38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ben bir su bardağına yakın ektim (su bardağından 2 parmak az), bir gün (24 saat) suda beklet mutlaka ekmeden önce. Tabii ekeceğin kabın büyüklüğü ile orantılı olsun. Benimki 40-50 cm'lik bir meyve sandığına ektim.

badenur, deva sepetinden bunu al ama şimdi baktım Ömer Çoşkun 'a ait bir ürün alma. Bu adamın şarlatan olduğu ortaya çıkmıştı.

uyarın için sağol canım, sonra baktım pek çok marka daha varmış zaten........ ben bulunmayan birşey sandım önce..... alıp almamakta kararsızım şimdilik.

uyarın için sağol canım, sonra baktım pek çok marka daha varmış zaten........ ben bulunmayan birşey sandım önce..... alıp almamakta kararsızım şimdilik.

ruşeyn aktarlarda var. galiba unu da migrosda vardı. hani normal un kulanamayanlar mı ne kullanıyorlar. bilmiyorum. almayacağım için dikkat etmedim. pazar günü fırsatım olursa cevahire uğrayıp bir daha denerim. belki suda bekletmek farkettiriyordur.
benim ektiğim kabı içeride ve gümeşte tutmam zor. kedim var. büyük üstünde çiçek olmayan toprak görünce tuvalet kabı yerine tercih ediyor. farzet başardım çimlendi bu sefer de benden önce yiyebilir :roflol:tam kilitlenecek bir odam da yok. catı katı var ama oradan da hep terasa çıkıyor diye açık. salonu kapatsam kedi ufak alanda akşama kadar kapalı kalıyor diye üzülüyorum. zor yani.

Son düzenleme:
ben geldim gayet iyiyim kızlar. dört tane yumurtam alınmış bi sıkıntı olmadı ağrı sancı filan yok. evimdeyim çok şükür. doktorumla konuştum yarın bu saatlerde belli olur gidişat dedi. en az ikitanesinden olumlu sonuç bekliyorum dedi. aspire ederken bi sıkıntı yaşanmadı gayet başarılıydı dedi. bilemiyorum artık hayırlısı olsun inşallah. dualar ettim gitmeden ve gelince allah kabul etsin. bu arada şu kanun işi aynen anladığımız gibiymiş kesin sınırlama koymuşlar pek düzeltileceğini sanmıyorum dedi sosyal olarak parasal olarak yardım almayan insanlara da rezervi az olan insanlarada da vs kısıtlamayı koymuş devlet. doktor hastanın yararına gördüğü durumda fazlasını koyar mı koymaz mı ne olur ne olmaz sınırları nedir ne kadar genişdir dardır bunu ilerde daha iyi göreceğiz dedi. ne yani şimdi benim üç yumurtam olursa gayet güzel döllenirse nolcak konulmayacak mı dedim. biz hastanın yararına bir durum söz konusuysa elbette koyacağız dedi. başarısız sonuçların sebeplerini bilebiliyor musunuz dedim tıb o kadar başarılı değil dedi elimizde seçenekler var o seçeneklerden biri varsa buna bağlayabiliyoruz ancak o olmayabilir dedi. nerede başarısız olduğumuzu bilecek kadar başarılı değiliz. bi noktadan sonra şans devreye giriyor dedi. yani arkadaşlar bu iş bi yerden sonra nerenizi yırtarsanız yırtın şansla alakalı. bi dostu ingilterede yanına gelmiş yedinci denemesinde beş embriyo konulmuş bir tanesi tutmuş. yurt dışında tek embriyo sınırlaması yok muş en az iki embriyo sınırı varmış. dünyadaki en katı şart bizde o da tek embriyo ile çüşşş diyorum başka bir şey demiyorum. bu var ya kesinlikle dış güçlerin dayatmasıdır bizim Türkiye olarak nüfusumuzun artmasını istemiyorlar. bizim devlet dediğimiz güç de bunu onaylayıp kanun haline getiriyor valla helal olsun. neyse ben stres yapmıyım hiçbirşey umrumda değil diyip şimdilik bunlardan kendimi uzaklaştırıp extralarge takılmaya devammmm waters dan haber var mı??

alabama çıkıyordum gördüm. çok sevindim 4 e ulaşmasına hepside alınmış ohh ne güzel. inşallah hepsi döllenirde ne kadar konulacağına kalır iş.

geçmiş olsun alabama.hakkında hayırlısı neyse o olsun.inşallah müjde verirsin bize.seni merak etmiştim geldin mi diye.okudum şimdi.yavruları bıraktın geldin ha

Son düzenleme:
amin erverdi inşallah vereceğim müjdeyi sizlere nedense inanıyorum işime geliyo inanmak heralde ehehehhe :kedi:

amin erverdi inşallah vereceğim müjdeyi sizlere nedense inanıyorum işime geliyo inanmak heralde ehehehhe :kedi:

ALABAMA güzel haberlerin devamını bekliyorum, hayırlısı olsun, 4 güzel bir sayı........ dilerim hepsi kaliteli olur ve döllenir, birde 4- 6 hücre olursa ... gerisi bol şans...........

alabama 2 değil madem 3 tane de koyabilecekmiş inşş en az 3 tanesi çok güzel döllenir kaydirigubbakcemile5

alabama hadi bakalim, insallah hepsi dollenir ve sonuc pozitif olur. Guzel haberlerini bekliyorum

Alabama arkadaşım 4 tane yumurta çok iyi bence de.ınşallah en az 3 tanesi döllenir.Yarın da haberini alırız.Hadi sana bol şans canım.

günaydın kızlarrr roniyam hülyacaım denizcim badenurcum teşekkür ederim verdiğiniz destek ve moral için inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım bugün. akşama doğru ararlar sanırım allah büyükkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…