waters'cığım canım çok sevindim herşeyin sorunsuz olmasına, arkasından da güzel haber gelecek. Ama bence hiç endişe etme sen olması gereken bir prosedürü tamamladın illa olması gerekeni değil.
bak göstermiyor işte cinsiyetini sen öğrenme süpriz olsun insanın yaşayabileceği en büyük süpriz bu olsa gerek
eğer biz becerebilirsek bebek yapmayı cinsiyet öğrenmeyeceğiz, ikimizde cinsiyet öğrenmek istemiyoruz
Karamel'cim , bence güzel bir chek-up paketi, yaptırmakta fayda var. Ben de Ağustos sonunda mamografi, Eylül'de de göğüs USG'si baktırdım. Bu ikisi birbirini tamamlayıcı unsurlar. Aile hikayesi yok ise 2 sene de bir öneriliyor.
Bu arada TSH yani tiroid çok önemli normal sınırlar içerisinde değil ise hamilelik öncesi tedavi gerektiren bir hormon. Nedenine gelince hamile kaldığımız andan itibaren bebek 3 ayı tamamlayana kadar annenin tiroidini kullanıyor ondan sonra kendi tiroidi oluşunca kullanmaya başlıyor. Eğer, tiroid normal değerler dışında ise bebeğin zhinsel ve beyinsel gelişimini direk etkiliyor, hamile kalmadan önce istenen testlerin başında geliyor ve gerekirse tedavi edilmeden hamile kalınmasına izin verilmiyor.
Teşekkürler Karamel'cim. Cinsiyetini bilmek kafamda ona bir kimlik kazandırıyor sanki ,şu anda bebek olarak nitelendirirken , diğer yandan kızım ya da oğlum diyorsun. İsim belirliyorsun. Bence sen de bir müddet sonra öğrenmek isteyeceksin gibi geliyor.
Karamel'cim,
Yok yahu boşaltamadım Ambar'ı :-( Ruşeym vardı onu aldım, çim tableti henüz gelmemiş, bugün gelir dediler, kanmadım. Ha bir de şu yurt dışı sitelerde royal jelly diye pek adı geçen arı sütü tabletlerinden vardı, hatrım kalmasın dedim, onu da aldım. Bir müddet bunları tüketeyim bakalım noluyor...
Karamel'cim,
Yok yahu boşaltamadım Ambar'ı :-( Ruşeym vardı onu aldım, çim tableti henüz gelmemiş, bugün gelir dediler, kanmadım. Ha bir de şu yurt dışı sitelerde royal jelly diye pek adı geçen arı sütü tabletlerinden vardı, hatrım kalmasın dedim, onu da aldım. Bir müddet bunları tüketeyim bakalım noluyor...
sana yazdım ya amazon dan aldım bu sefer buğday çimi tabletlerini. 500 mg lık 500 tanelik 2 kutu yani 500 mg lık 1000 taneye denk geliyor. ilaçlar 33 usd yol da 33 usd. e bay da yola 50 usd verdi vazgeçtim. yani 100 liraya 100 gün gidecek (günde 5000 mg içilecek diye hesaplıyorum) ilaç var. şu an ambardakinden ucuz. ambardaki 17 liralık 10 gün gidiyor desek 100 günlük 170 liraya geliyor (türkiyedeki en ucuz buğday çimi acaip kar koyuyorlar). bir de abd ye giden olsa kargo parasından kurtulsam senelik aldırırım valla
Kefir konusunda haklısın Waterss'çım. Hamileyken gittiğim diyetisyen ilk kefiri önermişti, her akşam içiyordum ben de, kendim mayalıyordum filan. İşler ters gidince hepsini hışımla çöpe attım ama kullanmak lazım.
Erverdi'cim merhaba, Deniz Bulut'a katılıyorum.. istenen sayıda folikül yoksa diğer aylara kaydırabilirsin, sayının çok iyi olduğu bir aya kaydırabilirsen çok iyi olur, nasıl olsa son denemen ve en verimli zamanı demekte fayda var. Zaten onun dışında teknik takiptesin..
Bu arada buğday çimi yetiştirmeni tavsiye ederim, belki yapıyorsundur kaçırmış olabilirim. O bitki ebu hayat ben de yetiştiriyordum ve tabletlerini kullanıyordum hatta dr uma sorup sadece yetiştirdiklerimi yemeye devam etmek istiyorum. Süper bir antioksidan ve aminoasit kaynağı. Tam bir sağlık ve gençlik pınarı salatarımda çok kullanıyorum, kızıma da yediriyorum. Her derde deva mucize bitki diyebilirim. Kanı temizleyip bol okisjenle doyurması da cabası.
merhaba denizcim sağol uyarın için.bu ayki adetimde sorarım dra gelecek aya olabilecek folikül sayısını.iyi düşündün arkadaşım çok sağol.en son gittiğimde büyüyenle birlikte 8 taneydi.bakalım sonra ne olur?söylediğin iyi oldu.şu folikül sayısını öğreneyim başlamadan önce...memoriala gitmeden onudu yaptırır .oda elimizde olur.artık memoriala girdiğimizde çıkarı kaçarı yok ne gerekiyorsa olacak.benimki çok tuzluya gelecek.neredeyse 2 tüp ...indirimsiz 1950 euro+650 euyo co kültür+ilaçlar.
söylede bir şansım var.evde 1 kutu menogonum ve 2 adet 300lük puregon var.bu ilaçları kullanmayı isteyeceğim.ilave menogonla.en son gittiğim dr bana bir sonraki denemede bu ikisini verecekti.gonal f ile merional bende iptal yarattı hep.artık hayırlısı.kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba,
doktor bir sonraki ay olabilecek folikül sayısını söyleyebiliyor mu? tahmini ??? bunu bilmiyordum hiç ????
Birde erverdi co kültür yapılmasını doktor mu öneriyor? yoksa hasta mı teklif ediyor? bu güne kadar bana doktorlar hiç bahsetmedi???
Memorial'de tedavi öncesi mamografi istiyorlar mı? şart mı?
Arkadaşlar, bedbin halimden sıyrıldım, normale döndüm. Sabaha da reglimin 3. günü diye, kan testleriyle başladım. İdare eder sanırım, sadece şu lh denen zımbırtıyı ilk defa yaptırdım, reglin 3. günü 7'den küçük olmalı diye okudum bir yerlerde ama gerçekten bir fikrim yok.
FSH (ha gayret sınırdayım): 10.87 (Normal üst sınırı 13)
e2: 41.20 (bu iyi)
lh: 2.12.
Öldürmez gibi duruyor, yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?