offf arkadaşlar ben gelene kadar gene bi sürü muhabbet olmuş..ben kaçırmışım hepsini.
öncelikle yeni tüp bebek genelgesinin bayadır lafı oluyodu. hatta sitelere girip herkesi haberdar edenler vardı. ama bizler zaten o kadar embriyoyu bulamadığımız için bizi çok bağlamıyordu.
Waters bugün gene çift çizgi vardı testte. bu 6. veya 7. test gene aynı çift çizgi. yumurtlayamıyorum galiba ben. zaten çatlamıyo benim yumurtalar. hep kiste gidiyo.
Alabama yarın herşey çok iyi gidecek. hadi bakalım güzel haberler..
Ruşeymi ben söylemiştim Deniz. Önce buğday ektim tadı iğrençti. 3-5 gün makasla kestim kestim yedim. ama dayanamadım. sonra ruşeym tozu aldım. bazen yemeklerin içine koyuyorum. Bir arkadaşım, küçükken babaannesinin tarlalardan buğday çimi koparıp yemeklere kattığını üretkenliği arttırdığını anlatmıştı.
benim işler acaip arttı bugünlerde, ancak eve gelince bakabiliyorum.
haa bi de E2 muhabbeti olmuş. benim fsh 15 iken iki ay önce e2 34 tü ve doktor yüksek demişti. bu ay fsh 21 olmasına rağmen e2 20 idi galiba. bu ay yorum yaptırmadım.
haydi kendinize ii bakınnnnnnnna.s
günaydın kızlar 9.5 da çıkcam akşam dört beş gibi gelirim sanırım. işlemden sonra hemen bırakmıyolar yine dördü beşi buluyor. gelince haberdar ederim. gerçi bugün çok önemli değil kolay bir gün dimi ? sonrası heyecanlı bakalım hayırlısı. waters canım sana bollll şans diliyorum zaten bi sıkıntı olmayacak eminim. yahu saat onbir oniki ye kadar niye su bile içemiyoruz anlamıyorum. hepinizi öpüldünüz :)
Kızlar merhaba, cok yogun bir hafta gecirdim hic giremedim sayfamıza.. gecmiside okuyamadım umarım herkes iyi ve hersey yolunda..
Hepiniz dualarımdasınız sevgili arkadaslar..
ben kalkınca iki yudum su içtim banane banane :)) gel götürüyüm seni cebimde erverdi. karamelcim geçen sefer beni almaları 12 yi buldu sonra geldim 1.5 2 gibi yemek ısmarladılar. gidiyim diyorum yok doktor gelcek ıvır kıvır yatın dinlenin bırakmadılar yani ben çıktığımda saat 5 olmuştu yani. gerçi ön tarafta harika bir odada kaldım orman manzaralı iyiydi yani keyif yapmıştım. bu kez kitabımı bile götürüyorum keyif yapcam. ohhh sefam olsun. valla inşallah pozitif sonuçlar alır da size acıbadem maslağı tavsiye edebilirim. ama hastane olarak harika kızlar beşyıldızlı otel halt etmiş o kadar yani.
zeynep kamildeki doktorun söyler sana orası rapor veriyor aslında tatlım ben raporu aldıktan sonra özel hastanede yaptırdım zeynep kamildede aynı parayı ödersin bide üstüne hastanede gördüğün muameleden moralin iyice bozulur kötü bir yer yani
doktorun sana rapor çıkartırması gerekli aslında 1 senede 2 deneyi rahat rahat yaparsın merak etme inşallah 2.ye kalmadan tutar :dance:
Deniz, burada da kayıt dışı devreye girecek. Muayenede çok yumurtası olan eğer raporlu değilse parayı kendi ödüyorsa nakit verecek fatura almayacak tüp yaptırıyor işlemi görmeyecek.
Bu durumda kaç yumurta varsa konacak. Tabi kişinin merkezele iyi ilişkileri varsa.
Zaten bize 4-5 de koysalar (hoş bulunmazda okadar) ancak bir tutar. 2 tutsa nedenmi diyecek hastane niçin ikiz oldu saçma
Deniz, burada da kayıt dışı devreye girecek. Muayenede çok yumurtası olan eğer raporlu değilse parayı kendi ödüyorsa nakit verecek fatura almayacak tüp yaptırıyor işlemi görmeyecek.
Bu durumda kaç yumurta varsa konacak. Tabi kişinin merkezele iyi ilişkileri varsa.
Zaten bize 4-5 de koysalar (hoş bulunmazda okadar) ancak bir tutar. 2 tutsa nedenmi diyecek hastane niçin ikiz oldu saçma
tek yumurta ikizi denir olur biter.yerimseniben
Günaydın herkese ..
Nete işte girebiliyorum evde yemek ev derken pek fırsatım olmuyor ama bundan sonra fırsat yaratmak isteyeceğim galiba iyi geliyor burada bulunmak a.s
Kindersms inşallah canım ya ..
Verdiğin bilgiler baya faydalı oldu bana...
bakalım bugün doktorumla görüşeceğim...Ne önerecek,yada ben neye karar vereceğim bugün belli olur bakalım..
Ben de senden hayırlı haber bekliyorum ona göre yerimseniben
ben çıkıyorum netten akşama görüşürüz herkese selam
ALABAMA 'ya bol şans diliyorum............. bol şans.......
her duyduğumdan etkileniyorum. ameliyathane geldi gözümün önüne, o koltuğa yatışım, titreyişim.......... korkularım....... dualarım.... içimin buz gibi oluşu......... uyandığımda kaç tane kaç tane diye soruşum........ çok yorulmuşum çok :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?