Selam Arkadaşlar,
Alabama'cım, inşallah güzel haberler alıcaz bugün, heyecanla güzel haberini bekliyorum arkadaşım.
Bir geçmişi okuyup geleyim vallahi boş bırakmaya gelmiyor burayı.
Burayı boş bırakmaya gelmiyorsa, burada sensiz olmuyor :1hug:
ben geldim gayet iyiyim kızlar. dört tane yumurtam alınmış bi sıkıntı olmadı ağrı sancı filan yok. evimdeyim çok şükür. doktorumla konuştum yarın bu saatlerde belli olur gidişat dedi. en az ikitanesinden olumlu sonuç bekliyorum dedi. aspire ederken bi sıkıntı yaşanmadı gayet başarılıydı dedi. bilemiyorum artık hayırlısı olsun inşallah. dualar ettim gitmeden ve gelince allah kabul etsin. bu arada şu kanun işi aynen anladığımız gibiymiş kesin sınırlama koymuşlar pek düzeltileceğini sanmıyorum dedi sosyal olarak parasal olarak yardım almayan insanlara da rezervi az olan insanlarada da vs kısıtlamayı koymuş devlet. doktor hastanın yararına gördüğü durumda fazlasını koyar mı koymaz mı ne olur ne olmaz sınırları nedir ne kadar genişdir dardır bunu ilerde daha iyi göreceğiz dedi. ne yani şimdi benim üç yumurtam olursa gayet güzel döllenirse nolcak konulmayacak mı dedim. biz hastanın yararına bir durum söz konusuysa elbette koyacağız dedi. başarısız sonuçların sebeplerini bilebiliyor musunuz dedim tıb o kadar başarılı değil dedi elimizde seçenekler var o seçeneklerden biri varsa buna bağlayabiliyoruz ancak o olmayabilir dedi. nerede başarısız olduğumuzu bilecek kadar başarılı değiliz. bi noktadan sonra şans devreye giriyor dedi. yani arkadaşlar bu iş bi yerden sonra nerenizi yırtarsanız yırtın şansla alakalı. bi dostu ingilterede yanına gelmiş yedinci denemesinde beş embriyo konulmuş bir tanesi tutmuş. yurt dışında tek embriyo sınırlaması yok muş en az iki embriyo sınırı varmış. dünyadaki en katı şart bizde o da tek embriyo ile çüşşş diyorum başka bir şey demiyorum. bu var ya kesinlikle dış güçlerin dayatmasıdır bizim Türkiye olarak nüfusumuzun artmasını istemiyorlar. bizim devlet dediğimiz güç de bunu onaylayıp kanun haline getiriyor valla helal olsun. neyse ben stres yapmıyım hiçbirşey umrumda değil diyip şimdilik bunlardan kendimi uzaklaştırıp extralarge takılmaya devammmm waters dan haber var mı??
kızlar;kerkese merhaba.yoktum yeni geldim vatersa baktım ama ses çıkmamış.inşallah ters giden birşey yoktur.
bende de hazırlık var artık.sabah erkenden gittim bazı tahliller yaptırdım.sağolsun bir dr var tüpe başlıyacağımı biliyor.ne lazımsa bütün testleri yazdı.ilaçta yazdırdım.öğleden sonrasonuçları almaya gideceğim.anti tpo t3 t4 prl aklıma gelenler bunlar 6 7 tane tahlil.önümüzdeki hafta da şeker kolesterol trigliserit onlara baktıracağım.adet olunca da fsh ile e2 yi yaptıracağım.nisandaki adette de inşallah başlıyacağım.artık bu adette son takip olur.sonrasında büyük heyecan.yapmam gereken şeyler var.çidere üye olmalıyım.indirimden faydalanmam için.kızlar özellikle deniz sen biliyorsundur.biz kerdi kartı kullanmıyoruz.hep naktimizle işimizi gördük şimdiye kadar.bu çider bir dernek mi kuruluş mukendimbizzat giderek üye olabiliyormuyum.neyse yaaa kızlar işte heyecandan yazıyorum.gogulda bakarım artık.telefonumu bile evde şarjda unutmuşum sabah.görüşmek üzere kızlar.hepinizi öpüyorum.
alabama alabama hadi bir güzel haber ver bana:dance:
Canım allah kalbine göre verir inşallah... Dualarım seninle...
Canım allah kalbine göre verir inşallah... Dualarım seninle...
hayırlısı olsun. bak ne diyeceğim sen herşeyini hazır et ama oldu ya nisan rezervi 4 yumurta var sakın başlama o ay. mayıs veya haziranda başlarsın. bende ocak-şubat 2 şer folikül vardı ama şimdi maşallah 5 tane. tabii artık ben yaşlarda yine 1 olabilir 4 olabilir belli olmaz. yalnız sayı azsa başlama. tek denemen var ziyan etme. nasıl olsa sonraki aylarda güzel bir rezerv denk gelir.
çidere herhalde kredi kartı vermiştim. ama mutlaka havale de yapılabiliyordur . öğren bakalım. inşallah herşey çok güzel geçecek olumunekankayizsmile
aklıma ne geldi. memorial a ücreti verince o e2 testleri falan ücrete dahil ama bazen eşten yeni semen analizi isteyebiliyorlar. eğer isterlerse o ücrete dahil değilmiş eşin yine dışarıda yaptırır.
merhaba denizcim sağol uyarın için.bu ayki adetimde sorarım dra gelecek aya olabilecek folikül sayısını.iyi düşündün arkadaşım çok sağol.en son gittiğimde büyüyenle birlikte 8 taneydi.bakalım sonra ne olur?söylediğin iyi oldu.şu folikül sayısını öğreneyim başlamadan önce...memoriala gitmeden onudu yaptırır .oda elimizde olur.artık memoriala girdiğimizde çıkarı kaçarı yok ne gerekiyorsa olacak.benimki çok tuzluya gelecek.neredeyse 2 tüp ...indirimsiz 1950 euro+650 euyo co kültür+ilaçlar.
söylede bir şansım var.evde 1 kutu menogonum ve 2 adet 300lük puregon var.bu ilaçları kullanmayı isteyeceğim.ilave menogonla.en son gittiğim dr bana bir sonraki denemede bu ikisini verecekti.gonal f ile merional bende iptal yarattı hep.artık hayırlısı.kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar Merhaba,
Ancak şimdi açabildim bilgisayarımı, evdeyim dinleniyorum. İşlemim çok rahat sancısız ve acısız geçti inanamadım. 5 yıl önce de amniyosentez olmuştum o zaman iğnenin batışından amniyo sıvısı çekilmesine kadar herşeyi hissettim arkasından bir hafta hassasiyet olmuştu. Şimdi çok şükür hiç bir şeyim yok dr ilk 24 saat kendini yorma dinlen dedi, ondan sonra aşırı hareketler olmamak kaydı ile normal hayata dönülebilir . Ama kendimi bir süre yormadan hareket etmem lazım.
Dr. un işini bildiği çok belliydi memnun kaldım. Sonuçlar 3 hafta sonra çıkacak yani beklemedeyim. Dr, sadece işini yaptı bebeğe şöyle bir baktık kendini göstermiyor cinsiyetini bilemeyeceğim dedi. Yine öğrenemedik. Kendimi bugün kü gibi iyi hissedersem dr uma gidip baktıracağım.
Şimdi ben yokken yazılanlara bir göz atacağım. Sevgiler..
amin patikler amin inşallah.
herada canım hoşgeldin lütfen gitme ya bizi çok ihmal ediyosun bugünlerde gerçekten sensiz olmuyor.
erverdi vallahi bende heyecan yapmıyım unutuyum diyorum ara ara aklıma geliyo kısmet yani ne zaman arıcaklar bilemiyorum...
kızlar, dün Medical Park'tan aradılar. 10 tane kan tahlili (şeker, kolestrol, üre vs) + EKG + mamografi = 39 TL. Pazar günü gelmek istermisiniz dediler. Tamam dedim. Kan tahlillerim ve EKG güncel ama 2 yıldır mamografiyi sallıyordum.
Her sene Şubatta çektiriyordum. 2009 Şubat'ta hamileydim. Bu Şubat'ta tüp bebe işi vardı. Sanki hep Şubat şart gibi erteleye erteleye bir hal olmuştum. Çok iyi oldu şu tüp işleri öncesi mamografim olsunda elimde
Arkadaşlar Merhaba,
Ancak şimdi açabildim bilgisayarımı, evdeyim dinleniyorum. İşlemim çok rahat sancısız ve acısız geçti inanamadım. 5 yıl önce de amniyosentez olmuştum o zaman iğnenin batışından amniyo sıvısı çekilmesine kadar herşeyi hissettim arkasından bir hafta hassasiyet olmuştu. Şimdi çok şükür hiç bir şeyim yok dr ilk 24 saat kendini yorma dinlen dedi, ondan sonra aşırı hareketler olmamak kaydı ile normal hayata dönülebilir . Ama kendimi bir süre yormadan hareket etmem lazım.
Dr. un işini bildiği çok belliydi memnun kaldım. Sonuçlar 3 hafta sonra çıkacak yani beklemedeyim. Dr, sadece işini yaptı bebeğe şöyle bir baktık kendini göstermiyor cinsiyetini bilemeyeceğim dedi. Yine öğrenemedik. Kendimi bugün kü gibi iyi hissedersem dr uma gidip baktıracağım.
Şimdi ben yokken yazılanlara bir göz atacağım. Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?