38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın kızlar,

evet waters'dan da iyi haberler bekliyoruz inşallah sorunsuz geçmiştir AS i

Gunaydın arkadaslar, aklım waters de kaldı yazardı ihmal etmezdi ama :)
insallah guzel haberlerle gelir bize ..

Selam Arkadaşlar,

Alabama'cım, inşallah güzel haberler alıcaz bugün, heyecanla güzel haberini bekliyorum arkadaşım.

Bir geçmişi okuyup geleyim vallahi boş bırakmaya gelmiyor burayı.

Selam Arkadaşlar,

Alabama'cım, inşallah güzel haberler alıcaz bugün, heyecanla güzel haberini bekliyorum arkadaşım.

Bir geçmişi okuyup geleyim vallahi boş bırakmaya gelmiyor burayı.

Burayı boş bırakmaya gelmiyorsa, burada sensiz olmuyor :1hug:

Demek Ruşeym ha, peki tamam onu da yapalım. Ben evde makinede yapıyorum ekmeği, ruşeym katkılı olan karışımlardan alıyordum ama eser miktarda vardır içinde herhalde, hem ekmek de yememek lazım ya çok. Birazdan Ambar'a uğrayacağım, ruşeym var mı bakarım, buğday çimi tabletleri geldiyse de haber veririm.

Nextime, hoşgeldin arkadaşım, tam doğru yerdesin.

Benim de çim projem sonunda tuttu; gerçekten keyifli, arkadaşlara katılıyorum. Evde ya da bahçede kafamı çevirip hiçbir çiçeğe bakmayan ben, elimde fıs fıs çimlerimin derdindeyim. Tavsiye ederim, gerçekten meşakkatli değil. Ben cityfarm'ın organik buğdayını almıştım, ilk saksıyı ben beceremedim ama ikinci ve üçüncü saksılar bayağı azimli çıktılar.

kızlar;kerkese merhaba.yoktum yeni geldim vatersa baktım ama ses çıkmamış.inşallah ters giden birşey yoktur.
bende de hazırlık var artık.sabah erkenden gittim bazı tahliller yaptırdım.sağolsun bir dr var tüpe başlıyacağımı biliyor.ne lazımsa bütün testleri yazdı.ilaçta yazdırdım.öğleden sonrasonuçları almaya gideceğim.anti tpo t3 t4 prl aklıma gelenler bunlar 6 7 tane tahlil.önümüzdeki hafta da şeker kolesterol trigliserit onlara baktıracağım.adet olunca da fsh ile e2 yi yaptıracağım.nisandaki adette de inşallah başlıyacağım.artık bu adette son takip olur.sonrasında büyük heyecan.yapmam gereken şeyler var.çidere üye olmalıyım.indirimden faydalanmam için.kızlar özellikle deniz sen biliyorsundur.biz kerdi kartı kullanmıyoruz.hep naktimizle işimizi gördük şimdiye kadar.bu çider bir dernek mi kuruluş mukendimbizzat giderek üye olabiliyormuyum.neyse yaaa kızlar işte heyecandan yazıyorum.gogulda bakarım artık.telefonumu bile evde şarjda unutmuşum sabah.görüşmek üzere kızlar.hepinizi öpüyorum.
alabama alabama hadi bir güzel haber ver bana:dance:

Canım allah kalbine göre verir inşallah... Dualarım seninle...

hayırlısı olsun. bak ne diyeceğim sen herşeyini hazır et ama oldu ya nisan rezervi 4 yumurta var sakın başlama o ay. mayıs veya haziranda başlarsın. bende ocak-şubat 2 şer folikül vardı ama şimdi maşallah 5 tane. tabii artık ben yaşlarda yine 1 olabilir 4 olabilir belli olmaz. yalnız sayı azsa başlama. tek denemen var ziyan etme. nasıl olsa sonraki aylarda güzel bir rezerv denk gelir.
çidere herhalde kredi kartı vermiştim. ama mutlaka havale de yapılabiliyordur . öğren bakalım. inşallah herşey çok güzel geçecek olumunekankayizsmile
aklıma ne geldi. memorial a ücreti verince o e2 testleri falan ücrete dahil ama bazen eşten yeni semen analizi isteyebiliyorlar. eğer isterlerse o ücrete dahil değilmiş eşin yine dışarıda yaptırır.

amin patikler amin inşallah.
herada canım hoşgeldin lütfen gitme ya bizi çok ihmal ediyosun bugünlerde gerçekten sensiz olmuyor.
erverdi vallahi bende heyecan yapmıyım unutuyum diyorum ara ara aklıma geliyo kısmet yani ne zaman arıcaklar bilemiyorum...

kızlar, dün Medical Park'tan aradılar. 10 tane kan tahlili (şeker, kolestrol, üre vs) + EKG + mamografi = 39 TL. Pazar günü gelmek istermisiniz dediler. Tamam dedim. Kan tahlillerim ve EKG güncel ama 2 yıldır mamografiyi sallıyordum.

Her sene Şubatta çektiriyordum. 2009 Şubat'ta hamileydim. Bu Şubat'ta tüp bebe işi vardı. Sanki hep Şubat şart gibi erteleye erteleye bir hal olmuştum. Çok iyi oldu şu tüp işleri öncesi mamografim olsunda elimde

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Deniz Bulut,
mesajımı cevapladığınız için teşekkür ederim öncelikle deneyimli birinden akıl almak iyi gelecek bana(özelden mesaj yazamadım yeni üye olduğum için).e2 ve folikül sayısını sormuşsunuz:)) ben pek anlamıyorum bu konulardan malum yeniyim.size tahlil sonuçlarımı yazıyorum.

FSH :19.78
LH : 11.15
PROLAKTIN :12.75
TESTOSTERONE TOTAL :0.36
TSH :1.89

Birde ben dokturumdan pek memnun kalmadım daha iyi bir doktora gideceğim zaten tanıdık bir doktor o yüzden gitmemiştim daha önce ama son çare gideceğim artık.benim adetlerim çok sık aralıkta ayda iki kere olduğumda oluyor sık sık.ama doktora asıl gidiş nedenim 9 ocak 19 ocak ve 6 şubatta adet olmamdı.daha öncede başka bi şikayetle gittiğimde yumurtalık kisti görmüştü başka bir doktor son gittiğim diğer doktor ise yumurtalıkların fıstık gibi dedi ultrasyonda bakınca.tahlil istedi adetimin 3.günü gittim ve yaptırdım ve bakınca sonuçlarıma fsh ve lh değerlerimi yüksek buldu erken menepoz veya yumurtlamada azalma olabilir dedi.(sonuçları yukarda yazdım).hayıt tohumuyla ilgili forumda baktım herkes adet olamamaktan dolayı kullanıyor kafam karıştı bende iki gündür içiyorum ama yine erken adet olmaktanda korkuyorum doğrusu. pazartesi gideceğim doktora birde o baksın bakalım.
Buğday çimi tabletleri konusunda daha araştırma yapmadım ama sizden bilgi alabilirim nerden alabileceğime dahir. Birde ben son 3-6 ay arası iş,aile v.s gibi konularda çok stres yaptım kafama taktığım bir çok olay oldu bu da benim yapım elimden başka bişey gelmiyor.ama artık bununla baş etmem gerekiyor onu anladım gerçi stressiz bi yaşam zor ama denemem lazım en azından. fsh hormonunun streslede arttığını okumuştum tek avuntum bu. bir konu daha var netten araştırmıştım bazı sitelerde sık adet olmakla ikiz üçüz doğurganlığı ne derece doğru bilmiyorum ama annem nerdeyse altı ay adet olmuyormuş ve bizi ikiz doğurmuş acaba diyorum bununlada alakası olabilirmi :))) bu da kendimi avunttuğum bir konu ne kadar doğru bilmiyorum ama doktora gidip iyi bir kontrolden geçmeden tabiki rahatlayamayacağım.

bayağı bi destan yazmışım ben:))kusura bakmayın ama bir haftadır kafayı yiyeceğim k.k üye oldum çok bilgi edindim sizler sayesinde.tekrar teşekkür ederim.görüşmek üzere.

merhaba denizcim sağol uyarın için.bu ayki adetimde sorarım dra gelecek aya olabilecek folikül sayısını.iyi düşündün arkadaşım çok sağol.en son gittiğimde büyüyenle birlikte 8 taneydi.bakalım sonra ne olur?söylediğin iyi oldu.şu folikül sayısını öğreneyim başlamadan önce...memoriala gitmeden onudu yaptırır .oda elimizde olur.artık memoriala girdiğimizde çıkarı kaçarı yok ne gerekiyorsa olacak.benimki çok tuzluya gelecek.neredeyse 2 tüp ...indirimsiz 1950 euro+650 euyo co kültür+ilaçlar.
söylede bir şansım var.evde 1 kutu menogonum ve 2 adet 300lük puregon var.bu ilaçları kullanmayı isteyeceğim.ilave menogonla.en son gittiğim dr bana bir sonraki denemede bu ikisini verecekti.gonal f ile merional bende iptal yarattı hep.artık hayırlısı.kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar Merhaba,

Ancak şimdi açabildim bilgisayarımı, evdeyim dinleniyorum. ışlemim çok rahat sancısız ve acısız geçti inanamadım. 5 yıl önce de amniyosentez olmuştum o zaman iğnenin batışından amniyo sıvısı çekilmesine kadar herşeyi hissettim arkasından bir hafta hassasiyet olmuştu. Şimdi çok şükür hiç bir şeyim yok dr ilk 24 saat kendini yorma dinlen dedi, ondan sonra aşırı hareketler olmamak kaydı ile normal hayata dönülebilir . Ama kendimi bir süre yormadan hareket etmem lazım.

Dr. un işini bildiği çok belliydi memnun kaldım. Sonuçlar 3 hafta sonra çıkacak yani beklemedeyim. Dr, sadece işini yaptı bebeğe şöyle bir baktık kendini göstermiyor cinsiyetini bilemeyeceğim dedi. Yine öğrenemedik. Kendimi bugün kü gibi iyi hissedersem dr uma gidip baktıracağım.

Şimdi ben yokken yazılanlara bir göz atacağım. Sevgiler..

arkadaşlar merhaba,
doktor bir sonraki ay olabilecek folikül sayısını söyleyebiliyor mu? tahmini ??? bunu bilmiyordum hiç ????
Birde erverdi co kültür yapılmasını doktor mu öneriyor? yoksa hasta mı teklif ediyor? bu güne kadar bana doktorlar hiç bahsetmedi???
Memorial'de tedavi öncesi mamografi istiyorlar mı? şart mı?

çok geçmiş olsun........ devamında güzel haberlerini beklerim, her güzel haber moral oluyor.........

Arkadaşlar , durmumu yazdıktan sonra yazılanları okuyorum şimdi..hepinize tek tek teşekkür ederim..canım arkadaşlarım merak etmişsiniz, ben iyiyim..

Alabama'cım, senin de 4 yumurtan gelişmiş çok güzel bir haber bugünde güzel döllendiğinin haberlerini alırız inşallah sabırsıalıkla haberlerini bekliyor olacağım.

Kızlar ben okumama devam edeceğim..Öpüldünüz.kaydirigubbakcemile3

Geldim Alabama'cım, terketme gibi bir durum hiç sözkonusu değil, biraz rahatsızdım evde dinledim filan, iyiyim şimdi. Heyecanla güzel haberini bekliyorum.

Çok iyi yapmışsın, harika vallahi. Ben de mi yaptırsam nedir?

Güzel haberlerin devamını bekliyoruz canım iyi olmana çokk sevindim. Umarım bu haftayı işe gitmeden dinlenerek tamamlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…