badenur, bende haftasonu buğday çimini ekeceğim.denizin dediği gibi 3,3-5 çorba kaşığı filiz yeterliyse hapını da almayayım.biraz daha fazla yerim olur biter.şimdi yabancı siteye gir sipariş ver uğraşamayacağım valla.
badenur,yaklaşık ne kadar buğday ektin sen?
badenur, deva sepetinden bunu al ama şimdi baktım Ömer Çoşkun 'a ait bir ürün alma. Bu adamın şarlatan olduğu ortaya çıkmıştı.
ekoorganik adında bir site var orada organik ruşeym var arkadaşlar.
teşekkür ederim badenur...
uyarın için sağol canım, sonra baktım pek çok marka daha varmış zaten........ ben bulunmayan birşey sandım önce..... alıp almamakta kararsızım şimdilik.
amin erverdi inşallah vereceğim müjdeyi sizlere nedense inanıyorum işime geliyo inanmak heralde ehehehhe :kedi:
ben geldim gayet iyiyim kızlar. dört tane yumurtam alınmış bi sıkıntı olmadı ağrı sancı filan yok. evimdeyim çok şükür. doktorumla konuştum yarın bu saatlerde belli olur gidişat dedi. en az ikitanesinden olumlu sonuç bekliyorum dedi. aspire ederken bi sıkıntı yaşanmadı gayet başarılıydı dedi. bilemiyorum artık hayırlısı olsun inşallah. dualar ettim gitmeden ve gelince allah kabul etsin. bu arada şu kanun işi aynen anladığımız gibiymiş kesin sınırlama koymuşlar pek düzeltileceğini sanmıyorum dedi sosyal olarak parasal olarak yardım almayan insanlara da rezervi az olan insanlarada da vs kısıtlamayı koymuş devlet. doktor hastanın yararına gördüğü durumda fazlasını koyar mı koymaz mı ne olur ne olmaz sınırları nedir ne kadar genişdir dardır bunu ilerde daha iyi göreceğiz dedi. ne yani şimdi benim üç yumurtam olursa gayet güzel döllenirse nolcak konulmayacak mı dedim. biz hastanın yararına bir durum söz konusuysa elbette koyacağız dedi. başarısız sonuçların sebeplerini bilebiliyor musunuz dedim tıb o kadar başarılı değil dedi elimizde seçenekler var o seçeneklerden biri varsa buna bağlayabiliyoruz ancak o olmayabilir dedi. nerede başarısız olduğumuzu bilecek kadar başarılı değiliz. bi noktadan sonra şans devreye giriyor dedi. yani arkadaşlar bu iş bi yerden sonra nerenizi yırtarsanız yırtın şansla alakalı. bi dostu ingilterede yanına gelmiş yedinci denemesinde beş embriyo konulmuş bir tanesi tutmuş. yurt dışında tek embriyo sınırlaması yok muş en az iki embriyo sınırı varmış. dünyadaki en katı şart bizde o da tek embriyo ile çüşşş diyorum başka bir şey demiyorum. bu var ya kesinlikle dış güçlerin dayatmasıdır bizim Türkiye olarak nüfusumuzun artmasını istemiyorlar. bizim devlet dediğimiz güç de bunu onaylayıp kanun haline getiriyor valla helal olsun. neyse ben stres yapmıyım hiçbirşey umrumda değil diyip şimdilik bunlardan kendimi uzaklaştırıp extralarge takılmaya devammmm waters dan haber var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?