtırcık olmuş hemen. hergün fısfısla suladım. Toğrağı kalın olmasın üstünü hafifçe örttüm, gözükmeyecek kadar. çok iyi yetişti, bu kadarını ummuyordum, hadi sende yap, inanki çok hoş enerji veriyor.........

ruşeym nedir ben onu bilmiyorum :uhm:

Ruşeym buğdayın en ucundaki filizin çıktığı yermiş. tüm vitamin mineral herşey ordaymış. o yüzden ben o konuya eğileyim dedim. saf yağı da var. yemeklere 1 tatlı kaşığı falan koyuyosun. ama düzenli kullanmıyorum.

bunu buldum

Buğdayın işlenerek una dönüştürülmesi sürecinde özel ayrıştırma işlemleri sonucunda 1 tonundan sadece 1 kilogram elde ediliyor. E vitamini deposu olan ‘‘ruşeym”, gramlarla satılıyor.

Dünyada ”wheat germ” olarak bilenen ruşeym, buğdayın en tepesindeki embriyosu… Bu madde tohumun üremesini ve çimlenmesini sağlıyor. Yani buğdayın kalbi ve hayat kaynağı. ”Doğanın altın sırrı” olarak sunulan ruşeym, lif değeri yüksek, tokluk hissi veren lezzetli bir besin maddesi. Dayanıklılık süresi çok az.

kızlar ben yabancı sitelere bakıyorum türkçe de çok açıklama yok. wheat grass a da ilk orada rastladım araştırdım kullanmaya başladım. hap da içseniz tozunu da kullansanız bunlar yabancı markalar ve içlerinde katkı maddesi veya ek madde yok. ruşeym burada duydum o da wheat germ imiş bebeksan ın dediği gibi. yabancı siteler infertilite için faydalı vs diye yazıyor. yalnız kk gibi sitelerde bayanların kullandığı hem wheat grass. farkı sanırım buğday çimi güneş ışığı aldığı için çok fazla klorofil va diğer mineralleri içeriyor ve vücudu kanı temizleyn etken madde de klorofil. ruşeyn toprağın altında kalıyor içinde klorofil yok. ama proteğin ve bazı minerallerce zengin. hamilelere de öneriliyor. bebeğin tutunması için de. ama yüksek fsh için ve detoks için hep buğday çimi kullanılıyor.
doğal maddeler bunlar. 1 yemek kaşığı ruşeyni yemeğinize serpin 4000-7000 mg arası da bugday çimi alın. ne zaraı olacak allahaşkına bu kadar doğal maddelerin? kanserlilere tümörlerin büyümesini engelliyor diye öneriyor bize mi zararı olacak!
ben kullananların tavsiyesine uymayı her zaman daha güvenilir bulduğumdan buğday çiminden vazgeçmeyi şu an düşünmüyorum.

Arkadaşlar, DEVA SEPETİ diye bir yer var internette...

az önce keşfettim, orada Ruşeym satılıyor.....

"Ru-Sheim Buğday Ruşeymi" diye geçiyor...........

alsak mı?????? offf offfffffffffffffff bunun adı çare arayışı.......... bunun adı umut.........

DenizBulut tutunmaya etkisi olduğunu yazmışsın, belki bu önemli bir nokta olabilir değil mi???

badenur, bende haftasonu buğday çimini ekeceğim.denizin dediği gibi 3,3-5 çorba kaşığı filiz yeterliyse hapını da almayayım.biraz daha fazla yerim olur biter.şimdi yabancı siteye gir sipariş ver uğraşamayacağım valla.
badenur,yaklaşık ne kadar buğday ektin sen?

alabamanın yumoşları toplanmıştır şimdi.dinleniyordur.
watersın da 2 saati kaldı.Allah yüzlerini güldürsün.
sonra bizim de inşallah.

badenur, bende wheatgrassı yıllardır tutunmaya etkili biliyordum.kullanan arkadaşlarım hep bu sebeple kullandı.değişik faydalarını buradan sizden okudum.ama deneyeceğim bunu da...
bebeksanım arayayımda şu ruşeymi konuşalım.:)))

badenur, deva sepetinden bunu al ama şimdi baktım Ömer Çoşkun 'a ait bir ürün alma. Bu adamın şarlatan olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…