38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

waters'cığım canım çok sevindim herşeyin sorunsuz olmasına, arkasından da güzel haber gelecek. Ama bence hiç endişe etme sen olması gereken bir prosedürü tamamladın illa olması gerekeni değil.

bak göstermiyor işte cinsiyetini sen öğrenme süpriz olsun insanın yaşayabileceği en büyük süpriz bu olsa gerek

eğer biz becerebilirsek bebek yapmayı cinsiyet öğrenmeyeceğiz, ikimizde cinsiyet öğrenmek istemiyoruz

Arkadaşlar, bedbin halimden sıyrıldım, normale döndüm. Sabaha da reglimin 3. günü diye, kan testleriyle başladım. ıdare eder sanırım, sadece şu lh denen zımbırtıyı ilk defa yaptırdım, reglin 3. günü 7'den küçük olmalı diye okudum bir yerlerde ama gerçekten bir fikrim yok.

FSH (ha gayret sınırdayım): 10.87 (Normal üst sınırı 13)
e2: 41.20 (bu iyi)
lh: 2.12.

Öldürmez gibi duruyor, yola devam

ambarı boşaltın mı :)

bence güzel bak kopyaladığım konuda da öyle yazıyor. çok sevindim.

FSH değeri sık sık yumurtalık rezervinin bir ölçüsü olarak değerlendirilir.Genel olarak FSH değeri 6� nın altında ise mükemmel , 6-9 arası ise çok iyi , 9-10 ise oldukça iyi, 10-13 ise rezervde azalma var,13 üzeri ise uyarılma çok zor demektir.

Luteinizing Hormone (LH)

Adetin 3. günü < 7 mIU/ml

Normal bir LD değeri aynı FSH değerine benzer. LH değeri FSH değerinden büyükse PCOS den söz edilebilir
[FONT=&quot]

[/FONT]

Karamel'cim , bence güzel bir chek-up paketi, yaptırmakta fayda var. Ben de Ağustos sonunda mamografi, Eylül'de de göğüs USG'si baktırdım. Bu ikisi birbirini tamamlayıcı unsurlar. Aile hikayesi yok ise 2 sene de bir öneriliyor.

Bu arada TSH yani tiroid çok önemli normal sınırlar içerisinde değil ise hamilelik öncesi tedavi gerektiren bir hormon. Nedenine gelince hamile kaldığımız andan itibaren bebek 3 ayı tamamlayana kadar annenin tiroidini kullanıyor ondan sonra kendi tiroidi oluşunca kullanmaya başlıyor. Eğer, tiroid normal değerler dışında ise bebeğin zhinsel ve beyinsel gelişimini direk etkiliyor, hamile kalmadan önce istenen testlerin başında geliyor ve gerekirse tedavi edilmeden hamile kalınmasına izin verilmiyor.

Teşekkürler Karamel'cim. Cinsiyetini bilmek kafamda ona bir kimlik kazandırıyor sanki ,şu anda bebek olarak nitelendirirken , diğer yandan kızım ya da oğlum diyorsun. İsim belirliyorsun. Bence sen de bir müddet sonra öğrenmek isteyeceksin gibi geliyor.

canım benim sağolasın ben TSH ıma çok sık baktırıyorum annemde hipertiroid var çünkü.
kuzenim 43 yaşında meme kanseri oldu (2005) o yıldan beri her sene ultrason 2 senede bir mamografim var. ılk iki yıl minik bir adenom vardı (yağ bezesi imiş ama adenom diye adlandırdı) son çektirdiğimde o da bitmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:

hadi inşallah allah söyletti

Erverdi'cim merhaba, Deniz Bulut'a katılıyorum.. istenen sayıda folikül yoksa diğer aylara kaydırabilirsin, sayının çok iyi olduğu bir aya kaydırabilirsen çok iyi olur, nasıl olsa son denemen ve en verimli zamanı demekte fayda var. Zaten onun dışında teknik takiptesin..

Bu arada buğday çimi yetiştirmeni tavsiye ederim, belki yapıyorsundur kaçırmış olabilirim. O bitki ebu hayat ben de yetiştiriyordum ve tabletlerini kullanıyordum hatta dr uma sorup sadece yetiştirdiklerimi yemeye devam etmek istiyorum. Süper bir antioksidan ve aminoasit kaynağı. Tam bir sağlık ve gençlik pınarı salatarımda çok kullanıyorum, kızıma da yediriyorum. Her derde deva mucize bitki diyebilirim. Kanı temizleyip bol okisjenle doyurması da cabası.

Karamel'cim,

Yok yahu boşaltamadım Ambar'ı :-( Ruşeym vardı onu aldım, çim tableti henüz gelmemiş, bugün gelir dediler, kanmadım. Ha bir de şu yurt dışı sitelerde royal jelly diye pek adı geçen arı sütü tabletlerinden vardı, hatrım kalmasın dedim, onu da aldım. Bir müddet bunları tüketeyim bakalım noluyor...

Erverdi, çocuk istiyorum diye bir site varya orada " kısırlık tedavisi" diye bir anket var onu dolduranlara ÇıDER 150 TL yerine 100 TL imiş. Bilgin olsun

KEFıR :

Arkadaşlar ,

Bir de size kefiri tavsiye edeceğim. Konumuzla ilgili faydasını araştırmadım, kefirin kendisi var bende karnıbahar gibi minik minik. Zamanla sütün içerisinde büyüyürlar ve sütü mayalama kapasiteleri artıyor. Hamilelikle ilişkisini okudum bebeğin gelşimi ve anne için de çok faydalı, ayrıca kolon sağlığı ve sindirim sistemine katkısı büyük, kanseri önleyici hücreleri yenileyici bir diğer hayat kaynağı. Bende uzun zamandır var ama bazı aktarlarda satılıyormuş, canlı bir organizma, kullanmadığınız zaman streche sarıp difrizde muhagaza edebiliyorsunuz.

Kullanımı ve hazırlanışı :

Kefirin büyüklüğüne göre kullanacağımız kap değişebilir ama büyük bir kupaya dolaptan çıkardığınız pastörize sütü doldurun musluğun altında yıkadığınız kefiri içine atın oda sıcaklığında 24 saat sonra boza kıvamında mayalanacaktır. Baktınız çok rahat mayalıyor, bir sonraki gün daha büyük bir kaba geçin zaman içerisinde kefir tanecikleri büyüyecektir.

Mayalanan kefiri çelik bir süzgeçten ayrı bir kaba süzün kalan kefiri musluk altında yıkayıp tekrar istediğiniz kaba aldığınız sütün içerisine koyun.

Burada pratik bir şey söylemek istiyorum. Eskiden ben de süzüyordum. Şimdi, tüm kefirlerimi temiz bir tül ( tülbent olmasın delikleri çok sık olmaz ) içerisine koyup nikah şekeri gibi ağzını pay bırakarak bağladım ve kaşıkla o tüle satılı kefiri ucundan yakalayıp musluk altında yıkıyorum sonra cuuup diğer süt dolu kaba alıyorum. Süzme işlemini elimine ettim.

Bunu çok tavsiye ederim arkadaşlar..internetten de kefir verenler var kargo ile ..ya da aktarlara bir sorun.

NOT: Marketlerde satılan kefirler fasa fiso.. bunu mayalayınca göreceksiniz..çok seyreltik sulu ayran gibi bir de nasıl bir işlemden geçiyor, bunu kendiniz mayalıyorsunuz.

Kefir konusunda haklısın Waterss'çım. Hamileyken gittiğim diyetisyen ilk kefiri önermişti, her akşam içiyordum ben de, kendim mayalıyordum filan. ışler ters gidince hepsini hışımla çöpe attım ama kullanmak lazım.

sana yazdım ya amazon dan aldım bu sefer buğday çimi tabletlerini. 500 mg lık 500 tanelik 2 kutu yani 500 mg lık 1000 taneye denk geliyor. ilaçlar 33 usd yol da 33 usd. e bay da yola 50 usd verdi vazgeçtim. yani 100 liraya 100 gün gidecek (günde 5000 mg içilecek diye hesaplıyorum) ilaç var. şu an ambardakinden ucuz. ambardaki 17 liralık 10 gün gidiyor desek 100 günlük 170 liraya geliyor (türkiyedeki en ucuz buğday çimi acaip kar koyuyorlar). bir de abd ye giden olsa kargo parasından kurtulsam senelik aldırırım valla

Herada'cım the life co diye bir well being merkezi var, buğday çimi tabletleri internetten oradan da sipariş ediliyor. Ben oranın Simple way evde detok kürünü de iki kere kullandım, kolonları temizliyor detoks yapıyor. Buğday çimi yetiştirme kapları, suyunu sıkam aparatı..vb pek çok malzeme var. Ben almadım evde tepside falan yetiştirdim. Ama bilginiz olsun diye yazdım.

Son düzenleme:

Hehe durdum durdum gaza geldim, tozunu sipariş ettim bugün de, gelene kadar bir kutu da tablet alayım demiştim,. Beklerim ben de tozu gelene dek, evdeki mahsulle idare ederim. Olmadı, sipariş ederim ben de önerdiğin gibi.

Tabi sadece hamilelikte içilecek bir şey değil, hayatımızın her zamanında ebu hayat bir iksir o da. Aslında yazılan çzilen her şey burada sağlıklı yaşam için kullanmamız gereken destekler çok faydalı bir paylaşım olduğunu düşünüyorum. Tüm hayat boyu kullanacağımız bilgiler bunlar..

canım merak ettim hemen hamilelik ve wheat grass diye baktım üreticiler kullanabilirsiniz diyor. tarafsız görüs hamilelikte güvenirliliği veya zararı kanıtlanmış değil bize göre abartmadan makul ölçüde kullanabilirsiniz ama ancak kendiniz üretiyorsanız veya üretilen bitkiyi görüyorsanız (yani taze olacak toprağı temiz olacak vs) diyor
kısaca dr a sor içersen de organik tohum alıp badenur gibi en organik toprağa kendin ekip tüketebilirsin. yoksa ne olur ne olmaz

Waterss, sağolasın, bakıyorum önerdiğin siteye, yalnız Ambar'da 17 lira olan sky wheat çim tabletleri burada 29 lira.

erverdi memorial adet 3. günü gidebilirsin. 2. günü de çapadaki doktora gidip o ayki fsh e2 lh testlerini yaptırabilirsin ama 38-40 yaşlarında hormonlarda erken bozulma yoksa o kadar da önemli değil bunu illa o ay yaptırmak. aklında olsun adet 12. günü bile bir sonraki rezer gözükmeye başlıyor. adet 18 den sonra daha net görüyorlar

yok mamografiyi kendisi için çektiriyor arkadaş onun tedavi ile ilgisi yok. adet 12. günden sonra bir sonraki ay gözükmeye başlıyor ben bu ay gittiğimde bakıp dedi dr. zaten uzun protokol yapılsa adet 21. günü başlanıyor ve öncesinde rahime ve rezerve adet 17-20. günler arası bakılıyor

fena değil. sadece fsh az daha iyi olabilir. benim anlamadığım hormonlar iyiyken yumurtalar neden döllenmedi? bakalım memorial ne diyecek.

kızlar 3 olgun yumurtanız döllendi diye aradılar şimdi. bir sorun yokmuş yarın dokunmayacağız o yüzden bilgi veremeyeceğiz cumartesi sabah dokuzda gelin transfere dediler. üçüde olursa üçüde koyulacak mı dedim evet dedi. kaç hücreli dedim şu an sadece döllendiklerini söyleyebiliyoruz dedi . ama güzel konuştu geçen seferki gibi umutsuz değil umut verici geldi bana. bende teşekkür ettim. işte bu kadar. fazla dokunmak incelemek iyi değil onlar şu anda ana rahmindeymiş gibi kendi hallerine bırakılmalı falan gibi bişiyler söyledi o yüzden yarın bakılmayacak dedi ne demek istediyse artık işte böyle kızlar birinci leveli iyi atladık gibi değil mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…