38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

3. günde de çift çizgiyi gördün değil mi ? çift çizgi derken C ve T çizigileri aynı tonda gibi olmalı T çizgisi hayalet çizgi ise o tek çizgidir. Bugün 4. gün yine yap bakalım, T çizgisinin bugünde net gözükmesi LH hormonunun yumurtayı serbest bırakmak için halen yüksek olduğunun bir kanıtı yumurta serbest kalmakta zorluk çekiyor demektir, Daha doğrusu bir folikül düşün yumurta gibi büyük, o folikülün bir yerinde ayçiçek yağı renginde boncuk gibi bir baş çıkıyor bizim yumurtamız aynı normal doğum anı gibi önce başveriyor sonra oradan kendini kurtarıyor, işteo kurtarma anına yumurtlama deniyor. Sen şimdi çift çizgiyi görmeye devamettikçe yumurta halen kendini folikülden kurtaramıyor demektir, bundan sonra ki işin teorisini biliyorum desem yalan olur sadece varsayımlar sıralanabilir. Bu durumda dr unla görüşmen lazım. Herşey gönlünce olsun..

ben kalkınca iki yudum su içtim banane banane :)) gel götürüyüm seni cebimde erverdi. karamelcim geçen sefer beni almaları 12 yi buldu sonra geldim 1.5 2 gibi yemek ısmarladılar. gidiyim diyorum yok doktor gelcek ıvır kıvır yatın dinlenin bırakmadılar yani ben çıktığımda saat 5 olmuştu yani. gerçi ön tarafta harika bir odada kaldım orman manzaralı iyiydi yani keyif yapmıştım. bu kez kitabımı bile götürüyorum keyif yapcam. ohhh sefam olsun. valla inşallah pozitif sonuçlar alır da size acıbadem maslağı tavsiye edebilirim. ama hastane olarak harika kızlar beşyıldızlı otel halt etmiş o kadar yani.

Alabama'cım,
bebeklerin güzel güzel annelerine tutunsun, büyüsünler inşallah. 22-23 Mart'a güzel haberleri alalım. Dileklerin için teşekkür ederim umarım bende de herşey yolunda gider ve test sonucum iyi çıkar. Kolay gelsin ikimize de..

Kızlar merhaba, cok yogun bir hafta gecirdim hic giremedim sayfamıza.. gecmiside okuyamadım umarım herkes iyi ve hersey yolunda..

Hepiniz dualarımdasınız sevgili arkadaslar..

Esterya'cım merhaba..uzun zaman oldu. Oğluşun nasıl iyiyi misiniz ? Benim kinin cinsiyeti Cumartesi gittik ama bacakları kapalıydı belli olmadı bugün amniyosentezim var, USG de belki bugün görürüm artık .. Maaşallah sen de 19. haftanın içindesin yolunu yarılamışsın..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..darısı da arkadaşların başına..

canım hayırlı opular. inşallah 3-4 tane güzel yumurtan toplanır güzel haberlerle dönersin. bunu okumayacaksın ama ben de su içmiştim. suyu narkozdan miden bulanmasın diye içme tamamen aç gel diyorlar ama narkoz dedikkleri 15 dakika uyuma 1 bardak su birşey yapmıyor.

Günaydın herkese ..
Nete işte girebiliyorum evde yemek ev derken pek fırsatım olmuyor ama bundan sonra fırsat yaratmak isteyeceğim galiba iyi geliyor burada bulunmak a.s

Kindersms inşallah canım ya ..
Verdiğin bilgiler baya faydalı oldu bana...
bakalım bugün doktorumla görüşeceğim...Ne önerecek,yada ben neye karar vereceğim bugün belli olur bakalım..

Ben de senden hayırlı haber bekliyorum ona göre yerimseniben

Son düzenleme:
Bir forumdan araklama bir soru, hepsini kopyalamayacağım bizi ilgilendirmiyor sadece ilgilendiren kısmı kopyalıyorum.

soru : Mart 1969 doğumlu bayanım......................

cevap : Yaşınızda problem yok gebelik şansınız devam ediyor. Ulun Uluğ (umut T.B.)

ve hanımın dış gebelikten dolayı bir tüpü yok

Biz mi fazla takıyoruz yada taktırılıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar
mart ayı tüp yaptıracaklar topiğine de baktım biraz arkadaşlar doktorlarıyla konuşmuş 35 altı ve ilk deneme tek embriyo. dr şansınız % 40 a düştü demiş. yaptırımlar çok ağırmış
bu durumda bize de kesin en fazla 2 embriyo
38 üstü çok yumurtası olanlar kıbrısa gider artık veya 2 embriyoya razı olur. 40-42 arası şans %20 ise % 10 a düştü demek ki.
neyse moralinizi bozmayayım veren allah 1 yumurtadan da veriyor değil mi ama 40 yaşında değil
bu bana bir işaret tüpten vazgeçeyim diye.
iğne ile aşılamada 5 antralımdan 2 tanesi büyür nasıl olsa. tutacaksa bu yaşta öyle de tutar. hem tüp 6000-7000 lira aşılama özel çapa da ilaçlarla (managonile falan) 400 lira. 1 tüp parasına 12 ay aşılama denerim :roflol:

Deniz, burada da kayıt dışı devreye girecek. Muayenede çok yumurtası olan eğer raporlu değilse parayı kendi ödüyorsa nakit verecek fatura almayacak tüp yaptırıyor işlemi görmeyecek.

Bu durumda kaç yumurta varsa konacak. Tabi kişinin merkezele iyi ilişkileri varsa.

Zaten bize 4-5 de koysalar (hoş bulunmazda okadar) ancak bir tutar. 2 tutsa nedenmi diyecek hastane niçin ikiz oldu saçma

tek yumurta ikizi denir olur biter.yerimseniben

ama canım nasıl yapacaklar? tüm tüp bebeklerde embriyolar kayıt altında. eline kaç tane kaç hücreli kondu diye kağıt da veriyorlar. benim 2. tüpte 4 tane kondu çoğul olursa dava etmiyorum diye kağıt imzaladım. farzet anlaştın dr ile 3 tane koydu ve tuttu (el muallim 40 yaşında 3 üz hamile kaldığına göre arada oluyor mucizeler) nasıl olacak. hasta başta isterken sonra riskleri görünce korktu ve şikayet etti dava etti ne yapacak dr? hasta şantaj bile yapabilir ya para ver ha kapattırırım hastaneyi diye delikafaduldenreduksiyon da yasak. bunu geçtim sen bir arkadaşına gittin dedin o da bana neden oluyor diye şikayet etti nolcak?
yani yapamazlar yapmazlar
sorun paranın ssk ile veya cebinden ödenmesi değil
bu kısıtlamanın nedeni erken doğanlarda çoğul gebeliklerde kuvöz ile devlete binen sıkıntıyı azaltmak. öncesinde bir sıkıntı yok ki. devlet zaten zorla 2 tüpü veriyor hala 2 tane verecek.
yani her durumda embriyo 1 en fazla 2 ye kısıtlanmış
aç doktoruna sor istersen. yani 3 tane olsa dahi koyamayacaklar artık. en fazla 2.

canım umarım işine yarar bu bilgiler
doktorun bakalım ne diyecek ama sakın telaşlanma moralini bozma gerçekten hallaedeceksin merak etme kararın da raporu bir an önce çıkartnak ve kullanmaktan yana olsun çünkü 38 yaşındasın 39 bittiğinde bitiyor tatlım
eğer zeynep kamil çok uğraştırırsa dediğim gibi yeditepe hemen rapor veriyor ben orda çıkarttım ve kullandım muayeneden sonra rapor hakkın varsa fotoğraf,evlilik cüzdanı,vukuatlı nüfus örneği,kimlik fotokopileri ssk belgesi bu kadar bir sonraki hafta raporun hazır
kaydirigubbakcemile3

ALABAMA 'ya bol şans diliyorum............. bol şans.......

her duyduğumdan etkileniyorum. ameliyathane geldi gözümün önüne, o koltuğa yatışım, titreyişim.......... korkularım....... dualarım.... içimin buz gibi oluşu......... uyandığımda kaç tane kaç tane diye soruşum........ çok yorulmuşum çok :çok üzgünüm:

off off aynen Badenur valla toplanması ve adedi değilde beni korkutan o bekleyiş döllenme süreci döllendi diye haber gelir bu sferde bölünecek mi diye bekle benneyaptımki
inşallah emeklerini allah boşa çıkarmısın bi bebek gelsinmafoldumben

merhabalar..

ALABAMA bol şşans. biliyorum iyi olacak.
WATERS yaa yine çift çizgi. çatlamıyo işte, napcam..
Deniz bulut bozma moralini canım. senin spontan olacak bence. daha umut vadediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…